BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - kto ma e34 525 24v ??

007 - 2005-10-05, 14:49
Temat postu: kto ma e34 525 24v ??
witam
szukam osoby ktora ma autko takie jak powyzej, mieszka gdzies w wawie lub okolicy i zechciala by pokazac mi zachowanie tego silniczka oraz poradzila by na co zwracac uwage. W sobote chcialbym dokonac zakupu dokladnie takiego czegos no i chcialbym byc bogatszy (poza tym co juz wiem) o kilka wskazowek.
danieluxus@wp.pl lub PW

korzuch - 2005-10-05, 14:59

yo!
Kirek chyba ma 2,5 na 100% ma silnik m50 i jak ma czas to zabierz chłopaka na wycieczke :D
pozdro

BADYL - 2005-10-05, 15:06

Wyciekczka moim 525i to nie sa tanie rzeczy :) 007 - bede w czwartek albo w piatek w garazu w Zielonce wiec zawitałbys sasiedzie - tyle razy mijalismy sie po ulicach Zielonki i nawet reka nie machałes :P
007 - 2005-10-05, 16:17

:oops: mam tyle spraw na glowie ze juz nie wiem za co sie chwycic(stad moja "slepota").
Martwi mnie troche fakt ze osoba od ktorej chce kupic silnik mowi ze wystarczy umowa kupna sprzedazy (ja-niemiec) do rejestracji a moje zrodla w wydziale komunikacji mowia ze potrzebne jeszcze dokumenty z wydzialu komunikacji z niemcowni. Wprawdzie byc moze jest jeszcze wymeldowanie samochodu ale widze ze sprzedajacy nie chcial by sie z tym rozstac.
Ok kirek wiec jesli bedziesz tu na miejscu to daj jakos znac lub napisz w jakich godzinach Was lapac to podjade.