BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - mam numery rejestr potrzebuje znalesc wlasciciela,jak???!!!!

Piotrek - 2005-06-18, 13:26
Temat postu: mam numery rejestr potrzebuje znalesc wlasciciela,jak???!!!!
jw. chyba sie szykuje zawijka mojej beci cos tak czuje :(
duchPW - 2005-06-18, 13:35

jak masz kogoś, lub kogoś, kto ma kogoś w wydziale komunikacji lub w policji, to się dowiesz, a tak, to możesz mieć kłopot .... poza tym nie trzeba uprzedzać ewentualnych zawijaczy.
Piotrek - 2005-06-18, 13:45

Pioter_W napisa³/a:
jak masz kogoÅ›, lub kogoÅ›, kto ma kogoÅ› .

:D

nie , nietety nie mam, moze ktos z Was ma???

sarna1 - 2005-06-18, 14:05

normalnie idz na policje i powiedz ze ktos chyba obserwuje twoje auto - podaj numery i po sprawie - oni maja obowazek sie tym zajac.
duchPW - 2005-06-18, 14:11

no i co - pójdą do gościa i spytają: przepraszam, czy panie nie zamierza ukraść czarnej bety?
jak znam życie, to powiedzą, że skoro nie było przestępstwa, to nie mogą przyjąć zawiadomienia

a poza tym jak się uprzedzi kolesi, to właściciel auta będzie miał skuteczne alibi

Mariusz - 2005-06-18, 17:40

Nie podadzą Ci właściciela :) Nie ma tak łatwo ;)
Jeśli jesteś tego pewien na 100% tego co mówisz to idź z tym na Policję, powiedz co się dzieje ... A co będzie dalej to zależy od nich.
Ważne jest żebyś dobrze opisał to czego się spodziewasz, bo inaczej oleją sprawę.

Marcin - 2005-06-18, 18:01

Zamknij auto w garazu i je ubezpiecz. A jak masz kogos w szemranym towarzystwie (kolege szwagra wojka) to pogadaj co jest i moze cos sie dowiesz. A Policja swoja droga.
A R N I E30 - 2005-06-18, 19:19

ochrona danych osobowych!!!!!
duchPW - 2005-06-18, 21:01

A R N I E30 napisa³/a:
ochrona danych osobowych!!!!!

no dokładnie - żeby zapoznać się z danymi osobowymi "sprawcy", to musisz być stroną postępowania, a to nie będzie sie toczyć bez popełnienia czynu zabronionego - innymi słowy - póki ci nei ukradną samochodu, to policja palcem nie kiwnie, a nawet potem musisz spełnić pewne wymogi formalne, żeby się zapoznać z tymi danymi, także musisz sobie poradzić w inny sposób - np. taki jak napisał Mcinek

cinek_sw - 2005-06-20, 22:26

dla bezpieczeństwa klubowiczów i użytkowników tego forum wybrane posty zostały usunięte, Piotrek wie z kim ma się skontaktować więc temat zostaje zamknięty, sugestie na PW, pozdro 8)