| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E30] Nokerman -->>
nokerman - 2005-09-22, 21:45 Temat postu: [E30] Nokerman -->> Elo
Póki Urbi pucuje sfoje cacko pozwole sobie zaprezentować mojego Paździocha
Fotki są oczywiści z imprezy pod tytułem "Tarnów 2004" a dzisiaj jest 2005 i conieco się na aucie zmieniło
ale ... jak mawiali rzymianie czy tam grecy: karpe dijem
Piotrek - 2005-09-22, 21:54
skadak?
zartuje
Kiedys nawet Noker myslałem o jej zakupie, ale automat przechylił szale.
--==maly==-- - 2005-09-22, 22:18
Ja powiem co mi się nie podoba.
1. Nerka jest beznadziejna na pierwszym foto widać,że jest krzywo względem maski i to bardzo a pozatym wystaje jakoś na górze chyba z 2cm zdejmi to bo szpeci twój samochód i te fale pod spodem nie potrzebne.
Dokładka zderzaka wygląda na fotkach jak by miała inny kolor od reszty.
Pozatym bardzo ładna e30. Widać,że zadbana tylko ja szczerze, nie kupił bym e 30 w takim kolorze poprostu nie pasuje mi do bmw ale wygląda na bardzo zadbany.
nokerman - 2005-09-22, 22:18
| --==maly==-- napisa/a: | | ....nie kupił bym e 30 w takim kolorze poprostu nie pasuje mi do bmw. |
he he he rasista kolorek mu nie pasuje a zobaczymy w Tarnowie czy bedzie taka druga bo czarnych, stalowych i siwych to bedzie do CH...
pozdro
| Piotrek napisa/a: | skadak?
zartuje
Kiedys nawet Noker myslałem o jej zakupie, ale automat przechylił szale. |
no widzisz sfrajeżyłes i nawet dziewczynki poniżej sie z ciebie śmieją
Pawel-e30 - 2005-09-22, 22:29
soryn nokerman ale musze
te twoje brewki czy jak to sie tam nazywa poprostu tragedia
A po co ci ta smieszna naklejka koo komina????
przedni m technik troszke niedopasowany moim zdaniem
Pozatym całkiem sympatycznie wygląda
czemu juz jej nie sprzedajesz??
RoboCop - 2005-09-23, 00:12
dla mnie autko git!!! zawsze mi sie podobało na Twoim awatarze,
tylko te felgi.... błe... wolałbym jeździć na stalówach, odrzuca mnie ten model...
LUKAS - 2005-09-23, 00:47
Autko galancik
Co do koloru, to ja się niewypowiadam, bo mam biały ( )
Generalnie to jest bardzo ładna zadbana Beemka.
Co do nerki i brewek dolnych, również mi się niepodobają ale jesli dobrze pamietam, to Noker juz tak kupił autko, więc luuuuuz
PZDR!
Pawel-e30 - 2005-09-23, 07:45
Lukas to znaczy ze jak kupił tak to juz zdjąć ich nie można??
nie to żebym naciskał ale Noker przemyśl moją propozycje
Kosa - 2005-09-23, 10:18
Hej:
Jak dla mnie:
ZA : kolor, silnik, wnetrze, automat
Przeciw: brewki, nerka, odstające dokładki ?
Ale ogólnie super autko gdybym miał kase .... ehh.
pozdro
korzuch - 2005-09-23, 11:22
yo!
Ładna purchaweczka tylko kierownik pasztet
pozdro
Baur - 2005-09-23, 12:14
Ha ha, i jak tu dogodzić ! Mnie na ten przykład najbardziej z autka podoba się kierownica ! reszta - cieszy mnie każda E30 o którą ktoś dba, a widać że wstydu nie przynisisz rodzinie ale... wyrzuciłbym nerki/brewki, koła zmienił na coś bardziej beemkowego a te oddał dla jakiejś calibry i wtedy jest śliczna E30 !
p.s. Ciekawe czy większość woli oceny miłe, czy szczere ? Bo niektórzy widze piszą o każdej beemce, jaka by nie była, w jakim by stylu nie była zrobiona - Śliczna becia !
Łukasz - 2005-09-23, 12:37
tak własnie! bez klepania po pupci! Noker do domu z plastkami wokół lamp i z alusami i będzie dobrze.
nokerman - 2005-09-23, 13:23
hmm powiem wam tak - bez klepania po pupce
felgi są jakie są wolałbym alpiny '16'
codo 'plastkików' wokół lamp zdaje sobie sprawe że są do bani, wykonanie z żywic i w dodatku krzywo - ale cóż takie kupiłęm, nie demontuje bo: zostaną mi dziury po montażu i jusz sie przyzwyczaiłem do nich
Ale wiem jedno . Jakbym znalazł takie cóś w extra dokładnym wykonaniu to bym zakupił :D bo mi sie podoba i ni będe klepał kolejnego GS'a żeby sie Wam podobało - wicie rozumicie towarzysze
| Baur napisa/a: | | cieszy mnie każda E30 o którą ktoś dba, a widać że wstydu nie przynisisz rodzinie |
obawiam się że sie rozczarujesz w Tarnowie
Jak na chwile obecną NIE CHCE NIC zmieniać i dokładać do tego Auta.
pomiędzy moimi uszami kiełkuje i dojrzewa inny projekt 8) ale o tym może w kolejnym odcinku Polsatu
pudzian - 2005-09-23, 14:04
jako ze widzialem to auto niedawno na zywo to dlamnie wyglada duzo lepiej na zywo (oprucz tej rdzy na nadkolach )ale tak ogolnie naprawde zadbana fura
Łukasz - 2005-09-23, 14:15
tak naprawdę to wszystko byłoby ok, przecież z daleka nie widać, że dach był przyspawany z innej czarnej, prawda? Dobrze całkiem to zrobili
VinCent318iS - 2005-09-23, 14:32
Zdejmij nakładki na progi, felga 16stka i będzie Git
PS: szkoda że to automat
Rafał - 2005-09-23, 14:50
jak noker jedzie po sniegu to troche widac bo zostawia 4 slady
a po za tym to super auto !
Łukasz - 2005-09-23, 14:56
Jak zostawia 4 ślady, to znaczy, że lepiej sie trzyma drogi niż ten co zostawia 2 ślady, logiczne, prawda?
A podobno ostatnio ktoś go pytał co to za wersja Calibry, bo takiej nie widział nigdy 8)
RoboCop - 2005-09-23, 19:31
strach tu zamieścic fotki swojego autka
dołujecie ludzi na maxa
nokerman - 2005-09-23, 21:50
powiem Wam CfAnIaKi że oprócz paru delikarnych otarć parkingowych to becia bez dzwona
a takich teraz to ze śfiecą szukać
a błotnika to zwsze można zrobiś, wyklepac pomalować
Pudzian ty to zawsze cóś chlapniesz od dzisiaj zero wstępu na Puławy słyszałeś ZERO
korzuch - 2005-09-23, 22:36
yo!
Bo mister Nokerman to moderator a jego trzeba objechac obgadac i nasmiac sie bo zawsze ma za duzo do napisania
pozdro
Bruner - 2005-09-23, 22:53
Korzuch pamietaj z kim jedziesz do Tarnowa
korzuch - 2005-09-23, 23:02
yo!
Zmiana zdania popieram władze na forum Moderatorzy górą
pozdro
urbi - 2005-09-24, 00:18
osobiscie to posciagal bym te podkladki a dokladnie to progi i tyl, przod zostaje ale tylko pod warunkiem pozadnego umocowania !
zmien tez felge i bedzie sliczna
aaa no i te fale dunaju z grilla wyrzuc
latwo sie mowi ... zmien to i wyrzuc tamto - potrzeba czasu i pieniedzy ale powoli do przodu
pozdro i szerokosc
Rafał - 2005-09-24, 01:45
| RoboCop napisa/a: | strach tu zamieścic fotki swojego autka
dołujecie ludzi na maxa |
wszyscy sie tu znamy "jak łyse konie"
wiemy ze "PUŁAWIAK" (noker) sie nie obrazi jak sobie troszke posmiejemi sie z jego "skorupy"
pudzian - 2005-09-24, 09:11
[quote="nokerman
Pudzian ty to zawsze cóś chlapniesz od dzisiaj zero wstępu na Puławy słyszałeś ZERO [/quote]
cinek_sw - 2005-09-24, 15:50
| korzuch napisa/a: | yo!
Zmiana zdania popieram władze na forum Moderatorzy górą
pozdro |
no a już chciałem dać CI bana na tydzień nie żebym Cię Korzuszku szantażował czy cóś.....
a co do furki Nokera już nic nie będe dodawał bo moi poprzednicy już wszystko napisali co mi się nie podoba...... same fele dużo by zmieniły np. 16-tki 9cali
rogaś318 - 2005-09-24, 21:12
| Rafał napisa/a: |
wiemy ze "PUŁAWIAK" (noker) sie nie obrazi jak sobie troszke posmiejemi sie z jego "skorupy" |
nooo.. jak sie w pulawach ustawialismy to powiedzial ze przyjedzie swoja niebieska ukraina
a tak w ogole to ta furka mi sie podoba (ma klime) tylko to co wszyscy wczesniej napisali..
w piatek tez sie przyczepilem do felg 8)
nokerman - 2005-09-24, 21:26
niewiecie gdzie jest Bahus
chciałem sobie felgi zmienić
Rafał - 2005-09-25, 10:21
hehehehe
cinek_sw - 2005-09-25, 17:06
| nokerman napisa/a: | niewiecie gdzie jest Bahus
chciałem sobie felgi zmienić | czy bahus poszukiwany przez nokera to ten bachus od VT bo jeśli to nie ten bachus to ja nie wiem o jakiego bahusa chodzi Nokerowi, z tego co pamiętam to był jeszcze bach jakiś kompozytor czy cóś ale z moich źródeł wynika że on już nie żyje więć to chyba nie o niego chodzi.........
sarna1 - 2005-09-25, 18:13
bachus rozwalil kolejna beeme wiec pewnie klepie
REMUS - 2006-01-12, 22:34
Kolorek jak dla mnie extra.
Brefka z góry jak najbardziej ale ta dolna to mi nie zabardzo pasuje,nerka do wymiany,i jak by tak jakąś feleczkę ładniejszą to by było OK.Ale automat to jak dla mnie odpada wole manuala(kwestia gustu)
nokerman - 2006-08-20, 01:43
akoha koledzy
przy okazji dzisiejszego pucowanka furki zrobiłem jej sesje zdjęciową (bez rozbierania )
oto moja galeria
jest na czym oko zawiesić no nie
PZDR
Menel - 2006-08-20, 12:37
aałłaa!! az mnie zabolalo
noker, schodzisz szybko do garazu i wez raz dwa zmienisz male trzy duperele a mianowicie zdejmujesz ta dolna wiesniacka brewke, zmieniasz ta beznadziejna gruba nerke na oryginalna cienka i odklejasz ta wiejska tjuningowa naklejke z nad wydechu
adamwsb - 2006-08-20, 13:58
| menel napisa/a: | aałłaa!! az mnie zabolalo
noker, schodzisz szybko do garazu i wez raz dwa zmienisz male trzy duperele a mianowicie zdejmujesz ta dolna wiesniacka brewke, zmieniasz ta beznadziejna gruba nerke na oryginalna cienka i odklejasz ta wiejska tjuningowa naklejke z nad wydechu |
Popieram
Do tego jeszcze przydalaby sie lekka gleba bo z przodu autko stoi stanowczo za wysoko. Pozdro...
Menel - 2006-08-20, 15:15
akurat do gleby sie nie przyczepilem jak zawsze bo wiem ze noker to dziadek juz jest zona dzieci wiec to tylko dupowoz. ma drugiego fajnego touringa
nokerman - 2006-08-20, 16:00
no menel wiedizałem że na ciebie można liczyć, zawsze sie czepisz
ale tu cie zaskocze
gleba będzie narazie delikatna 40/40 rozmowy już są prowadzone
a co do reszty się zastanowie
wieśniacka naklejka zostałą po poprzednim tłumiku, do tego narazie końcóek nie spawałem bo jest na gwarancji
dolna brewka i wieśniacko gruba nerka to jeden element - uwierz mi zdejmowałem to jak zmieniałem lampy, i jakoś mi tego brakowało
PZDR
Menel - 2006-08-20, 17:47
| Cytat: | | dolna brewka i wieśniacko gruba nerka to jeden element - uwierz mi zdejmowałem to jak zmieniałem lampy, i jakoś mi tego brakowało |
wiec noker, kiedy masz urodzinki to kupie ci te neonki z tesco
nokerman - 2006-08-20, 22:00
| menel napisa/a: | wiec noker, kiedy masz urodzinki to kupie ci te neonki z tesco |
były tydzień temu ale prezenty jeszcze przyjmuje
tylko pamietaj koniecznie w kolorze nadwozia, muszą być niebieskie
PZDR
PS. no to co?? chrom mam założyc czy czarne??
duchPW - 2006-08-20, 22:03
trzeba przyznać, że te dodatki na grilu dodają temu autu niepowtarzalny (na forum) charakter - jakoś mi to u Nokera juz przestało przeszkadzać - poprostu ten typ tak ma
David - 2006-08-20, 22:43
A ja musze to powiedziec...STRASZNE jest to plastikowe cos ("dolna brewka" czy jakos tak) nie pasuje w ogole to e30...przeciez to jest ladne auto, dlaczego go tak na sile szpecic Nie chce Cie tym obrazic, ale to ta sama liga co "krecone progi" ala m3 z wlokna szklanego...
Menel - 2006-08-20, 22:52
zakladaj czarna nerke. do black hella dobrze pasuje, nie gryzie w oczy i dodaje agresora
nokerman - 2006-08-21, 07:54
Qfa ale z wami sie ciężko forumuje
ok ok już dobra
kupie tą nere, odmauje i zobaczymy co żeście wymodzili
no właśnie mat czy połysk?
PioterW masz u mnie browara
tomcat944 - 2006-08-21, 09:10
juz pal licho ta dolna brewke, rzeczywiscie w tej Berci z automatem jakos to pasuje...
tylko odnowilbym troche lakier na przedniej dokladce i ......
...... ZMIENIL FELGI.......
a reszta jest ok.
Lord Lukasz - 2006-08-21, 12:19
Jak by to był nowy forumowicz to dostał by kilka miłych zdań , mi sie nie podoba takie coś też, lampy black tak jakby za mało black ale może tylko takie foty, pozatym ładna sztuka
KotSylwester - 2006-08-21, 13:17
Ładna, ale... nie rozumiem tej czarnej nerki? Po to chyba się ją maluje żeby jej nie było widać? To po co gruba, skoro na czarno???
nokerman - 2006-08-21, 13:42
| KotSylwester napisa/a: | | Ładna, ale... nie rozumiem tej czarnej nerki? Po to chyba się ją maluje żeby jej nie było widać? To po co gruba, skoro na czarno??? |
a widziałeś nos u murzyna??
np takiego co dobrze biega na 100m (o 400m nie wspominając )
wiesz ile takim nosem można powietrza wciągnąć??
Menel - 2006-08-21, 14:00
| nokerman napisa/a: | Qfa ale z wami sie ciężko forumuje
ok ok już dobra
kupie tą nere, odmauje i zobaczymy co żeście wymodzili
no właśnie mat czy połysk?
|
brawo jasiu
nerka na czarno i jeszcze chlopaki musimy powalczyc o ta naklejke tjuningowa z tylu nad wydeszkiem
jeszcze bedzie z niego czlowiek
REMUS - 2006-08-21, 23:47
Mnie to rażą te felgi wyglądają jak z fiata uno itp.
Dużo lepiej by wyglądały oryginały.
Łukasz - 2006-08-22, 08:38
Noker - mieniamy się?
nokerman - 2009-08-22, 18:34
Ponizszymi fotkami zamykam ten rozdział mojego życia. Służyła dzielnie i bezawaryjnie ponad 5 lat, nie zawiodła ani razu, za to kierownik napewno kilkukrotnie.
Ostatnie fotki w jakże dostojnym towarzystwie.
|
|