| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Patrzę "prewencyjnie" na tylną opone a tam.. druty
Go - 2005-08-02, 22:16 Temat postu: Patrzę "prewencyjnie" na tylną opone a tam.. druty Witam...
Rad z tego iż wczoraj Kot Sylwester o 1 w nocy sprawił iż mój samochód znowu zaczął chodzić tak jak powinien, polatałem dziś troszeczkę boczkami po mieście... no i patrzę sobie tak na oponkę tylną, a tam druty :shock Muszę jutro jechać i sprawić sobie jakieś takie dwie na tył o 205/55/15
Ma ktoś może z mieszkających niedaleko OTW takie dwie oponki po przystępnej cenie...
P.S. To wszystko przez te ...... ronda w Otwocku... porobili by normalne skrzyżowania to bym nie musiał wymieniać opon
KotSylwester - 2005-08-02, 22:35
Ja ci o 1 w nocy opon nie wymienie;) Ty wiesz gdzie sie kupuje gumki 789-16-98
Go - 2005-08-02, 22:38
| KotSylwester napisa/a: | | Ty wiesz gdzie sie kupuje gumki 789-16-98 |
Ale ja nie używam gumek uczulony jestem
slawo - 2005-08-02, 22:40
| Pułkownik Zuber napisa/a: | | KotSylwester napisa/a: | | Ty wiesz gdzie sie kupuje gumki 789-16-98 |
Ale ja nie używam gumek uczulony chyba jestem |
no bo to tak jakby lizaka przez papierek
Go - 2005-08-02, 22:43
| slawo napisa/a: |
no bo to tak jakby lizaka przez papierek |
Chyba mówi się cukierka
Bad_Boy - 2005-08-02, 22:54 Temat postu: :-( gorzej bedzie jak lizak polizany bez gumy zacznie po tygodniu swedziec...
KotSylwester - 2005-08-02, 22:55
i odpadnie....
Go - 2005-08-02, 22:56 Temat postu: Re: :-(
| Bad_Boy napisa/a: | | gorzej bedzie jak lizak polizany bez gumy zacznie po tygodniu swedziec... |
To jeszcze "pikuś", naprawdę źle będzie jak po dwóch tygodniach wyrośnie kaktus
Łukasz - 2005-08-02, 23:13
...druty wyszły...powiadasz....co się dzieje w tym Otwocku....Druty na rondach wychodzą i to o pierwszej w nocy.....Toż to o pomstę do nieba woła.....
Go - 2005-08-02, 23:25
| Łukasz napisa/a: | | ....Druty na rondach wychodzą i to o pierwszej w nocy..... |
Z moich obserwacji wynika, iż to właśnie o 1 w nocy lubią wychodzić najbardziej... jak dżdżownice normalnie jakieś
Rafał - 2005-08-06, 13:00
otwockie jazdy
panowie jak tez tak mialem ostanio
pojezdzam sobie spokojnie do ronda na hożej od strony strazy
jak zwykle redukuje na 3,lewa noga przesuwajac sie w lewo zwalna pedal sprzegla-delikatnie wtaczem sie na rondo
samochod jakby troszke uslizguje sie tylem,jak by chcial zatoczyc pelne kolo a ja jednak musze jechac na ługi wiec lekko kontruje
opuszacm rondo jadac karczewska
po drodze przez kilka sekund trzymajac prawa noge na pedale gazu i hamulca jednoczesnie
na batorego na swiatlach jescze raz to samo
jak mijalem empewik to czulem jakis dziwne wibracje
nigdy wczesniej jadac na 5 przelozeniu przy 4,5 tys orotow nic takiego nie mialo miejsca
na busie (pod miradem) wszystko bylo juz jasne -DRUTY WYSZŁY !!!
|
|