| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Rozwiazany problem z pompa paliwowa
Anonymous - 2005-05-27, 21:32 Temat postu: Rozwiazany problem z pompa paliwowa Witam jak wszem i wobec wiadomo w BMW e30 motor m40, padaja pompy paliwowe te z baku. A orginalne pompki sporo kosztuja. Znalazlem i zamonotwalem zamienik tej pompy ktory dziala w 100% dobrze. Orginalna pompa od zamienika prawie niczym sie nie rozni procz napisow na niej. Najlepsze w tym wszystkim jest to ze zamienikem jest pompa od POLONEZA z wielo punktowym wtryskiem. Wydatek jest okolo 230zl za nowke sztuke.
Gasper - 2005-05-27, 21:41
Dzięki za radę! Kolejny raz forum okazało się niezastąpione
Melis - 2005-05-27, 23:02 Temat postu: Re: Rozwiazany problem z pompa paliwowa
| Regesz napisa³/a: | | Witam jak wszem i wobec wiadomo w BMW e30 motor m40, padaja pompy paliwowe te z baku. A orginalne pompki sporo kosztuja. Znalazlem i zamonotwalem zamienik tej pompy ktory dziala w 100% dobrze. Orginalna pompa od zamienika prawie niczym sie nie rozni procz napisow na niej. Najlepsze w tym wszystkim jest to ze zamienikem jest pompa od POLONEZA z wielo punktowym wtryskiem. Wydatek jest okolo 230zl za nowke sztuke. |
Tylko, że my tu już daaawno temat pompek poldków obczajaliśmy
ale dzieki... najważniejsze to się dzielić...
POZDRO
slawo - 2005-05-27, 23:04
No dobra,pasuje do M40 a jak z M20? ktos testowal?
Melis - 2005-05-27, 23:22
| slawo napisa³/a: | | No dobra,pasuje do M40 a jak z M20? ktos testowal? |
...nie wiem może mi się tylko wydaję ale może być trochę za słaba (wydajność). slawo poszukaj na forum mojego postu w którym dałem adres i telefon do sklepu w którym kupywałem swoją (zamiennik 250zł) i podobno radzi sobie nawet w 2.5
|
|