| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - PODZIĘKOWANIE!
rogaś318 - 2005-08-18, 15:16 Temat postu: PODZIĘKOWANIE! Dzień dobry!
Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim, którzy zainteresowali się i próbowali pomóc mi rozwiązać problem dotyczący silnika. Wielkie dzięki szczególnie dla Kota Sylwestra i Łukasza (lorda) oraz Darca, który namawiał do kupna wszystkiego z odpowiednich źródeł!
Wielkie dzięki panowie za wszelką pomoc!
P.S.
Silnik już kupiłem. Ma oryginalne, praktycznie nie wytarte panewki, oryginalna głowicę ze znaczkiem BMW i co najważniejsze cały blok! Znajomy mechanik ocenił silnik na najwyżej 150 000 km.
Jeszcze raz wielkie dzięki!!!
Łukasz - 2005-08-18, 15:29
W takim razie powodzenia chłopie
Lord Lukasz - 2005-08-18, 20:16
Najbardziej dziwi mnie to jak zobaczyłeś na pomniejszonych fotkach średniej jakości miniaturowe pęknięcia na bloku
Tak czy tak zdewastowałem go na drógi dzień pod domem , wydarłem tylko to co sie przydać może i wywiozłem na złom bo jak na niego patrzyłem przypominało mi sie holowanie od wawy do mnie do domu, 420 kilosów w mrozie bez ogrzewania z dwoma nogami na heblu
Tak wogule ile dałeś za blok ?
rogaś318 - 2005-08-18, 20:57
Pekniecia wylukalem bo identyczne mialem u siebie tylko ze w 11 miejscach..:? a za silnik zaplacilem 1000zl bez rozrusznika i alternatora ale z kolektorami listwa wtrtyskowa regulatoram cisnienia..
Lukasz nie dziekuje zeby nie zapeszyc..
|
|