|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
Czarna Lista - Bmw e30 316 sierpc
Robcio92-R1 - 2013-05-23, 12:12 Temat postu: Bmw e30 316 sierpc http://otomoto.pl/bmw-315...-C29193793.html
Witam. Jest to moja była jeżdżąca, Przy oględzinach proszę zwrócić szczególną uwagę na lewe tylne nadkole.
W trakcie sprzedaży jakieś 1.5 mieś temu:
Dziura przy nogach kierowcy jak i pasażera, wyżarte kielichy na wylot, brak lewego tylnego błotnika (zderzak już odpadał) przód prawy błotnik brak od czarnego plastika w dół włokno szklane odleciało razem ze śniegiem, to samo z lewej tylko jeszcze się troche trzyma, progów z obu stron w skali do 10 zostało może 3 procent, most z większego silnika, nie miała siły nawet na 1 biegu, hamulce mega słabe żadne tylne koło nie hamowało i to dokładnie wcale, pedał hamulca wpadał w podłogę, przód prawe koło hamowało dużo mocniej razem szarpiąc przy tym konkretnie kierownicą, wycieraczki nie chodziły, pourywane mocowania lamp. Autem zrobiłem ok 30tyś km przy czym ani razu nie wymieniałem oleju ponieważ średnio na 1000km dolewałem dobre 2 litry.
Ogólnie środek poobrywany wszystko na sztukę. Auto było malowane jakiś rok temu i daję lakierowi jeszcze jedną zimę i purchle będą wszędzie.
Ogólnie nie polecam za tą cenę, ponieważ niedawno poszło za 2.300zł
|
|