| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Ale im fajnie .......
Piotrek - 2005-07-02, 23:25 Temat postu: Ale im fajnie ....... my przy kompach a oni przy grillach mam nadzieje ze wypijÄ… zdrowie tych co nie mogli sie wybrac do Toronto
Gasper - 2005-07-03, 00:33
Oby tak było. Ja teraz przed kompem drugiego browarka kończę...
Jawor - 2005-07-03, 08:00
no ja tez nie mogłem jechac....bardzo ubolewam...ale praca w dzisiejszyh czasach...no kazdy wie oco chodzi....po za tym niemam obecnie beemki...choc dzis po poludniu jade jedna obejrzec
MrKrYH_e34 - 2005-07-03, 10:26
ja mialem sesie w szkole i taka szydera wyszla ze siedze w domu .. ale z nieoficjalnych zrudel wiem ze wypili za tych ktorych nie ma i to ie chwali pozdro
Mariusz - 2005-07-03, 11:53
Moi drodzy ktoś musi pracować żeby oni mogli się bawić
Ja też w pracy byłem wczoraj, dzisiaj zresztą też ide ...
Trzymajcie siÄ™
Lord Lukasz - 2005-07-03, 12:46
Ja chciałem jechać ale jak sobie obliczyłem koszty to wyszło że nie da rady, mieszkam w pod-wsch częsci polski i mam okolo 700km, czekam na następny jakiś bliższy zlocik
kicha - 2005-07-03, 13:04
A ja nie dojechalem z powodu awarii chlodnicy, nie chcialem jechac z dziurawa aby nie dostala czasami zawalu moja jedyna . Jedno pocieszenie dla mnie to takie ze kumpel zajal drugie miejsce na najladniejsze autko zlotu
center - 2005-07-03, 15:54
ano fajnie musi im byc..
ja tez nie dotarlem a z powodu kasy, a b nie zdazylem skonczyc swojej slicznej..
do tarnowa bedzie juz giciu, no i jeszcze kielce po drodze
Lord Lukasz - 2005-07-03, 18:19
Wiecie kiedy dokładnie jest tarnów i kielce bo ja jak zwykle nie wiem nic
Piotrek - 2005-07-03, 21:14
| Lord Lukasz napisa³/a: | Wiecie kiedy dokÅ‚adnie jest tarnów i kielce bo ja jak zwykle nie wiem nic |
no własnie?? ktos wie??
cinek_sw - 2005-07-03, 21:28
| Jawor napisa³/a: | no ja tez nie mogÅ‚em jechac....bardzo ubolewam...ale praca w dzisiejszyh czasach...no kazdy wie oco chodzi.... | widzÄ™ że jedziemy na jednym wózku... jak zwykle mie teżnie byÅ‚o (chyba mnie zabijecie za to że jeszce nigdy nie nie miaÅ‚em okazji siÄ™ z Wami zabawić ale ale już niedÅ‚ugo....
sarna1 - 2005-07-03, 22:42
kto nie byl niech zaluje bo bylo Grubbbooo
Marcin - 2005-07-04, 08:54
Kolejny genialny zlot...
SmasherE30 - 2005-07-04, 12:50
O mamma miiiiaa Aldente
Przed wyjazdem miałem objekcje co do zachowania kolesiów na placu trawiastym ... rok temu nie wyglądało to za ciekawie... ale jak tylko przyjechałem wiedziaem że będzie spokój Nie było dużo autek, bo z tego co koleś mówił przez megafon to między 150 a 200 aut, ale dla mnie ten fakt był na plus. Pomijając kilka grubszych przypadków hehehe bawiłem się wyśmienicie Musiabym dziękowac każdemu po kolei Koko - wypasiony patent ... marchewa jest ekstra , Hamman - dzięki za browara, Sarna (LPG jest fu, obaj to wiemy ), Bruner (dzięki za ciacho mamy), Korzuch,Chris (zajefajne to twoje autko ), Baur&Monika, Tomek(e30), Tomek82&Dad, Lukas and others - dzięki za wspaniałą atmosferę przy grillu Nie zdążyłem znowu zamienić choć kiku słów z każdym z kim chciałem ... Pozdrawiam wszystkich obecnych jak i tych co nie dotarli ... na prawde było niesamowicie, pełen luz, relaks, sami swoi, po prostu takie spotkania powinny być to tydzień
WWWwoooowwwwwww
I między nami w końcu moja czarna odpicowana perełka aż sie wzruszyłem hehehehehe
RoboCop - 2005-07-07, 23:56
zawsze - powtarzam ZAWSZE przed Toruniem mam KOSMICZNE
NIEWYOBRAŻALNE PROBLEMY (nawet nie chce mi się o tym pisać)
i co ?!
zawsze jestem...
bo człowiek może wszystko...
|
|