|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - BMW 6 Gran Coupe
lysy174 - 2011-12-13, 12:47 Temat postu: BMW 6 Gran Coupe http://moto.wp.pl/kat,927...,wiadomosc.html
Mnie sie podoba. Wolalbym ja niz nowa 5 czy 7 ale czy faktycznie jest to trafiony concept?
Co wy na to drodzy panstwo???
Adam86 - 2011-12-13, 18:54
..Moim zdaniem zupełnie nie trafiony concept. Wyglada to tak oo sobie, już stylizacja 7er jest ciekawsza niż tej 6 GC, ot typowy dupowóz.. I uważam że sa lepsze samochody niż to BMW. Chociażby Audi A7 czy mercedes CLS..
A tak serio to wyglada !@#$% fenomenalnie i ta 6 GC nawet gwiazde przycmiewa (o Audi nie wspomne, bo to nie wyglada)
Pop - 2011-12-13, 21:28
Dla mnie rewelacja, po m3 e30, i 2002 turbo dopisuję ją do mojego garażu marzeń. Czuję że będzie bardzo konkurencyjna przy mdłym A7 i Mercu a reszcie nie wspomnę. Coraz bardziej zaczynają podobać mi się nowe BMW nie licząc F30, bo tego modelu nie będę fanem.
LUKAS - 2011-12-20, 20:19
6er w sedanie
Jakbym to skomentował, to musiałbym sam siebie zbanować ...
królik - 2011-12-23, 11:26
Mi się bardzo podoba i myślę, że pomysł bardzo trafiony
Wolałbym taką zabawkę niż Porshe Panamera (która robi furorę) czy jakoś tak
Pawel735 - 2011-12-24, 01:15
Według mnie bez sensu - BMW zaczyna niepotrzebnie dzielić włos na czworo wprowadzajac coraz to wiecej model- nowe BMW 5, potem 5GT, teraz 6GT to przecież ta sama liga pojazdów więc po co tego aż tyle ? Nie wiem co oni chca tym udowodnić.
Marcin - 2011-12-24, 08:56
Pawel735 napisał/a: | Według mnie bez sensu - BMW zaczyna niepotrzebnie dzielić włos na czworo wprowadzajac coraz to wiecej model- nowe BMW 5, potem 5GT, teraz 6GT to przecież ta sama liga pojazdów więc po co tego aż tyle ? Nie wiem co oni chca tym udowodnić. |
Paweł,
tu nie chodzi o udowadnianie czegokolwiek tylko o zarabianie pieniędzy. CLS sprzedaje się dobrze, A7 i Panamera sprzedaje sie bardzo dobrze wiec czemu BMW nie miałoby wydzielić swojego kawałka tortu w tym segmencie rynku? Osobiście uważam, ze auto jest bardzo ładne (szczególnie w pozycjonującym kolorze Frozen Bronze) i sprzedażowo wersje 650i xDrive a może nawet bardziej 640d xDrive będą napędzać klientów (sam mam juz kilka zapytań o takie auta).
Pomysł trafiony, koniec kropka:)
LUKAS - 2011-12-24, 09:32
Marcin, ale przyznasz że 5GT to nie był trafiony model, mało tego sprzedali, przynajmniej ja na serwisie miałem tego ledwo garstkę...
|
|