| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - urbi & poszukiwanie fura
urbi - 2005-08-18, 09:19 Temat postu: urbi & poszukiwanie fura jak niektorzy wiedza od ostatniego czasu szukam dla siebie E30
ma to byc dokladnie E30 coupe 318i lub 318is
wczoraj (sroda) pojechalem z Tarnobrzega do Kielc w celu zobaczenia jakiegos czerwonego iS znalezionego na www.gratka.pl - jak dojechalismy i zapytalismy o to wlasnie BMW koles sie troszke zdziwil i powiedzial "yyy nie ma jej tutaj" - wyobrazcie sobie nasze zdziwienie. Facet dzwoni gdzies po ludziach gdzie to bmw w ogole jest, zaraz przyjezdza jakis facet i mowi : "sprzedala sie godzine temu". 230 km w pałe ! objechalismyjeszcze komisy dookola kielc, na jednym stala 318i sedan - ogladamy dookola i odrazu w oczy rzucila sie spara w tylnych drzwiach i to nas odstraszylo. jedziemy dalej w strone lodzi jest natepny komis. Tam stala dosyc ladna e30 ale 324d ! a obok niedaleko niej jakis Touring - no co za niefarat. Z lekka poddenerwowani dalismy dluga na tarnobrzeg po drodze szukajac tez komisow a w nich e30 - znalezlismy kolejna 324d a w Opatowie dosyc ladnego sedana ale 316i.
Niedlugo ciag dalszy wypraw i przygod, w piatek lub sobote przewidywany jest wyjazd gdzies na poznan - tam co moze bedzie ?
Jesli czytasz tego posta i masz wolne popoludnie - wsiadz w auto i dla dobra ludzkosci przejedz sie po komisach, popytaj znajomych (to moesz zrobic bez wsiadania w auto ) czy aby nikt nie wie gdzie stoi jakies ladne 318 coupe.
POZDRO PINCET !
mocry - 2005-08-18, 11:19
No niestety cięzko jest wyszukac fure w dobrym stanie Zastanawia mnie jedno... Dlaczego sie tak uparles na to 1.8 ?
Ja bym nie kupil juz nic ponizej 2.5 (uraz z m20b20 )
Pozdro
BADYL - 2005-08-18, 11:29 Temat postu: Re: urbi & poszukiwanie fura
| urbi napisa/a: | jak niektorzy wiedza od ostatniego czasu szukam dla siebie E30
ma to byc dokladnie E30 coupe 318i lub 318is
wczoraj (sroda) pojechalem z Tarnobrzega do Kielc w celu zobaczenia jakiegos czerwonego iS znalezionego na www.gratka.pl - jak dojechalismy i zapytalismy o to wlasnie BMW koles sie troszke zdziwil i powiedzial "yyy nie ma jej tutaj" - wyobrazcie sobie nasze zdziwienie. Facet dzwoni gdzies po ludziach gdzie to bmw w ogole jest, zaraz przyjezdza jakis facet i mowi : "sprzedala sie godzine temu". 230 km w pałe ! objechalismyjeszcze komisy dookola kielc, na jednym stala 318i sedan - ogladamy dookola i odrazu w oczy rzucila sie spara w tylnych drzwiach i to nas odstraszylo. jedziemy dalej w strone lodzi jest natepny komis. Tam stala dosyc ladna e30 ale 324d ! a obok niedaleko niej jakis Touring - no co za niefarat. Z lekka poddenerwowani dalismy dluga na tarnobrzeg po drodze szukajac tez komisow a w nich e30 - znalezlismy kolejna 324d a w Opatowie dosyc ladnego sedana ale 316i.
Niedlugo ciag dalszy wypraw i przygod, w piatek lub sobote przewidywany jest wyjazd gdzies na poznan - tam co moze bedzie ?
Jesli czytasz tego posta i masz wolne popoludnie - wsiadz w auto i dla dobra ludzkosci przejedz sie po komisach, popytaj znajomych (to moesz zrobic bez wsiadania w auto ) czy aby nikt nie wie gdzie stoi jakies ladne 318 coupe.
POZDRO PINCET ! |
Urbi ostatnio w czwaretk zaczelismy szukac Beemka dla kumpla widomo nastawieni ze bedzie lipa pojechalismy obejrzezc 1 w raszynie szrot po maksie dwukolorowa e30 na waskiej lampie,podjazd dalej podkowa lesna miało byc e28 528i - w sumie niezłe ale tu i ówdzie slady palenia gumy itd.Wracamy juz głodni i wkurzeni i na skrzyzowaniu smigneła nam grafitowa e30 coupe dawaj za nim podjezdzamy 320 e30 88 rocznik poogladalismy tu i ówdzie jakis kibel ale ogolnie stan gitarra negocjajcie i kupno - jedno popołudnie i samochod fartem zakupiony.
Jak bede gdzies jechał to lookne czy gdzies nie stoi jakies 1.8 nie ma problemu.
Biały - 2005-08-18, 11:31
Mieszkam bardzo blisko zachodniej granicy (20km) w związku z czym koło mnie jest po 5 komisów w każdej wiosce, więc nie widze problemów, żeby sie troszke rozejrzeć. Jak znajde coś ciekawego napewno napisze. Pozdrawiam. A może chcesz kupić moją?? Tylko to nie coupe ale 1.8
urbi - 2005-08-18, 12:02
chce kupic 1,8 bo nie stac mnie po prostu na 2,5
Bialy wez luknij ! jutro jade na poznan (jesli pojdzie wsio dobrze) moze cos sie znajdzie.
dzis na allegro wylukalem z Luk325 takie cudo :
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61047243
sadze ze warte uwagi - jade to jutro ogladac a jak nie to szukam po komisach i po domach bo ponoc kolo poznania tegmo mnostwo.
szukajcie chlopaki szukajcie
KotSylwester - 2005-08-18, 12:27
Urbi e30 to mój szósty samochód. Uwierz mi jeżdżąc po komisach tracisz czas i pieniądze. Niestety w komisach bardzo często stoją szroty. Bo zobacz masz fure, chcesz sprzedać, wiesz ze mozesz wziąć za nią 10tys zł, w komisie gostek Ci mówi 6-7tysi. Sprzedajesz? Tak bo wiesz że masz grata i zaraz się rozleci. Mało osób to Ci co mają komfort że e niech sie sprzeda za 60-70% ceny i tak mam pieniądze, a jeszcze mniej takich co mogą wstawić "w komis" i poczekać na kase pare miesięcy czasem. Jak znajdziesz sprowadzoną w komisie to będzie znowu znaczylo ze gosc sprowadza i nie ma w tym nic zlego, ale cena wysoka. Co innego komisy przy granicy niemieckiej. Wydaje mi się że tam ludzie idą na ilość a nie na przebitke na maksa na sztuce, bo kazdy stamtąd moze skoczyc do niemiec i sam kupić.
JA zawsze gratka, trader, allegro, oglądam zdjęcia 20razy dzwonie dopytuje o szczegóły, powtaram sto razy ze jestem fachowcem i ze jak sie okaze walona to i tak nie kupie itp. Acha, zawsze mowia nie bita, a jak pojedziesz i sie okaze ze bok lakierowany to ci powiedza nie bita tylko porysowana i polakierowana, wiec pytaj: Ile elementow miala lakierowane... gdzie widać rdze. Precyzyjnie zadawac pytania, zeby sprzedawca nie mowgl ogolnikow walić. A jak zaczyna gadac sto razy ze on sie nie zna itp to odpuscic...
Oczywiscie i tak nie wróży to udanej podróży po fure. Ja wczoraj bylem w poznaniu po smaochod, na fotkach sliczny a sie okazal szrot do potęgi.
Zakup samochodu i tak wiekowe jak nasze e30 to serio trudna sprawa...
Trzyam kciuki.
P.S. Ja zawsze drukuje sobie z gratki po 6-7 ogłoszeń o glądam po drodze, notabene pierwszy Baur był z Mielca, jakiego oglądałem, drugie e30 miało być w pionkach ale jak dojeżżałem to sie sprzedało.. wałsnie is.
Menel - 2005-08-18, 20:11
ta srebrna albo walona z przodu albo z tylu...
urbi - 2005-08-18, 20:18
| menel napisa/a: | | ta srebrna albo walona z przodu albo z tylu... |
skad takie przypuszczenie ?
Lord Lukasz - 2005-08-18, 20:52
Klapa z tyłu ma tak jakby inny kolorek ale może to tylko światło a przód albo celowo albo przypadkowo sfotograwofał w słabym świetle, to tylko takie moje przypuszczenia, spytaj o lepsze fotki.
Daniel - 2005-08-18, 20:54
Urbi kupuj conajmniej 2 lub 2,5 litra w 6 garach.Koszty nie są wcale takie wielkie, a przyjemność z jazdy jest o wiele więklsza! Wiem co mówię! Ten dzwięk mówi sam za siebie 8)
rogaś318 - 2005-08-18, 21:31
Urbi jesli Cie to pocieszy to tydzien temu jechalem do wloclawka )650 km w obie strony) po silnik. mialy byc papiery i wszystko cacy. okazalo sie ze silnik zarzygany olejem, numery przebijane ale bym chcial to za 60 zl przyjechalby facet i zrobilby mi takie numery jakie sa mi potrzebne...
zawsze najpierw sporo dzwon! to pozwala uniknac takich wycieczek.. popytaj tez wsrod znajomych! czasami mozna cos fajnego znalezc!
Menel - 2005-08-18, 21:59
| Cytat: | | skad takie przypuszczenie ? |
kto normalny zaklada jeden np. zderzak mtechnik 2 do zyklej e30 ?
albo w tyl byla walona albo z przodu miala juz kiedys zalozonego mt2 i ktos dokupil zwykly..
no ale srodeczek 1 klasa 8)
a co do silnika poruszany byl temat..1.6 - 1.8 spali tyle samo przy normalnej jezdzie co 2.5 ( bo chyba 1 litr nie robi na nikim roznicy )
urbi - 2005-08-18, 22:11
no wlasnie to ze jest ten tylny mtech to mnie bardzo dziwi !
jak ja kupie to jak ktos chce to sie z aniego zamienie na serie
narazie to czekam na ojca az wroci z trasy i podejmie decyzje co do wyjazdu
KotSylwester - 2005-08-18, 22:56
Moje 1.8 M 10 spaliło w trasie 7.7 litra benzyny, przy spokojnej jezdzie a 9,3 przy srednio agresywnej;) tzn momenty 160-180, czesto 140 a generalnie 120...
cinek_sw - 2005-08-18, 23:55
Urbi we Wolsztynie (niedaleko Poznania) w komisie stoi ładna czerwona e30, niestety nie wie jaki silnik, rocznik itp. widzę ją tylko przejeżdzając we czwartki, na alusach wrażenie robi pozytywne.... komis przed przejazdem kolejowym droga na Mochy > Wschowa > Leszno.........
Gasper - 2005-08-19, 00:26
Tę w Wolsztynie widziałem przejeżdżając obok komisu jakieś dwa tygodnie temu, ale nie chciało mi się zatrzymywać... Zniechęcił mnie bardzo błyszczący czerwony lakier. Widać, że świeżo malowana...
Jutro wyjeżdżam nad morze, więc dokładnie mógłbym obejrzeć tę e30 dopiero za jakieś dwa tygodnie.
Osobiście cały czas rozglądam się za e30 na komisach, ale tak jak już ktoś tu napisał - w komisie nie znajdziesz w super stanie. Trzeba poszukać w reichu
BTW Cinek, Wolsztyn leży ok. 80 km na zachód od Poznania, to nie takie "blisko"
duchPW - 2005-08-19, 01:10
poszukaj urbi na allegro i olej komisy
tu masz np http://www.realoem.com/bm...del=318i&arch=0
ale oczywiście, to tylko przykładowa oferta, a i tak trzeba sie wybrać i oblukać, bo tak, to nic nie wiadomo
.... albo to
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=60002928
Menel - 2005-08-19, 02:20
dlaczego sie uparliscie na komisy? przeciez oni na was zarabiaja..
a w komisach tez sprzedaja szczepy wiec bez sensu
mialem tego nie wklejac ale kto pierwszy ten lepszy 8) kumple po nia sie wybieraja...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61158650
no i bez gazu
a co do czerwonych to wybij sobie z glowy..najgorzej taki sprzedac pozniej nie biorac pod uwage bialego
pzdr
Anonymous - 2005-08-19, 06:05
Sorry ze sie tak wcinam w temat, ale jest on o szukaniu fury wiec moze zapytam, jezdzil ktos na litwe?? ja przed wyjazdem do usa bylem, ale niestety zly dzien trafilismy i 300 km na marne, niewiem czego sie tam spodziewac i czy warto pojechac??Podobno same wytluczone, ale mozna kupic taniej niz w niemczech nawet bo litwincy ciagaja fury od szwabow juz dluugo dlugo i maja z nimi dobre uklady jak biora w hurcie
nokerman - 2005-08-19, 06:09
elo
u mnie jest 316i z 90r wspomaganie, el lusterka, szyberdach
cena 3500 bez opłat
zdeka wgnieciony błotnik i przerysowany zderzak:
z tyłu lewy rancik nadkola jest zarysowany,
środek w miare ładny, kiera trójramienna, fotele szaropopielate boczki drzwi czarne
reszte fotek prześle ci na meila
Jest jeszcze coś takiego: BMW 318i
jak cie interesuje to w sobote moge go przewietrzyć co i jak 8)
pozdro
urbi - 2005-08-19, 18:55
316 odpada
interesuje mnie tylko coupe (alem wybredny )
ta co wklejalem ze skorami juz poszla FUCK
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61158650 - to juz widzialem na allegro
i tak pozaytm to nie ma ladnej 318 jesli chodzi o komisy obok poznania to raczej te gdzie stoi maaasa samochodow a nie 5 swiezo lakierowanych cukiereczkow bitych po 3 razy z kazdej strony
ten iS jak dla mnie sie nie oplaca (ten do malowania) - trzeba wsadzic jeszcze ze 2 tys jak w morde strzelil z resdzt koles sie juz z tym buja od dluzszego czasu i pogonic nie moze
szukam jakiegos coupety z ladnym wnetrzem (najlepiej jakies kubelki ) kolor oczywiscie czarny chociaz to juz jest kwestia 2rzedna (no jesli nie czarny to podoba mi sie taki szary )
w poniedzialek zamiatam na poznan - moze cos sie uda upolowac w dobrej kasie !
Mariusz - 2005-08-19, 20:35
Wracając z pracy przed okiem w komisie zauważyłem do sprzedania BMW. Poszukałem w internecie i znalazłem ją:
http://autohit.pl/auta/70535.html?szuk=0&poz=9
pudzian - 2005-08-19, 20:58
widziales jej przebiegg i ten opis pelna opcja rozwalaja mnie takie ogloszenia pozdro i to niejest cupeta
Miki - 2005-08-19, 21:09
350tys km
mysle ze ten przebieg moze byc prawdziwy, jest jakas szansa ze nikt nie bawil sie w cofanie licznika bo chyba juz nigdy nie uwierze ze beemka rocznik`88 przejechala 100tys km
Mariusz - 2005-08-19, 21:30
Może to jedyny prawdziwy przebieg we wszystkich E30 ?
Miki - 2005-08-19, 22:04
tak czytam i czytam i sie zastanawiam
Urbi uparles sie ze auto ma miec pojemnosc 1,8 tak?
oki jesli to ma byc is ale bez sensu jak zwykle 318i. W tym drugim przypadku kup sobie 2litrowke bo sa niewiele wieksze koszty uzytkowania. Jesli jednak m20 cie nie interesuja( z powodow znanych tylko Tobie)to rownie dobrze mozesz kupic m40 1,6 Cie napewno zadowoli jesli bedzie w bdb stanie a o taka raczej nie trudno.
Moje zdanie to jesli BMW to tylko 6 garów
Marek E30 - 2005-08-19, 22:09
| Miki napisa/a: | 350tys km
mysle ze ten przebieg moze byc prawdziwy, jest jakas szansa ze nikt nie bawil sie w cofanie licznika bo chyba juz nigdy nie uwierze ze beemka rocznik`88 przejechala 100tys km |
A co powiecie na to :
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=60764563
Rocznik 81' i przejechane 2,5 tkm
Miki - 2005-08-19, 22:13
no wiesz sa tacy ludzie co maja auto ale nim nie jezdza i po 20latach staja sie obiektem kolekcjonerskim... kiedys czytalem ciekawy artykul o Chevrolecie Corvetta ktorego nabyl poseł Dziewulski, to auto tez bylo wyciagana z raz w miesiacu na krotka przejazdzke. Podziwiam takich ludzi tylko w przypadku poczciwego poloneza to troszke dziwi
Marcin - 2005-08-19, 22:40
Do Tarnowa chlopaki wlasnie przywiezli z Holandi bardzo fajne E30 325i. Srebrny met, Coupe, rocznik 89, recrao, el. szyby, el. szyberdach, chyba wspoma, wyglada bardzo fajnie a jezdzi duzo lepiej. Teraz stoi u lakiernika (odswiezenie lakieru, rysy swoje robia) i szczeze mowiac gdybym mial kase to buym bral. Aha przebieg to 268.000.
PZDR
KotSylwester - 2005-08-19, 22:42
Dziewulskiego Corvetka to stała na jakiejś wystawie czy coś;) Po kupnie wymieniał w niej b.dużo elementów gumowych, bo sparciały:) Czasem trzeba je przewietrzyć jak widać:)
Zauważyliście że w tym FSO jest taki sam lewar jak w naszych e30;)
Pewnie niemcy od FSO ściągnęli:P
P.S. A polun mia białe tablice...
duchPW - 2005-08-20, 00:11
w zasadzie ma tylko jedno podobieństwo (poza tym, że to lewar ).... ale pewnie teraz to ja się czapiam... i uprzedzając Radek Twoją wypowiedź - to Ty się czepiasz
pozdro
Menel - 2005-08-20, 03:03
jak nadal sie upierasz przy tym zeby bylo cie slychac z kilometra to masz tu klekota ..czarny,coupe,szeroka lampa i jaka cena...
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61258081
pzdr
ps.fajna rejestracja dla 2.5
pudzian - 2005-08-20, 07:18
Moje zdanie to jesli BMW to tylko 6 garów[/quote]
dobrze gada urbi wodki mu dajcie
Marcin e30 - 2005-08-20, 17:56
W Gostyninie stoi czerwona e30 coupe,silnik 1.8 '90, 270000 km, szyber, alusy 15', b7yła delikatnie bita z tyłu cena 5000 ale staoi na niemieckich czerwonych blachach a nie było właściciela więc moze być do opłaty
Miki - 2005-08-22, 13:31
Urbi tu masz 1,8 z gazem
Jak Cie zainteresuje to moze ktos z Otwocka zna to auto lub Ci je oberzy abys w ciemno nie jechal. Cena tez zachecajaca
http://motoaukcja.interia...p?item=61412285
Łukasz - 2005-08-22, 13:40
Opis do , świecące nakładki, czerwone koszulki, buczaca końcówka, ale jak chcesz możmy z Rafałem jakos w tygodniu podjechać i zobaczyć ta co Miki pokazał.
urbi - 2005-08-22, 22:13
ta czerwona sobie odpuszcze ... widac ze jakis super tuning i dlugo to pewnie nie pobangla ... chociaz kto wie ... no ale luz z nia
przed sekunda dzwonilem do kolesia od tego :
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C455207
jest to do sprzedania (teraz stoi u mechaniora bo wymienial mu jakies gumy na tylnej belce), orpocz tego kolo jest prze wiesmak ! pytam sie o silnik a ten mi mowi : ja nic nie wiem wie pan ja jestem laik, nooo wnetrze jest ladne ale troche schowek rozwalony ale jutro bedzie nowy..., myslalem ze wybuchne smiechem - stoi jak koza i tylne kolo jakies dzwinie schowane
ZNA TO KTOS CO O TYM SADZICIE ?????
JADE NA POZNAN W SRODE !!!!
gdzie w poznaniu i okolicach sa jakies takie place z furami gdzie mozna co wybrac albo gdzie cos stoi ? moze ktos ma czas i ochote i moze gdzies nas pooprowadzac ?
kurde no szukam i szukam i nic
korzuch - 2005-08-22, 22:20
yo!
jedz do niemiec tracisz tylko kase na jeżdzenie po polszy
pozdro
duchPW - 2005-08-22, 22:25
| Cytat: | | stoi jak koza i tylne kolo jakies dzwinie schowane |
skoro jeżdżona po wiejskich drogach, to pewnie dlatego nie obniżana, a tylne amory mogły paść, ale to najmniejsze zmartwienie, bo łatwo je wymienić i nie są drogie
ja kupiłem auto w Polsce i uważam, że to lepsze od jeżdżenia po dojczlandii.... chyba, że masz tam na miejscu kogoś, kto Ci pomoże w wyszukaniu furki i przełamaniu bariery językowej, bo jeśli dobrze nie szprechasz, to weź się Niemca sam zapytaj o jakiekolwiek szczegóły techniczne
w Polsce też można kupić konkretne autko, tyle, że nie jest łatwo
jednak jak się dziś pospieszysz, to potem możesz żałować - byle kasa się nie rozeszła
Go - 2005-08-22, 22:49
135km 1,8? To chyba jest 318iS...
Stary jedź do Helmutowni!
Kupisz w 100% co będziesz chciał i za mniejsze pieniądze.
urbi - 2005-08-22, 23:23
najpierw mowita NIE JEDZ a teraz JEDZ ... to ja juz sam nie wiem
to moze miec 135 jak sobie namalujesz ... sadze ze to zwykle 1,8 m40 niestety, koles z ktorym gadalem sam niestety nie wiedzial powiedzial ze taki silnik szedl w e36 ... powiedizalem AHA i wiecej na temat silnika nie gadalem (mowil jeszcze ze jego nadworny mechanik twierdzi ze silnik jest w bardzo dobrym stanie) powiedzial takze ze auto mialo malowany tylny blotnik i przedni blotnik ... (hmmm nie za duzo ? )
jest ktos z poznania co moze mi powiedziec gdzie tam u was szukac fura slyszalem ze poznan osatnio jest takim malym samochodowym zaglebiem i jesli szukac w PL to tylko poznan - prawda to ? (z reszta duuuuzo ogloszen jest z okolic poznania)
Go - 2005-08-22, 23:37
| urbi napisa/a: |
to moze miec 135 jak sobie namalujesz |
Czytać to ja jeszcze potrafię...
P.S.
Tu jest taka fajna stronka, wiesz?
www.ebay.de
MARAS - 2005-08-23, 02:01
Urbi...
1) to czarne gówno widziałałem szukając coś dla siebie na poczatku lipca miało być IS'em wtedy było na gratce i inne fotki tylko z przodu to jest m40b18 i jest po dzwonie z przodu dlatego brak w nim halogenów i wlotów na hamulce w środku jest syf i nie chodzi mi wcale o te srebrne badziewne malowania (patrz na dywaniki) jedzie stęchlizną bo stało chyba na deszczu bez szyby a schowek się nie zamyka bo klamki nie ma pozatym nie wpasowuje się w deskę chyba podłogę źle wyciągneli albo przegrodę czołową ( u mnie po dzwonie się nie dawał otworzyć a po otwarciu nie chciał się zamknąć stąd przypuszczenia), podgniecione ma też progi, za fotelami pod wykładziną jest woda i chu....o polakierowany przód widać zaciek na lewym błotniku ogólnie GÓWNO gdyby ten gnojek był wtedy w niedzielę w domu to bym mu łeb urwał i nasrał do niego za to że tyle kilometrów zrobiłem bo przez telefon inna rozmowa była a na miejscu był ojciec i nie znał się na niczym bo auto syna podobno...a go nie ma.
2) Natomiast w Wolsztynie to przed auto handlem czerwone to 316 z daleka ładne bo zaatrzymał się szwagier i podeszliśmy obejrzeć nic totalny golas, świwci się jak psu jaja i nic więcej rok 90 a cena chyba coś koło 7800 była ŚMIECH
3) Daruj sobie też czarne E30 przy drodze głównej pomiędzy starogardem gd. a czerskiem to też 316
4) A już szczególnie omijaj z daleka czarnego IS'a w Drezdenku to to już totalna padlina miał być z abs elektryką wspomą i CH... nic nie ma tylko rdzę i dziury w lewym progu pozatym świeże opaski na przewodach wodnych bo jedna stara leży na lewej łapie silnika nowa chłodnica nawet plamki błotka czy kurzu na niej ;akierka też na opiernicz i cena 4900 i kór...a nawet nie odpalił bo jak zwykle aku słabe pozatym to handlarze na podwórku ze trzydzieści autek stoi...
I zastanów się jeszcze raz nad m40 poczytaj o bocianach pod machą....
OC widełki sa od 1800ccm do 2200ccm więc jeden kij czy 1,8 czy 2,0 tyle samo kosztuje
spalanie podobne:
Kot sylwester napisał że przy średnio agresywnej jeździe spala mu ok. 9 litrów M40 przy 160-180 To chyba jakieś jaja
Ja przy agresywnej jeździe doszedłem do średniej w mieście 14,5 litra używając tylko trzech biegów od świateł do świateł mając m40b16 a średnia w trasie Gdańsk-Bydgoszcz-Gdańsk gdzie starałem się jechać nie ponieżej 160 by zdążyć zpowrotem do roboty na nocke wyszło mi 17 a nie miałem jeszcze wtedy LPG ekonomizer przy 190 pokazuje ok 20-22 litrów (laczki 195x15) więc nie wieżę w opowieści o jakichś 9 litrach tym bardziej o 7 chyba nie przekraczając 2000 obr. na każdym biegu to może...może...
gdzie w mieście mi na gazie palił średnio 10,5 raz mi się udało zejść do 9,6 w trasie normą było 10 gazu a im więcej wyprzedzania tym wiecej.
średno w mieście na 50 litrach gazu robiłem ok. 460-480 km spokojnej jazdy do pracy i po zakupy w trasie ok 530-540 to był max bo jakoś nie umiem jechać 90 ani nawet 120 jakoś powoli kilometry lecą a czas ucieka... a bawiąc się zimą na śniegu w jeden dzień kilka godzinek z przerwami na placyku spaliłem zbiornik gazu nie przekraczając 280km butla była pusta weszło znów 50.3 litra (oby moja tego postu nie przeczytała bo znów foch będzie jak w niedzielny poranek w Borsku najpierw kawa później opier.... )
Pozdro Maras
Menel - 2005-08-23, 02:05
ta czarna na 17 jest 8)
zawiesilbym oka na niej..ale ten silnik..zobaczysz ze jak kupisz m40 i zerkniesz na tego posta za pol roku to powiesz sobie" kurde ,mial racje"
zacznie ci klepac i bedziesz sie wkurzac..
plus za 17" bo same alu sa warte ponad 1200-1400 zl, przod stoi wyzej bo nizej by obcieral a trudno dostac idealne przednie zawieszenie na 17" zeby nie obcieralo przy skrecie ..
jak o poznan chodzi to wal na priva do jacka.k a napewno ci pomoze...zna tam prawie wszystkich od beemek
pozdro
Go - 2005-08-23, 09:08
| MARAS napisa/a: |
Kot sylwester napisał że przy średnio agresywnej jeździe spala mu ok. 9 litrów M40 przy 160-180 To chyba jakieś jaja
|
Z tym że Kocior jeździ M10.. a nie M40
KotSylwester - 2005-08-23, 09:12
Maras ja mam m10:)
Nie wiem jaka macie technikę jazdy w trasie, ale ja nie odjezdzam do tira reduk iogien po raz pali wtedy jak smok, dwa wyskakujesz z zza tira i masz sciane podmuchu w pysk, a trzy z 1.8 to długo zajmuje Ja w trasie jak pisze ze jade 160 to wrzycam piąteczke i spokojnie od 130 przyspieszam jak jest w miare pusto albo da sie jechac srodkiem
Nie przekraczam 5 tys obrotów prawie nigdy, bo to nie ma sensu.... zreszta ja zmieniam bieg na wyzszy podczas manewru wyprzedzania...
No ale ja jako handlowiec zrobilem 150tys km przez niecale 2 lata.....
Poza tym po co miałbym ścieme walić? Dal jaj czy po to żeby kogoś przekonać zeby tez kupił 1.8?
Acha ja nie mam gazu.:)
Pozatym zobacz ze jak jedziesz sobie z dowolna predkoscia i delikatnie odpuscisz gaz to ekono spada o 2litry, a jak od za niskich obrotów ciagniesz to tez wiecej pali:)
P.S. Urbi a moze weźmiemy Zubera i pojedziemy do Reichu?
urbi - 2005-08-23, 12:20
| KotSylwester napisa/a: |
P.S. Urbi a moze weźmiemy Zubera i pojedziemy do Reichu? |
spoko moge jechac ale to w tym tygodniu !!!!!!
pozniej mam szkole
Maras - z tego co mowisz odpuszczam to e30 na 17
zaraz stukne do Jacka z Poznania - moze cos pomoze
hmmm no i coraz bardziej zastanawiam sie nad tym 2,0 m20b20 ...
kurde wypowiedzieli sie wszyscy jak pali m40b18 a niech sie wypowiedza ci co maja m20b20 jak to cudenko pali. moze jednak rzeczywiscie 2,0 ? tylko musial bym jeszcze ojcu przegadac
urbi - 2005-08-23, 12:29
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C470140
a tooo ???
ehh jest ktos z pobliza gliwic zeby to dzis sprawdzic ?
totalny golas ...nie ma nic ! lipa
MARAS - 2005-08-23, 13:03
KotSylwester chcesz mi powiedzieć że ja tylko mam cieżką nogę...
Urbi jak szukać w PL to tylko wśród znajomych by ktoś potwierdził pochodzenie autka a w niemcowie cóż wszystko się może zdarzyć tam też polonusów pełno podających się za niemców ale ściągając samemu taniej na pewno.
A co do przebiegów to podam ciekawostkę... ostatnio wpadł mi w ręce licznik od E-30 325 z przebiegiem 924 tysiące kilometrów niestety nie umiem powiedzić w ilu beemkach jeździł podobno w jednej ale jakoś nie wierze tym zapewnieniom
urbi - 2005-08-23, 14:49
a do sprzedania ma kolega z forum fura
http://www.beemka-klub.pl...icles.php?id=50
mozecie mi cos na temat tego powiedziec ? TYLKO SZCZERZE
pozdro Yahoo
Łukasz - 2005-08-23, 14:54
is, seryjna tapicerka isowska w kratkę, silnik też is, a nie m40, a resztę musisz sprawdzić sam jakoś....byłem ostatnio w Inowrocławiu, jakbym wiedział, to bym ja obejrzał dla Ciebie....
urbi - 2005-08-23, 14:58
eh no widzisz ... szkoda
http://gratka.pl/moto/tre...d182e0911b1d696
a to ? tez niedaleko od poznania ! co o tym sadzicie ?
jak narazie to te 2 auta mam na oku i obydwa to iS
Menel - 2005-08-23, 21:46
ten drugi is ma dobre wyposazenie bo jest klima i podgrzewane siedzenia..
pierwszy niby nasz-klubowy musial miec kiedys kozackie felasie bo sa poszerzone nadkola i moga ci po jakims czasie popekac..
co do m20b20 jest to nawieksza porazka pod wzgledem spalania benzyny..nie zejdziesz nizej po miescie niz 12 litrow( gdzie m20b25 da sie do 11 zejsc a 40 kucy wiecej )
nalepszym wyjsciem bedzie is...wciaga 320tki nosem a pali najmniej ze wszystkich e30tek...
pozdro
cinek_sw - 2005-08-23, 22:10
ja też bym się zainteresował tym drugim is-em o którym pisze Menel...
urbi - 2005-08-23, 22:47
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61623693 - o tym gadalem z kolesiem juz 182471 razy przez telefon ! jestem z nim umowiony na sobote i jade i ogladam i chce ja kupowac
teraz :
auto bylo przywiezione z niemiec i nie ma tablic ! jakie papiery mam od kolesia wolac ?
jakies szczegolne znaki ? na co patrzec ? i pytanie
KTO MA LAWETE POZYCZYC ???
ojciec ma wszelkie uprawinienia i mam samochod z hakiem i potrzebuje tylko lawety ! ma ktos ? PROSZE POMOZCIE !
haha mam lawete ! dzieki i pozdro
Go - 2005-08-23, 23:24
Coś mi tu śmierdzi.. jest za tania i za ładna za te pieniądze.. sprawdź dobrze numery nadwozia z Brifem.. i zobacz czy nie ma spawów.
Menel - 2005-08-23, 23:32
no urbi..powiem ci ze kozak ta srebrna..
olej lawete i smigaj na tablicach z innej betki...ostatecznie sprawdza dowod rej i koniec..
jedz po nia na 2 fury ,gdzie ty jedziesz za kumplem z lewej strony a on specjalnie z prawej i sie wystawia w razie czego na patrol..
chyba ze peniasz?
pozdro
sprawdz brief,wymeldowanie i koniec.umowe sam piszesz...no i dokladnie numery z briefem...
urbi - 2005-08-23, 23:36
laweta zalatwiona za free
myslelismy wziasc tablice z e36 ale jak juz zalatwiona to ciul !
w piatek bedzie wszystko jasne ! odrazu napisze
Menel - 2005-08-23, 23:40
aaa..dopiero teraz luknalem
tyl od mtechnika II a przod zwykly..moze byla walona z przodu bo i brewki inny kolor maja ale olej to jak podluznice sa cale ...
idealnej nie znajdziesz
no i zagadaj z jackiem.k bo on zna ludzi z tamtego rejonu od beemek e30tek
pozdro
KotSylwester - 2005-08-24, 06:16
ej... ale jak nie ma tablic w ogóle to nie ma wymeldowania przeciez.... to jej nie zarejestrujesz.... mylę się? Obejżysj papiery.
A co z tym isem za 7tys???
Acha srebrna mogła być walona w prawy przód, światło zżółkło od wody.
Urbi, nie napalaj się, to najgorsza rzecz, bo wtedy nie zobaczysz wielu rzeczy. Ale trzymam kciuki
nokerman - 2005-08-24, 06:37
| menel napisa/a: | ten drugi is ma dobre wyposazenie bo jest klima i podgrzewane siedzenia..
.... |
podgrzewane siedzenia są ale napewno niema klimy
Sosen - 2005-08-24, 07:02
No właśnie, nie ma tablic dlatego że została wymeldowana (oczywiście jeśli ma na to kwit) Musisz mieć od kolesia Brief i wymeldowanie, tak jak wcześniej napisano umowę sobie sam napiszesz na kwotę jaką bedziesz chciał (np 50E) Najlepiej pisać umowę z osobą która figuruje na druku wymeldowania, napisz sobie na druku umowy, który jest pisany w dwóch językach to wtedy nie będziesz musiał jej tłumaczyć Ja kiedyś poszedłem po bandzie i napisałem umowę tylko po polsku, powiedziałem w urzędzie że niemiec zna język polski i tyle, baba zdurniała i przyjęła dokumenty.
KotSylwester - 2005-08-24, 07:10
Hahaha Sosen Ty jednak mimo że nie masz e30 to jesteś GOŚĆ:):):):)
Nie wpadłbym na taki pomysł (pisanie umowy tylko po polsku)
- R E P S E C T A
- Respecta?
urbi - 2005-08-24, 08:59
| Sosen napisa/a: | No właśnie, nie ma tablic dlatego że została wymeldowana (oczywiście jeśli ma na to kwit) Musisz mieć od kolesia Brief i wymeldowanie, tak jak wcześniej napisano umowę sobie sam napiszesz na kwotę jaką bedziesz chciał (np 50E) Najlepiej pisać umowę z osobą która figuruje na druku wymeldowania, napisz sobie na druku umowy, który jest pisany w dwóch językach to wtedy nie będziesz musiał jej tłumaczyć Ja kiedyś poszedłem po bandzie i napisałem umowę tylko po polsku, powiedziałem w urzędzie że niemiec zna język polski i tyle, baba zdurniała i przyjęła dokumenty. |
yyyyyy a mozna jasniej co i jak z tym drukiem i dwoma jezykami ?
ma ktos takie cos juz napisane ?
korzuch - 2005-08-24, 09:12
yo!
Ja na dniach bede przepisywac umowe na polsko-niemiecką w celach znanych wiec moge ci dac info jak to zrobie
pozdro
urbi - 2005-08-24, 09:31
lux !
nokerman juz jakas wyslal(tutaj wielki usmiech w jego strone ) (pozniej oblukam co i jak ) jak bedziesz mial swoja do piatku wieczor to daj znac !
pozdro !
urbi - 2005-08-27, 13:40
jesli bym chcial wyrazic swoje zdenerwowanie na forum zostal bym usuniety natychmiastowo dyscyplinarnie !
powiem tyle ... krew mnie zalala ! pojechalem z luk325 w trase so szczecina i swinoujscia no i wracajac mialem jechac ogladac to 318is no i wracamy sobie ja do goscia dzwonie ze niedlugo bedziemy a ten nie dobiera ... mysle "oho cos nie tak" .... dzwonie raz drugi trzeci - nic ! w koncu wyslalem smsa ze sie umawialismy i chce to oberjzec a on odpisal ze jest w niemczech - zagotowalo sie we mnie i nie moglem przestac na chlopa wymyslac ! no ale mowie LUZ - nie dzis to jutro - wsiade w fura zrobie to 600 km i nic mi nie bedzie bo z kolesiem sie umawialismy ze do soboty wieczor beta zarezerwowana dla mnie ... siedze sobie w sobotnie poludnie czekam az ten ciec da znac i dal ... ZE SPRZEDANA !
czy ja kupie to auto kiedykolwiek !!!!!!!!!
tyle nerwow i mojego zdrowia (nie spalem 2 dni pod rzad) a ten %&$^% sprzedal auto
ehhhhhhh
pudzian - 2005-08-27, 13:43
urbi spokojnie niedenerowj sie zlosc pieknosci szkodzi kupisz sobie ta bete wkoncu moze lepsza trafisz pozdro glowa do góry
urbi - 2005-08-29, 14:51
po rozmowach z wieloma osobami chyba doszlo do mnie ze jesli kupowac bmw to tylko 325
wiec w zwiazku z tym zaczyna poszukawania takiego cuda
najlepiej coupe ale jesli bedzie sedan nic sie nie stanie. wiem ze ciezko o dobry stan 325 i wiem ze znalezienie takiej to nielada wyczyn
ma ktos jakas taka 325 na oku ? moze jakies ogloszenia ?
POMOCY !
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61158650
ktos to ogladal ?
korzuch - 2005-08-29, 14:54
yo!
Widziałem trupy w Bremen za 600-700 euro za dobry stan 1500 euro ale gdy tylko zaczełem je ogladac juz dokładnie zostały sprzedane od ręki polakom
pozdro
duchPW - 2005-08-29, 14:58
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=60752375
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C456692
ten wygląda ciekawie
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C345833
i inne - na allegro pojawiło sięw ostatnio całe mnóstwo ogłoszeń - nie to co wtedy kiedy ja szukałem
nic tylko jeździć i oglądać... lub poprosić kolegę o pomoc - jak znajdziesz coś w okolicach warszawki, to daj znać - ostatnio sam szukałem, więc mogę popatrzeć
pozdro
Miki - 2005-08-29, 15:32
z tego co kojarze ten jest juz chyba ze 2 miesiace i nie zostal sprzedany, niska cena do tego czyli jak na moje oko moze byc to trup
urbi - 2005-08-29, 15:37
chce ja kupic do 6 tys zl .... najlepiej zeby wyszlo 5 z hakiem
co pokazales jest dosyc drogie no ale ta :
jest super ! mogl by to ktos sprawdzic ? ma ktos tam blisko ? PROOSZE
rocznik jakos 89 albo 90 zeby byl ... ostatecznie 88
duchPW - 2005-08-29, 15:38
niewykluczone, bo go nie widziałem
pudzian - 2005-08-29, 15:40
to mi sie podoba urbi dobze ze sie zdecydowales na 2.5 sam przymiezam sie do tego potwora pozdro
a ta co sie interesujesz to menel o niej pisal tak
mialem tego nie wklejac ale kto pierwszy ten lepszy kumple po nia sie wybieraja...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61158650
KotSylwester - 2005-08-29, 15:45
wg mnie te fotki sa bardzo zniechecajace i moze dlatego nie chce sie sprzedac, my mezczyzni jestesmy wzrokowcami. Dodam ze moj Baur jest w swietnym stanie a fotki mial KIBEL i sam nie chcialem jechac ale gosc mnie przekonal. Tez go sporo sprzedawal i zaczal od 11tys ....
duchPW - 2005-08-29, 15:47
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61521124 - wiem, że o jakiś 1.000,00 zł za drogi, ale na pierwszy rzut oka niczego sobie (może moc trochę zawyżona, ale reklama dźwignią handlu ) - tylko, że wg opisu jest zarysowany
P.S.
urbi - nie patrz na specjalne wyposażenie typu pelgi i kierownica, a M-techniki często mają sporo rdzy pod listwami, bo się syf zbiera przez lata i lubi ciągnąć wodę ... nie w każdym przypadku, ale trzeba na to zwracać uwagę
ważne tylko, żeby buda i silnik były zdrowe i żeby było jak najmniej do robienia z rzeczy eksploatacyjnych (KWN, amortyzaroty itp.)
i jeszcze jedno - umytym silnikom mówimy stanowcze NIE
urbi - 2005-08-29, 15:49
| pudzian napisa/a: | to mi sie podoba urbi dobze ze sie zdecydowales na 2.5 sam przymiezam sie do tego potwora pozdro
mialem tego nie wklejac ale kto pierwszy ten lepszy kumple po nia sie wybieraja...
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61158650 |
o wlasnie pudzian odnalazlem twojego posta ! i co z nia ?
dzwonilem wlasnie za nia koels jakis miekkim ch&*(@ robiony. nie szlo sie nawet dogadac ... robiony byl prawy przod (podluznica niby nie tknieta) mowie mu ze byl bym zainteresowany a on mi mowi ze nie tylko ja ... ehh dziwny typ
urbi - 2005-08-29, 15:53
| Pioter_W napisa/a: |
P.S.
urbi - nie patrz na specjalne wyposażenie typu pelgi i kierownica, a M-techniki często mają sporo rdzy pod listwami, bo się syf zbiera przez lata i lubi ciągnąć wodę ... nie w każdym przypadku, ale trzeba na to zwracać uwagę
ważne tylko, żeby buda i silnik były zdrowe i żeby było jak najmniej do robienia z rzeczy eksploatacyjnych (KWN, amortyzaroty itp.)
i jeszcze jedno - umytym silnikom mówimy stanowcze NIE |
silnikom mytym NIE !
co do tego mtecha to sugeruje sie raczej caloscia a nei felami i kierownica (ktora i tak ejst ch*(&^ )
ta pioter co zapodales jak do t6 by poszla to bym jeszcze zcierpial ... (nie jadl bym moze jakis tydzien i by bylo ) jest naprawde bardzo ladna - zna to ktos ?
Łukasz - 2005-08-29, 15:56
Ładną ma kierę, smycz i brewki i napewno rozłazi się w szwach z tym jej "obniżonym zawieszeniem"
M-technik też wielki łoł sie należy....
Za 5? Super 325? Nieeee, no pewnie.
urbi - 2005-08-29, 16:51
http://www.otomoto.pl/ind...65#contact_form
a to ?
zna ktos to auto ? moze to ktos sprawdzic ?
misza - 2005-08-29, 17:38
z tego co wiem to moj kumpoel sie o nia wypytywal i mial ja brac ale skoro jeszcze jest na allegro to moze byc cos nie tak albo moj kumpel nie mial kasy zapytam sie jak bedzie w necie
POZDRO
duchPW - 2005-08-29, 18:10
tą to chyba widziałem na allegro jeszcze w marcu jak sam szukałem ... ale jakoś jej nie pojechałem sprawdzić
coś tak pamiętam te 2 pierwsze zdjęcia... i ktoś z forum mówił mi, że jego kumpel miał ją oglądać i że to padaka.... ale może to nie ten samochód, choć po poziomie ceny mam wrażenie, że zdążyła nieco zjechać
a na zdjęciu nei wygląda źle, tyle, że cena jest mocno podejrzana
czy to podszybie nie jest za nadto pofalowana... nie wiem, może to tylko zdjęcie
Menel - 2005-08-29, 18:15
| Cytat: | http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C380365#contact_form
a to ?
zna ktos to auto ? moze to ktos sprawdzic ? |
hehe dobre..tak jak koles napisal ze od grudnia w kraju i wlasnie od grudnia chce ja sprzedac i jakos nie moze..kumpel ja ogladal ze 3-4 miesiace temu i wtedy wysprzeglik byl zepsuty wiec nie mozna bylo nia wracac do domu.cenil ja 6900 a teraz juz 4900... 8)
--==maly==-- - 2005-08-29, 18:17
A gdzie jest akumulator??
Menel - 2005-08-29, 18:20
w 325 sa w bagarku ...
pudzian - 2005-08-29, 18:36
| urbi napisa/a: | | pudzian napisa/a: | to mi sie podoba urbi dobze ze sie zdecydowales na 2.5 sam przymiezam sie do tego potwora pozdro
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=61158650 |
o wlasnie pudzian odnalazlem twojego posta ! i co z nia ?
dzwonilem wlasnie za nia koels jakis miekkim ch&*(@ robiony. nie szlo sie nawet dogadac ... robiony byl prawy przod (podluznica niby nie tknieta) mowie mu ze byl bym zainteresowany a on mi mowi ze nie tylko ja ... ehh dziwny typ |
to nie moj post tylko menela wiec jego sie pytaj czego jego kumple tego niekupilii
Menel - 2005-08-29, 18:44
faktycznie u mnie kumple chcieli ja kupic ale koles olewczo rozmawial z nimi a potem strasznie sia platal w zdaniach..po prostu uslyszal ze nie ma doczynienia z kolesiami ktorzy sie przesiadaja z poluna na bete dla ktorych tylko znaczek jest wazny..kumpel zadawal mu takie pytania na ktore nie potrafil odpowiedziec..
urbi - 2005-08-29, 18:52
http://www.trader.pl/deta...20051217582.asp
zeby nie ta cena !
http://www.trader.pl/deta...00513454018.asp
to samo ... z tym ze ma gaz ... (ale jest jest czerwona )
kurde nic taniej
Menel - 2005-08-29, 19:06
| Cytat: | http://www.trader.pl/details,131,187994777081620051217582.asp
zeby nie ta cena ! |
sadze ze jak dorwiesz wlasciciela to za 6000-6500 bez problemu sprzeda.
a ze furka w komisie to sami musza troche przyciac 8)
Piotr_1 - 2005-08-29, 20:36
| Cytat: | http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61521124 - wiem, że o jakiś 1.000,00 zł za drogi, ale na pierwszy rzut oka niczego sobie (może moc trochę zawyżona, ale reklama dźwignią handlu ) - tylko, że wg opisu jest zarysowany
P.S.
i jeszcze jedno - umytym silnikom mówimy stanowcze NIE |
No no. Oferta wydaje się godna uwagi. Dość mało takich na Allegro, widziałem to ogłoszenie wczoraj. sprzedawca wydaje się wiarygodny i pwenie będziesz mógł dokładnie sprawdzić samochód. Sprawdź zawszę zawiechę na dziurach. I uważaj jeżeli gościu będzie cie przewoził, żeby Ciebie nie zabił. Albo żebyś tego sam nie zrobił, bo jak oglądasz auto to zawsze jest pośpiech/ Wczoraj miałem taką sytuację, oglądałem 325ix ... widzę że 500m z przodu z naprzeciwka
gościu wyprzedza jakąś fabią autobus i nie daje rady, ja bym już hamował, bo mieliśmy ze 160 km/h, on natomiast tego nie zrobił. Przy max. heblu musiał zjechać na koleinę 10cm. Gdyby nie miał ABS sprawnego, myślę że by sobie nie poradził.
urbi - 2005-08-29, 21:10
| menel napisa/a: | | Cytat: | http://www.trader.pl/details,131,187994777081620051217582.asp
zeby nie ta cena ! |
sadze ze jak dorwiesz wlasciciela to za 6000-6500 bez problemu sprzeda.
a ze furka w komisie to sami musza troche przyciac 8) |
no niby tak ! a zajal by sie tym ktos dla mnie ?
naprawde chlopaki zalezy mi zeby bylo to 325 w dobrym stanie
niech ktos sprawdzi ta z wwa bo jest bardzo fajna i zeby poszla w tym przedziale co mowilem czyli do 6 tys zl
artvi - 2005-08-29, 21:20
| urbi napisa/a: | http://www.trader.pl/details,131,187994777081620051217582.asp
zeby nie ta cena ! |
na zdjeciach wyglada na bardzo ladna .. ja na twoim miejscu przejechalbym sie i zobaczyl. moze okazac sie warta ... a z ceny tez mozna troszke stargowac
urbi - 2005-08-29, 21:32
http://www.trader.pl/deta...20051217582.asp
odnosnie tego : SANCHO podsunal mi pomysl jak odnalezc wlasciciela !
potrebna mi czyjas pomoc z was kto mogl by podjechac to jutro z rana i sprawdzic numer rej (naklejka jest na szybie czolowej) i po prostu jej ogolny stan. NIECH KTOS ODPISZE ! PROOOSZE bo jest naprawde aardzo ladna
--==maly==-- - 2005-08-29, 21:35
Szkoda,że nie powiedziałeś wcześniej dzisiaj bym podjechał. Jutro jestem cały dzień w pracy jak coś moge podjechać pojutrze z rana jak nikt do tego czasu się nie pofatyguje.
Aha może być tak,że samochód jest własnością komisu bo teraz cz.ęsto komisy sprowadzają samochody a ten wygląda właśnie na sprowadzony bo w polsce nie często trafiają się tak zadbane e30 ale to nic pewnego musisz sam sprawdzić. Auto może być też odkupione od właściciela przez komis ale może będzie dobrze życze powodzenia.
Pozdro
Menel - 2005-08-29, 23:00
spoko..podjade jutro bo mam wolny dzien i jezeli bedzie takowa taklejeczka to spisze numerki 8) i lukne na stan
pzdr
urbi - 2005-08-29, 23:21
naklejeczka jest bo na zdjeciach juz widac ! byl bym bardzo menel wdzieczny i postawie jakos winsko w celu mojej dozgonnej wdziecznosci
napisz do mnie na gg 6641441 PROSZE !
Menel - 2005-08-30, 00:05
spox..dam znac ,tylko zeby sie nie zwalilo tam jednego dnia pare beemek bo koles zobaczy ze jest zainteresowanie i nie zejdzie z ceny...
pzdr
misza - 2005-08-30, 16:09
http://allegro.pl/show_item.php?item=62015680 co wy na to?
Łukasz - 2005-08-30, 16:18
Przelotowy(cichy)wydech bez katalizatora w połaczeniu ze sportowym filtrem powietrza gwarantuje naprawde świetne przyspieszenia:) (od kiedy wydech auto napędza, a przelot jest cichy????) 8) Autko ma przejechane 289 tyś.km.Jest to autentyczny przebieg.By połaczyc przyjemne z pozytecznym założyłem inst.gaz. firmy BRC z duuuuzym parownikiem,dzieki czemu nie odczuwalna jest zmiana mocy gaz-benzyna
pojechał koleś po całości i ciekawe skąd wziął te 172 KM (????) na tym duuuużym parowniku
Wypad z baru z ta furą
duchPW - 2005-08-30, 16:32
słuchaj nie każdy umie opisać radość z posiadania takiego samochodu w sposób zrozumiały dla malkontentów
mnie ciekawi czy jako, że podobno jest to autko 3-drzwiowe, to jako trzecie drzwi zakwalifikowany został szyberdach (wówczas to chyba czołg) czy klapa od bagażnika ... a może zaspawane sa któreś drzwi
poza tym autko wygląda ciekawie i może być spoko - cena, to już kwestia umowy pomiędzy panami, ale jak koleś chce sprzedać, to za taką kasę raczej nie sprzeda, więc można go przetrzymać
przebieg ma spory, ale możliwe, że prawdziwy, a ważne jach chodzi i w jakim jest stanie
Menel - 2005-08-30, 17:08
ale sie czepiacie bez obejzenia autka..moim zdaniem cichy tzn nie wyjacy jak pusta blaszana pucha i wielki wydajacy sie ryyyyk.jezeli jest ladny pomruk i z wydechu i z filtra powietrza to oki.co do parownika tez mial koles racje.dla niedowiarkow zalozcie sobie kiedys nowszy parownik od 3.5 a napewno odczujecie roznice.to samo jak sa 2 parowniki zalozone.
a do urbiego:
tak jak pisalem wczesniej..luknalem na ta 325 grafitowa i nawet nawet robi wrazenie cywilnego golaska czyli bez czerwonych swiatel,sportowej kiery,czerwonych wskazowek i bialych tarcz ,brewki nie potrzebne,zderzaki i lusterka sa czarne matowe.silnik nie umyty wiec wszystko widac i wyciekow nie ma.pracuje nawet rowno.zaworki nie stukaja.nowe wisko.blacha na 4+ ,drzwi skrzypia od kierowcy,nie ma purchli i babli,nie widac zeby byla gdzies malowana.parapet raczej ok. rurki przyspawane do nowego wydechu ogolnie cichy .brak wspomagania.przebieg troche za maly moim zdaniem.no i jakis filoman nia jezdzil bo puste miejsca po glosnikach w tylnych drzwiach,siedzeniech ,w polce...koles z komisu troche sie zna na starszych beemkach.bez problemu chetny do probnej jazdy.
to na tyle z mojej strony.
pozdro
no i 400
to jeszcze znalazlem:
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C485590
misza - 2005-08-30, 17:50
ja bym troche uzbierl i kupil ta
http://cgi.ebay.de/BMW-E3...ZViewItemRACZEJ
misza - 2005-08-30, 17:51
cos mi nie wyszlo
http://cgi.ebay.de/BMW-E3...1QQcmdZViewItem
urbi - 2005-08-30, 17:54
tos dal do pieca ! nie wiem czy mnie stac na 325 a ty mi tu 335 pokazujesz uuuuuuaaaaaa brawo przeczytaj temat a pozniej napisz
wielkie podziekowania dla MENELA za poswiecony czas i telefon do mnie !
jak tylko bede w wwa to dzwonie do ciebie i stawiam taaaaaakie piwo
numerki rej juz sie sprawdzaja moze dzis juz bede wiedzial kto to - jak co to menel popilotujesz sprawe dalej ? warta jest zachodu twoim zdaniem ? no i jakiej kasy to jest warte ?
urbi - 2005-08-30, 18:00
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62358004
niech to ktos szybko sprawdzi i zapyta o kase za jaka to jest do wziecia !
misza - 2005-08-30, 18:17
umiem czytac i wiem ze chcesz na nia wydac kolo 6k plnow, a to dla podjarania sie troche......
i ktos sie podjaral bardzo.......
KotSylwester - 2005-08-30, 18:19
hihihi is m40
artvi - 2005-08-30, 18:47
| KotSylwester napisa/a: | hihihi is m40 |
cos mi sie wydaje ze to nie jest IS ... 120 KM??? koles skad ta moc wyczarowal ze znaczków ///M
duchPW - 2005-08-30, 19:12
spoko - jak będę miał jutro lub pojutrze trochę wolnego, to podskoczę i oblukam... i się okaże, bo wygląda faktycznie ciekawie
Menel - 2005-08-30, 20:06
| Cytat: | jak co to menel popilotujesz sprawe dalej ? warta jest zachodu twoim zdaniem ? no i jakiej kasy to jest warte ?
|
spoko..mam sporo wolnego czasu..tak jak pisalem to szpachli i rdzy nie widac itd.nie jest tez zmeczona..silnik oki wiec teraz tylko z ceny zejsc jak najnizej..bo faktycznie za ta cene to juz z gazem mozna szukac.
jak cos to wal smialo
pzdr
BADYL - 2005-08-30, 20:32
http://slave.e-edukacja.p...1e06137d4c44873
Dostawa prosto z naszego forum.
wrona - 2005-08-30, 21:11
| KotSylwester napisa/a: | hihihi is m40 |
wiesz co wcale sie nie dziwie ze ktos tak wpisal jezeli tylko spisywal z briefu aj tez tam mam wpisane m40 is
KotSylwester - 2005-08-30, 21:22
urbi - 2005-08-31, 01:56
wiec tak ... jak narazie szukam ostro 325 !
odpuszczam iesy i inne 4 garowce (przynajmniej narazie )
kirek - to co pokazalest to nie ta kasa
Menel ! - Bog ci to w dzieciach wynagrodzi jutro bedemial namiary na wlasciciela tego furu to dam znac odrazu ! nie ukrywam ze bardzo mi sie podoba i z checia bym ja nabyl
Pioter_W ! dzieki ale narazie dajemy na luz z tym 318 (is albo nie ) ps. fotele ma luxus
widzial ktos przyzwoite 325 w przyzwoitej kasie do sprzedania jeszcze ?
Menel - 2005-08-31, 03:06
| Cytat: | | Menel ! - Bog ci to w dzieciach wynagrodzi |
hehe narazie to bzykam i bzykam i zadna z brzuchem nie chodzi...moze bezplodny jestem
a tak na serio to niech ktos od mechanicznych umiejetnosci ja obejzy bo tak jak pisalem -szpachli niema,rdzy tez.nowy wydech i wisco.silnik cichy,obroty troche za wysokie(na zimnym) ale rowne..jak by cena byla nizsza to tez bym ja kupil( oczywiscie jak bym szukal) potem tylko zderzaki i inne dodatki w kolor nadwozia i to czego nie scierpi Łukasz..maaaax gleba
no ale ja tu gadu gadu a jeszcze nic nie wiadomo
pozdro
KotSylwester - 2005-08-31, 07:12
Urbi a na pewno chcesz BMW? Mój kolega ma fajne Tipo do sprzedania;)
Łukasz - 2005-08-31, 09:10
| menel napisa/a: | | Cytat: | | Menel ! - Bog ci to w dzieciach wynagrodzi |
hehe narazie to bzykam i bzykam i zadna z brzuchem nie chodzi...moze bezplodny jestem
a tak na serio to niech ktos od mechanicznych umiejetnosci ja obejzy bo tak jak pisalem -szpachli niema,rdzy tez.nowy wydech i wisco.silnik cichy,obroty troche za wysokie(na zimnym) ale rowne..jak by cena byla nizsza to tez bym ja kupil( oczywiscie jak bym szukal) potem tylko zderzaki i inne dodatki w kolor nadwozia i to czego nie scierpi Łukasz..maaaax gleba
no ale ja tu gadu gadu a jeszcze nic nie wiadomo
pozdro |
urbi - 2005-08-31, 10:01
| KotSylwester napisa/a: | | Urbi a na pewno chcesz BMW? Mój kolega ma fajne Tipo do sprzedania;) |
chyba cie z butow wydarlo
Łukasz - 2005-08-31, 10:25
urbi BMW to samochód dresiarzy i mafii, po co Ci to????
Tipo nie jest złe, mój znajomy też ma - dojechał do Włoch i nawet wrócił
325 jest przereklamowane, ledwo 170 koni niby mocy(jakby miał 300 KM to można by jeszcze pomyśleć), bo żaden już tego nie ma, a w ogóle to się psuje i jest niebezpieczne z tym wymysłem typu tylny napęd!!! Kto to widział tylny napęd w normalnym samochodzie?!!!!
Toz to dla jakichś szaleńców!!!!! Normalny , uczciwy człowiek jeździ przednionepędowcem, a tył to jakas fanaberia !!!!
Poza tym E30 jest ciasne, niewygodne, źle sie prowadzi, ma duże stawki ubezpieczeniowe, no i zapomniałem wspomniec, ze jest po prostu brzydkie
Za to Tipo? Hmmm...To dopiero jest samochód.... 8) Wymiata, silnik 1.4 jest oszczędny i bezawaryjny, był samochodem roku bodajze 1992(?) i w ogóle panny na niego lecą.
A moze Golf TDI? Mało pali i czasem można trafić z ładnymi felgami
Trzymam kciuki
Go - 2005-08-31, 10:39
Urbi a może kupisz sobie jakiś fajny rower... za 6000 to kupisz już coś ciekawego i niekoniecznie składaka... a jaka przyjemność z jazdy i jaki ekonomiczy
korzuch - 2005-08-31, 10:45
yo!
Urbi znajdziesz chłopie furke ale juz niebedziesz wozić sie z zimnym łokciem bo zimno jest wieczorami
pozdro
KotSylwester - 2005-08-31, 11:56
Łukasz jaki GOLF!!! Kto to słyszał żeby kupować fury Hitlerowców!!!!
A Tipo nawet w 94 roku ma gaźnik!!! Żaden bananowy wtrysk!! Ile to kasy na naprawy, komputery i gazownie!!!!
Tipo piękne przestronne, pali gumę (du żucia na kolektorze) że aż w środku capi.
Pozatym prawdziwa nazw to 2pac (czyt.Tipak) Panienki lecą!!! Jedziesz pod Quo Vadis i się opędzisz...:D
Korzuch masz racje, kicha zimno sie robi:( ja o 6:20 jechałem do pracy bez dachu, grzanie maks, ale powyżej 120km/h zimno było...ale to...
CENA LANSU
Pozdro!
Łukasz - 2005-08-31, 12:01
trzeba przyznać bez jaj i bez bicia, że Tipo jest w srodku 2 razy większe od E30, w E30 z tyłu chociaż olbrzymem nie jestem na głowę mało miejsca.
Co powiecie jeszcze o Tipo?
Tylko gaźnik i tylko instalka na śrubkę 8)
KotSylwester - 2005-08-31, 12:04
Łukasz co Ty mówisz , gwarantuje Ci że u mnie każdy Majkelll Dżordan usiądzie z tyłu i nie walnie głową w dach. (jak już mu się uda wgramolić)
Łukasz - 2005-08-31, 12:07
Tak baury są przestronniejsze, ładowność 800 litrów, czy tam kilo , nie pamietam, a co powiecie na przykład o Tipo? z silnikiem z 325?
korzuch - 2005-08-31, 12:13
yo!
Urbi spiesz sie bo sezon sie konczy a jakies trzeba jeszcze wyrwac na berte chyba ze preferujesz małolaty ale za to prokurator a tak z ciekawosci ile za te TIPO bo mój sąsiad sprzedał moskwicza i chce kupic jakies takie coś i sie pyta czy fajne to jest
pozdro
KotSylwester - 2005-08-31, 12:19
Kozak wypas 94 rok 1.4 gaźnik , gazownia, kupiony 1,5 roku temu od I właściciela z Karcer-wisu... jedne jedne 6,5 tysia.... oczywiście głeboka zieleń tucholska
Łukasz - 2005-08-31, 12:24
reasumując 9 stron tego topiku :
TIPO jest bardzo ładnym samochodem o klasycznej linni nadzwozia, ale także nowoczesnej
Jest przestronny
Oszczędny i dynamiczny
Jak dodać płomienie to mozna wyrwać jakąś fladerkę na niego.
Ogólnie bardzo dobry wóz z silnikiem M20b25
korzuch - 2005-08-31, 12:25
yo!
A ma naklejke SONY czy PIONER
pozdro
PS Sąsiadowi podchodzi tylko kolor yeloł bahama
KotSylwester - 2005-08-31, 12:32
Ba, chama to nie ma:) Korzuch widze że ów sąsiad to chyba Ty, co:)
Widze że masz chrapkę na Cipaczka;)
Łukasz - 2005-08-31, 12:34
TIPO RULEZ, nie mogłem takiego z silnikiem 1.6 dorwać moja byłą 318 M40. Szybki świniak był.
korzuch - 2005-08-31, 12:36
yo!
Ja usilnie poszukuje traktora bo mi sie zepsuł stawiałem go na górce bo akumulator miał słaby i przyszły takie wiatry ze sie przewrucił i koło mu ukradł jakis szperamen (zostały ślady na żwirku ) dorwe tego gnojka
pozdro
PS . Ja mam chrapke na dziewice po ekonomiku które stoja na stopa przy słupku numer 7
Łukasz - 2005-08-31, 12:40
Korzuch to możemy wyrywamy na 2 auta
dziewice zawsze
Radek pożyczy znajomy TIPO?
pudzian - 2005-08-31, 13:07
urbi co powiesz o tym potworze
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62480241
Łukasz - 2005-08-31, 13:11
a to?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62322660
radek, korzuch, urbi?
korzuch - 2005-08-31, 13:14
yo!
Rewelka i nawet młody rocznik a można tam wstawić TUJBO
pozdro
Łukasz - 2005-08-31, 13:16
Tak tujbo drugie tyle ale wtedy pierdzisz na wszystkie 325 albo wywalnąć wszystko ze środka i wtedy tez jest ok.
W Tipo szły nawet zegary DIGITAL wow
KotSylwester - 2005-08-31, 13:17
ale to nie łytyttyty tylko sr sr sr sr sr. hhahaah
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C389059
urbi - 2005-08-31, 17:14
PUDZIAN ! jest zajebista mogl by to ktos sprawdzic ?
CHLOPAKI WEZCIE SOBIE ZALOZCIE NOWY ETMAT I TAM DYSKUTUJCIE NA TEMAT TIPO !!!!!! jak bym chcial tipo to bym go szukal ... lukasz zamien sie na tipo jak zes sie tak uparl a jesli nie chcesdz to nie pisz juz takich glupot ! to tyle odemnie ! ehhh i gadaj z takimi
druga sprawa !
mam namiary na osobe ktora jest wlascicielem tego 325 co ogladal je MENEL z tego komisu ! KOBIETA jest ze zwolenia ! na informacji mowia ze nie ma numeru kurde jest ktos z okolic z zwolenia zeby mogl podjechac i pomeczyc kobite zeby sprzedala taniej ? PROOOSZE !!!
a no i mogl by pojechac ktos jeszcze raz z menelem i to doookladnie obejzec ? tak juz do kupna
urbi - 2005-08-31, 17:25
dla nie wiedzacych zwolen jjest miedzy pulawami a radomiem ! prosze niech ktos sie odezwie i powie ze mogl by pojechac do tej pani i zapytac o to bmw
misza - 2005-08-31, 18:18
urbi ja bym sie nawet nie zastanawial czy to brac czy nie...... proste nie bral bym!
-te piekne nadkola wygladaj jakby mu szpachli zabraklo zeby je dokonczyc(tak mi sie wydaje)
-slyszalem ze umytym silnikom mowimy nie(?)
poza tym to calkiem niezle wyglda
decyzja nalezy do ciebie!
KotSylwester - 2005-08-31, 18:31
Urbi nie bądź sztywniak, Tu jest forum dyskusyjne a nie kącik, załatw za mnie:) Troche luzu. Jak Ci sie podoba na 100% to jedź do zwolenia i od razu pisz umowe i bierz kluczyki. Pozatym ja mialem meldunek Józefów 3 lata a mieszkałem w Wawie. A inna sprawa że ta kobita to moze być 90letnia babcia figurantka żeby 17 letni wnusio oc za duzo nie zaplacil bo: a jest mlody b. ma krótko prawko c. mieszka w wiekszym miescie niz babinka.
Acha jak nie chce zejsc te np 500zł a wyciagniesz gotówe to kobita zmięknie.
Menel - 2005-08-31, 18:34
porozginane nadkola tak jakby tam kiedys siedzialy 9 calowki..od razu lakiernik itd
odpada raczej..
duchPW - 2005-08-31, 18:41
| misza napisa/a: | http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62480241
urbi ja bym sie nawet nie zastanawial czy to brac czy nie...... proste nie bral bym!
-te piekne nadkola wygladaj jakby mu szpachli zabraklo zeby je dokonczyc(tak mi sie wydaje)
-slyszalem ze umytym silnikom mowimy nie(?)
poza tym to calkiem niezle wyglda
decyzja nalezy do ciebie! |
wymyty silnik, białe zegary (pewnie jedyna właścicielka je tam wstawiła ) - mi też na pierwszy rzut oka zalatuje zajechanym rupieciem, a te nadkola, to ktoś chyba nieumiejętnie sklepał, żeby poszerzyć błotnik
poza tym po innych przedmiotach sprzedawanych i sprzedanych przez tego gościa domyślam się, że nie sprzedaje swojego auta, bo to handlarz
istnieje więc spore prawdopodobieństwo, że samochód jest przypicowany - patrz choćby wspomniany silnik
urbi - 2005-08-31, 19:07
tak zapewne jest jak piszecie
| Cytat: | | Urbi nie bądź sztywniak | - bez przesady
luz na maxa
a jakby nawet - warta jest to 7 tys ta 325 4d co ogladal menel ?
( http://www.trader.pl/deta...20051217582.asp )
http://www.trader.pl/deta...00513454018.asp
a moze sie za tym przejechac ?
DORADZCIE !!!!
Menel - 2005-08-31, 19:12
urbi ,za 7tys to w komisie spokojnie odda na miejscu ..zobacz czy uda ci sie namiary na ta kobietke dorwac..tyle i e zaoszczedzisz na niej to napewno ladne aluski dokupisz..
a czerwona to..hmm..czerwona i to chyba wystarczy 8)
szukaj dalej i sie nie napalaj
a gadales z tym gosciem?
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61521124
na zdjeciach nawet nawet
pzdr
urbi - 2005-08-31, 19:19
odda czy nie to inna kwestia - chodzi o to czy jest tej kasy warta ?
menel wzial bys kogos co sie super hiper zna i obejzal ja pojezdzil i wynegocjowal cene ? znajdz wszystko co jest nie tak nawciskaj chopakowi co to sprzedaje ! da rade ?
duchPW - 2005-08-31, 19:24
jak jest w dobrym stanie, to 7 to dobra cena, ale jak się uda z niej zejść, to ... tylko pogratulować
Łukasz - 2005-08-31, 19:27
urbi kolega owszem może pojechać, zobaczyć, ale nie negocjować cenę
Jak sobie już upatrzyłeś pogadaj przez tel, pojedz i załatw. ktoś z nas moze ciut pomóc, ale wszystkiego nie załatwi. Musisz sam to zrobić.
Ja po swoją pojechałem 400 km, po drodze wziąłem znajomego...i kupiłem i Ty też tak zrób.
P.S a z tym TIPO to żartowaliśmy
Powodzenia urbi
urbi - 2005-08-31, 20:08
| Łukasz napisa/a: |
P.S a z tym TIPO to żartowaliśmy
Powodzenia urbi |
hehe no ja mysle
przyda sie napewno !
wrona - 2005-08-31, 20:54
co do tego
zerknij na opis w aukcji i rzeczywisty stan licznika na zdjeciach bo to akurat zwrocilo moja uwage....
poza tym trzymam kciuki i sie gapie na wszystkie bmw z kartkami na szybach hihihihihi
pozdrawiam wrona
urbi - 2005-08-31, 21:26
Grzesio od 325 mtecha dzwonil i koles powiedzial ze zegary sa od innego auta ale jej przebieg to jakies 200 k km
menel teraz usmiech w twoja strone ! wez kogos kto sie zna na rzeczy i pojedz obejzyj ta 325 co juz ogladales z komisu (o ile jeszcze jest ) i jesli jest ok to ja biore - wydaje sie najlepsze z teg co widze na tych wszystkich ogloszeniach, cywiklna bez jakis tuningow i cudow, ogladnijcie ja i jak bedzie ok to powiedzcie kolesiowi ze przyjezdzam w piatek i ja zabieram !
Menel - 2005-08-31, 23:19
a tu urbi cos u ciebie..tylko 2.0 ale mozna dlubnac
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62566677
--==maly==-- - 2005-09-01, 00:59
Urbi pudzian jest chyba z puław! I Dominik z tego forum,też jest jakoś z tamtych okolic. Popytaj może babka ma komórke zadzwoń na info komórki i zapytaj o numer takiej abonentki.
Szkoda przepłacać a w komisie jak nic mają 1500-2500 narzutu to Ci gwarantuje.
Menel - 2005-09-01, 01:12
no wlasnie mowilem urbi'emu ze kumpel kiedys mial komis i na kazdej starej furze zarabiali okolo 1500 zl..ale urbi sie chyba zagrzal na nia i nie doczeka sie chyba danych tej laski ...
artvi - 2005-09-01, 07:44
| menel napisa/a: | ..ale urbi sie chyba zagrzal na nia i nie doczeka sie chyba danych tej laski ... |
pamietam jak i ja kupowalem pierwszy samochod ... njiby patrzylem na wszystko a w sumie na nic . emocje krolują
urbi - 2005-09-01, 08:09
| menel napisa/a: | no wlasnie mowilem urbi'emu ze kumpel kiedys mial komis i na kazdej starej furze zarabiali okolo 1500 zl..ale urbi sie chyba zagrzal na nia i nie doczeka sie chyba danych tej laski ... |
MISTRZU ZLOTY ja mam dane tej osoby !!!! tylko trzeba mi osoby teraz ktora mieszka blisko zwolenia zeby mogla podjechac na ten adres i dopytac - w TP nie ma takiego abonenta jak ta pani, a na kom mozna numer sprawdzic ?
KotSylwester - 2005-09-01, 08:30
A ktoś Ci powiedział że samochód jest tej babki? Chyba z reguły komisy kupują samochody?
nokerman - 2005-09-01, 09:13
w Erze też jej niema
misza - 2005-09-01, 14:42
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=61568012
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62509637
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62457647
to pare propozycji, dosc tanie wiec moze i robione.
misza - 2005-09-01, 14:43
ta pierwsz chyba najlepsza lukna bym ja
pudzian - 2005-09-01, 17:19
urbi po ta brykeeee:):):)
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62646163
moc troche zawyzona a spalanie zanizone ale jak sie bawic to sie bawic a nie pierdzelic
Piotr_1 - 2005-09-01, 17:23
Jak rok temu szukałem auta to na Allegro szukałem przez tydzień i nic ciekawego nie znalazłem. Żadnej okazji. Same sciemy. Napalenie nie sprzyja rozsądnemu zakupowi dlatego zawsze jedź z kimś chłodnym. Najwięcej ciekawych ogłoszeń znalazłem w Anonsach Kujawsko-Pomorskich. Po prostu 10 aut do oglądania w jeden dzień i duzo okazji. Nie wiem jak w innych województwach Anonse, ale w Kuj-Pom rulez.
--==maly==-- - 2005-09-01, 17:51
Pudzian poza silnikiem,który też jest w niewiadomym stanie to już na fotkach widać,że to szrot.
Menel - 2005-09-01, 18:07
cena za niska jak za 335 z gazem i w szerokiej lampie...ale jezeli nie jest to sztos to bez wachania bym ja Urbi lykal i pozostala kase w remoncik wlozyl..
w sumie to juz nie jakies tam 170 tylko 218 kucy ... 8)
ciekawe jeszcze jak jest rozwiazany uklad wydechowy bo widac tylko jedna koncowke z tylu.
zastanow sie Urbi...
duchPW - 2005-09-01, 18:43
najpierw ją na chłodno obejrzyj, bo nie wiadomo co się czai w tym autku - ja bym jej nie brał w ogóle pod uwagę, bo 170 KM na dobry początek w zupełności wystarczy, a za jakiś czas samemu można sobie swapa sprawić
moim zdaniem (tak na wyczucie - w końcu to OT) w powiązaniu z ceną, to ostatnie dni tego auta - widziałem już 335 (M30), któremu po półrocznej jeździe przód się odłamywał, bo łapy od silnika były przymocowane do podłużnicy za bardzo z przodu - po co Ci taki wynalazek
Łukasz - 2005-09-01, 21:09
do , nie wkręcajcie chłopaka
urbi - 2005-09-01, 21:57
to jest z sandomierza (20 km odemnie - wlasnie jade tam po ojca) i z tego co wiem to auto swoje przeszlo ...
KotSylwester - 2005-09-01, 22:25
Urbi od kiedy szukasz fury? i czemu nie jedziesz w sprawie tej z komisu co jest właścicielka ? na co czekasz?
urbi - 2005-09-01, 23:43
od przeszlo miesiaca ! jutro melduje sie w wwa ! prosze szykowac powitanie ... sola i chlebem, czerwone dywany, hostessy w bikini i drinki z palemka .............. czy aby o czyms zapomnialem ? 8)
jade ogladac ta z komisu po drodze nawiedze pania wlascicielke jak okaze sie lipa to lykam z komisu (jesli bedzie wsio ok)
wyjade od siebie jakos ok 12 -13 bede tam u was ok 15 -16, umowilem sie mniej wiecej z menelem ze sie spotkamy i nas doprowadzi do tego (wielkie podziekowania dla niego za zaangazowanie ! )
no coz tu pisac jeszcze ? chyba tyle - jutro sie wszystko okaze co i jak dokladnie ! czy jutro bedzie kolejne piekne 325 na forum czy urbi wyda 200 zl na wache i zrobi sobie wycieczke zeby obejzec jakas padake z ladna blacha .....
ZYCZCIE POWODZENIA !
cinek_sw - 2005-09-01, 23:56
no to ŻYCZYMY!!!!!!! i już kup tą betkę bo się strony na froum kończą
Go - 2005-09-02, 00:16
Urbi ja już na Twoim miejscu to bym był szczęśliwym posiadaczem e30 od conajmniej 2 tygoni.. 2 tygodnie to naprawdę dużo czasu żeby coś znaleźć, wiem bo sam swego czasu spędzałem noce na www.ebay.de szukając czegoś ciekawego, no i musze przyznać że ciekawych autek nie było mało, co więcej z odrobiną szczęścia można tam znaleźć cudeńka..
No ale życzę powodzenia i tego, aby Cię zima nie zastała na tych poszukiwaniach...
Menel - 2005-09-02, 01:20
urbi..nie wiem jak z tymi hostesami ale inne laski beda czekac na miejscu,to tak ode mnie tylko nie wiem co zrobimy z twoim tata ..jezeli tez jedzie..bo wiesz jak to jest,lepiej zeby sie twoja rodzina o tym nie dowiedziala..
Menel - 2005-09-02, 10:26
no i po jablkach... ta 325 ktora ogladalem na modlinskiej juz sprzedana,wlasnie o tej godzinie koles podpisal umowe.chyba urbi nie byla ci pisana znajdziesz lepsza 8)
pozdro
urbi - 2005-09-02, 10:35
by ich uj strzelil !!!
ehhh
mam do kupienia 320 za 1 tys eu ponoc bardzo ladna z PROFI NAGLOSNIENIEM wartym wiecej niz auto ! tylko ze jest to 320 .. oplaca sie to ? czy szukac 325 ?
Łukasz - 2005-09-02, 10:38
Urbi zdecyduj się, bo jesteś jak chorągiewka.
320 nie jest najgorsze, napewno dużo lepsze niż 1.6 i 1.8 M40 i M10
Nie jest to może , ale mozliwe, że będzie mniej zjechany, bardziej zadbany. Zawsze to 6 garków, mozesz później sie pobawic i cos tam z niej jeszcze wykrzesac z czasem.
Jeśli ładna i wszystko z nia gra to bierz zanim Ci nastepna spod nosa ucieknie.
Menel - 2005-09-02, 10:46
tej jeszcze nikt nie wklejal :
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62197890
Łukasz - 2005-09-02, 10:48
no foto
KotSylwester - 2005-09-02, 10:53
no łoma noł kraj. jaki łom taki kraj , a chleb i sól przeżytek, zalicz tez stolicę bmw nie tylko Polski:)
Łukasz - 2005-09-02, 10:55
Otwock welcome, coś Ci znajdziemy
urbi - 2005-09-02, 10:57
| KotSylwester napisa/a: | | no łoma noł kraj. jaki łom taki kraj , a chleb i sól przeżytek, zalicz tez stolicę bmw nie tylko Polski:) |
nie jade bo po co ? przejechac sie i hajs wydac ? eeeee
Otwock welcome, coś Ci znajdziemy
- wszystko z wyjatkiem beemki zapewne
Łukasz - 2005-09-02, 11:03
w otwocku o beemki można się potykać, a szczególnie wieczorem, i co wieczór któraś jest na sprzedaż
a w ogóle to więcej uśmiechu, bo jakiś spięty jesteś
Pozdro
urbi - 2005-09-02, 11:17
| Łukasz napisa/a: | w otwocku o beemki można się potykać, a szczególnie wieczorem, i co wieczór któraś jest na sprzedaż
a w ogóle to więcej uśmiechu, bo jakiś spięty jesteś
Pozdro |
co wieczor jakas jest zakatowywana i jest na sprzedaz
nie no u mnie pelen luz jak nie ta to inna ale tropche irytujace tyle czasu szukac fura
Łukasz - 2005-09-02, 11:22
Licz się z tym, że 99% 325 jest zakatowywanych, dziadki jeźdżą co najwyżej 320 (jest kilka takich 31,318, 320 w wawie), a jak nawet ktoś sprowadza, to najpierw pokatuje sobie, a co tam - "będę miał troche radochy".
Urbi znajdź najlepszą jaka ci się uda, ale wiesz mi igieł juz nie ma - wyszły
KotSylwester - 2005-09-02, 11:26
Urbi z takim nastawieniem to i tak gówno kupisz a nie fure. My Cie zapraszamy w rejony Otwocka , a Ty mówisz po co zeby kase z domysłem, a po wała mam się z wami spotkać, aj chce samochód kupić a nie kumpli z klubu poznać. Widze że fajny chłopak jesteś, ale w klubie raczej inaczej się robi, chociaż różnie bywa...
Ale w sumie duży + za grę w otwarte karty;)
Pozatym, ciekawe skąd Ci się wzięło że w w Otwocku same zakatowane? Widzę że lubisz uogólniać? Jak mówiłęm w beemkach to same dresy, na pradze sami złodzieje, bmw kupuje się dla szpanu a w Otwocku same gówniarstwo pali gume, to chciałeś powiedzieć?
P.S. Chyab się unoszę za bardzo ostatnio...
duchPW - 2005-09-02, 11:57
wyluzuj Radziu - nie chce, to nie
Go - 2005-09-02, 11:57
| KotSylwester napisa/a: |
P.S. Chyab się unoszę za bardzo ostatnio... |
Racja, ale to chyba przez to że w bidon przywalili z tym hajsem, więc jesteś niejako usprawiedliwiony..
KotSylwester - 2005-09-02, 12:02
no chyba tak...
Trzeba się czasem wyluzować.... ech zaraz jade do macro,
kupic 25 Chopinów, 10 Walkerów i 10 Brandy ... ciekawe ile dowiozę:)
Łukasz - 2005-09-02, 12:02
W otwocku sa same dobre beemki wyłączając kilku parchów, jest Mpowerek 3.8 w e32, jest żółte coupe 328, jest kilka kabrioletów, 2 ,czy 3 rekiny e21, e28 , niebrzydka stara 7 - e23, jest trochę e36, w tym kilka coupet, jest e39 niejedno (które ostatnio spieprzało przed psami) .... i wiele wiele innych fajnych samochodów. ostatnio jakiegoś nawet parcha niby Hartge widziano, ale to podobno podróba, a koleś lansiarz 8)
duchPW - 2005-09-02, 12:04
i dresiarz
Go - 2005-09-02, 12:05
| KotSylwester napisa/a: | ech zaraz jade do macro,
kupic 25 Chopinów, 10 Walkerów i 10 Brandy ... ciekawe ile dowiozę:) |
Hajtasz sie, czy robisz imprezę? Tak czy siak czuję sie zaproszony
Łukasz - 2005-09-02, 12:11
| Pioter_W napisa/a: | i dresiarz |
żeby tylko - po prostu porażka, a auto
KotSylwester - 2005-09-02, 12:11
niestety muszę oddać do firmy, no chyba że wezme cabrio, postawie na tylnym siedzeniu i ktoś mi buchnie na światłach, a będę jechał grochowska-targowa-radzymińska do macro
Łukasz - 2005-09-02, 12:34
Dla rozluźnienia sytuacji zaśpiewam Wam piosenkę:
"Dlaczego Biedronka jest małaaa,
Czy może być morze bez dnaaa,
Dlaczego Królewna ma pałaaac,
i czy on jest ze szkłaaaaa"
Dziękuję
urbi - 2005-09-02, 12:34
zaraz cos napisze bo teraz robie obiad i sie wsio przypala i kude czasa na klepanie nie ma
Łukasz - 2005-09-02, 12:39
A teraz część druga:
"Co powie tata, co powie tata,
Co tata mi powie, co na to odpowie mi dziiiiiś"
Dziękuję
P.S to a propos taty urbiego
duchPW - 2005-09-02, 12:45
kto tak z wierszykiem ładnie przyWala .....
urbi - 2005-09-02, 13:52
| KotSylwester napisa/a: | Urbi z takim nastawieniem to i tak gówno kupisz a nie fure. My Cie zapraszamy w rejony Otwocka , a Ty mówisz po co zeby kase z domysłem, a po wała mam się z wami spotkać, aj chce samochód kupić a nie kumpli z klubu poznać. Widze że fajny chłopak jesteś, ale w klubie raczej inaczej się robi, chociaż różnie bywa...
Ale w sumie duży + za grę w otwarte karty;)
Pozatym, ciekawe skąd Ci się wzięło że w w Otwocku same zakatowane? Widzę że lubisz uogólniać? Jak mówiłęm w beemkach to same dresy, na pradze sami złodzieje, bmw kupuje się dla szpanu a w Otwocku same gówniarstwo pali gume, to chciałeś powiedzieć?
P.S. Chyab się unoszę za bardzo ostatnio... |
przyjechal bym z checia - a dlaczego nie przyjade ? bo odkladam kazdy nawet drobny grosz, nie chodze na imprezy, nie kupuje ciuchow ani innych truskawka ! na wszystko mi szkoda tylko po to zeby kupic sobie bmw ! nie jestem z tych ktorzy mowia "chce bmw takie i takie" i jest ... ja niestety na swoje cale wakacje charowalem jak glupi i wyzekalem sie z wszystkiego ! to ze napisalem ze zakatowane do sprzedania to byl zart jesli kogos urazilem to sory
sie caly otwocka na mnie obrazil ... ojej cza bedzie wody nakupic teraz zamiast bmw zeby sie odbrazil chyba ze kotSylwester postawi na stol co kupi (kupil ) hehe
Łukasz co do wierszyka - mam 18 lat i musze sie jexszcze liczyc z tym co sadzi moj ojciec bo niestety jestem jeszcze na jego utrzymaniu ... twoj rodzic nie interesowal by sie tym na co ty chcesz w wieku 18 lat wydac 7 tys zl ? sadze ze tez, napewno chce mi dobrze doradzic i przez to licze sie z jego zdaniem (no oprocz tego ze 2,5 to za duzy silnik )
PEEEEELEN LUZ CHLOPAKI [/u]
Łukasz - 2005-09-02, 13:55
Jak to czasem bywa - z wierszykiem także żartowałem urbi
pozdro
A OTWOCK CI WIELKOPAŃSKO MIESZCZAŃŃSKO WYBACZA
Menel - 2005-09-02, 14:12
tu masz jeszcze jedna urbi
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C345833
Łukasz - 2005-09-02, 14:15
tak, ta jest warta zainteresowania.źle nie wygląda. Recaro Sport w środku - czyli rodzynek (ja mam zwykłe recaro na przykład ), ciekawe jak mechanika itp.
Pojechałbym na Twoim miejscu ją zobaczyć.
duchPW - 2005-09-02, 14:18
...i światło nad tylnym prawym kołem tak się odbija na lakierze, że szpachla może mieć tam nieziemskie pokłady
... i nic o przebiegu - czyżby sprzedający nie chciał straszyć klientów, czy tylko zapomniał
Łukasz - 2005-09-02, 14:20
błotnik można wymienić, nie ma niebitych
urbi - 2005-09-02, 14:26
fotele ma profi
strach cos mowic ale wyglada na zlochana - menel pokazywales ja jakies 3 strony wczesniej (w ogole moj temat bije wszelkie forumowe rekordy - przewidziane sa za to jakies bonusy )
mysle teraz nad tym 320 bo ponoc jest w bardzo dobrym stanie, w sordku zadbana itd itd .. ale to jest dalej 2,0 - fakt faktem juz 6 cylindrow ale to jakby nie to 8)
ma jakies tam audio profi jeszce dodatkowo - jesli bedzie faktycznie w git stanie to pchac sie w 2,0 ?
pozdro pincet
| Cytat: | | A OTWOCK CI WIELKOPAŃSKO MIESZCZAŃŃSKO WYBACZA |
uff kamien z serca przynajmniej nie beda za mna podwarszawscy dresiarze ganiac 8) 8)
duchPW - 2005-09-02, 14:28
tylny?
to wszystko można wymienić silnik, zawieszenie, karoserię
Menel - 2005-09-02, 14:39
no ale jeden blotnik w szpachli to nic..tak jak powiedzial lukasz,nie znajdzie sie nie bitej.poza tym cena 5900 tez jest lokiej. ja zauwazylem tam tylna lewa lampe odstajaca..bez gazu to i silnik troche zdrowszy..chyba jak nie zakatowany..lukas ja wkleil gdzies i napisal ze dlugo sie sprzedaje.
no ale jak bedziemy tak gdybac i jechac po kazdej 325 to urbi chyba na rowerze se pojezdzi
Go - 2005-09-02, 15:11
Czy mi się wydaje czy ona ma lewą lampę okopconą, od przepalonego oleju...
No fachowcy..
Bruner - 2005-09-02, 15:24
| urbi napisa/a: | jesli bedzie faktycznie w git stanie to pchac sie w 2,0 ?
|
Ja nie powiem zlego zdania o 320. Jezdzilem ponad rok, i gdybym jej nie skasowal to nadal bym jezdzil i byl z niej zadowolony. Moze jest slaba w porownaniu do 2,5, ale do wiekszosci shitu jezdzacego po naszych drogach juz nie. Jezdzi sie tym calkiem przyjemnie, dzwiek jest miodzio, a dziura w ciagu (wcale nie taka straszna) powoduje ze samochod wydaje sie brutalniejszy niz jest w rzeczywistosci. Do sprawnego wyprzedzania wystarczy, wiekszosc leszczy w golfach itp tez objedziesz. Chyba ze zagazujesz - 320 zaczyna dobrze ciagnac od ok 4000, a na gazie na wysokich obrotach najbardziej czuc strate mocy. Koszty nizsze (oc, spalanie niby podobne ale tez troche mniejsze) niz 325, pozatym latwiej znalesc niezakatowana. 320 nie jest zle, po prostu 325 jest lepsze. Gdybym mial do wyboru 320 i 325 w tym samym stanie i za ta sama kase to wybral bym 325, ale jesli stan tej 320 jest taki jak mowisz to bym ja lyknal.
Chyba ze ma byc max power i nic poza tym sie nie liczy, wtedy wybor jest rzeczywiscie prosty.
duchPW - 2005-09-02, 16:20
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62549409 - to wygląda ciekawie.... tylko, że jeśli zależy ci na tylnym napędzie..... to to ma 4x4
artvi - 2005-09-02, 16:51
| Pioter_W napisa/a: | | http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62549409 - to wygląda ciekawie.... tylko, że jeśli zależy ci na tylnym napędzie..... to to ma 4x4 |
ta jest gites .. stawiam przy niej duzego plusa
pudzian - 2005-09-02, 17:14
ja sie tak zastanawiam co wkoncu urbi kupi bo na poczatku mialo byc 318i lub 318is,teraz 325:Dciekaw jestem na czym sie skonczy moze jakas ankiete trzeba zrobic pozdro
urbi ja bym na twoim miejscu szukal 2.5 bo pojezdzisz troche np 2.0 i ci malo bedzie wiec lepiej poczekac i kupic 2.5takie moje zdanie pozdro
Menel - 2005-09-02, 18:04
idzie zima to 325 IX sie przyda 8) ...tylko zalezy co kto lubi...mozna troche pogrzebac i odczepic (przerobic) przedni naped.na sr forum jest koles ktory tak zrobil i nie narzeka...(oczywiscie fachowo a nie lamersko )
urbi - 2005-09-02, 22:11
hehe ma byc tylko i wylacznie RWD mimo iz jest naprawde ladna to nie chce kombinowac i cudowac z odpinianiem przedniej osi
pudzian - mialo byc 318 ... bedzie 325 - gorzej jak by bylo odwrotnie
przepatrzylem wlasnie wszystkie polskie ogloszenia .... zobacze z ciekawosci co slychac tez w helmutowskich
prezesie Darco jak tam miejsce na serverze bo cos sie nie zanosi zeby sie szybko nam temat zamknal 8) hehe
pudzian - 2005-09-02, 22:18
pudzian - mialo byc 318 ... bedzie 325 - gorzej jak by bylo odwrotnie
i bardzo dobrze
Piotr_1 - 2005-09-02, 23:04
Ta się podejżanie długo sprzedaje, wygląda jakby nie była długo jeżdżona. W dodatku brudna. Parchacz!
Tamta z białą skórą 4x4 zdjęcia są skrajnie niewyraźne. Git kołpaczki tak samo chyba "poszukiwane" jak 4x4. Jakieś coś na progi przyklejone, prawdopodobnie pod spodem może już nic nie być. A jak tam nie ma to i tylne błotniki pewnie też się kończą... Blacharka pewnie +1200zł
Coś długo szukasz, przyznaj się, szukasz z przednim napędem?
A tak na poważnie to wybrzydzaj wybrzydzaj, to dobre podejście!!!
Pasztety na bok!! Czekaj na miłość od pierwszego wejżenia, ja jak moją już z daleka zobaczyłem, to wiedziałem że to jest to (przy dobrej cenie oczywiście)
Pawel-e30 - 2005-09-03, 00:25
a co z tą beemka z modlińskiej z komisu w wawie??
Menel - 2005-09-03, 02:22
pawel...luknij pare tematow wczesniej 8) sprzedana rano o 10.00
urbi..a to ? 9x16 gaz i 6 garow.tylko ze nie 2.5 http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62749205
pudzian - 2005-09-03, 08:17
ta dodatki wnetrza od m3 ciekawe co on tam ma od m3 chyba znaczek se m3 naklejil denerwoja mnie tacy sprzedawcy ale tak z wygladu to nawet ladnie sie prezentuje pozdro
urbi szukaj 2.5
artvi - 2005-09-03, 08:52
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C476676
bardzo ladne 2.0 w gazie ... i ze szpera
jedyne co gasi to to cena coprawda do negocjacji ... ale jak jest naprawde w takim stanie jak pisze to duzo nie zrzuci . mozesz zadzwonic spytac
urbi - 2005-09-03, 09:18
325 325 325 325
ehhh wlasnie ogladalem troche ogloszenia niemieckie :
http://www.autoscout24.pl...euroto=1500&zip
http://www.autoscout24.pl...euroto=1500&zip - ta ma siedzenia z zuka
http://www.autoscout24.pl...euroto=1500&zip
http://cgi.ebay.de/ws/eBa...bayphotohosting
http://cgi.ebay.de/ws/eBa...bayphotohosting
http://cgi.ebay.de/BMW-32...1QQcmdZViewItem
ja to bujaka do helmutowniki i zakupowywam tam furu ! porownujac wyglad tych i tych padaczekna naszym rynku i ich cene ! to sie oplaca
pozdro siedemset
pudzian - 2005-09-03, 09:33
ta siedzeniami zuka jest ladna ciekawe jak silnik ostatnia tez niczego sobie tylko jak dobze widzialem na ktoryms zdjenciuu turasaaa i ta z dvd tez spoko pozdro
Go - 2005-09-03, 10:05
Wreszcie mądrze gadasz Urbi.. ale muszisz się liczyć że jak pojedziesz z ogłoszenia na autoscoucie to na 90% tego auta już nie bedzie, albo okaże się że to jakaś lipa i turek bedzie Ci chciał sprzedać Mazdę 323F
... skoncentruj sie tylko na ebayu i dogaduj sie przed zakonczeniem aukcji!! nie czekaj do końca, bo trafiaja sie jelenie którzy napalą się na auto i podbijaja strasznie ceny..
P.S. jak wrócisz od Helmutów to nie pokazuj się na forum bez auta
pudzian - 2005-09-03, 10:41
| Pułkownik Zuber napisa/a: |
P.S. jak wrócisz od Helmutów to nie pokazuj się na forum bez auta |
a kiedy jedziesz urbi da raichu to jak bedzie to wez i dlamnie jakas ladna 2.5 potem sie rozliczymyy dam ci moja 8) pozdro powodzonka zycze
Menel - 2005-09-04, 01:29
urbi ..a trumienka? np. baura to wszystkie 2.5 zamiata bo wiesz ..dupka lepsza do zamiatania i takim to sie pokrecisz...no i cena...
misza - 2005-09-04, 10:03
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62187789
nie wiem czy juz to bylo ale mi sie podoba, ogolnie to nice wyglada
LUKAS - 2005-09-04, 10:11
| misza napisa/a: | http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62187789
nie wiem czy juz to bylo ale mi sie podoba, ogolnie to nice wyglada |
Ładna zadbana Bejka, Super wygląda
LUKAS - 2005-09-04, 10:21
kto zna niemiecki?
Czemu ta Beja ma 292 konie!!!!!
http://www.autoscout24.pl...0&euroto=0&zip=
?
duchPW - 2005-09-04, 10:34
bo ma sportowy A-grupowy silnik, z który gość dał (jak pisze) 7kEur... ale nie napisał co to za silnik
poza tym w autku jest wiele bajerów
LUKAS - 2005-09-04, 10:40
aaa chyba ze tak
misza - 2005-09-04, 10:43
ona ma 397KM
Menel - 2005-09-04, 13:35
292 ps ..ktos zamienil miejsca misza...
urbi - 2005-09-04, 14:38
kekeke
dzis pojechal znajomy do helmutowni i ma mi kupic 325 !
dokladnie czy cos znalazl czy nie bede wiedzial w srode wiec teraz tylko czekam
uuuuuuuułaaaaa nie moge sie juz doczekac
hehe
pozdro siedemset mam nadzieje ze to juz ostatni tydzien tego tematu
Menel - 2005-09-04, 22:12
jak ci nic nie przywiezie to mam dla ciebie 325 mtechnik i ...ala viper
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62999993
duchPW - 2005-09-04, 22:16
gdyby nie te pasy i ręczniki, to nawet nawet
hehe - pamiętam jak u nas się mówiło, że vipery jadą
urbi - 2005-09-05, 00:32
no zamalowac malysza i bedzie git
ale cena chora ale mozna sobie na raty wziasc
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62992008
prtzeczytajcie opis
PO MAŁYM DEFEKCIE - pozniej jest - FACHOWO NAZYWAJĄC CAŁA CWIARTKA, dalej - został lekko uszkodzony dach, ale podczas wyciągania wróci na swoje miejsce - CZAD KOMANDO NORMALNIE
kamil - 2005-09-05, 00:46
siema Urbi moj szwagier ma e30 sedan 1.8 do sprzedania grafitowy kolor na alu 15 bbs, sport kier skorzana, z gazem, nie pamietam dokladnie ale chyba 88,czy 89 rok juz na szerokiej lampie,blotnik do poprawki bo ktos zalozyl wloski zamiennik i rdza wychodzi, ale mysle ze za 4 tysie bys ja wyjal,nie mam teraz fotek ale luk325 jest ze mna w kontakcie mozecie obejrzec
nokerman - 2005-09-06, 06:52
okey
widze ponad 18 godzin bez nowego posta widocznie urbi zakupił fure i siedzi przed domem i picuje woskiem..
zamykamy ten bajzel
urbi - 2005-09-06, 08:55
| nokerman napisa/a: | okey
widze ponad 18 godzin bez nowego posta widocznie urbi zakupił fure i siedzi przed domem i picuje woskiem..
zamykamy ten bajzel |
hahahahahahah jeszcze nie, nic jeszcze nie kupilem czekam na wiesci z helmutowni !
Łukasz - 2005-09-06, 10:00
zamykamy, zamykamy, bo urbi sobie tu tylko posty nabija
pudzian - 2005-09-07, 18:55
i co tam urbi jest juz sroda wieczorem masz juz jakies wiesci albo bryke pod domem to sie pochwal co to za potwor
cinek_sw - 2005-09-07, 19:12
no no jak bedzie miał to na 100% się pochwali, czekamy
urbi - 2005-09-07, 19:38
narazie cisza na morzu
zaraz powinien wrocic tato z trasy i bedziemy dzwonic do tego kolesia co pojechal do helmutowni czy aby nic nie znalazl ...
pozdrawiam i jak tylko cos bede wiedzial ... juz nie mowie nawet ze co bede mial to odrazu bede pisal !
yoshi - 2005-09-09, 16:48
Urbi ty sie z zakupem tego auta to pier... jak matka z łobuzem
Ile to filozofii poszukac, pojechac i kupic rozumiem jak bys chcial kupic BMW 325ix Touring w full max wypas wersji ale 325 i 318is jest duzo trzeba tylko chciec
W UK mozna znalesc is'a z 450Ł + przekladka kiery i oplaty
Ja jak znalazlem 520i to mimo iz wyposazenia ona nie ma to jechalem po nia od razu (460km) bo dobra cena sie trafila, a że miala blotnik wgiety... pikuś.
Proponuje nie wybrzydzac bo potem mozna zalowac
urbi - 2005-09-17, 20:44
dobra !
KUPILEM
foto i szczegoly jutro
Gasper - 2005-09-17, 20:52
NARESZCIE!!!!
korzuch - 2005-09-17, 20:58
yo!
Nie ma jak zakup pod presją
pozdro
Menel - 2005-09-17, 22:04
do mnie ploty dotarly ze niestety nie 325 tylko 320 i nie od urbiego..
ciekawe czy sie sprawdza..
pzdr
Pawel-e30 - 2005-09-17, 22:05
| menel napisa/a: | do mnie ploty dotarly ze niestety nie 325 tylko 320 i nie od urbiego..
ciekawe czy sie sprawdza..
pzdr |
\
Jakie ploty info z pierwszej ręki Koniec 89roku
Łukasz - 2005-09-17, 23:10
spokojnie, nie napisał jeszcze co kupił, może cukier w promocji?
nokerman - 2005-09-17, 23:10
uff nareszcie
dobła zamykamy !!!
i tak chwalił sie bedzie w śmigiełkach
duchPW - 2005-09-18, 13:31
heheh - całę forum odetchnęło z ulgą - chwal się kolo
Piotrek - 2005-09-18, 14:22
dobrze ze juz kupiłes bo powoli robił sie z tego serial Izaura w dodatku leciała juz 1520 częśc:):):):) zartuje oczywiscie:):)
Urbi pochwal sie bo jestesmy ciekawi!!
Kiedy będą fotki:):)
cinek_sw - 2005-09-18, 17:02
to może tak ten temat jużzamknę a Urbi wklei swój nowy w Naszych śmigiełkach żeby potrzymać nas jeszcze troszkę w niepewności... gratulacje i pozdro brachu
ps. w razie potrzeby odblokowania na PW
|
|