| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Najazdy <--- spis najazdow
ScOOti - 2004-06-14, 15:24 Temat postu: Najazdy <--- spis najazdow Jesli to mozliwe to czy moglibyście wymienic najazdy jakie znacie w warszawie i w okolicach?
Czasami potrzebny jest najazd a nie wiadomo gdzie takie sa. Ja osobiscie znam najazd obok Loko (przy TVP na Woroniczej) .
Prosze wymianiac w formie:
na jakiej ulicy, opis najazdu, czy sklepy z czesciami sa w okolicy, czy jest platny, czy mozna korzystac o kazdej porze itd itd
Gepard - 2004-06-14, 20:41
No to tak pomysl dobry popieram na poczatek moje osiedle czyli sloneczny tarchomin:
1)Parking strzezony przy ulicy Porajow najazd jest metalowy stol w raz z imadlem prad i woda pod reka koszt przewaznie 5zl wystraczalo dla goscia co tam siedzi.
2) Garaze na tylach KP ulicy nie znam ale jak by co moge sprawdzic jestram nie skonczony garaz z kanalem (nieskonczony w sensie brak drzwi) w tym roku jeszcze nie musialem kozystac wiec nie wiem jak to wyglada panuje tam balagan ale po wczesniejszym sprzatnieciu da sie tam milo porobic koszty 0zl
Z takich za warszawa jak by co to znam jeden w Broku kolo mostu jest darmowy oraz jeden na trasie Warszawa Radom to tyle jak cos sobie przypomne to dopisze
kaprys - 2004-06-14, 23:34
ja znam jeden i go mam...metalowy - przenośny , składa się z dwóch małych najaździków
mało użyteczny bo najechać moge tylko tyłem
SmasherE30 - 2004-06-16, 15:08
weźcie poprawkę na obniżone autka!! bo w Mińsku u Lukasa miałem niemały problem (zatrzymywałem się miską i progami ) Na szczęście wystarczyło kilka desek
LUKAS - 2004-06-16, 15:14
Hehe; Oj Smasher z tą Twoją glebą to żeczywiście był nie mały problem. Gdyby nie dechy to byś nie wjechał na ten kanał...
|
|