BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Zdjęcia JANKESA beemki po unfallu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jacek E30 - 2005-09-25, 09:57
Temat postu: Zdjęcia JANKESA beemki po unfallu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W wlkp żałoba regionalna, oto efekty baranów co im się wydaję , że dobrze widzą:
http://www.streetracing.p...pic.php?t=26168
Sory ale nie chciało mi sie juz no nowo robic fotek no i zreszta zawlac serwera, pzdr.
Jak nam jest przykro tzn całej naszej ekipie bo każdy w tym aucie cos zrobił... to sobie nie zdajcie wszyscy sprawy, strzeżcie sie bo nie wiadomo nigdy kiedy takie coś nastąpi!!! PZDR.

Menel - 2005-09-25, 10:09

dobrze ze jankes to twardy gosc i wyszedl z tej kolizji bez szwanku.dalej twierdze ze e30 to mocna konstrukcja.nie jeden z nowszych samochodow zgiety bylby w pol.
szkoda najladniejszej e30 ostatniego zlotu w toruniu ale sadze ze na nastepny zlot jankes cos lepszego zbuduje (tylko czy da sie cos lepszego zrobic od tego co bylo? )
pozdro jankes

BADYL - 2005-09-25, 10:59

Dobrze ze jemu sie nic nie stało,szkoda pracy włozonej w samochod a co do konstrukcji e30 to juz mnie nie raz przekonało ze jest twarda.Chociaz rozbierajac nie jedna e30 znalazłem od groma słabych punktów a tu te punkty okazuja sie najbardziej wytrzymalsze.

Szkoda szkoda szkoda - co zrobic,jedynie to ze nastepna bedzie jeszcze lepsza.

cinek_sw - 2005-09-25, 16:56

kirek napisa³/a:
Dobrze ze jemu sie nic nie stało,
popieram, najwazniejsze życie ludzkie, no cóż posłuży za dawce częsci do nowej e30......
Mariusz - 2005-09-25, 21:02

Miał szczęście, że nic mu się nie stało ... z tego co widzę, jechał bez zapiętych pasów ...
Piotrek - 2005-09-25, 21:11

powiem tak , Jankes miał duuuuuuuuuzzzzzzooooo szczescia.Podobno wykrzywił kiere klatką piersiową.Takze po pierwsze dobrze ze mu sie nic nie stało.A po drugie szkoda E30tki, piękna była, ale następna pewnie będzie piękniejsza :D

Jacek pozdrów Jankesa

duchPW - 2005-09-25, 21:25

najładniejsze E30 w Polsce :( szkoda

a Jankes, to niezły twardziel :|

Biały - 2005-09-25, 21:39

Jeżeli chodzi o autko to tylko siąść i płakać ale z drugiej strony trzeba się cieszyć, że kierowcy nic nie jest.
MrKrYH_e34 - 2005-09-26, 06:45

msakra :/ tyle pracy i taki dzwon :( szkoda !! !!