BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Otwock dziękuje za chmury dymu z gumy!:)

Łukasz - 2005-06-14, 08:59
Temat postu: Otwock dziękuje za chmury dymu z gumy!:)
Mieszkańcy Otwocka chcieli serdecznie podziekować za uatrakcyjnienie ich monotonnego żywota dwóm betom z beemka -klubu (Mr.Pioter und Mr. Rafał) które dnia wczorajszego około 21-22 zostawiły w okolicach dworca PKS kłęby dymu ze spalonej gumy. Szczególnie chcieliśmy nagrodzić Pana Piotra w zielonej 325i za kółka na dworcu. Ale Pan Rafał także ładne kłęby zostawiał! :lol:
Medale honorowe zostaną wreczone przy nastepnej wizycie :twisted:
Pozdro

Marcin - 2005-06-14, 12:23

Hhehehe to juz wiem, kto bedzie palil w Tarnowie 8)
Łukasz - 2005-06-14, 12:33

Tych dwóch cos mi wygląda na nałogowych palaczy :twisted:

A Policja mimo naszych wielkich starań - nie przyjechała, nie chcieli popatrzeć :( :wink:

cinek_sw - 2005-06-14, 18:06

Łukasz napisa/a:
Tych dwóch cos mi wygląda na nałogowych palaczy :twisted:

palenieszkodzi zdrowiu :lol: :lol: brawo Piotrek und Rafał...

Mariusz - 2005-06-14, 18:48

Łukasz napisa/a:
A Policja mimo naszych wielkich starań - nie przyjechała, nie chcieli popatrzeć :( :wink:

To nie to, że nie chcieli popatrzeć, tylko ciężko jest wyciągnąć jeden patrol zmotoryzowany do zabezpieczenia takiej imprezy. U mnie w Gliwicach też prosili o zabezpieczanie zlotu, ale niestety nie dało się, na patrole były potrzebne. Finał był taki, że zaczęły się nielegalne wyścigi po ulicach centrum w godzinach wieczornych ... a skutek to mandaty. A tyle razy byli proszeni ...

duchPW - 2005-06-14, 19:54

dalej impreza przeniosła się na grochów, gdzie baur przesiadł się do swojego zmutowanego touringa - powiem tylko tyle, że musze jeszcze nieco poćwiczyć start - hehehe, ale trzeba przyznać, że touring IS na prawdę ładnie śmiga

co się tyczy szkodliwości palenia, to obaj z rafałem od jakiegoś czasu nie palimy, więc to jakieś plotki - hehehe

Baur - 2005-06-20, 16:37

Ano przyznaje że było miło i miło w Otwocku. A na grochowie Pioter ambitnie walczył ze zmutowanym Touringiem. Gdyby tylko dwójka wchodziła za pierwszym a nie trzecim razem... ale i tak daje radę :)
duchPW - 2005-06-20, 16:56

nie gdybaj Baur, bo ja tam też nei wspominam, że godzinę wcześniej te kapcie (175/65/14 :lol: ) mocno pozbawiłem bieżnika, a za wielki, to on już nie był, więc mój i tak niezbyt wyćwiczony start (nabranie prędkości) jeszcze się opóźniał ... poza tym trzeba przyznać, że TouringIS bardzo ładnie idzie
Łukasz - 2005-06-21, 09:36

Piotruś - bez bieżnika miałes slicki, więc powinieneś mieć lepsza przyczepność :lol:
Pawel-e30 - 2005-06-23, 18:16

Łukasz napisa/a:
Piotruś - bez bieżnika miałes slicki, więc powinieneś mieć lepsza przyczepność :lol:

slicki trzeba było rozgżać przed startem a Piotrek chyba zapomiał o tym :lol:

Łukasz - 2005-06-23, 23:14

Nie ma się co śmiać, on nam jeszcze pokaże :twisted:
Ja mogę wziąć z domu kocyk, żeby grzać oponki :lol: