BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - Filos51 ->> E30 318i

Filos51 - 2005-07-03, 14:48
Temat postu: Filos51 ->> E30 318i
Witam oto moja niunia :D

Myśle że wygląda całkiem żwawo jak na 15 latke he he.

Pozdrawiam.

kicha - 2005-07-03, 15:05

Calkiem calkiem ale usun jeszcz z 2 zdjec numer rejestracyjny i bedzie git :D .Widac ze zadbana , byle tak dalej a za pare lat beda sie o nia bic :D
Filos51 - 2005-07-03, 16:05

Dzięki za przypomnienie :D Jakoś tak z pośpiechu zapomniałem usunąć numerki.

Pozdrawiam.

Firley - 2005-07-03, 16:55

Ładna, zadbana trójeczka :D Nie podoba mi się tylko wydech :wink:

.... Poczekaj na ocene od specjalistów .. niech wrócą z Toronto :D

Filos51 - 2005-07-03, 17:39

Witaj Firley

Wydech ostatnio wymieniałem i jest taki jak seryjny tylko że zamiennik,
też mi troszke się niepodoba więc myśle o jakiejś końcówce ładnej do niego.
A tak wogule to niechce zabardzo nic zmieniać bo stan jaki fabryka dała mi odpowiada.

Chciałem wymienić wydech na jakiś optycznie ładniejszy ale niestety te które oglądałem zmieniały dość ostro dźwięk a to mi nieodpowiada tzn ma być cicho.

Pozdrawiam.

Menel - 2005-07-03, 20:23

no no stan oki..
mam nadzieje ze zalozyles alarmy i inne odciecia bo ostatnio ten kto sie pochwali z warszawy to mu ginie e30tka..

cinek_sw - 2005-07-03, 21:36

ładna e30-tka, jeśl;i chcesz ją pozostawić w stanie prawie takim jak opuściła fabrykę to zmień tylko wydech lub samą końcówkę...... :D
Filos51 - 2005-07-03, 22:20

Witam.

Jak ją kupiłem to wydech miałem Bosala był ze starości ciemny to się tak nieżucał w oczy ale wystawał dokładnie tak samo.Musze coś z tym zrobić.

menel napisał/a:
no no stan oki..
mam nadzieje ze zalozyles alarmy i inne odciecia bo ostatnio ten kto sie pochwali z warszawy to mu ginie e30tka..

Autko oczywiście zabezpieczone choćby dla spokojnego sumienia w razie czego.
Myśle jeszcze nad AC ale na razie cienko z kaską.

Pozdrawiam.

Qba - 2005-07-04, 09:17

jak bym swoja widzial, bardzo ladna [/list]
KotSylwester - 2005-07-04, 10:10

Chciałbym CI powiedzieć ży wydechy w podróbce mają to do siebie że końcówka tylna jest odwrotnie niż w serii.... nie wiem kto to wymyślił...

Ja miałem oryginał BMW końcowy i był zakończony do osi autka, co dawały to że był pięknie w lini osi.... każdy sie dziwił....bo... każda podróba ma wygięty na zewnątrz... co wygląda marnie..... ja kazałem odciąć końcówkę ii przepsawać na oryginał... pozatym oryginał mniej wystaje....

LUKAS - 2005-07-04, 11:06

No Filos gratulujęjak to miło widzieć tak ładnąi zadbanąE30tkę :D Poważnie masz fantastyczne fotele, tak zadbane jak mało które, zadncyh przetarc itp, no i ogólnie Bejka jest bardzo zadbana i na fotkach prezentuje się świetnie.
Wydech bym zostawił, jak jest w ok stanie to nie opłaca się zmieniac... ;)
Z mojej strony mógłbym przyczepic siędo felg, zebys znalazł jakieś ładniejsze.
Pozatym masz naprawde super autko w oryginale ;)

PZDR!

KotSylwester - 2005-07-04, 11:15

Za to bramę i ogród masz normalnie zaczarowany....
LUKAS - 2005-07-04, 11:31

KotSylwester napisał/a:

oj taak oj taaak .. :roll: :wink:

Filos51 - 2005-07-04, 18:51

Witam.

Bardzo dziękuję WAM za wszystkie komentarze. :)

Jak fundusze pozwolą to będe robił w mojej beci poprawki kosmetyczne
(ten wydech, korbki w tylnych drzwiach są niestety połamane i takie tam detale). Planuję również zrobić zabezpieczenie antykorozyjne podwozia i profili zamkniętych.

Za jakiśczas pewnie będzie i rozrząd cały robiony ("cudowne M40":evil: ) chyba że zdecydował bym się na jakąś fajną R6 ale to narazie bardziej odległe plany.

Pewnie że oryginalny wydech byłby najlepszy ale cena troszke zaporowa jak dlamnie, przynajmniej narazie.

P.S.
Ogród ma 65 lat i jest żeczywiście jak z bajki zwłaszcza paprocie których liście mają około 167 cm długości jak kto woli ( he he wiem bo mieżyłem).

Pozdrawiam.

mira_croft - 2005-07-04, 23:21

becia sweet....takie mam pytanie skromne!
a uprawiasz tam s....x?..w tym ogrodzie?..bo ja bym tylko tam upraiwała, jest zaczarowany...hehhe..tak mi wpadło do głowy tylko! psieplasiam! :oops:
Miruś

Piotrek - 2005-07-04, 23:23

LUKAS napisał/a:
KotSylwester napisał/a:

oj taak oj taaak .. :roll: :wink:

a moze ty Hrabia jakiś jestes :D taki ogród.... a za ogrodem pewnie pałac :D

Filos51 - 2005-07-04, 23:36

Witam.

truskawka napisał/a:

a uprawiasz tam s....x?..w tym ogrodzie?..bo ja bym tylko tam upraiwała, jest zaczarowany...hehhe..tak mi wpadło do głowy tylko! psieplasiam! :oops:
Miruś

Cześć mira kilka razy się zdarzyło HE HE , ale odkąd mam za ogrodzeniem okna sąsiadów to kiszka troszke. :(

Cześć Piotrek
Hrabią niejestem ale może jakiś przodek mój był kto wie :D

Pozdrawiam.

Piotrek - 2005-07-04, 23:45

oglądając Twoj ogród nasówa mi się taka myśl ze jest to idealne miejsce na spot :D ale by sie sąsiedzi zdziwili :D :D :D :D :D :D :D :D
mira_croft - 2005-07-05, 00:36

wiesz co najwazniejsze, ze chociaz troszke!!!!!!!! :lol: to JA ci osobiście zadroszcze tego ogrodu!!!!!!! :wink:
Miruś

LUKAS - 2005-07-05, 08:46

Piotrek napisał/a:
oglądając Twoj ogród nasówa mi się taka myśl ze jest to idealne miejsce na spot :D ale by sie sąsiedzi zdziwili :D :D :D :D :D :D :D :D

łyytyty łyytytyty łyyytytytytyy:
-co to?
-niewiem
-... chyba jakiś owad...

:lol:

Swoją drogą jakby tam ustawić E24 to by pięknie to wyglądało :roll: :D

KotSylwester - 2005-07-05, 20:52

Filos...zarzuć fotki ogrodu!!! pliz;)
Filos51 - 2005-07-05, 23:53

Witam.

Prosze bardzo.

To są fotki ogrodu :) dla KotSylwester

a tu zimą

Zdjęcia są niestety zeskanowane więc jakość może troche kiepska ale niemam cyfraka.

Pozdrawiam.

RoboCop - 2005-07-06, 01:57

"czarodziejski ogród"
:roll:

KotSylwester - 2005-07-06, 06:32

Kurcze niezły, duży jest? Ja mam ogród 50 letni, ale to raczej trawnik i dosłownie kilka sosen (nie ten sosen tylko sosen) i świerki ze dwa...

Duży jest? Mój to ok6.5tys mkw.

Wiecie co... tak pomyślałem żeby posadzić troce drzew ... i po co... Chyba dla wnuka.... hahahah....

Albo sprzedam BMW i kupie jedno drzewko 30letnie z "włożeniem"....

LUKAS - 2005-07-06, 07:28

KotSylwester napisał/a:
... i po co... Chyba dla wnuka.... hahahah....

A czy to źle... ;)

Piotrek - 2005-07-06, 09:45

Filos a czy Ty czasem nie mieszkasz w ogrodzie botanicznym?? :D :D :D :D
cinek_sw - 2005-07-06, 14:43

czy to forum "Dom i ogród" :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: jak zwykle daliście upust swoim marzeniom i gdzieś tam berta Filosa poszła w zapomnienie..... to nic w końcu to OT, a to co najbardziej mnie cieszy że nikt w tym temacie się nie kłóci nie obraża i nie wyzywa nawzajem, pewnie to ta przyroda w ogrodzie Filosa tak na Was wpływa kojąco :wink: :wink: :wink:
Filos51 - 2005-07-06, 17:55

Jest spokojnie bo podobno zieleń działa uspokajająco :D :D :D

Co prawda troszke post odbiegł od tematu ale fajnie czasem "pogadać"
tak troche nienatemat.

Ogród botaniczny ?? hmm może troszke tak wygląda ale niemusze płacić za wstęp i mam spokój po ciężkim dniu w pracy bo to mój ogród.

No i moja becia ma fajne tło he he. :)
Pozdrawiam.

REMUS - 2006-01-12, 23:41

JAK NA ZWYKŁĄ SERYJKĘ TO MOŻE BYĆ!!