| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Need for Speed Most Wanted
bartek - 2005-07-30, 00:17 Temat postu: Need for Speed Most Wanted

Need for Speed: Most Wanted stanowi kolejną część serii, rozwijanej od połowy lat dziewięćdziesiątych XX wieku. Po nocnych eskapadach z obu odsłon Need for Speed: Underground przyszedł czas na poruszanie się sportowym samochodem w warunkach zgoła odmiennych. ...
No i troche linkow:
NFS:Most Wanted Trailer z BMW M3
Oficlajna strona gry
Galeria do gry
Premiera gry będzie pod koniec tego roku (gdzieś na gwiazdkę).. Piszcie co myslicie o tym, wrazenia, nadzieje
Gasper - 2005-07-30, 00:42
Jeśli już mam w coś grać to wybieram coś z serii Gran Turismo na PS2. Jeszcze żadna część nfs mi nie przypadła do gustu.
Nic nie zastąpi wyścigu dwóch BMW M3 CSL na Nurburgringu ramię w ramię z żywym przeciwnikiem... ech GT4 rządzi!
Rafał - 2005-07-30, 01:16
ja napieram teraz w gta san andreas
szkoda ze betek brak
ale jest 747
SmasherE30 - 2005-07-30, 01:48
fuck'n awesome
no Undergroundy to arkadówki, ale uwielbiam w nie grac dla dźwięków ... na przykład w dwójce cały czas jeździłęm niedorobionym skylinem!! silnik zostawiałem nietknięty tylko dlatego żeby brzmiał jak skyline ale hcziroku i tak wymiata wszystko, a moment mustanga miażdży
no i tryb drift nie jest zły ... fizyka jest wporzo
super przestrzeń, dźwięk, dynamika i opcja freerun ... miód 8)
NFS:U2 kupiłęm w orginale żeby popykac po sieci ... opłacało się
na pewno z MW postÄ…pie podobnie ...
zapowiada się gierka jak DRIVER z tym że z akcentami tuningu i streetracingu ... no i zajefajnie
grucha - 2005-07-30, 14:52
Poczekamy, zobaczymy!!!
Wygląda obiecująco. Dla mnie Undrground I to lipa. Dwojka już lepsza ale i tak prosta.Poziom komputerowych graczy słaby.Nie miałem problemów z ukończeniem gry. No i tak jak napisal Smascher tryb driftów i dragów ok. Moze teraz będzie lepiej!!!
Pozdro
slawo - 2005-07-30, 15:23
dokladnie moze byc wesolo.Oby nie spiepszyli fizyki jazdy,w oczekiwaniu na nia mecze gta san andreas,kurcze mam juz 3 laski hehe
SmasherE30 - 2005-07-30, 18:34
dla mnie ucztą byłaby akcja jakby każda fura brzmiała diametralnie inaczej, tak jak w orginale i po każdym najdrobniejszym modzie ten dxwięk się jeszcze zmieniał
kocham to uczucie ... produkt moze nie mieć dobrej fizyki ale jeśli gra świateł, grafika i dźwięki twirzą spójną całość to dla mnie program jest cholernie miodny i aż mi ciary przechodzą po plecach jak odpalam wyścig i bawie się przepustnicą na podwyższonej głośności swojego komputerowego audio
w trailerze słychac wyraźnie że tym razem dźwięk silnika i wydechu to 2 różne rzeczy ... słychać piękny zaciąg Mpowerka przez dolot i ryk zrur kiedy kamera robina nie zbliżenie ... samo stereo mi wystarczy ale surround kładzie mnie na podłodze albo wprawia w insomnie
bartek - 2005-07-30, 22:35
dokladnie Panowie, dokladnie ... co prawda nie to co GT, alee PC to przeciez nie Playstation.. a szkoda
do Rafal: masz pirata GTA SA? Mozesz mi wyslac? gg:2297633 odezwij sie pzdr
Rafał - 2005-07-30, 23:21
odezwalem sie na pw !
Scigany - 2005-07-30, 23:33
dzisiaj sciagnalem gta sa , 3,9gb plik iso + 5gb instalka, zaraz bede testowal giere
bachus - 2005-07-31, 04:28
w GTA SA grałem miecha temu i trwało to jakies 10 miut - beznadziej wg mnie. W NFS grałem we wszystkie części a ta zapowiadana na wrzesien/pazdziernik wygląda na najciekawszą
WIECIE MOZE CZY JEST GRAND TURISMO 4 na PC ?
Albo ma ktoś może TOCA RACE DRIVER 2 na PC ?
Lord Lukasz - 2005-07-31, 09:26
Nie grywam w gierki na kompie ale seria NFS U stanowiła wyjątek, z pierwszą i drógą częscią spędziłem troche czasu na kompie, zapewne z kolejną będzie podobnie. ...
Gasper - 2005-07-31, 11:56
Gran Turismo nigdy nie było i nie będzie na PC.
Go¶æ - 2005-07-31, 12:06
| Scigany napisa³/a: | dzisiaj sciagnalem gta sa , 3,9gb plik iso + 5gb instalka, zaraz bede testowal giere |
Heh, nie wiem czy tak rozsądnie jest to pisać na ogólnodostępnym forum...
Ale skoro i tak już jesteś ścigany
Scigany - 2005-07-31, 13:58
a najlepsze jest to, ze nas za piratow uwazaja w europie, a najwieksze hub'y na DC sa wlasnie na szwedzkich serverach, gdzie pojawia sie wszystko w moment po wydaniu oryginalu.
Kosa - 2005-07-31, 20:40
NFS mi sie troche przejadlo czekam teraz do pazdziernika na GT LEGENDS
http://www.gt-legends.com/
super klasyki
bachus - 2005-07-31, 20:43
oooj to będzie rzeź czuje
center - 2005-07-31, 22:59
na PS zawsze beda pro wyscigowki, nie pamietam zebym kiedykolwiek gral w lepsza niz ktorakolwiek z czesci gran tourismo..
gt4 wyglada kosmicznie, legends podobnie...
w oczekiwaniu na nfs'a kolejnego, mysle ze bedzie super, podobnie do undg...
na pc nie ma w czym przebierac nfs a potem dlugo dlugo nic...ewentualnie colin, ale to inna rozmowa...
|
|