BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Przwody hamulcowe - HELP!

LUKAS - 2005-05-24, 12:37
Temat postu: Przwody hamulcowe - HELP!
Poszukuję zakładów trudniących się w dorabianiu/sprzedaży przewodów hamulcowcy miękkich jak i twardych.

W serwisie krzynkeli mi 850zł za komplet :!: :!: :!: (dobrze że siedziałem :shock: )

Wiem że takie zakłady są ale nie wiem gdzie i niemam żadnych namiarów na nich :(

SmasherE30 - 2005-05-24, 13:39

interesuje Cię całą instalacja od pompy do zacisku? :roll:
korzuch - 2005-05-24, 13:50

yo!
Praktycznie w kazdym lepszym warsztacie mają sprzet i dorabiają na długość i takie i takie kwestia podania długosci w moim przypadku dawałme stary czekałem chwile i miałem nowy
pozdro

LUKAS - 2005-05-24, 14:53

SmasherE30 napisa/a:
interesuje Cię całą instalacja od pompy do zacisku? :roll:

Tak

Jakub316 - 2005-05-24, 18:42

Przewody, te idące od pompy wzdłuz pod samochodem mozna dosztukować od poloneza z hamulcami lucasa, z tym ze przewód od poldoneza jest troche dłuzszy ( i trzeba go bedzie gdzieś zwinąć) ale koszt znikomy
sarna1 - 2005-05-24, 19:09

a eleastyczne sa w InterCaresie po ok 20 pln/szt. :D

Pozdrawiam.

henry - 2005-05-25, 22:56
Temat postu: Przewody hamulcowe
Rany Boskie , Łukasz !!! Przecież rozmawialismy o tym. Tylko Pruszków.Własnie przerzucam swój "zeszyt motoryzacyjny " i niestety nie moge znaleźć namiarów.Wejdź na jakąś wyszukiwarkę i znajdź firmę " WP Pruszków *.Założe sie ,że kpl. sztywnych przewodów będzie kosztował nie więcej niż 120 zł ( miedzianych !!!!!!!!!!!).Stalowe pokrywane plastikiem sa tańsze.Pozdrawiam - henry
LUKAS - 2005-05-26, 03:11
Temat postu: Re: Przewody hamulcowe
henry napisa/a:
Rany Boskie , Łukasz !! ! Przecież rozmawialismy o tym.

Tak wiem pamietam, ale zawsze zbieram informacje z kilku źródeł...
A nóż widelec będzie coś bliżej mnie niż Pruszków... W końcu to druga strona wawy ;)