| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Visco kreci sie równo z obrotami ..
Anonymous - 2005-05-29, 21:16 Temat postu: Visco kreci sie równo z obrotami .. Wydaje mi sie ze to nie dobrze , ale chce sie jeszcze upewnic . Mam racje ?
bloto - 2005-05-29, 21:20
Jak nie mozesz pokrecic viskiem bez wiekszych oporow przy wylaczonym silniku to masz na stale i jest nie za dobrze. Visko powinno chodzic lekko.
Pozdro.
e30fan - 2005-05-29, 21:22
Przy wisco zblokowanym na stałe szybko padnie ci pompa wody
Anonymous - 2005-05-29, 21:33
opory sa przy kreceniu ..niestety . jutro odsylam do reklamacji .
Dzieki i pozdrawiam
Sosen - 2005-05-29, 23:34
Ale za to spod maski wydobywa sie taki dzwiek jakby odrzutowiec szykowal sie do startu niestety zabiera to troche mocy i nie wplywa korzystnie na wytrzymalosc pompy wody.
Anonymous - 2005-05-30, 21:02
dokladnie
A co najsmieszniejsze dzis podobno zmienily sie zasady reklamacji i trzeba czekac 14 dni hehe
przedtem odsylali natychmiast nowe . No zaluje ze kupilem z allegro i to az z lublina.
POzdrawiam
Anonymous - 2005-06-03, 15:53
Sprobuj przygiac blaszke na Visco'u, jest po prostu za mocno odgieta. Polej goroca gotowana woda po blaszcze (rozszerzy sie), i dognij ja do visca. Bedziesz potrzebowal pare srubokretow do podlozenia w rozne miejsca, bo nie tak latwo ja dogiac do visca tak by zachowala swoj ksztalt. Tak samo w odwrotna strone - jak za slabo sie kreci na goracym, to trzeba delikatnie odgiac blaszke (to juz latwizna).
|
|