BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Ale im fajnie .......

Piotrek - 2005-07-02, 23:25
Temat postu: Ale im fajnie .......
my przy kompach a oni przy grillach :D mam nadzieje ze wypijÄ… zdrowie tych co nie mogli sie wybrac do Toronto :D
Gasper - 2005-07-03, 00:33

Oby tak było. Ja teraz przed kompem drugiego browarka kończę... :wink:
Jawor - 2005-07-03, 08:00

no ja tez nie mogłem jechac....bardzo ubolewam...ale praca w dzisiejszyh czasach...no kazdy wie oco chodzi....po za tym niemam obecnie beemki...choc dzis po poludniu jade jedna obejrzec :wink:
MrKrYH_e34 - 2005-07-03, 10:26

ja mialem sesie w szkole i taka szydera wyszla ze siedze w domu :( .. ale z nieoficjalnych zrudel wiem ze wypili za tych ktorych nie ma i to ie chwali :) pozdro
Mariusz - 2005-07-03, 11:53

Moi drodzy ktoś musi pracować żeby oni mogli się bawić :)
Ja też w pracy byłem wczoraj, dzisiaj zresztą też ide ...
Trzymajcie siÄ™ ;)

Lord Lukasz - 2005-07-03, 12:46

Ja chciałem jechać ale jak sobie obliczyłem koszty to wyszło że nie da rady, mieszkam w pod-wsch częsci polski i mam okolo 700km, czekam na następny jakiś bliższy zlocik
kicha - 2005-07-03, 13:04

A ja nie dojechalem z powodu awarii chlodnicy, nie chcialem jechac z dziurawa aby nie dostala czasami zawalu moja jedyna :lol: . Jedno pocieszenie dla mnie to takie ze kumpel zajal drugie miejsce na najladniejsze autko zlotu :lol:
center - 2005-07-03, 15:54

ano fajnie musi im byc..
ja tez nie dotarlem a z powodu kasy, a b nie zdazylem skonczyc swojej slicznej..
do tarnowa bedzie juz giciu, no i jeszcze kielce po drodze :)

Lord Lukasz - 2005-07-03, 18:19

Wiecie kiedy dokładnie jest tarnów i kielce bo ja jak zwykle nie wiem nic :D :D :D
Piotrek - 2005-07-03, 21:14

Lord Lukasz napisa³/a:
Wiecie kiedy dokładnie jest tarnów i kielce bo ja jak zwykle nie wiem nic :D :D :D

no własnie?? ktos wie?? :D

cinek_sw - 2005-07-03, 21:28

Jawor napisa³/a:
no ja tez nie mogłem jechac....bardzo ubolewam...ale praca w dzisiejszyh czasach...no kazdy wie oco chodzi.... :wink:
widzę że jedziemy na jednym wózku... jak zwykle mie teżnie było (chyba mnie zabijecie za to że jeszce nigdy nie nie miałem okazji się z Wami zabawić ale ale już niedługo.... :wink: :wink: :wink:
sarna1 - 2005-07-03, 22:42

kto nie byl niech zaluje :) bo bylo Grubbbooo :D
Marcin - 2005-07-04, 08:54

Kolejny genialny zlot... :D
SmasherE30 - 2005-07-04, 12:50

O mamma miiiiaa :!: Aldente :!: :!: :!: :mrgreen:
Przed wyjazdem miałem objekcje co do zachowania kolesiów na placu trawiastym ... rok temu nie wyglądało to za ciekawie... ale jak tylko przyjechałem wiedziaem że będzie spokój :D Nie było dużo autek, bo z tego co koleś mówił przez megafon to między 150 a 200 aut, ale dla mnie ten fakt był na plus. Pomijając kilka grubszych przypadków hehehe bawiłem się wyśmienicie :D Musiabym dziękowac każdemu po kolei :D Koko - wypasiony patent ... marchewa jest ekstra :twisted: , Hamman - dzięki za browara, Sarna (LPG jest fu, obaj to wiemy :lol: ), Bruner (dzięki za ciacho mamy), Korzuch,Chris (zajefajne to twoje autko :twisted: ), Baur&Monika, Tomek(e30), Tomek82&Dad, Lukas and others - dzięki za wspaniałą atmosferę przy grillu :lol: Nie zdążyłem znowu zamienić choć kiku słów z każdym z kim chciałem ... Pozdrawiam wszystkich obecnych jak i tych co nie dotarli ... na prawde było niesamowicie, pełen luz, relaks, sami swoi, po prostu takie spotkania powinny być to tydzień :!: :idea: :twisted:

WWWwoooowwwwwww :!: :D :D :D

I między nami w końcu moja czarna odpicowana perełka :D :D :D aż sie wzruszyłem hehehehehe

RoboCop - 2005-07-07, 23:56

zawsze - powtarzam ZAWSZE przed Toruniem mam KOSMICZNE
NIEWYOBRAŻALNE PROBLEMY (nawet nie chce mi się o tym pisać)

i co ?!

zawsze jestem...

bo człowiek może wszystko...