BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - łozysko

kulik666 - 2005-06-12, 12:18
Temat postu: łozysko
Witam, jest róznica które łozysko do którego koła czy jest uniwersalne do prawego i lewego koła. Jak jade chuczy strasznie przód a przy zakrecie w prawo zanika wiec które łozysko do wymiany. A co do wczesniejszego pytania o skasowanie kontrolek to juz mi sie udało dzieki Wam wiec WIELKIE DZIEKI. Jestem nowy wiec jeszcze nie bardzo sie tu orietuje wiec sorry za błedny post, chciałem napisac odpowiedz do pytania a utworzyłem nową wiadomość. Pozdrawiam

center - 2005-06-12, 13:45

roznicy nie ma jest uniwersalne..
a zeby sprawdzic ktore to najlepiej wez kogos 2 niech chodzi kolo przodu, i jak bedziesz powoli jechal to najbardziej piszczy, ewentualnie troche poskrecasz i bedzie wiadomo :)
a najlepiej wymieniac po 2, jak kupujesz uzywki to nie taka duza kasa...

korzuch - 2005-06-12, 19:17

yo!
Zeby sprawdzic które wyje jedziesz do stacji gdzie ustawiaja zbieżnosc przednich kół i tylnych i to wszystko postawia auto na szarpaki i odrazu bedzie wiadomo co i jak
pozdro

--==maly==-- - 2005-06-12, 19:51

Albo podnieś samochód i zakręć kolem będzie slychać.
SmasherE30 - 2005-06-12, 21:39

albo lepiej tylko szrpnij do siebie i od siebie łapiąc za bieżnik u góry, powinen być luz i metaliczny dźwięk dobijania
kulik666 - 2005-06-13, 01:04
Temat postu: łozysko
Witam, dzieki za pomoc jutro sprawdze. Chodzi o to ze jak jade to słysze straszny zum po prawej stronie a słyszałem ze to sie na odwrót sprawdza, a lewe koło ma troche luzu. Pozdrawiam