| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - glupie pytanie o tv :D
urbi - 2005-09-04, 20:53 Temat postu: glupie pytanie o tv :D ludziska ... co to sa za jakies zolte trojkaciki w rogach na rownych programach z jakimis cyferkami ? wy tez to macie ?
zadko ogladam telewizornie ale jak ogladam to za kazdym razem zastanawiam sie po jaka cholere to ejst
duchPW - 2005-09-04, 21:01
informacja dla rodziców - dobrowolny parental control - taka przyjazna telewizja sprzyjająca prawidłowemu rozwojowi psychicznemu dzieci i młodzieży w Polsce
ChriS - 2005-09-04, 21:36
Te żółte trójkąciki to przesłanie od obcych:"budujcie piramidy,czas ostatecznej zagłady nadchodzi"
metaldaw - 2005-09-04, 21:50
| ChriS napisa³/a: | Te żółte trójkÄ…ciki to przesÅ‚anie od obcych:"budujcie piramidy,czas ostatecznej zagÅ‚ady nadchodzi" |
Kurcze a ja myślałem że iglo trza budować - już nawet zamówiłem tone śniegu z anrarkydy
urbi - 2005-09-05, 00:30
| Pioter_W napisa³/a: | informacja dla rodziców - dobrowolny parental control - taka przyjazna telewizja sprzyjajÄ…ca prawidÅ‚owemu rozwojowi psychicznemu dzieci i mÅ‚odzieży w Polsce |
glupsze te dziecka to i tak nie moga juz byc
kurde ! jakies znaki z kosmosu na pol ekranu na drugie pol logo tv a gdzie ma byc miejsce na reklame ? bo tv zapomnialo ze cza fimy puszczac
LUKAS - 2005-09-05, 08:15
iiiiiiiiiiiiiii kurcze to ja niczego nie poowinienem ogladac, bo najwieksza liczba tam byla 16, a ja mam troche wiecej
cinek_sw - 2005-09-05, 08:28
o kant dupu to roztrzasł, i po co te trójkąciki, jak i tak w Sopocie podczas występu Liroy rozebrał do połowy tancerkę a infromacja w trójkąciku dla rodziców była taka: że spoko luzik dzieci mogą oglądać
urbi - 2005-09-05, 15:32
| cinek_sw napisa³/a: | o kant dupu to roztrzasÅ‚, i po co te trójkÄ…ciki, jak i tak w Sopocie podczas wystÄ™pu Liroy rozebraÅ‚ do poÅ‚owy tancerkÄ™ a infromacja w trójkÄ…ciku dla rodziców byÅ‚a taka: że spoko luzik dzieci mogÄ… oglÄ…dać |
ma to ktos nagrane ?
slawo - 2005-09-05, 15:57
| urbi napisa³/a: | | cinek_sw napisa³/a: | o kant dupu to roztrzasÅ‚, i po co te trójkÄ…ciki, jak i tak w Sopocie podczas wystÄ™pu Liroy rozebraÅ‚ do poÅ‚owy tancerkÄ™ a infromacja w trójkÄ…ciku dla rodziców byÅ‚a taka: że spoko luzik dzieci mogÄ… oglÄ…dać |
ma to ktos nagrane ? |
trojkaciki czy laske?
rozebral od pasa w dol czy od pasa w gore?
cinek_sw - 2005-09-05, 16:06
od pasa w góre
urbi - 2005-09-05, 16:11
| slawo napisa³/a: | | urbi napisa³/a: | | cinek_sw napisa³/a: | o kant dupu to roztrzasÅ‚, i po co te trójkÄ…ciki, jak i tak w Sopocie podczas wystÄ™pu Liroy rozebraÅ‚ do poÅ‚owy tancerkÄ™ a infromacja w trójkÄ…ciku dla rodziców byÅ‚a taka: że spoko luzik dzieci mogÄ… oglÄ…dać |
ma to ktos nagrane ? |
trojkaciki czy laske?
rozebral od pasa w dol czy od pasa w gore? |
pewnie ze trojkaciki ! laski to ja moge sobie w szkole porozbierac
Bruner - 2005-09-06, 21:55
Panowie, wszyscy jestescie w bledzie! To nowe oznaczenia, cyferka oznacza ile browarow trzeba wypic, zeby zrozumiec film!!!
ChriS - 2005-09-06, 22:25
Dobreee .Tylko po 12 browarach może się film urwać.
center - 2005-09-06, 22:30
no wlasnie, dlatego ludzie z KRRiTV chcac oszczedzic nas drogocenny czas uwazaja ze lepiej zebys tego nie ogladal
lepiej sie napic 8)
cinek_sw - 2005-09-07, 18:54
hehehehh powoli to zaczyna się nadawać do froum "Humorek"
Grzesio - 2005-09-09, 14:26
ja myślałem że znowu wymyślili jakąś grę jak kiedyś "Przygarnij KROPKA" tylko teraz nazywa się "Przygarnij Trójkącika"
Bruner - 2005-09-09, 16:43
A moze "dolacz do trojkacika"?
|
|