| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Jak odnowić alufelgi?????
daz - 2005-03-28, 18:42 Temat postu: Jak odnowić alufelgi????? Kupiłem dziś ładne 18" ale w niektórych miejscach odszedł lakier więc chce je całe polakierować od nowa, czy ktoś może już to robił? Czym najlepiej, jaki podkład, jaki lakier bezbarwny???
duchX - 2005-03-28, 19:12
NO to bedziesz mial klopot z autkiem przez 18" ale to juz twoj wybor wygladac napewno bedzie ladnie a co do odswiezenia felg to najlepiej piaskowanie i proszkowe malowanko ale to juz koszt kolo 400 pln a jak nie to tam gdzie masz ubytki zaszpachluj trzeba wszystko zmatowac prysnac podkladem i potem wymalowac jakim chcesz kolorem jak metalic to najlepiej potem bezbarwny
Anonymous - 2005-05-15, 23:55
w AutoSwiecie 3 numery wstecz jest wszystko szczegółowo opisane. O ile dobrze pamiętam są nawet ceny i namiary na jakieś zakłady.
Gepard - 2005-05-16, 10:20
To moze kolego wrzuc jakis skan na forum bo ja jakos nie jestem stalym czytelnikiem AS. A wracajac do tematu renowacja by home jedyna metoda jaka znam to srodek co sie zowie Remosol tyllko ten w pendzelku podobno lepiej dziala to jest cos w rodzaju kwasu i wchodzi w reakcje tylko z lakierem smarujesz 15 min czekasz zmywasz woda zeskrobujesz cudujesz itp. generalnie da rade do zywego aluminium kumpel ostatnio trenowal ladnie mu to wyszlo
|
|