| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Wypoczynek nad morzem, co polecacie?
Domel - 2005-06-22, 09:53 Temat postu: Wypoczynek nad morzem, co polecacie? Witam serdecznie.
Planuje wypad nad morze z moją dziewczyna na 3-4 dni.
Czy znacie jakiś fajny ośrodek lub pokoje do wynajęcia?
Oczywiście w miare tanie. Pokój 2 osobowy. Nie musi być full wypas.
Najlepiej z własną łazienką.
Raczej spokojna okolica. Nie chce jechać do dużego miasta.
Proszę o jakieś konkrety i namiary.
Pozdro
Gasper - 2005-06-30, 00:04
Lipa.
Nikt nic nie wie. Przyłączam się do prośby. Mam z moją lubą podobne oczekiwania... Może ktoś z Was ma jakieś namiary? Może rabacik ?
Anonymous - 2005-06-30, 00:09
jak chcesz małą mieścine to dosyć fajna i tania jest Krynica morska....ja osobiście wole Władka....lub Łebe...pozdro
Firley - 2005-06-30, 00:23
| kucyfir napisa/a: | | jak chcesz małą mieścine to dosyć fajna i tania jest Krynica morska |
Krynica morska jest fajna ładna ale tania to chyba przesadne stwierdzeie 2 lata temu byłem w krynicy i znajomy ktory prowadzi tam bar powiedział mi ze już niedługo krynica zostanie okrzyknięta miastem VIP- ów Z innych fajnych morskich miejscowości mógłbym polecić ci : Karwie, dziwnów, lub dźwirzyno wiem ze na stronkach w necie jest mozliwość rezerwacji miejsc i radze się spieszyć bo do urlopów tuż tuż
Przytocze ci jeszcze fajną stronkę
http://www.dzwirzyno.afr.pl/ Tu masz nadmorski full serwis
Pozdro 8)
Bad_Boy - 2005-06-30, 02:06 Temat postu: miedzyzdroje a ja jezdzilem zawsze do Miedzyzdroji, z tym ze tam nie jest za tanio- za to dooobrze, jest na czym oko zawiesic Obok masz Swinoujscie- i rejsy statkiem wolnoclowym za 5 zl, jeziorko turkusowe, rezerwat zubrow, i wyrzutnie rakiet V-3. A na promenadzie- mozesz spotkac osobistosci z telewizjii.
sancho - 2005-06-30, 08:23
jak lecisz z panienką na 3-4 dni to lepiej cos troszke wiekrzego niż np Karwia której osobiscie nie cierpie w takim przypadku polecałbym Władka ...spore miasteczko blisko przynajmniej od strony W-wy i dobry pkt wypadowy do jastrzębiej czy na hel...
ewentualnie miedzyzdroje tez fajna wakacyjna miescina...
co do cen to zawsze cos znajdziesz ale w lato w takich miasteczkach pokój z łazienka to już jakis wypas jest
pozdrawiam
center - 2005-06-30, 09:39
ja podobnie jak bad_boy zawsze smigalem do miedzyzdrojow..
super plaza, fajne imprezy, duzo do ogladania, i jakis taki baaardzo fajny klimat..
o ludziach juz nie wspominam, wiadomo, lato wiec za duzo nie nosimy na sobie 8)
nokerman - 2005-06-30, 11:44
a ja z autopsji polecam Władysławowo albo Jastarnię
PS. obowiązkowa zahacz o GDYNIĘ 8)
Domel - 2005-06-30, 11:48
Dzięki za propozycje.
W międzyzdrojach byłem już 3 razy.
Teraz chciałbym coś innego zobaczyć.
Pozdrawiam
Dominik
mira_croft - 2005-06-30, 12:00
Ta w Gdyni jest sweet.......!!!!!!
Tak poza tym gdziekolwiek nie pojedziesz nad morze jest fantastycznie..jedyne co to jedz w okolice otwartego morza w Zatoce jest syf..pomimo ze pozwalaja sie kąpac ..ja osobiscie nie używam morza w zatoce od 5 lat...syf na maxa.....ale Debki, Władek, Jastrzebia gora, Jastarnia, łeba i inne w tym pasie miejscowosci to jedziesz i wybierasz do koloru!!...dobrych wakacji zycze!
Miruś
SmasherE30 - 2005-06-30, 13:37
Ja w międzyzdrojach czyli Grodnie byłęm n razy i nie polecam bo generalnie im bliżej szczecina tym wikszy syf (woda)
JA polecam Rowy!! Niesamowicie przytulna miejscowość!! Wszędzie blisko, całkiem czysta woda, zajesmaczne gofry, genialna atmosfera!! I pewnie na tegoroczne wakacje nigdzie już tam miejsc nie znajdziesz ale spróbuj
A Polski top end jak dla mnie to Hel ... tamta plaża rozwala ... jest wielka i woda ma 3 razy większa przejrzystość niż w każdym innym miejscu polskiego wybrzeża ... Ja miszkałem w Jastarni i było trochę głupio bo oni tam wyłączają praktycznie prąd o 24:00 hahaha, a o 22:00 jest tak surowa cisza nocna, że wszystkie puby kończą grać itp. Jedynie w Tawernie jest dicho z dobra muzą ale nic nie poradzisz jak prąd wyłączą Cisza, spokój, wszędzie blisko ... na plaże rzut kamyczkiem
Pozdro
Menel - 2005-06-30, 23:47
polecam Jastrzebia Gore...lubie sie bawic a maja fajna dyskoteke "Ara" otwarta codziennie leca manieczki itp.....na hel tez bedziesz mial blisko i do wladka ale tam raczej rodziny z dziecmi malymi przyjezdzaja wiec lipa..dra te japy bachory i dra.. .
pzdr
duchPW - 2005-07-01, 00:52
heheh - a ja kocham Góry .... ale ostatnio (z 10 lat temu byłem nad Morzem włąśnie w Jastrzębiej - było nawet spoko.... dyskoteki, dziewczyny.... heheheh)
Melis - 2005-07-01, 01:59
| menel napisa/a: | ...malymi przyjezdzaja wiec lipa..dra te japy bachory i dra.. .
pzdr |
, szczególnie je słychać jak się w nocy... nie spało...
nokerman - 2005-07-01, 06:48
| menel napisa/a: | .... rodziny z dziecmi malymi przyjezdzaja wiec lipa..dra te japy bachory i dra.. .
pzdr |
masz coś do rodzin z dziećmi???????????????????
jak dziecko drze jape bo mu coś dolega to źle?????
ale jak menel drze jape bo sie %% napił to dobrze?????????
FOK!!!!
Menel - 2005-07-01, 07:42
po prostu nie lubie wladka bo na kazdym kroku te bachory lataja itd..i w sklepie i na deptaku i na plazy..
np.lezysz skacowany w wakacje,urlopik,pensjonacik itd rano a tu ci za sciana o 6-7 rano pobudke rozwydrzone dzieciaki robia..
wiem ze nokerman masz juz swoje i jestes happy z niego ale jestem zbyt nerwowy i wole jak ich nie ma...
a co do picia to fakt..sporo tego sie wlewa w siebie.
pzdr
Piotrek - 2005-07-01, 11:52
ja smigałem zawsze do miedzyzdroji , jest lux
mira_croft - 2005-07-01, 16:42
a ja smigam do Krakowa na kopce...hehehe..bo juz mi to morze brzydnie 364 dni w roku ...nie no wszystkie te miejscowości sa extra..osobiscie jezdze sie kapac do Dębek...bo tam jest plaza boska i chlopaki boskie itd....heheheh
Miruś
Piotrek - 2005-07-01, 16:44
| truskawka napisa/a: | osobiscie jezdze sie kapac do Dębek
Miruś |
a w które dni??
mira_croft - 2005-07-01, 16:51
a w które chcesz?
Miruś
|
|