| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - mam kurde dylemat :-/
nokerman - 2005-09-24, 21:51 Temat postu: mam kurde dylemat :-/ Witam.
Dostałem propozycję pracy.
jak widzicie warunki są zachęcające
Konkretne odpowiedzi - Podpisywać czy nie
slawo - 2005-09-24, 23:16
ja bym dobrze odczytal to na dole drobnym druczkiem,tam zawsze sa jakies myki
Łukasz - 2005-09-24, 23:18
Spędziłem 8 miesięcy w Lbii, jak chcesz będę Twoim tłumaczem, co prawda miałem wtedy 6 lat, ale co nieco pamiętam.
sebo - 2005-09-24, 23:26
ja sadze ze odrzucil bym ten punkt kontraktu w ktorym mowa o codziennym oddawaniu sie tuzinowi kobiet w celu reprodukcji;)
no wiesz alimenty i te sprawy
chyba ze zachowasz pelna anonimowosc
Bajka - 2005-09-24, 23:51
aale za te kobiety masz dostać BMW6 (czyżbyś tego nie dostrzegł, jest o tym mowa w óśmej linijce jakby co)! podpisuj noker i się nie wachaj!
Piotrek - 2005-09-25, 07:50
to jest propozycja pracy w irackich liniach lotniczych, dostajesz 1 000 000 zielonych za lot do New York.Na koncu jest napisane -W imie Allaha
Aha, to jest umowa na czas okreslony-1 dzien
cinek_sw - 2005-09-25, 17:09
bo ja wiem, coś mi tu korupcją śmierdzi........
duchPW - 2005-09-25, 19:16
sądzę, że tę umowę trzeba czytać w związku z postanowieniami prawa koranicznego, w którym możesz znaleźć więcej jej aspektów (umowa przecież nawiązuje do prawa powszechnie obowiązującego) - polecam kancelarię Abdel&Abdel Spółka Partnerska - podobno oni specjalizują się w prawie pracy ... i wiele razy mi pomogli w podobnych przypadkach - poza tym na pierwszy rzut oka kontrakt jest bez zarzutu
nokerman - 2005-09-25, 22:07
hmm fczytajcie sie dobrze, ja z arabskiego jestem niemcem
a niechce zbierać pomidorów pod batem ukraińcóf
Bajka - a ta beemka 6 to stary model czy nowy?? i najważniejsze czy ma gaz
Piotrek - jak na jeden dzień to odpada bo jest to czas określony i nikt mi potem kredyta nie da FOK wiedziałem że nie bedzie różowe
Pioter_W - daj no numera do tych arabóf
Łukasz - a ty do nich zadzwoń i cośtam jeszcze unegocjuj żeby się mi leppiej pracowało - jakbyco oczywiście 8)
mimo fszystko dziękuję fszystkim za zazazazaangażowanie i ten trud ....
|
|