| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - CO JEST !!!!! Kurtka na wacie ??? :/ :?
nokerman - 2005-09-30, 11:59 Temat postu: CO JEST !!!!! Kurtka na wacie ??? :/ :? elo
Pisze w imieniu męskiej części forum
po konsultacjach na GG z męską częścią forum
kiego licha jeszcze żadna Pani nie wpadła na pomysł złożenia życzeń kolegom
heeeee
dzisiaj jest akurat dzień chłopaka no nie
smutne chłopcy maja minki bo nie zyczą im nic dziewczynki
no to wpisywać się tu pokoleii
a kolegom życzę miłej lekturki
metaldaw - 2005-09-30, 12:41
eee - tam..... teraz to Tarnów wszystkim w głowie!!
LUKAS - 2005-09-30, 13:23
Smutne, naprawdę bardz osmutne
Ale widać prawdziwe
Dziwuchy o Nas zapomniały!!!
cinek_sw - 2005-09-30, 15:16
to sobie sami złóżmy hehehe
slawo - 2005-09-30, 15:21
zgadza sie - zapomnialy.....
co by sie dzialo gdybysmy my zapomniali o dniu kobit uuuuu
chlopaki - najlepszego !
Łukasz - 2005-09-30, 15:22
normalnie zachowały się jak zwierzęta...jak zwierzęta...
BM 6 - 2005-09-30, 18:20
Hej chłopcy!!! Ja myślałam, że jesteście mężczyznami, ale jeśli nie.......
A tak po prawdzie, to życzę Wam, aby odrobina chłopaka była w Was aż do póżnej starości. Abyście jak najpóżniej stetryczeli i nigdy nie zrzędzili.
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich panów - chłopców
przesyła - Mariola.
cinek_sw - 2005-09-30, 19:19
dziękujemy Mariolu i wszystkim kobietą tym które nam złożyły życzenia i tym które zapomniały w natłoku codziennego stresu, obowiązków i pogoni za lepszym jutro
Ola - 2005-09-30, 21:14
Kochani wstyd mi ze tak pozno, Darkowi tez przed chwila skladalam zyczenia.Zycze wam moi drodzy samych codownych dni spelnienia wszystkich marzen zeby wasze autka jezdzily dlugo i szczesliwie i juz nie wiem czego jeszcze w kazdym razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA CHLOPKA
Darek W-wa 735 - 2005-09-30, 21:47
A ja Wam moi koledzy życzę (z tej okazji)szczęścia,zdrowia pomyślnosci i ru....a do starości.Pozdro.Jak zapominaja o nas to sie nie proście.
nokerman - 2005-09-30, 22:05
| BM 6 napisa/a: | Hej chłopcy!!! Ja myślałam, że jesteście mężczyznami, ale jeśli nie.......
A tak po prawdzie, to życzę Wam, aby odrobina chłopaka była w Was aż do póżnej starości. Abyście jak najpóżniej stetryczeli i nigdy nie zrzędzili.
Pozdrowienia i całuski dla wszystkich panów - chłopców
przesyła - Mariola. |
| ALEKSANDRA napisa/a: | | Kochani wstyd mi ze tak pozno, Darkowi tez przed chwila skladalam zyczenia.Zycze wam moi drodzy samych codownych dni spelnienia wszystkich marzen zeby wasze autka jezdzily dlugo i szczesliwie i juz nie wiem czego jeszcze w kazdym razie WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA CHLOPKA |
WIDZICIE TO DZIAŁA TO DZIAŁA 8) 8)
najlepszego ziomy
PS. gul..gul..gul..gul...
Grzesio - 2005-10-01, 01:48
Dziękujemy
MARE21 - 2005-10-01, 09:47
Bo my KOBIETY pomyślałyśmy ale o swoich mężczyznach ale w gruncie rzeczy jesteśmy jak jedna wielka rodzina i wam FACETOM też się należy! Późno bo późno składam Wam życzenia ale z głębi serduszka tak więc wszystkiego njlepszego dużo zdrówka, szczęścia, pomyślności, pieniążków i oczywiście pociechy ze swoich beemeczek no i kobiet też! Pozdrawiam bardzo serdecznie Kędziorek
TO ZNOWU ONA DORWAŁA SIĘ DO MOJEGO KOMPA!!!
cinek_sw - 2005-10-02, 20:23
kto nie zdążył niech żałuje (następna okazja w 2006roku) zamykam.....
|
|