|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E36] BATMAN ->> 325i auto SPRZEDANE !
BATMAN - 2005-03-31, 23:53 Temat postu: [E36] BATMAN ->> 325i auto SPRZEDANE !
Bruner - 2005-04-01, 00:10
Calkiem fajna, napisz cos wiecej o niej i jesli masz jeszcze jakies fotki to zapodaj.
BATMAN - 2005-04-01, 00:18
Dzieki
Felgi 17 "HAMANN 8,5"
tu jest zdjecie autka z tyłu...
http://www.republika.pl./jumper10/E36.jpg
Ps:
Kurcze mam problem z zaladowaniem tego zdjeica obok pisze mi cos ze obraz musi byc wiekszy od 0 Kb
mira_croft - 2005-04-01, 14:40
misiek!!!!!!
na forum obowiazuje ZASADA ZAMAZYWANIA TABLIC.....dla waszego bezpieczenstwa i bułeczek waszych kochanych...dziekuje za dostosowanie sie do zasady....i jest very sexyyyyyyyy...pochwal sie cio tam masz.....pozdrawiam i witammmm!!!!!!!!!!!!!!
ps. mamy klubowy serwer ..zapytaj chłopakow..poradza ci cos
Miruś
Max - 2005-04-01, 17:41
Barrrrdzoooo ładna .
gert - 2005-04-01, 20:32
ladna jest i owszem a co pod maska?
Pawel-e30 - 2005-04-01, 20:41
gert napisał/a: | ladna jest i owszem a co pod maska? |
IS
urbi - 2005-04-01, 21:25
sliczna zrob fote od boku bo chce zobaczyc felge zapowiada sie ciekawie
loko - 2005-04-01, 21:53
Miruś przestań już z tymi tablicami... niech każdy sam decyduje... 8)
Urbi masz rację
BATMAN - 2005-04-01, 21:56 Temat postu: moja bryka technicznie :-) Wiec tak silnik nie jest czyms piorunująco mocnym 140 km czyli standardowy 1,8 is ale jeszcze nie do konca wiem czy standardowy bo wersja mojej bryczki jest limitowana i tuningowana przez firme Motorsport niewiem czego dotyczyly modyfikacje w tej wersji wizualnie zderzak przedni tylni i listwy ochronne od M-ki...
Felgi kupilem 6 miesiecy temu dalem je do polerowania są to oryginalne HAMANN-y 17" i szerokosc 8,5" mam z tą szerokoscią troche problem bo troszke obcierają musze kupic konkretne oponki 215/40 i zastanawiam sie nad poszerzeniem tylnych blotnikow...
Lustereczka oryginalne SHNITZER-owskie ...
... 3 dni temu zalozylem gwintowane zawieszenie firmy FK
W srode czyli za 3 dni jestem umowiony z firmą z BIeslsko Biały na delikatne sciemnienie wszystkich szybek
(planuje dac czarną folie z lekkim efektem lustrzanym)
I to by bylo na tyle zmian jak narazie...
Po odzywieniu portfela planuje wymiane lamp tylnych, kierunkow,i halogenow na wersje cleare oraz przednie lampy zzespolomne z kierunkiem z ringami...
ale to juz jest wiekszy wydatek i kiedy on nastapi narazie niewiem
Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i z gory dzieki za sugestie i opinie ( tagze te negatywne )
loko - 2005-04-01, 21:59
pewnie nikt nie strzeli negatywa poza mną 8)
twoja niunia jest naprawdę śliczna... poważnie, podoba mi się...
ale ja jestem zwolennikiem tego co siedzi pod maską... wolę więc jak autko jeździ a na drugim miejscu wygląd... ale wszystko przed tobą i może się pokusiszz o wymianę serduszka na większe... 8)
pozdrófka... dobry gust... zobaczymy jakie lampy kupisz tylne ;-P
BATMAN - 2005-04-01, 22:09
z checią bym silniczek wymienil na wiekszy...
Troszke zaluje ze nie pokusilem sie przy zakupie na cos mocniejszego...
Ale wierzcie mi ogladalem chyba z 39 samochodow zanim kupilem ta byla bardzo zadbana i wersja limitowana wizualnie mi bardzo odpowiadala
choc miala felgi trojramienne (paskudztwo)
Co do lamp tylnich bedą to na 100% cleare red& white i zadne inne
Mariusz - 2005-04-01, 22:26
I takie betki mi się podobają Bez kombinowania, bez żadnych optycznych tuningów ... przód OK
BATMAN - 2005-04-01, 22:29
Ps :
Zdjecia moich tablic znają juz tylko nie liczni
Marcin - 2005-04-01, 22:37
Zostaw tylnie lampy takie jakie sa teraz. Sa zajefajne a clare, leksusy i inne takie i tak ci sie znudza po sezonie. Teraz masz takie lampy jak w M3 i to jest fajne
BATMAN - 2005-04-01, 22:58
Mcinek spoko spoko kwetstia lamp to odległa sprawa ze wzgledow finansowych
Ale widze ze i moje okolice Polski sa na tym forum ,
ciesze sie ze w koncu bedzie ktos kto nie bedzie mowił ...
" i po co wymieniasz te zawieszenia i placisz tyle kasy jak masz dobre ..."
mira_croft - 2005-04-01, 23:13
Loko....bo sie zdenerwuje ...taka jest zasada...ja jej nie wprowadzałam....ale uwazam ze słuszna ...NewM. jak uwazasz....jestem jednak za maskowaniem tablic...pozdraiwam
Mirus
Marcin - 2005-04-01, 23:26
NEWMARCIN napisał/a: |
Ale widze ze i moje okolice Polski sa na tym forum ,
|
Sa i to od dawna Nie tylko na forum ale takze w Klubie
PZDR
urbi - 2005-04-02, 18:00
clary sa piekne i super prezentuja sie w beemkach !
zrob ta fote od boku bo cos sie doczeac nie moge z Lokiem
i nie kupuj tych lamp zespolonych bo kiepsko wygladaja na samochodzie ... moje zdanie zrob jak uwazasz ja tylko radze ... lepiej takiego foratu jak masz do tego clary kierunki ciemne i ciemna lampe z ringiem ... ooo o jest miodzio
czekam na fote i pozdrawiam
a wlasnie ! ciezko jest spotkac sedana z isem jak narazie przegladajac ofery w ciagu pol roku widzialem zaledwie pare sztuk
cinek_sw - 2005-04-02, 19:31
naprawde ładna Niunia......... zrób jeszcze pare zdjęc środka
powodzenia w dalszych modyfikacjach.... 8) 8)
BATMAN - 2005-04-08, 19:23
dzisiaj moja bryczka po umyciu miala sesje zdjeciową
w podpisie wrzucilem na serwer zdjecie z boku...
kliknij...
odswiezylem rowniez poprzednie zdjecia bo byly jaklosciowo takie sobioe...zapraszam do kliknania...
Anonymous - 2005-04-08, 19:49
Mcinek napisał/a: | Zostaw tylnie lampy takie jakie sa teraz. Sa zajefajne a clare, leksusy i inne takie i tak ci sie znudza po sezonie. Teraz masz takie lampy jak w M3 i to jest fajne |
dokladnie, lampki mpower sa baardzo fajne, to byla pierwsza rzecz jaka kupilem do mojej e36-tki
W koncu wlozylem, czekam na kierunki przednie. Jak wypucuje auto to obcykam bardziej. W mojej okolicy auto jest czyste max 1 dzien po myciu...
BATMAN - 2005-04-08, 20:20
Połaczenie w tylnich lampach m-power koloru czerwonego z bialym jest najciekawszą opcją...Ja nie mowie ze chcialbym lampy typu lexus czy cos w tym stylu bo tego typu lampy są okrrropne...
Ja chce zalozyc cleary red-white takie jak na tej aukcji ponizej....
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=46399089
Anonymous - 2005-04-08, 20:29
oooo, fajne
Beda pasowaly do przednich reflektorow hella z CELISami... 8)
BATMAN - 2005-04-08, 20:35
dUSk napisał/a: |
Beda pasowaly do przednich reflektorow hella z CELISami... 8) |
a co znaczy CELISami ? Bo nie jestem w temacie...
Ktos kiedys prosil o zdjecia felgi....
wiec zapodaje....
i jeszcze jedno ujecie
Nauczylem sie dodawac zdjecia wiec dla ulatwienia byscie nie musieli klikac zapodaje zdjeica tutaj byscie nie musieli klikac...
czekam na komentarze...
[/img]
Anonymous - 2005-04-08, 21:55
a co znaczy CELISami ? Bo nie jestem w temacie...
|
To swiatla pozycyjne potocznie nazywane ringami.
http://www.hella.pl/mainpl/katalog/katalog_42.html
Gasper - 2005-04-08, 22:16
Zdjąłbym brewki i tylny spoiler... Reszta jest miodzio
Michał 2.0 - 2005-04-08, 22:52
Witam. ładna , zdjąłbym tylko spoilerek z klapy , brewki i moze chociaż zakamuflował kurek od gazu - takie jest moje zdanie,ale zrób jak chcesz bo to ty będziesz nią przecież jeżdził,
Marcin - 2005-04-08, 23:39
Zaczynajac od poczatku:
-ja i tak bym zostawil lampy M3
-felgi masz wrecz magiczne, sa super
-ale skoro masz felgi Hamann to skad naklejka AC Schnitzer na szybie????????? Nie wydaje ci sie, ze jedno sie z drugim kloci.
-spojler tylni zostaw, dobrze sie komponuje z progami i niemalymi felgami
-brewki mozna zdjac, juz sie znudzily
-wnetrze tez ekstra
Naprawde fajne auto
PZDR
LUKAS - 2005-04-08, 23:45
O jsuper masz ta bejkęhehe fajniutka jest
Kompetne ospoilerowanie M technich a raczej M3 hehhe
Co do spoilera na tylnej klapie to go zostaw!!!!!!!!!!!!!! bo to jest z tego co widzę oryginałe od M3 E36, wiec głupotąbyło by go sciagac. wnetrze tez supcio
Co do alufek, to wg mnei lepiejby prezentowałą się z BBSami
pzodrówka
urbi - 2005-04-09, 00:44
ten samochod to taki zlepek
spoiler i lusterka - schnitzer
felgi - hamann
zderzaki + listwy - M-technic
wnetrze - typowy m-technic
osobiscie to zdjal bym spoiler i brewki ... zalozyl te clary ... i pomyslal o kierunkach ciemnych klarach i moze swiatlach przednich no i na deser jeszcze nerka po 96
a no i ta antenka na szybie jest niezbedna ? jak nie to wiesz co z nia zrobic
no i tyl troche jakos na glebe bo dziwnie stoi (worek ziemniakow do barka i gra muzyka )
LUKAS - 2005-04-09, 07:27
Urbi, a gdzie Ty masz spoiler ACS Bo lusterka to są ASC< albo Beemowskie ale takie z DTM...
PS.
Tylny zderzak nie jest M...
artvi - 2005-04-10, 14:57
bardzooo ladny sedanik
moja propozycja: zdejmij tasmę czarna na szybie przednij (szpeci troszke) .... zalóż zderzak tylni m-power i bedzie gittt
BATMAN - 2005-04-10, 17:45
urbi napisał/a: | ten samochod to taki zlepek
spoiler i lusterka - schnitzer
felgi - hamann
zderzaki + listwy - M-technic
wnetrze - typowy m-technic |
tu by sie wszytsko zgadzalo ale moje zdanie jest takie ze zazwyczaj zlepki wygladaja najlepiej stosowanie kompletnego ospojlerowania jednej firmy to porazka gdyz nigdy wszystkie elementy nie bedą mi sie podobac...
a tak to zakladam sobie to co mi sie podoba...
Czy to jest jakis problem???
Cytat: | osobiscie to zdjal bym spoiler i brewki |
kwestia gustu
ale zdejmujac spoiler i brewki to wlasiwie auto oprocz felg bylo by standardem...
Cytat: | ... zalozyl te clary ... i pomyslal o kierunkach ciemnych klarach i moze swiatlach przednich no i na deser jeszcze nerka po 96 |
tu moze i bym sie zgodzil ale nerka po 96 nie pasuje do prostych lini e36
jesli inna nerka to czarna i to wszystko....
Cytat: | a no i ta antenka na szybie jest niezbedna ? jak nie to wiesz co z nia zrobic |
antenka jest niezbedna bo na czyms musi radio odbierac...
ale sciagam ją bo ciemnie szyby kleje i bedzie przeszkadzac czy ją spowrotem zaloze....
jeszcze niewiem
Cytat: |
no i tyl troche jakos na glebe bo dziwnie stoi (worek ziemniakow do barka i gra muzyka ) |
mam felgi z et13 wystają poza obrys samochodu i biore dwie osoby do tylu i zajebiscie obcieraja o nadkole wiec nie moge go polozyc nizej (mimo iz mam gwintowane zawieszenie)
to by bylo na tyle co do tej wypowiedzi
BATMAN - 2005-04-10, 17:54
Mcinek napisał/a: |
-ale skoro masz felgi Hamann to skad naklejka AC Schnitzer na szybie????????? Nie wydaje ci sie, ze jedno sie z drugim kloci.
|
Zanim mialem felgi mialem lusterka schnitzer-a
i stad ta naklejka...
ale faktycznie musi zostac juz teraz zaktualizowana
Cytat: |
-spojler tylni zostaw, dobrze sie komponuje z progami i niemalymi felgami |
dokladnie widze ze masz pojecie
spoiler tylni kiedy jedzilem na zimowkach mi tez sie nie podobal (duzo oosob mwilo mi ze sie im nie podoba)
ale kiedy zalozylem te potworki HAMANN-a to komponuje sie zajebiscie i w rzeczywistosci na ulicy wyglada rewelacyjnie (moze zdjecie tego nie oddaje )
BATMAN - 2005-11-10, 20:09
loko napisał/a: |
ale ja jestem zwolennikiem tego co siedzi pod maską... wolę więc jak autko jeździ a na drugim miejscu wygląd... ale wszystko przed tobą i może się pokusiszz o wymianę serduszka na większe... 8)
|
Pokusiłem sie
2,5 V6 heheh
BATMAN - 2005-11-10, 20:22
Muszę zrobic jeszcze przed zimą aktualne zdjecia
- przyciemniłem od tego czasu szybki
- wymieniłem lampy tył na cleary RED&WHITE
- wymieniłem halogeny na cleary
- usunąłem logo BMW z maski
od Soboty 12.XI.2005:)
- dołożona klimatyzacja
- zmieniony silnik z 1,8 is na 2,5 V6
W najblizszych planach panele drzwiowe zabudowa bagażnika i zmiana lamp przednich na lampy z ringami tylko bedzie problem bo nie mogę sie zdecydowac czy zalozyc czarne czy w odblasku, napewno nie bedzie to lampa połaczona z kierunkiem bo to już zdecydowalem ale ten kolor lamp....hmm
Pozdrowionka
--==maly==-- - 2005-11-10, 22:19
No to zaszalałeś. Co do lamp to ja bym postawił na czarne ale i kierunki albo czarne klary albo chociaż dymione bo te białe strasznie rażą. Czy listwy na drzwiach należą do pakietu M-technic? Bo mam takie same i właśnie nie wiem od czego to jest bo standardowe są inne.
BATMAN - 2005-11-10, 23:23
listwy mam szerokie z logo Motorsport ale myśle że są takie same jak
M-Technik ...
Co do kierunkow to jesli lampy z ringami czarne to kierunki też w klearze czarne...
Ale zauważyłem ze opcja osobno kierunek osobno lampa wyglada łądniej niż opcja połączona...
Pozdro
Piotrek - 2005-11-10, 23:25
wow , widze ze sie rozpędziłeś Marcin pamiętaj aby wkleic nowe fotki
BATMAN - 2005-11-10, 23:28
hehe Piotrek Twoich planow nie przebije napewno
Marcin - 2005-11-10, 23:29
Jakie @^&*% 2.5V6 Wsadziles silnik z Opla czy co??? Bo chyba nie pomyliles genialnego, bawarskiego silnika R6 ze zwykla V6
BATMAN - 2005-11-10, 23:39
Oj jejku wsadziłem motor z Bmw e36 325 szesciocylindrowego a czy to zwał V6 czy R6 to dla mnie bez róznicy
Liczy sie moc i charakterystyka pracy...
Z opowiadan poprzedniego włąsciciela mozna by wnioskowac ze motor na bank ma cos poprzerabiane bo jedził innymi 325 i ogolnie o wiele słabsze były od tego,a ten motor go pewnego czasu sponiewierał i wylądował na słupie ( w Krakowie zresztą)...
Auto trzy miesiace temu było sprowadzone z Niemiec,,,
Już w sobote sie przekonam jaka roznica miedzy is-em a rzedowym szesciocylindrowym 2,5 litrowym motorkiem
Pozdrawiam
cinek_sw - 2005-11-11, 08:43
no nie mieszaj V6 z miodnym R6 poprostu przyznaj się że nawaliłeś poczuj skruchę i obiecuj że to już sie więcej nie powtórzy....
BTW - gratulacje
Marcin - 2005-11-11, 09:20
NEWMARCIN napisał/a: | Oj jejku wsadziłem motor z Bmw e36 325 szesciocylindrowego a czy to zwał V6 czy R6 to dla mnie bez róznicy
|
Jak dla ciebie to bez roznicy to lepiej sprzedaj BMW bo jak slucham takich wywodow to mi sie krew w zylach gotuje
BATMAN - 2005-11-11, 11:09
Mcinek napisał/a: |
Jak dla ciebie to bez roznicy to lepiej sprzedaj BMW bo jak slucham takich wywodow to mi sie krew w zylach gotuje |
Niestety nie naleze do osób ktore z byle gowna robią sobie problemy a ty chyba cinek naprawde masz jakis problem a jesli masz to na pw prosze a nie na forum!
cinek_sw - 2005-11-11, 11:17
już oki dajcie sobie po jednym i wulusssujcie
Pamiętaj Marcin R6 Rules!!!!!!!!!
BATMAN - 2005-11-11, 11:28
ej ale powiedz jest powod zeby dawac sobie po jednym ?
V6 - R6 przyjąłem R6 i basta po to jest to forum żeby się informować zeby zrzeszac żeby sobie pomagac informacjami doswiadczeniem a nie wymądrzac sie
...."Krew mi się gotuję"...
..."Sprzedaj BMW"...
eeehhhh....:(
cinek_sw - 2005-11-11, 14:50
NEWMARCIN napisał/a: | ej ale powiedz jest powod zeby dawac sobie po jednym ?
| spoko oczywiście chodził mi po jednym w sensie Browarku i uścisku dłoni żebyś mnie źle nie zrozumiał, podchodzę do tego jak najbardziej na lussssssie więc już oki nie było tematu
a BTW jaki koszt włożenie silniczka, jakie problemy napotkałeś podzczas swap'u zapodaj jakieśfotki piecyka i zmierz czasy 8) 8) 8) 8)
Marcin - 2005-11-11, 15:35
Dla mnie stwierdzenie, ze R6 czy V6 nie robi roznicy to maksymalna ignorancja a tego nie znosze.
P.S. Ci, ktorzy kochaja BMW tak maja.
BATMAN - 2005-11-11, 15:39
Nikt nie chcial sie podjąć tej mojej przekłądki bylem chyba w kilkunastu zakładach a jak juz były takie ktore sie podejmowały to strzelały kwotami rzedu 3000,00 za taką operacje...
Troszke dużo !
Kłopotu z tym jest strasznie dużo i z tego co widze to ekipa ktora sie tego podjełą gdyby wiedziala co ich czeka to tez by sie tego nie podjełą...
Auto musi byc całkowice ogołocone, wszystko musi byc zdemontowane siedzenia cała tapicerka deska rozdzielcza nawet podsufitka, a to dlatego ze akumulator jest ciagniety z bagaznika a w is-e jest z przodu goscie muszą wymienic cała instalacje elektryczną wycignąć moją i wstawic tą od 325...
Wymiana musi byc wszystkiego dyfer skrzynia elektryka komputery sterowniki ,pompa , ABS itp
I z tego co sie dzis dowiedzialem to auta jednak nie bede mial w sobote tylko dopiero na początku tygodnia mechanik przeliczył siły na zamiary
A tak wyglada owe cudo ktore bedzie pod moją maską
VinCent318iS - 2005-11-12, 13:03
No no niezły projekcik jka była strzelona ta beemka przodem tyłem czy bokiem żeby silnik i skrzynia były w pełni sprawne bo czasem po dzwonie wychodzą jakieś śmieszne rzeczy. Projekt bardzo fajny spoiler zostaw bo to jest najładniejszy do E36 zdejmij naklejke z przedniej szyby i będzie gitt na 100%
BATMAN - 2005-11-12, 16:40
byłą uderzona lewym przodem w słupa ale taki fuks ze nie uszkodziło nic w silniku ani w klimatyzacji...
Co do spoilera to naprawde juz sam niewiem jedni mowia
"...gdyby nie spojler z tyłu była by fajna..."
a inni tak jak Ty
"...nie ruszaj spojlera to oryginał i tak ma byc ..."
A powiedz mi chce załozyc lampy z ringami do przodu jake bys proponowal czarne czy te chromowane?
Jedno wiem ze nie chce tych łączonyc tylko osobno kierunek osobno lampa...
VinCent318iS - 2005-11-12, 21:19
Ja jestem zwolennikiem jak najmniejszych udziwnień Ringi są wypasik, udziwnieniem jest własnie chromowane wypełnienie ja na 1000% bym założył z czarnym środkiem każdy ci to powie ze fajniejsze są z czarnym środkiem, a ten spojler co masz to go zostaw bo mogę się mylić ale występował w limitowanej wersi M3 E36 GT więc to jest naprawde rarytas ja osobiście szukałem i jest bardzo żadki i ciężki do zdobycia raz nawet ziomka zaczepiłem na Wyścigach płaskich prywatnie kibic przyjechał M3 E36 i chciałem od niego odkupić ten spojler to powiedział że go nigdy nie sprzeda i odkręca go przy sprzedaży bo bardzo mało M'ek jeździ z takim skrzydełkiem a naprawde jest ładny dwuczęściowy i zajefajnie lekko wystaje za bagaznik zostawiaj nawet nie waż się zdejmowac, a jak juz się zdecydujesz zdjąc to od razu kontakt ze mną kupuje go hehehe
BATMAN - 2005-11-12, 23:49
Decyzja zapadła Spojler zostaje a lampy czarne...
Niewiem kiedy bedzie najblizsza okazja ale pochwale sie jak to wyglada na żywo
Dziś ogladałem moją niunie - masakra szczerze mowiac kolana mi sie ugieły
Auto całę rozbebeszone srodek rozpędzowany do gołej blachy kierownica leży na ziemi. Na podłodze platanina kabli!!,,, Maska zdemontowana pas przedni rowniez w miejscu silnika pusta dziura
Auto z racji odciazenia stoi na bacznosc jak jakiś terenowiec
Przykry widok...mam nadzieje ze poskłada to do kupy
VinCent318iS - 2005-11-12, 23:57
Będzie ok dobra decyzja jeżeli chodzi o spoiler i Lampy mnie jak się obruciła panewka (poprzedni właściciel napewno przegrzał motor) też była dziura pełno kabli i dużo dużo smaru przykry widok ale za to teraz radośc z jazdy i spokój
BATMAN - 2005-11-21, 22:35
W sobote mialem odebrac autko ...mialem
Dzis jest poniedzialek bylem u mechanika i klapa niewiem czy sie do kolejnej soboty wyrobi...
Nic mu nie pasuje musial nawet drzwi ogolocic bo instalacje do elektryki musial podmienic
...wydawalo by sie coz to za problem zmienic silnik teraz juz wiem, i podziwiam wszystkich tych ktorzy już to robili...
Acha potrzebuje obudowe filtra powietrza nie ma kotoś moze zbędnej?
Ps:
To juz prawie 3 tygodnie bez mojej Beni
VinCent318iS - 2005-11-22, 19:22
Nie martw się będzie dobrze nie wiem czy od iS'a będzie pasowac ale widziałem gosc miał rozbita n aczęści na allegro wpisz BMW 318iS albo 318 iS bo różnie ludzie zamieszczaja ogłoszenia ze spacją jka sie napisze inne cary wyskakują hehe masz tu link giościu ma bardzo dużo części w przystępnych cenach LINK
Najlepiej od razu wysłąc mail'a bmwok@wp.pl
luk325 - 2005-11-23, 18:59
Newmarcin czy twoja beta nie stoi przypadkiem w "zakladdzie" na podworku przu drodze rzeszow - krakow .Widzialem bardzo podobna powiedzialbym nawet ze to twoja na 100%. juz dawo przykula moja uwage ale dopiero dzis skojazeylem .
Ps. jesli bedziesz mial w niej gaz to mam obudowe filtra z mamontowanym antystrzalem.
BATMAN - 2005-11-23, 19:53
Moja moja
Gaz to odległa sprawa...
Obudowe moze uda sie skleic (byla uszkodzona od wypadku)
Czakram Tarnow krzyknął kwote 6500,00 za sekwencje...
Narazie mechanik ma jakies tam problemy z przegubami bo nie pasują
, ale mam nadzieje ze auto juz na 100% bedzie na sobote
Pochwal sie jak chodzi e36 w motorze 2,5 ?
luk325 - 2005-11-23, 20:09
Jednak dobrze skojazylem ze to twoja.
co tu sie chwalic zaloza ci m50 to bedziesz wiedzial. Moj silnik jest teraz po gruntownym remoncie i obrobce glowicy ale to nie miejsce na opisywanie tego.
Jacek E30 - 2005-11-23, 20:46
Auto widac zadbane ale koła tu kompletnie nie pasuja nie ta beemka!!!
Jak juz to E28, E34 albo E32 w E36 jakos to "ciężko" wygląda to tu po prostu nie pasuje mi wg mnie jakiś BBS prosty popularny... POZDRO.
BATMAN - 2005-11-24, 00:04
Kwestia gustu jedni mowia ...felgi kosmiczne" inni mowią "...wszystko ok tylko felgi nie bardzo "
Osobiscie mi się podobają takie chcialem i takie kupilem byc moze przez sezon zimowy je jeszcze dopieszcze zeby się bardziej błyszczały
A jak sie znudzą to moze i zmienie na jakies RH CUP skręcane z polerowanym rantem a moze coś Brock-a
Pozyjemy zobaczymy narazie portfel musi zaciagnąc głebokiego oddechu po wymianie serduszka
Jacek E30 - 2005-11-24, 01:39
NEWMARCIN racja RH CUP albo BROCK B1 jak najbardziej widze w Twoim aucie może jeszcze jakiś BBeeSik pozyjesz zobaczysz
VinCent318iS - 2005-11-24, 21:12
Felgi to już rzecz gustu wiadomo o gustach się nie...... najwazniejsze że bumka zadbana nie zwieśniaczona(dużo ludiz by mogło brać przykład) będzie miała świetny silniczek niedługo, a felgi moim zdaniem pasują jest kozak i tak ma być bebeesy napewno by złagodziły wygląd ale to kwesti agustu mi się osobiście podoba
David - 2005-11-24, 21:54
Panowie, przeciez te hamanny sa zaj....... i wlasnie w e36 robia wrazenie, w wiekszych autach(np e32) te felgi gina. Nie zmieniaj tych alu! One pasuja w 100% do tego auta: a juz najlepszym, niestandardowym dodatkiem sa te lusterka ac schnitzer'a Po prostu miod!!!
Jacek E30 - 2005-11-24, 23:13
No DAVID nie powiedziałbym, prosze bardzo ponizej fota E32 na maksymalnej glebie:
http://img389.imageshack....dsc010930gi.jpg
Jakoś widać te koło niby tylko 17" ale ani za małe ani za duże!!!
BATMAN - 2005-11-26, 00:15
Panowie !
Po 16 dniach oczekiwań..
Dzis o godzinie 12 w południe odebrałem telefon...
"...auto gotowe prosze przyjechac i wziasc kupe kasy ze sobą (:-) )..."
Szkoda ze bylem włąsnie w Ostrowie mazowieckim bo juz bym po niunie dralowal ,
ale jutro z samego rana odbieram auto z nowym serduszkiem i z zamontowaną klimatyzacją
Co do tych moich felg HAMANN-a to widzialem kilka betek z takimi samymi ale bylo to albo e32 albo e34
W e36 ich jeszcze nie widzialem i o to chyba własnie chodzi ,
Podam przykład:
Jak ktos widzi stalowe oryginalne felgi BMW w e30 to normalka ale jak je zobaczy zamontowane w maluchu to juz sie wyrozniają
Pozdrowka
VinCent318iS - 2005-11-30, 15:17
jak wrażenia ile kasy wyszło chwal się pomiary do 100km/h do 120km/h predkośc max jak się chamuje jak znosi to zawieszenie. KLIMA RuLeZ zazdroszcze ja mam bez
BATMAN - 2005-11-30, 16:57
Wiec tak roznica is a 2,5 jest wręcz piekielna
Zupełnie inna dynamika auta, duzo wczesniejszy moment obrotowy poprostu rwie sie do przodu tym bardziej ze jest juz szpera wiec boczki bez wiekszych starań wychodzą wysmienicie
Poki co to wszystko jeszcze musze dopracowac auto bylo doszczetnie rozebrane wiec jest jeszcze w zwiazku z tym dużo niedociagniec , tu cos sie tłucze tam cos nie dziala itp...
Klime rzeczywiscie już mam choc jeszcze nie poznalem jej urokow -pora zimowana to nie pozwala
Musze ją napełnic freonem mam jeszcze tempomat ale w sumie to cos tam szpece poknocili bo nie dziala (albo niewiem jak go uruchomic )
Zawieszenie mialem gwintowane utwardzone wiec z tym tez nie ma problemu...
Jesli chodzi zaś o "czasy" to jeszcze nie mierzylem bo sami widzicie jaka pogoda a start bez poslizgu na takiej nawierzchi to byla by niezla umiejetnosc
Chamulce jak najbardziej ok is-y mialy wszystkie tarcze wiec radzą sobie wysmienicie z zachamowaniem nieco ciezszego auta.
Reasumując jestem bardzo bardzo zadowolony z tego co sie podjalem
choc nieukrywam ze koszty utrzymania mojej niuni straasznie wzrosną
Ps: Koledzy admini - jesli mozna prosic o aktualizacje tytułu mojego postu z 1,8 is na 325
Pozdrowka
cinek_sw - 2005-11-30, 17:05
no to gratulacje udanego swapu, spoko już zmieniam na 325 pozdro.... 8)
VinCent318iS - 2005-11-30, 17:12
No to extra kurde to tak potrafią zostaić z niedociągnięciami fachowcy?? genralnie zaczynam zazdrościć hehe ja kombinuje sobi espoilerek taki jak ty masz i prawdopodbnie będzie
uroki Klimy są nieopisane podczas dłuższych tras w lato wszyscy z wiszącymi jęzorami, arbuzami pod pachami i rozkojarzeni przez doskwierający gorąc jadą jak na zkazanie, a ty kulturka.
tak się wydaje ale klima to także bezpieczeństwo nie jestes zmęczony podróżą w samochodzie jest cicho, wpływa to bardzo na szybkość reakcji nie mówiąc juz o tym że środek w lato się mniej brudzi wogóle klima to jest to, też właśnie się rozglądam za tym luxusem bo po przejażdżce 500km samochodem z klimą w 31 stopniowy upał cały czas mi nie pasuje podróżowanie moją B w lato
BATMAN - 2005-11-30, 17:39
Gdzies widzialem na allegro kompletną klimatyzacje za 800,00 nawet dzwonilem do goscia i mowil ze sprzedal juz kilkanascie kompletow i ze wszyscy są zadowoleni...
Ogolnie montaz to nie taka prosta sprawa trzeba sciagac cala deske rozdzielczą bo tam jakis odparownik idzie wszystkie kratki wymieniac bo też są inne ogolnie ja zmienialem cala instalacje elektryczną wiec u mnie z racji wymiany silnika nie bylo duzo wiecej roboty...
Ale nieukrywam ze jak szukalem Beci dwa lata temu to podstawowym kryterium byl silnik i klima...
Nie bylo w czym wybierac jak juz cos bylo to bite na kazdą strone nawet w Niemczech bylem i wrocilem z pustymi rekami, az w koncu znalazl sie moj dość zadbany i nie bity is z pakietem M-technic
I tak zaczeła sie moja przygoda z BMW
BATMAN - 2005-11-30, 17:45
VinCent318iS napisał/a: | ja kombinuje sobi espoilerek taki jak ty masz i prawdopodbnie będzie
|
Spytam z ciekawosci ile Cie wyniesie?
Ja juz zdecydowalem ze moj zostaje tam gdzie jest
Jeszcze gdzies widzialem chyba w SCANE BMW jak koles sobie z tylu wyprowadzil dwa wydechy centralnie na srodku dwa owale...
Wyglada to bosko nawet sie troszke zastanawialem jak by to mozna zrobic ale wyglada na to ze trzeba by skiereszowac miejsce na kolo zapasowe
VinCent318iS - 2005-11-30, 17:57
NEWMARCIN napisał: Cytat: | Spytam z ciekawosci ile Cie wyniesie?
|
jeszcze nie wiem gościu ma mi dopiero odpowiedzieć jka będe wiedział to napisze
Cytat: | Jeszcze gdzies widzialem chyba w SCANE BMW jak koles sobie z tylu wyprowadzil dwa wydechy centralnie na srodku dwa owale...
Wyglada to bosko nawet sie troszke zastanawialem jak by to mozna zrobic ale wyglada na to ze trzeba by skiereszowac miejsce na kolo zapasowe |
niestety bez tego się nie obejdzie chyba że zawijasa jakiegoś pod spodem zrobic ale nie wiem czy to nie zmniejszy delikatnie mocy
BATMAN - 2005-11-30, 18:15
..poki co chcialbym jeszcze na dniach zrobic sobie jakies "słuchanie" poniewaz w poprzedniej instalacji elektrycznej mialem dwa wzmacniacze wzmacniacz oryginalny BMW oraz Keenwooda teraz przyszla nowa instalacja i wszystko pogmatfane
Zdecydowalem wiec ze trzeba puscic wszytskie kable od nowa odpowiedniej już grubosci bedzie to robic firma CAR-Audio w planach też panele drzwiowe...
Ale poki co kiepsko z kasą
BATMAN - 2005-12-14, 18:52
Wczoraj z ciekawosci zmierzylem czas 0-100
i wyszlo mierzone stoperem w okolicach 7 sec.
Panele drzwiowe juz prawie gotowe...
W tej chwili zalozone juz mam wygłuszenia przednich drzwi specjalnymi matami
Jutro jade na montaż boczkow z 2 głosnikami 16-tkami na strone...
jak bedą gotowe podesle zdjątka
BATMAN - 2005-12-25, 23:07
panele prawie gotowe oto zdjecia:
Musze jeszcze przeczyscic tapicerke drzwi bo mechanik mi ją troszke upaprał
cinek_sw - 2005-12-26, 12:26
jak dla mnie laika w tych sprawach to ładnie to wygląda
BATMAN - 2005-12-26, 12:55
Zeby to jeszcze ładniej wygladalo to musze skolowac podobne chromowane ramki dla tych dwóch oryginalnych głosnikow wysoko i srednio tonowych wowczas całość powinna sie ładnie komponowac...
VinCent318iS - 2005-12-26, 15:19
NEWMARCIN napisał: Cytat: | Widze,że tak jak ja masz wgniotke w okolicach klamki na tylnich drzwiach
ja mam w identycznym miejscu ciekawe od czego to jest widziałem to już w kilku e36. |
Jak byś coś takiego dorwał to bierz i dla mnie
Zapodaj fotki już z nowym silnikiem panele fajnie się prezentują
cinek_sw - 2005-12-26, 19:15
teeeeeee Vincent nie pij tyle buheheheheheeh
BATMAN - 2005-12-26, 20:56
Własnie Vincent nie kumam o co chodzi o jaką wgniotke poza tym ty masz coupe to nie masz chyba tylnych drzwi
--==maly==-- - 2005-12-26, 21:06
To pisałem ja Jażąbek Wacław trener drugiej kategorii ale w innym poście
VinCent318iS - 2005-12-26, 23:34
łłłłłłłłłłłłłłoooooooooooooooooo panowe małe sprostowanie wiecie przez t eświęta już mi mózg zlasowało heeheh nie no żartuje własnie cytat jest z wątku --==maly'ego==-- hehhe chciałem napisac ze takie wgniotki się robia od wywożenia do lasu a do MARCINA chciałem napisac o ramkach heheh i chciałem wkleić to -----> Cytat: | Zeby to jeszcze ładniej wygladalo to musze skolowac podobne chromowane ramki dla tych dwóch oryginalnych głosnikow wysoko i srednio tonowych |
8) hehehe
BATMAN - 2005-12-26, 23:40
hehehh no i wszystko jasne jak bede cos wiedzial wiecej to zamowie dwa komplety
viktor - 2005-12-27, 13:23
No no super super lubie takie malenkie ... farba ,fele, środek czyściutkie maleństwo . Też mam taką tylko bordo i już tak nie wygląda za to serducho ... 2.5 vanos 192 klacze po prostu dzida .
Jutro może będe miał zdjęcia pozdro ze śląska gg9289148
VinCent318iS - 2005-12-27, 17:50
NEWMARCIN napisał: Cytat: | hehehh no i wszystko jasne jak bede cos wiedzial wiecej to zamowie dwa komplety |
8) będe wdzięczny
David - 2006-02-15, 23:31
No i jak tam postepy prac nad e36
BATMAN - 2006-02-15, 23:42
spoko spoko okres zimowy u mnie duzo zmian aktualnie ciagne temat car audio
kilka dni temu zakupilem Alpine CDA-9853R no i wzmacniacz w najblizszym czasie zabudowa bagaznika...
No i szukam kogos co bu mi wychromowal wyniklowal czy wypolerowal te moje felgi tak jak mial Piotrek w E30w najblizszym czasie musze sie tym zając bo sezon juz tuz tuz
Jakbys cos ktoś wiedzial to prosze o info
Pozdrawiam
PS: A u Ciebie David silnik zmieniony?
Ja swoj sprzedalem za 2500,00 ze skrzynią
PPS:
Powiedzice mi ile wam pali 325i?
Bo ja normalnie nie wydalam jezdze caly czas po miescie tankujac 95bp i wychodzi mi spalanie w okolicach 17-18 tankując za 230,00 robie max 350 km - troche duzo i niewiem czy ten typ tak ma czy u mnie jest cos nie tak zaznacze ze jezdze w miare delikatnie z oczami czesto na ekonomizerze
VinCent318iS - 2006-02-16, 00:04
Polerka twoich hammanów wyjdzie zaje_iście widze ze idziesz po bandzie z przeróbkami i dobrze, słuchaj jezeli był byś zainteresowany to mam zmieniare ////ALPINE na 5 płyt
BATMAN - 2006-02-16, 16:05
Nie no zmieniarki nie trzeba to radyjo odtwarza MP3 wiec jest git...
W tamtym roku na forum po zlocie w Tarnowie powiedzialem ze w przyszłym roku postaram sie bardziej wyroznic z tłumu...
Co słowo to słowo - pracuje nad tym
kombik - 2006-03-06, 20:35 Temat postu: Re: NEWMARCIN ->> E36 325i
NEWMARCIN napisał/a: | http://www.republika.pl./jumper10/bmw.jpg | Calkiem spoko!Daj znac jakie chcesz kupic te lampki przednie bo ja tez sie przymierzam do swojej Coupejki zalozyc i nie wiem ktore?
BATMAN - 2006-03-06, 23:04
lampki juz kupione
kupiłem lampy IN-PRO bez zadnych świecących cudow śrubek itp
Wersja z ringami a tło srebrne jeszcze ich nie założylem wiec niewiem jak to bedzie wyglądac......
Kupiełem też czarną osłone nerek i już je założłem i musze przyznać że benia nabrała przez to agresywnosci
--==maly==-- - 2006-03-06, 23:13
Jaką czarną osłone nerek? Możesz pokazać jak to wygląda i gdzie to kupileś?
BATMAN - 2006-03-06, 23:17
...acha felgi już sie polerują!
zdecydowalem ze polerka bedzie tylko rantow...oraz renowacja calych felg i dekielków...
koszt okolo 600,00
--==maly==-- - 2006-03-06, 23:22
Marcin rozwiń jak możesz temat osłony nerek. Jak to wygląda gdzie kupić itd zaciekawił mnie ten temat.
BATMAN - 2006-03-06, 23:32
nerki kupiłem na allegro
oto link do aukcji
http://www.allegro.pl/ite...czarny_mat.html
jutro moze cykne zdjecie jak to wyglada na aucie, zauwazylem ze oslona nerek wyglada o wiele lepiej niż czarne nerki bo bardziej wystają bardziej sie rzucają w oczy...
--==maly==-- - 2006-03-06, 23:35
O kurcze nawet tego nie widziałem. Faktycznie może to ciekawie wyglądać. Ja mam teraz spowrotem chromowane i mam dylemat czy lepiej było z czarnymi czy tak.
BATMAN - 2006-03-06, 23:40
teraz mi sie wydaje że ciekawiej wyglada z czarnymi nerkami...moze dlatego że sie jeszcze nie opatrzyły...
--==maly==-- - 2006-03-06, 23:41
Ok wielkie dzięki za odpowiedź i czekam na fotki. Szczerze to pierwszy raz widziałem takie nakładki fajna sprawa jak się czarne znudzą to można zdjąć a jak ja pomaluje to już nie będzie takie proste.
GP-T1000 - 2006-03-07, 01:19
NEWMARCIN napisał/a: | lampki juz kupione
kupiłem lampy IN-PRO bez zadnych świecących cudow śrubek itp
Wersja z ringami a tło srebrne jeszcze ich nie założylem wiec niewiem jak to bedzie wyglądac......
Kupiełem też czarną osłone nerek i już je założłem i musze przyznać że benia nabrała przez to agresywnosci |
to teraz szybko wszystko zakladaj i przyjezdzaj sie pokazac do katowic
jestem ciekaw efektow
czekamy
viktor - 2006-03-07, 08:41
PPS:
Powiedzice mi ile wam pali 325i?
Bo ja normalnie nie wydalam jezdze caly czas po miescie tankujac 95bp i wychodzi mi spalanie w okolicach 17-18 tankując za 230,00 robie max 350 km - troche duzo i niewiem czy ten typ tak ma czy u mnie jest cos nie tak zaznacze ze jezdze w miare delikatnie z oczami czesto na ekonomizerze |
moja w cyklu mieszanym brała max 12 l przy dosc ostrej jezdzie /tyle pokazywał comp./
a na baku robiłem zazwyczaj ok 550-580 km
ale na to nie patrz 8)
BATMAN - 2006-03-07, 16:11
Cytat: | moja w cyklu mieszanym brała max 12 l przy dosc ostrej jezdzie /tyle pokazywał comp./
a na baku robiłem zazwyczaj ok 550-580 km |
Widze ze teraz jak sie ociepliło to spalanie spadło - miasto okolo 13,00 przy delikatnej jeździe trasa nawet 7-8 l. ale trzeba sie niezle nameczyc by miec takie wyniki...
Wiec chyba wszytsko jest ok
Cytat: | to teraz szybko wszystko zakladaj i przyjezdzaj sie pokazac do katowic
jestem ciekaw efektow
czekamy |
Postaram sie Was odwiedzic a jesli już to jeszcze i tak nie bede miał załozonych raczej lamp felgi tez jeszcze nie gotowe a i pora nie ta by je juz zakładac...
Reasumujac czekam z niecierpliwoscia na ocieplenie i po-zimową renowacje naszych wspanniałych dróg
Kolega "lolek" zapodał sobie nową skore do swojej Beni ...
jak dla mnie wyglada slicznie...
co wy o tym myslicie?
GERMAN BOY - 2007-01-26, 12:49
Piękna bmka.Ba.I te hammany.Dzieki Menello za cynk o tej bmce.Tu moge zobaczyc jak leża te felgi.Ogólnie ładna bunia.Mam nadzieje że Marcin wróci na forum i da jakies aktualne fotki.Pozdrawiam.
BATMAN - 2007-01-26, 13:13
dam dam
Dzis poznym popoludniem wrzuce aktualne zdjecia na serwer jeszcze z cieplego i slonecznego lata po swiezej polerce felg
Pozdro
ps: Kiedys NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
GERMAN BOY - 2007-01-26, 14:48
A to ok.Jak Batman to już jasne!!Czekam dzis zniecierpliwoscia na nowe fotki z polerowanymi kółkami.Pozdrawiam.
wiechue30 - 2007-01-26, 22:19
I zrób koniecznie fotki bagażnika
BATMAN - 2007-01-27, 16:30
Jak to zrobic zeby mi sie otwierało to normalnie?
ani html ani bbcode mi nie dziala
[URL=http://img120.imageshack.us/my.php?image=bmwgr8.jpg][IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7985/bmwgr8.th.jpg[/IMG][/URL]
Adi - 2007-01-27, 16:34
Pozwoliłem sobie, masz tylko to jedno zdjęcie?
Autko badzo ładne
A jak coś to link do zdjęcia wklej między [img]link [/img]
BATMAN - 2007-01-27, 16:36
wiec kocowka adresu: bmw1 , bmw2, bmw3,bmw4,bmw5,bmw6,bmw7, bmw!.
dzieki za pomoc
Dodano: 2007-01-27, 16:40
u mnie sie nie łąduje z tym kodem
[img]http://www.miniprice.pl/bmw1.jpg[/img]
Adi - 2007-01-27, 16:40
No to wszystkie po kolei
Tomek3er - 2007-01-28, 23:39
bardzo fajna e36 ale mysle że z tył lampami od M było by lepiej i ten spojler troche za duzy mi sie wydaje...
wiechue30 - 2007-01-29, 00:28
mi natomiast te lampy bardzo sie podobają, a spoiler za duży...przecież jest to orginał m-pakietowy i pasuje idealnie, felgi oczywiście powalają na kolana
Gasper - 2007-01-29, 00:37
Autko picobello, ale lampy tylne bym wymienil. Ich uszczelki strasznie rażą
Menel - 2007-01-29, 00:40
marcin , fura PRZEKOZAK
GERMAN BOY - 2007-01-29, 09:04
Marcin bomba autko!U mnie już siedzą hammany w 8,5 i 10 na 17.Chyba nie jest żle!Dzieki za zapodanie fotek.
korzuch - 2007-01-29, 09:22
yo!
mniam mniam fajowskie autko
pozdro batman
fil - 2007-01-29, 11:48
dla mnie te cleary z tylu sa zbyt cukierkowe,ale u ciebie z tymi hamannami sie ladnie komponuja
Yakuzatti - 2007-01-29, 18:38
Hehe, E 3 6
Przezajetruskawkowo!
Cooba - 2007-01-29, 18:50
fil napisał/a: | dla mnie te cleary z tylu sa zbyt cukierkowe....:) |
Bo to trzeba live zobaczyc O wiele ladniej sie prezentuja.
Fura wypas.
Pozdro Batman
CyRyL - 2007-01-29, 19:01
mało ktora e36 mi sie podoba ale ta jest piękna
ps. bardzo fajna fotka:
pozdro
Mlody - 2007-01-29, 19:03
Ona jest przesliczna , pelen wypas ,tylko ten spojler na klapie mi nie podchodzi ale cala reszta to nadrabia...Gratuluje autka
Kujon - 2007-01-29, 20:52
Marcin odśwież przez zimę polerkę żeby było tak jak na załączonych obrazkach
piotrek528 - 2007-01-29, 21:09
Piękna E36 cud miód jedna z piekniejszych sedanów jakie widziałem
korzuch - 2007-01-30, 07:50
yo!
2 dni dedukowałem i wymysliłem ze my spotkalismy sie w Tarnowie chyba zepsulem chyba twój ID zamiast Batman wyszedł Barman
pozdro
uwazamy troche na slownictwo - urbi
czarek - 2007-01-30, 12:19
swietnie prezentuja sie te hammany z czarnym lakierem auta
choc przod moim zdaniem przod za bardzo wystaje wzgledem tylu
postaralbym sie o zderzak M tech na tyl aby bardziej pasowal do tego spojlerka
poza tym piekne autko
czy mi sie wydaje czy z przodu minimlanie Ci przyciera??
jakie masz zawieszenie?
GERMAN BOY - 2007-01-30, 15:08
Tak bo Marcin ma 8,5 z et13 przód i tył.Powinno byc przynajmniej niższe ET wtedy by wyszły bardziej choć ja założyłem 10 cali na tył z et 20 i też wydaje mi sie że przód wyszedł bardziej ale to tez może byc tylko złudzenie optyczne gdyż tył mam rozgiety a przód jeszcze w standarcie.
--==maly==-- - 2007-01-30, 21:08
Piękny sedan gratuluje samochodu.
Ja bym jednak zmienił przednie lampy na ciemne te wyglądają zbyt golfosko sam niedawno takie miałem i nie mogłem się przekonać.
BATMAN - 2007-02-01, 21:14
ojojo nie zagladalem dwa dni na forum a tu tyle dobrego na moj temat
Korzuch - dobrze kumasz:)
Wiesiu - dzieki za wsparcie tylni spojler to dwuczesciowy oryginalny dodatek
ogolnie dzieki za wypowiedzi tak miłe dla mojego ucha, zdjecia były robione tuż przed
III Małopolskim zlotem w Tarnowie, mój fotograf spisał się na medal
Pozdro for ALL
Ps: Jak by ktos sobie chciał tapetke z mojego e36 zrobic to prosze na maila, przesle zdjecia w pełnej rozdzielczosci
Dodano: 2007-09-02, 19:40
Dzis niestety (albo stety) autko zostało sprzedane
Poszukuje jakiegos fajnego e39 540 lub 530D - jakby ktos cos wiedzial o czyms fajnym to bylbym wdzieczny za pomoc...
Pozdro
rifresz - 2008-03-20, 11:40
mas zkontakt do goscia ktoremu spzredales???? bo potrzebuje obrys szkiel lusterek ac schnitzer bo moje oba nie maja i nie mam na wzor Bede wdzieczny za jakies info na pw Moze na forum ktos jeszcze je ma ?
Kujon - 2008-03-20, 12:27
rifresz napisał/a: | mas zkontakt do goscia ktoremu spzredales???? bo potrzebuje obrys szkiel lusterek ac schnitzer bo moje oba nie maja i nie mam na wzor Bede wdzieczny za jakies info na pw Moze na forum ktos jeszcze je ma ? |
ja wiem tylko tyle że koleś co kupił to auto po paru dniach je rozwalił, więc może te popękane lusterka które kupileś są z auta batmana
rifresz - 2008-03-20, 13:12
fajnie jak bym mial namiar na niego to mozna by zagadac czy czasem nie ma jakis szczatkow lusterek lub szkiel
|
|