|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Dobór felg
81-Mich - 2014-06-05, 12:26 Temat postu: Dobór felg Pozdro
Forumowicze napisałem do was tutaj, ponieważ proszę Pytam o konkretne dane, w wizualizacji alufelg. Siedzę po Facebooku już kilkanaście dni i nic czaje . Chciałbym kupić alufelgi w kelban . pl, bo szukam w necie, a cena jak na aledrogo, a mogę mieć większe zaufanie do firmy niż do allegro ściemniaczy. TRUDNE PYTANIEZ: to „ABE”, jako ostatni krok w konfiguratorze felg skąd to poszukać i co to daje ? zwróćcie uwagę na tej stronie kelban.pl / konfigurator tu jest ten dobór felg do auta.
ChriS - 2014-06-05, 17:31
81-Mich napisał/a: | Siedzę po Facebooku już kilkanaście dni |
To może wróć do realu,napisz konkretnie o co Ci chodzi,to może ktoś Ci pomoże.
Jeśli to reklama strony www. to ja dziękuję - umiem sobie dobrać sam felgi.Jak Bozia dała oczy i rozum to i "ściemniacze z allegro" nie są groźni
Cypisek - 2014-06-05, 20:21
ChriS napisał/a: | 81-Mich napisał/a: | Siedzę po Facebooku już kilkanaście dni |
To może wróć do realu,napisz konkretnie o co Ci chodzi,to może ktoś Ci pomoże.
Jeśli to reklama strony www. to ja dziękuję - umiem sobie dobrać sam felgi.Jak Bozia dała oczy i rozum to i "ściemniacze z allegro" nie są groźni |
to raczej pozycjonowanie, ale nikt na tym forum oprócz mnie nie widzi problemu ; ]
nokerman - 2014-06-06, 12:14
pewnie to wiesz, zle Ci odpowiem, co mi napisał wasz konsultant
Cytat: |
Expert Cezary
Po zaznaczeniu ABE wyświetlają się felgi które mają homologację od producenta samochodu taka felga spełnia wszystkie normy i otrzymały certyfikat bezpieczeństwa TUV To oznaczenie ze jest odpowiednio wytrzymała i bezpieczna Kelban sprzedaje felgi Niemieckie (AEZ DOTZ Dezent Enzo) i Włoskie (Oz i MSW) tylko z TUV
|
maczup - 2014-09-08, 15:05
Jaka może być najcieńsza opona?
|
|