| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Dane adresowe abonenta telefonu komórkowego
Domel - 2005-09-07, 07:11 Temat postu: Dane adresowe abonenta telefonu komórkowego Witam serdecznie,
Czy jest jakiś sposób aby zdobyć adres kolesia, znając tylko nr komórki?
Muszę go jak najszybciej odwiedzić. Komórka jest w Ideii.
Czy znacie jakies sposoby??
Pozdr
Bajka - 2005-09-07, 15:45
w idei jest cos takiego jak biuro numerów i tam pewnie można się tego dowiedzieć....
numer do biura numerów: 501 200 123
slawo - 2005-09-07, 16:26
hm wiem ze powiedza Ci jesli znasz dane adresowe numer telefonu,ale w druga strone nie bardzo. O ile wogole nie ma zastrzezonego numeru.
To jakas wazna sprawA? Bo mam tam male wtyki
duchPW - 2005-09-07, 16:29
proponuję podzwonić do niego, polatać po Poznaniu i posłuchać komu dzwoni telefon - wtedy go znajdziesz - inna opcja, to jak masz kogoś znajomego w Idei..... inaczej się nie dowiesz (bez jego udziału)
ewentualnie możesz użyć jakiegoś fortelu - może sam Ci powie
nokerman - 2005-09-08, 07:39
DRRRYŃ ..... DRYYYŃŃŃŃŃŃ...
dzień dobry. Szczepan Błęńczyszczykiewicz z tej strony
Dział Promocji i Reklamy Centertel -Idea- Orange
został pan wylosowany przez system komputerowy i zakwalifikowany do wzięcia udziału w losowaniu na nowy telefon wraz z abonamentem w Nowej Idei która powstanie z połączenia Idea+Orange
chciałem się dowiedzieć czy wyraża pan zgode na udziałw dalszym losowanu
przypominam że dostanie pan nowy aparat (podaj markę jakiegoś prestiżowego telefona) oraz abonament 25zł z VAT w tym 125 min rozmów i darmowe połaczenia z internetem przez 1 rok
PoproszÄ™ teraz pana dane osobowe w celu weryfikacji:
data urodzenia ? ................. Dziękuję
Imię i nazwisko ? ................. Dziękuję
Ile lat jest pan w IDEI???? ................. Dziękuję
jaki Pan ma teraz aparat?? ................. Dziękuję
nazwisko panieński matki?? ................. Dziękuję
Adres zamieszkania?? ................. Dziękuję
to wszystko weryfikacja zakończona pomyślnie
w razie wylosowania pana przez system do grupy finalistów dostanie pan potwierdzenie poprzez SMS i osobiście telefonicznie z BOA
pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
Domel - 2005-09-08, 08:04
| slawo napisa³/a: | hm wiem ze powiedza Ci jesli znasz dane adresowe numer telefonu,ale w druga strone nie bardzo. O ile wogole nie ma zastrzezonego numeru.
To jakas wazna sprawA? Bo mam tam male wtyki |
slawo, jeśli nie jest to dla Ciebie problem, to byłbym wdzięczny...
Ja niestety nie znam nikogo w Ideii:(
Mogę Ci przesłać numerek na PW. Mam tylko nadzieje, ze koleś nie ma popa.
Ale jeśli masz za tym gdzieś latać i tracić czas to nie będę Cię fatygował.
Nokerman hehe dobry pomysł, tylko koleś pewnie się spodziewa, ze go szukam i nie wiem czy da się zrobić...
Dzięki
Pozdro chlopaki
MrKrYH_e34 - 2005-09-08, 08:46
kiedys chialem tak zrobic i poszukac takiego kolesia razem z policja ... i sie niestety nie udalo policja miala numer i miala dane z ktorego nadajnika sie koles laczy ... a ze np w wawce nadajnikow jest mnustwo to sprawa stanella w martwym punkcie i nic z tego nie wyszlo ( moze przez opieszałość policji nic nie zalatwilem)...
yoshi - 2005-09-08, 16:19
| nokerman napisa³/a: | DRRRYŃ ..... DRYYYŃŃŃŃŃŃ...
dzień dobry. Szczepan Błęńczyszczykiewicz z tej strony
Dział Promocji i Reklamy Centertel -Idea- Orange
został pan wylosowany przez system komputerowy i zakwalifikowany do wzięcia udziału w losowaniu na nowy telefon wraz z abonamentem w Nowej Idei która powstanie z połączenia Idea+Orange
chciałem się dowiedzieć czy wyraża pan zgode na udziałw dalszym losowanu
przypominam że dostanie pan nowy aparat (podaj markę jakiegoś prestiżowego telefona) oraz abonament 25zł z VAT w tym 125 min rozmów i darmowe połaczenia z internetem przez 1 rok
PoproszÄ™ teraz pana dane osobowe w celu weryfikacji:
data urodzenia ? ................. Dziękuję
Imię i nazwisko ? ................. Dziękuję
Ile lat jest pan w IDEI???? ................. Dziękuję
jaki Pan ma teraz aparat?? ................. Dziękuję
nazwisko panieński matki?? ................. Dziękuję
Adres zamieszkania?? ................. Dziękuję
to wszystko weryfikacja zakończona pomyślnie
w razie wylosowania pana przez system do grupy finalistów dostanie pan potwierdzenie poprzez SMS i osobiście telefonicznie z BOA
pozdrawiam i życzę miłego popołudnia
Hahaha pamietam jak dziś takie akcje jak sieci komorkowe wchodzily na rynek to sobie pokupowali i 5 sekundowki były i wydzwaniali rozni debile to wlasnie sie tak od nich dane wyciagalo potem duzo znajomych zaczelo pracowac tu i tam i takie akcje nie byly potrzebne
Ale teraz to jest zonk bo od czasu Rywingate niestety utrudnili dostep i juz nie tak latwo o PUK czy dane abonenta
Ale to co podal Nokerman sprawdzalo sie w 9 na 10 przypadkow
|
|