| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Co sÄ…dzicie o takich dodatkach do Pb czyszczÄ…cych wtryski...
Go¶æ - 2005-07-16, 08:13 Temat postu: Co sÄ…dzicie o takich dodatkach do Pb czyszczÄ…cych wtryski... Witam.
Czy takie specyfiki wlewane na pełny bak paliwa, rzeczywiście coś dają?
Używaliście ich, polecacie?
Filos51 - 2005-07-16, 09:57
Witam.
Ja jak miałem problem z silnikiem (prawdopodobna przyczyna nieprawidłowej pracy silnika to coś z wtryskami to opinia mechanika oraz głosy na forum) to zalałem taki specyfik i wychodzi na to że pomógł i nic niezepsuł.
Osobiście wlałem prawie całą butelke do około 45 litrów paliwa a resztke która mi została wykończyłem przy następnym tankowaniu.
Opinie są jednak podzielone, jedni twierdzą że stosowanie takich specyfików może zaszkodzić (rozszczelnić silnik , układ paliwowy) inni odwrotnie że jednak są dobre i mogą pomóc.
Czy polecam?? tak szczeże to musi być twoja decyzja, ja zaryzykowałem i pomogło.
Pozdrawiam.
SmasherE30 - 2005-07-16, 13:26
lepiej zalać VPowera 99+ ... bardzo agresywny
Piotrek - 2005-07-16, 13:27
nie kazdego stac na 4,60 za l/pb
Go¶æ - 2005-07-16, 13:32
| Piotrek napisa³/a: | | nie kazdego stac na 4,60 za l/pb |
A co to za różnica jak teraz 95Pb kosztuje 4,29?
henry - 2005-07-16, 14:56 Temat postu: środek do paliwa Witam! Stosowałem na zasadzie :nie zaszkodzi ,być może pomoże.Co do paliwa to ma pomóc Shell V-Power a nie Shell V-Power Racing bo jest cholernie drogi.Tu w Kielcach jedyne..............4,79 zł/ltr.
Ale poważnie - generalnie proponuję wlewać różniste środki do czyszczenia wtryskowego układu paliwowego- pozdrawiam - henry
metaldaw - 2005-07-16, 15:04 Temat postu: Re: Co sÄ…dzicie o takich dodatkach do Pb czyszczÄ…cych wtrysk
| PuÅ‚kownik Zuber napisa³/a: | Witam.
Czy takie specyfiki wlewane na pełny bak paliwa, rzeczywiście coś dają?
Używaliście ich, polecacie? |
Czasami mogą pomóc, ale nie jest to jakaś cudowna recepta.
|
|