BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

STYLIZACJE WEWNĘTRZNE - Fotele MIRCO - kto ma??

Akras - 2011-08-15, 20:15
Temat postu: Fotele MIRCO - kto ma??
Witam

Jako, iż przymierzam się właśnie do podmiany seryjnych wysłużonych taboretów moja uwaga skupiła się na fotelach Polskiego producenta - MIRCO.

Ogólnie opinie w sieci są bardzo pozytywne. Wiadomo, że nie jest to RECARO czy Sparco ale jak za tą kase to wszyscy je bardzo chwalą.

Wymiarowo najbardziej podchodzi mi XL, szczególnie do codzienniego użytkowania auta.
Pytanie jednak czy taki fotel w ogóle ma prawo zmieścić się w E30????

Czy ktoś posiada może wersję XL? Jeśli tak to bardzo proszę o opinie.

Pozdrawiam

E30 ROST - 2011-08-15, 21:21

witam nie posiadam xl ale uzytkuje s2000 i musze powiedziec ze sa mega ... bardzo dobre wykonanie , trzymanie i mozliwosc utrzymania w czystosci (1 linka sciagam cale poszycie materialowe fotela ) myszle ze xl bez problemu wejdzie do e30 i bedziesz zadowolony z firmy mirco
ubott - 2011-08-15, 21:31

siemka

ja posiadam mirco xl
prawie pasuje do e30
zamontowalem go na oryginalnych szynach i musialem ustawic fotel ok 2 cm nie w linii kierownicy, ale zupelnie nie wplywa to na odczucia w czasie jazdy takze polecam

pozdro

przem - 2011-08-16, 15:20

witam
ja mam model Rc w sedanie ktory jest według producenta węższy o symboliczne 5mm, zamontowany na sztywno na aluminiowym zestawie i część podtrzymująca barki ma ok 1cm do gónej części tapicerki dzwi. ogulnie polecam te fotele za ta kase