BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - cieknie płyn chlodniczy

pudzian - 2005-04-23, 16:13
Temat postu: cieknie płyn chlodniczy
witam zauwazylem dzisaj ze cieknie mi plyn chlodniczy wydobywa sie on przy silniku pod tym wezem gornym od chlodnicy obok fliltra oleju mam nadzieje ze cos zrozumieliscie skad to cieknie i czemu wczym tkwi problem :roll: szkoda ze niemam aparatu to bym zdjecia zrobil i zaznaczyl chyba ze ma ktos zdjencia silnika od strony alternatora to moglby tu wzucic silnik to 40 1.6 pozdro :twisted: to ja bym zaznaczyl to jakos moze ja znajade jakas :wink:
Jacek E30 - 2005-04-23, 16:24

Posprawdzaj wszystkie węże !! ! Z doświadczenia wiem , że to jego zawsze szlak trafiał - mnie już chyba z 7 razy tak się stało tyle , ze w M20B25 - te temperatury ojej !! ! Pamiętaj węże tylko ze zbrojeniem , żadnych copów-demobilów na tym się nie oszczędza , najlepiej jakiejś dobrej firmy nie fuszera rzemieślnicza . Idzie lato więc radze płyn , a nie woda z Wisły 8) :)
pudzian - 2005-04-23, 16:37

to jest za tym wezem przy silnik pod tym miejscem sa dwa przewody ktore ida gdzies do kola pasowegoi to na nie leci ten moj plyn dodam mam nadzieje ze dobre zdjencie wkleilem pozdro to mowisz ze weza wina moze byc :roll:

Pawel-e30 - 2005-04-23, 17:20

kolo zamachowe dobre 8) 8) 8)