BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - [exx] Warsztat blacharski w Warszawie

kira90 - 2011-09-18, 20:00
Temat postu: [exx] Warsztat blacharski w Warszawie
Mam problem z samochodem i potrzebuje dobrego blacharza z okolic Warszawy.
Polecono mi tego na ul Liwskiej 2 w Warszawie, niestety znajomy nie pamiętał dokładnej nazwy.
Podobno naprawiają wszystkie marki samochodów.
Czy ktoś z Was może pomoc?

Łukasz - 2011-09-19, 09:59

601 276 191 lub 22 783 58 21 Sulejówek, polecam
kanty57 - 2011-09-26, 12:57

Jak na Liwskiej, to chodzi pewnie o Puller. Dość dobry warsztat, choć niekoniecznie najtańszy.
michalwa - 2011-09-28, 22:47

Więcej info o warsztacie na liwskiej znajdziecei na stronce blacharstwolakiernictwo.pl

Polecam gorąco, zwlaszcza jesli chodzi o uzuwanie gniecen po gradobiciu.

Ola896 - 2011-10-19, 16:10
Temat postu: Re: [exx] Warsztat blacharski w Warszawie
kira90 napisał/a:
Polecono mi tego na ul Liwskiej 2 w Warszawie, niestety znajomy nie pamiętał dokładnej nazwy.

Ja robiłam po stłuczce swoją beemkę w warsztacie mającym swoją stronę internetową pod adresem www.sztukalakierowania.pl Autko zrobione na medal. Głownie co do ich profesjonalizmu przekonały mnie dwie sprawy, raz to pomoc w załatwieniu spraw z ubezpieczycielem, a dwa to idealny dobór lakieru.

Łukasz - 2011-10-20, 13:44
Temat postu: Re: [exx] Warsztat blacharski w Warszawie
Ola896 napisał/a:
kira90 napisał/a:

Ja robiłam po stłuczce swoją beemkę w warsztacie mającym swoją stronę internetową pod adresem www.sztukalakierowania.pl Autko zrobione na medal. Głownie co do ich profesjonalizmu przekonały mnie dwie sprawy, raz to pomoc w załatwieniu spraw z ubezpieczycielem, a dwa to idealny dobór lakieru.

pięknie napisany reklamowy tekst. Nie staraj się tak bardzo błysnąć elokwencją, bo się nie opłaca :lol:

Cypisek - 2011-10-20, 15:19

Wklejcie to sobie w google, wszędzie te same posty, Chyba tylko na forum fiata multipli ich nie ma :lol:

Łukasz - 2011-10-20, 20:36

Pajace