|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
TECHNICZNE - problem z centralnym zamkiem e30
lifeguard - 2013-04-20, 19:21 Temat postu: problem z centralnym zamkiem e30 Witam, niestety nie znalazłem podobnego problemu na forum dlatego piszę.. otóż.. :
W mojej e30 jest zamontowany oryginalny centralny zamek, dołożyłem uniwersalne sterowanie z pilota. Niestety pojawił się problem : z pilota nie mogę zamknąć samochodu. fizycznie od wewnątrz ryglując zamek od strony kierowcy wszystkie zamki się ryglują. Otwieranie z pilota następuje już bez problemu - samochód sie otwira po wczesniejszym naciśnieciu na pilocie przyciusku 'zamknij'. Wymieniłem już na próbę centralke pilota - niestety to nie pomogło. Dlatego piszę do Was Forumowicze co to może być?
center - 2013-04-20, 19:59
z tego co pamiętam sterowanie centralnego w e30 jest (-) a nie (+), może to masz zamienione i dlatego wariuje.
skoro z zamka się zamyka to musisz mieć coś nie halo na etapie pilot - centralka, a to jest pierwsza rzecz jaka mi przychodzi do głowy..
lifeguard - 2013-04-20, 20:05
center napisał/a: | z tego co pamiętam sterowanie centralnego w e30 jest (-) a nie (+), może to masz zamienione i dlatego wariuje.
skoro z zamka się zamyka to musisz mieć coś nie halo na etapie pilot - centralka, a to jest pierwsza rzecz jaka mi przychodzi do głowy.. |
tez tak myslalem,ze centralna od pilota nawalila, zamienilem i dalej to samo.. wiec to nie centralka od pilota..
center - 2013-05-08, 11:38
ale centralka od alarmu, czy ta centralka co masz pod głośnikiem przy nogach kierowcy oryginalnie od E30?
|
|