BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Rozwiazany problem z pompa paliwowa

Anonymous - 2005-05-27, 21:32
Temat postu: Rozwiazany problem z pompa paliwowa
Witam jak wszem i wobec wiadomo w BMW e30 motor m40, padaja pompy paliwowe te z baku. A orginalne pompki sporo kosztuja. Znalazlem i zamonotwalem zamienik tej pompy ktory dziala w 100% dobrze. Orginalna pompa od zamienika prawie niczym sie nie rozni procz napisow na niej. Najlepsze w tym wszystkim jest to ze zamienikem jest pompa od POLONEZA z wielo punktowym wtryskiem. Wydatek jest okolo 230zl za nowke sztuke.
Gasper - 2005-05-27, 21:41

Dzięki za radę! Kolejny raz forum okazało się niezastąpione :wink:
Melis - 2005-05-27, 23:02
Temat postu: Re: Rozwiazany problem z pompa paliwowa
Regesz napisa³/a:
Witam jak wszem i wobec wiadomo w BMW e30 motor m40, padaja pompy paliwowe te z baku. A orginalne pompki sporo kosztuja. Znalazlem i zamonotwalem zamienik tej pompy ktory dziala w 100% dobrze. Orginalna pompa od zamienika prawie niczym sie nie rozni procz napisow na niej. Najlepsze w tym wszystkim jest to ze zamienikem jest pompa od POLONEZA z wielo punktowym wtryskiem. Wydatek jest okolo 230zl za nowke sztuke.

:wink: Tylko, że my tu już daaawno temat pompek poldków obczajaliśmy :wink:
ale dzieki... najważniejsze to się dzielić...

POZDRO

slawo - 2005-05-27, 23:04

No dobra,pasuje do M40 a jak z M20? ktos testowal?
Melis - 2005-05-27, 23:22

slawo napisa³/a:
No dobra,pasuje do M40 a jak z M20? ktos testowal?

...nie wiem może mi się tylko wydaję ale może być trochę za słaba (wydajność). slawo poszukaj na forum mojego postu w którym dałem adres i telefon do sklepu w którym kupywałem swoją (zamiennik 250zł) i podobno radzi sobie nawet w 2.5