BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - popekany dach

Miki - 2005-07-13, 13:49
Temat postu: popekany dach
czy zawsze popekana szpachla na dachu musi oznaczac ze auto mialo "dacha" i tym samym dyskwalifikowac je w oczach nabywcy?

nie mowie tu konkretnie o bmw ale ogolnie

sarna1 - 2005-07-13, 14:17

sadze ze tak i nie ma sie tu na tym co rozwodzic ....
duchPW - 2005-07-13, 15:04

w bmw (nie wiem jak w innych przypadkach) może to oznaczać również, że autko się łamie - np. z powodu katowania na polskich drogach po założeniu twardych sprężyn - tak czy siak - nie warto takim autem się interesować, bo jego dni są policzone i nie muszę chyba dodawać, że jazda może być b. niebezpieczna
yoshi - 2005-07-13, 15:19

dach sie obcina i po problemie :D no i jeszcze zyskujemy kabrioleta :D :D :D :twisted:
Miki - 2005-07-13, 16:12

Pioter_W napisa³/a:
w bmw (nie wiem jak w innych przypadkach) może to oznaczać również, że autko się łamie (...) po założeniu twardych sprężyn

o tym jeszcze nie slyszalem :idea:

duchPW - 2005-07-13, 22:10

ja widziałem taki egzemplarz.... i gadałem z gościem, któremu atuo pękło na ulicy, jak wjechał w dziurę - pęka zwłaszcza za szyberdachem - w poprzek dachu...... wtedy koleś szpachluje, maluje i sprzedaje

oczywiście pęknięcie nie powstaje na dachu, ale na podwoziu....tyle, że na dachu pęka lakier, bo ten się gnie

ponadto potrafi pękać przy łączeniu tylnej szyby i bagażnika....że o kielichach nie wspomnę