| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - alu ramki na zegary do e30 ? ? ? pilna sprawa !
Menel - 2005-09-26, 16:51 Temat postu: alu ramki na zegary do e30 ? ? ? pilna sprawa ! szukam pilnie alu ramek do zegarow e30 w warszawie.pilne bo kumpel ma urodziny w srode i musze mu takie kupic a z przesylka np. z allegro roznie bywa i nie zaryzykuje.
dzieki i pozdro
sorry ze tutaj w OT ale tu raczej wiecej ludzi zaglada a temat sie zamknie w srode.
Bajka - 2005-09-26, 17:29
a jest taka przyjemność u Fusa?
Menel - 2005-09-27, 06:25
fus odpada bo na allegro chca okolo 80-100zl a znajac fusa to 150-200 a "jak nie widac roznicy to po co przeplacac" eeh myslalem ze takie badziewie mozna kupic w kazdym sklepie z tuningowymi pierdolkami jak neony,galki,naklej itd ale nie ma.
Menel - 2005-09-28, 22:40
uuuuu...ale post zawalony odpowiedziami
konczymy zeby nie zasmiecac.modzie zakoncz.pozdro
duchPW - 2005-09-28, 22:54
kurcze no - przecież każdy ma u siebie w domciu po kilka zapasowych alu-ramek na zegary i nikt sie nie chce podzielić z potrzebującym menelem - wstyd mi za WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ciężkie jest życie menela
Menel - 2005-09-28, 23:10
no ciezkie,zebys wiedzial.skonczyl sie spiryt od pawlae30 i musze pic jakas wodeczke osiedlowa niby czeska o nazwie bosman.ale cena przystepna bo 20 zl za 1l
jeszcze ze 2 lufy i ide spac ..i nie bede zasmiecal "forum beemka klub"
prosze zamknac ten badziewiasty topic.ogolnie to powinien sie znalezc w dziale tuning a nawet w wiejski tuning znajac w wiekszosci wasze opinie
nara
duchPW - 2005-09-28, 23:28
ja mam te okropne alu(chromo)ramki i bardzo mi się podobają, ale mimo caałej sympatii dla Ciebie - nie będę się ich pozbywał.... bo jak napisałem - podobają mi się
Menel - 2005-09-28, 23:31
mi tez sie bardzo podobaja ale tak jak pisalem ,dla kumpla na urodziny potrzebowalem.kupilem na allegro i jednak zaryzykowalem.czekam do soboty na przesylke.
duchPW - 2005-09-28, 23:34
powinno dojść - na wszelki wypadek zadzwoń do sprzedawcy i powiedz o co chodzi.... ale narobiłeś alarmu
Menel - 2005-09-28, 23:46
kurcze, bo myslalem ze takie badziewie naprawde mozna wszedzie kupic a jak od poniedzialku zaczalem szukac okazalo sie ze nawet w kopalni tuningu czyli norauto nie ma. no i co? i lipa.kumpel poczeka.te pare koni ktore dodadza mu te ramki chyba nie uciekna daleko.dzisiaj zalatwilem mu panienke na noc.to taki przedprezent urodzinowy
ale wiesz pioter..lepiej kukaj na bejce w nocy bo zamiast czekac do soboty to moze szybciej uda mi sie zalatwic te rameczki...
urbi - 2005-09-29, 00:09
| menel napisa³/a: | kurcze, bo myslalem ze takie badziewie naprawde mozna wszedzie kupic a jak od poniedzialku zaczalem szukac okazalo sie ze nawet w kopalni tuningu czyli norauto nie ma. no i co? i lipa.kumpel poczeka.te pare koni ktore dodadza mu te ramki chyba nie uciekna daleko.dzisiaj zalatwilem mu panienke na noc.to taki przedprezent urodzinowy
ale wiesz pioter..lepiej kukaj na bejce w nocy bo zamiast czekac do soboty to moze szybciej uda mi sie zalatwic te rameczki... |
no nic tylko cie zapraszac na imprezy urodzinowe !!!!!!
ja mialem w czerwcu ... spozniony bo spozniony ale mozesz mi jakas przyslac ... oczywiscie razem z ramkami na zegary
Go¶æ - 2005-09-29, 07:24
| menel napisa³/a: | dzisiaj zalatwilem mu panienke na noc.to taki przedprezent urodzinowy
|
Menel chcę się z Tobą zaprzyjaźnić Dziś mam imieniny, więc tak na dobry początek naszej przyjaźni też możesz mi podesłać jakieś mięsko
cinek_sw - 2005-09-29, 15:17
| menel napisa³/a: | uuuuu...ale post zawalony odpowiedziami
konczymy zeby nie zasmiecac.modzie zakoncz.pozdro |
po pierwsze menelku nie zaśmiecasz po drugie z mojej strony miałeś odp (widaćnie skorzystałeś bądź nie wypaliło) po trzecie zamykam a po czwarte ja też chce być Twoim kumplem
Kosa - 2005-09-29, 15:36
kurcze menel, fajnie być Twoim kolegą pozazdrościć tylko, ehh taki gest, ja takiego prezentu nigdy nie dostałem a urodzinki już za kilka dni
a co do alu ramek to widziałem pare razy na allegro że gościu z polkowic sprzedaje takowe
o i znalazlem również gościa z wałbrzycha czyli w sumie niedaleko, a bede w tamtych okolicach w piatek wiec jak cos moge tam podjechac
http://allegro.pl/show_item.php?item=65034811
pozdro
Menel - 2005-09-29, 18:29
bez przesady.urodziny najlepszego kumpla sa raz w roku.tym bardziej ze kumpel to zlota raczka od e30 i wszystkie naprawy mam za free i pod domem na miejscu
co do ramek to wlasnie u tego kolesia kupilem..
|
|