| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Elektryka problem
A R N I E30 - 2005-03-16, 19:46 Temat postu: Elektryka problem Mam malutki problem i niezła zagadke poniewasz zaświeciła mi sie kontrolka klocków że sie skończyły i aytomatycznie skończył sie prąd do nagżewnicy nic nie dzała to znaczy wentylator i obiez otwarty i zamknięty ni c nieda sie właczyć oco chodzi
Lub dajcie namiar na jakiegoś dobrego elektryka w wawie co zna sie na betach
fozgen - 2005-03-16, 22:30
kolego miałem to samo tylko prad do nagrzewnicy pociągnołem oddzielnie a kontrolke ....swieci sie nadal , nie wiem czemu to sie stało i nikt mi nie potrafił powiedziec , a co do elektryka to dostałem namiar na goscia co pracował w serisie bmw i jak bede u niego to się czegos dowiem bo jade do niego z zegarami od e34
A R N I E30 - 2005-03-17, 19:54
to dawaj znać jak najszybciej bo nieda sie jeździć bez nagżewnicy
Mauser - 2009-11-13, 21:57
Stary temat jak świat, ale mam ten właśnie problem - świeci się intensywnie, cały czas kontrolka od klocków i nie działa nadmuch na żadnym poziomie.
Ostatnimi czasy jak kontrolka się żarzyła to nadmucha działał... i jeszcze jedno - czasem kontrolka od klocków świeciła bardziej lub mniej intensywnie, i słychać było z okolicy zegarów jakby "cyknięcie" podobne do cyknięcia przekaźnika . . .
Jaka może być przyczyna problemu, albo związek palenia sie kontrolki i nie działania nadmuchu
|
|