BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Manieczki sety

Biały - 2005-05-27, 23:39
Temat postu: Manieczki sety
Właściwie to chybapowinno byc w car audio ale niekoniecznie. Poszukuje setów z klubu EKWADOR w manieczkach bo chce Sobie nagrać do autka. Ktoś zna strone z której moge takie sety sciągnąć??
Bad_Boy - 2005-05-28, 02:19
Temat postu: taaaak
www.ekwador.pl albo targowisko na ul Bema w Poznaniu- za 15 zl CD. ale odkad nie gra Kriss czyli od wrzesnia zeszlego roku to juz nie sa te Manieczki. :(
urbi - 2005-05-28, 09:33

mam tego sporo klepnij do mnie z swoim adresem to nagram ze 2 plytki i wysle poczta :)

oprocz manieczek polecam tez muze z protectora ! super jest tez ci moge nagrac :)

do samochodu ... łoj :)

Jacek E30 - 2005-05-28, 10:40

Tak jest jak juz KRISA nie ma to nie to ja dzis tam jade bo jest AMSTERDAM DANCE MISSION najlepsze sety sa te stare sprzed 3 i 4 lat wejdz tez w KAZZE tam tez cos powinno byc POZDRO .
JAZDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Anonymous - 2005-05-28, 10:53

Manieczki sÄ… cool ale zassijcie sobie coÅ› z QLIMAX-a to sÄ… jazdy

POZDRO

Melis - 2005-05-28, 13:06

Zgadzam się z resztą bez Krisa to już nie to samo :(
urbi a mógł byś przesłać mi jakies sety na maila???

Pozdro i jaaaaaaazzzdaaaaaaaaaa 8)

SmasherE30 - 2005-05-28, 22:25

ja polecam całe ostatnie andrzejki ... pełne godzinne mixy do zassania ... wystarczy wpisać w KaZe lub inny zaciągasz internetowy :wink:
artvi - 2005-05-28, 23:29

a tak apropo to KRISS gdzie teraz gra ?? ? DJ HAZEL jest spoko ... jedziemyyy .. heheh
Biały - 2005-05-28, 23:34

Chłopaki nie sądziłem, że wzbudze takie zainteresowanie ale troszke zrobił się OT więc ponawiam prośbę o linki P2P odpada. Chyba, że torrent.
e-30 - 2005-05-29, 13:24

Witam
wszyscy mowia ze bez krisa to juz nie sa te same manieczki dla mnie np Hazel Drum Gregory sa o niebo lepsi od niego juz nie mowiac o gosciach ktorzy zagoscili w polsce grajac dla manieczek takich jak peran van djik shaun baker itp ja sam mam 6 GB setów głównie z ekwadoru nie dlugo bede miał sety z Qvo Vadis najlepszetgo klubu w Warszawie :D

Menel - 2005-05-29, 22:35

to ja sie pisze na liste do ciebie e-30 :wink: chetnie bym zapodal takie plytki w mojej po osiedlu..nie jednemu sie spodoba taka muzyczka
jak cos to pisz kiedy i gdzie to podjade...
wczesniej juz pisalem (ale mod wywalil posta) ze Jacek.K z Poznania ma dojscia do manieczek bo czesto u niego jestem i bywam tam w Ekwadorze z ekipa od zglebowanych e30tek poznanskich :wink:
pzdr

Jacek E30 - 2005-05-29, 23:26

Tak jest nasza ekipa bywa tam w EKWADORZE , Menel to nasz serdeczny przyjaciel z WUWUA , którego bardzo cenimy i cieszymy się jak przyjezdza bo zabawa z nim to sama przyjemność ...
Nie długo POZNAŃ zawita w stolicy i tez sie bede bawił jak Menel w Maniach !! !!!!!!!!!!!
POZDRO dla wszystkich jezdzÄ…cych na BORBETACH ( wtajemniczeni wiedzÄ… o co chodzi ) :lol: :lol: :lol:

Menel - 2005-05-29, 23:40

no wlasnie... na poczatku lipca przyjezdaja do mnie kumple z Poznania( brygada od Jacka.K )
wiec jak cos to mozemy sie ustawic wspolnie do quo vadis...
jak cos to zaklepcie sobie wolny weekend :wink:

MrKrYH_e34 - 2005-05-30, 00:15

Posiadam pieknego secika z 7 urodzin KLUBU EKWADOR z lutego i moge zalatwic kilka setow z REVOLUTION bo tam kris i peran wyjasnili o co chodzi:>. a slyszalem ze kris ma byc rezydentem w Belchatowie w jakiejs imprezie .. ale nie wiem czy to prawda .. slyszalem od kogos tam .. Pozdrawiam tych co wczoraj latali na A D M na malcie i pozniej na mankach ... napiszczie jak bylo ;)
Bad_Boy - 2005-05-30, 01:19

e-30 napisa³/a:
Witam
wszyscy mowia ze bez krisa to juz nie sa te same manieczki dla mnie np Hazel Drum Gregory sa o niebo lepsi od niego juz nie mowiac o gosciach ktorzy zagoscili w polsce grajac dla manieczek takich jak peran van djik shaun baker itp ja sam mam 6 GB setów głównie z ekwadoru nie dlugo bede miał sety z Qvo Vadis najlepszetgo klubu w Warszawie :D
Byc moze. Tylko ze Kriss potrafil stworzyc wspaniala atmosfere- jego sie sluchalo jak mowi, a teraz zrobila sie dyskoteka jak wszystkie. owszem - dobra muza, ale dj juz nikt nie slucha.
e-30 - 2005-05-30, 01:43

zgadzam sie ale dla mnie HaZeL jest najlepszy zreszta jego komentarze i glos sa w tej chwili nie do przebicia wezmy np kawałek "Wez Pigułke" :)

Pozdro

Bruner - 2005-05-30, 02:31

menel napisa³/a:
wczesniej juz pisalem (ale mod wywalil posta)

A to swinia... A moze jednak nie wywalil, tylko usunal za nieprzestrzeganie regulaminu?
Nic nikomu zlosliwie nie usuwam, za to bezwzglednie kasuje posty lamiace regulamin (90% za bluzgi, ale nie tylko). Dodatkowo zawsze wysylam PW do autora danej wypowiedzi z informacja co usunalem i dlaczego. I widze ze konsekwentne dzialanie przynosi efekty, bo teraz musze to robic o wiele rzadziej niz np miesiac temu.

Menel - 2005-05-31, 00:11

spoko bruner ...nic takiego nie mialem do ciebie(mod'a)...tak tylko wspomnialem ze wywaliles mojego posta..
ale i tak nie pamietam o czym pisalem po bylem juz po przynajmniej pol litra zoladkowej :wink:
pozdro