BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

MotorSport - Super OES - finałowa runda na Torze "Kielce"

Pancin - 2005-10-03, 19:07
Temat postu: Super OES - finałowa runda na Torze "Kielce"
Witam,
w najbliższą sobotę, jak pewnie wiadomo niektórym, czytającym temat o ostatnim spotkaniu beemkowiczów na kieleckim torze, odbędzie się finałowa (piąta) eliminacja cyklu Kryterium Toru Kielce - Super OES. Zabawa jest przednia, próba znacznie szybsza, bardziej techniczna i wymagająca niż na zlocie kabrioletów. Jeżeli ktoś ma ochotę sprawdzić się w takich zawodach, to serdecznie zapraszam. Szczegółowe informacje i zgłoszenie on-line znajdziecie na

www.superoes.wkielcach.pl.

Poniżej zamieszczam mapkę próby. Trasa jest skonfigurowana tak, że odcinki S1 i S2 połączone są ze soba na zasadzie meta lotna S1 -> start lotny S2. Tym samym zawodnik nie odpuszcza przez całą trasę. Daje to w sumie ponad 3,5 min. ostrego upalania.

Mapka:

SmasherE30 - 2005-10-04, 09:46

No niestety budżet mi się wyczerpał :cry:
Poza tym i tak bym nie startował bo nic bym nie wywalczył, a szkoda by mi było wydawać kupe kasy na ponowny wyjazd i uczestnictwo ... niestety dla mnie to kupa kasy, a teraz trzeba studia opłacić...

Pancin zadbaj o jakiś dobry materiał video szczególnie z przejazdów Pawła M5 i jakiś bardziej konkretnych aut

Pozdrawiam i życzę beemkom i ich kierowcom doskonałych czasów :wink: :twisted: