| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Lans Squad vs. Lans Killer
Marek E30 - 2005-10-06, 22:57 Temat postu: Lans Squad vs. Lans Killer Cześć,
Ostatnio przeglądając forum zauważyłem powstanie tych dwóch ugrupowań. Bardzo podoba mi się zdjęcie Crazy Froga z Lans Killer i tu mam pytanie, czy można wstąpić do któregoś z tych klubów? Czy są naklejki klubowe na szybę? No i jakie są wymagania dla nowych członków?
Pozdrawiam
Łukasz - 2005-10-06, 23:16
Witam kolegę
Zdjęcie Crazy Froga przedstawia mnie i jest przeze mnie zrobione - dzięki za uznanie
Ja także zauważyłem wytworzenie sie oddziału w formie LANS SQUAD'U jakos po Tarnowie chyba tak sie porobiło, a niektórzy przystali na ten podpis z czystej sympatii do lansu
Ja jako przeciwnik, pogromca, krzyżowiec, krucjatonista LANSU jestem póki co jedynym Lans Killerem i jedynym członkiem Crazy Frog Squad'u, więc zapraszam i ...do podobnego podpisu także. Jako zwolennik ori oraz mocy w czystej nie nie skazonej lansem postaci będę toczył boje z wiecznymi opozycjonistami na forum!!!!
Zdjęcia a la Crazy Frog także każdemu chętnie zrobię!!!!
LANS KILLER RULEZ!!!!
CRAZY FROG SQUAD RULEZ!!!!
Menel - 2005-10-06, 23:17
nie od razu krakow zbudowano wszystko w planach ale beda..podklub sie rozwija i wszystko w swoim czasie.beda specjalne spotkania LANS SQUADU a w przyszlosci np. w toruniu moze sie uda zrobic oddzielne miejsce dla LANS SQUADU.
wejscie do klubu nic nie kosztuje i zalezy od ciebie,czy preferujesz jazde i styl cywilny czy bujanie sie w stylu lansiarskim (palenie gumy raczej nie milo widziane)
dobra ide w kime albo odwracam sie w druga strone bo laska mnie goni... eeh te kobiety...
Łukasz - 2005-10-06, 23:19
Jutro zajmę sie produkcją naklejek LANS KILLER SQUAD oraz CRAZY FROG SQUAD. Powiadomię Cię jak już będą.
Marek E30 - 2005-10-07, 00:00
Cześć,
Obie oferty są bardzo zachęcające, ale ciężko się zdecydować. Może obie partie przestawią swój program, tzn. jak dokładnie wygląda lansowanie, jaka prędkość, jaki kolor włosów pasażerki, ile tych pasażerek ma być? No a jak wygląda lans killing? jak się jeździ w Crazy Frog Squadzie? Czy ma być po cichutku i szybko? Na prawdę ciężki wybór...
Pozdrawiam oba Squady
PS. Tak na prawdę najważniejsze jest przeca śmigiełko na masce
Pawel-e30 - 2005-10-07, 00:09
| menel napisa/a: | (palenie gumy raczej nie milo widziane)
... |
buahhaahaha to ja chyba odpadam z tego klimatu
duchPW - 2005-10-07, 00:12
tylko raczej, bo każdy ma prawo do własnego pojęcia lansu
mi palenie gumy nie jest niemiłe.... baaaa jest miłe 8) , a żaba nich spada
Gasper - 2005-10-07, 00:27
Polecam utworek ziomala Tede pt. "Lans" 8)
Co do koloru włosów pasażerki to pozostawiamy wolny wybór. Wiadomo, lansując się co chwila inna dupencja trafia do cruisującej beemki 8)
Jak ktoś się lansuje np. z klatką bezpieczeństwa po ulicach miast to raczej niewiele laseczek się zmieści. Racing-look przede wszystkim
KotSylwester - 2005-10-07, 07:44
Gasper! Stara prawda mówi że:
Jak się popieści to się wszystko zmieści....
A w klatke wejdą TRZY.
Jedziesz sobie prędkością pierwszą patrolową (umożliwiającą zatrzymanie bez konieczności późniejszego cofania a także zapewniającej najlepsze wartości naoczne), zatrzymujesz się
Otwierasz drzwi i pytasz:
Hej, laluniu pamiętasz czas osiedlowego trzepaka?
I każda wskoczy na rurkę poziomą, a profesjonalista i na pionową i nie tylko
Ja chyba bede s Crazy Frog skład, bo się gibam na fotelu jak jadę slalomem jak ta żaba a jak mi ktoś zajeżdża drogę to robię BAM BAM i pokazuje ....
A co do kolegi E30 88 to słyszałem plotkę ze LANNS SQUAD zakłąda fele kozaki 17tki ale tylko na prawą stronę, tzw przystankową, a Ci co mają 4 felgi, zakładają np. wgniecione lewe drzwi na lewą żeby nie było widać:)
Ale to nieche zainteresowani siś wypowiedzą.
Tak serio to ja nie chcę że moja becia mi siękiedykolwiec SQUOrzyła bo nie mam AC.
Menel - 2005-10-07, 07:51
spoko spoko...pawel i pioter macie wyjatki w paleniu gumy
w waszym wykonaniu to tez lans
Go - 2005-10-07, 08:29
Pojęcie chamskiego oporowego lansu nie jest mi obce.
Uprawiam go z zamiłowaniem, każdego wieczoru.
Najczęściej jeżdżę w tą i z powrotem po Otwocku, czasem zapuszczam się w rewiry Warszawy i Góry Kalwarii (dużo młodych i głupich kaczek).
A mimo to wzdragam się na myśl o przynależności klubowej- jaka jest przyczyna tego iż tak reaguję na wszelkiego rodzaju kluby (oprócz go-go)??
Czy może mieć to podłoże w tym iż za małolata nie byłem harcerzem?
Pomóżcie
KotSylwester - 2005-10-07, 08:40
Jakbyłem małolatem to się lansowałem moim potworem...
Proszę nie komentować siatki, bardzo proszę.. cżłowiek się uczy błędach...
Ale to był LANS 217koni, na foto BBS 16", potem miałem Borbet A 17"...... a w 5 osób na rondzie lotnika 360 stopni się obracała....
Pięknie paliła gumę w nocy na emili plater.... całe przystanki w dymie...
Czasy były pikne.... ale sie zagapiłem na jedną taką co siedziała obok i rozbiłem ją:)
Łukasz - 2005-10-07, 10:00
Radziu - fajna siatka
Lans Killer Crazy Frog Squad jeździ tylko lewym pasem i nie zjeżdża kolegom z xenonami, spojlerami, puszczajacym długie i trąbiącym .
Nader często wyrównuje z jakimś wolnym dziadkiem lub kobietą na prawym np.Wał Miedzeszyński(tam są 2 pasy na każda stronę) i denerwuje frajerów w "szybkich" furach. Lubi też zaklaksonić na jakiegoś wypasionego Golfa "czwórkę" i podpuścić jakąś Calibrę. Niedługo na pokładzie flagowego wozu Lans Killer Crazy Frog Squad zagości prześmiewczy klakson "La Cucaracha"
Program dalszy w trakcie przygotowań
KotSylwester - 2005-10-07, 10:07
O! i to jest kozak pomysl na rozpoznanie!
Crazy Frog Squad
Lansu killerzy
Może jakaś nalepa:)
Łukasz - 2005-10-07, 10:10
dziś w robocie!!!
A klakson(trabki + komresor) leży w pokoju i czeka aż Lans Kille auto przyjedzie ze szpitala
LUKAS - 2005-10-07, 10:50
Poprzeczytaniu powyższych wypowiedzi jestem za
LANS KILLER
Białe Mogą Więcej
Łukasz - 2005-10-07, 10:53
Dziękuję Ci Łukaszu!!!!!
Wiedziałem, że prawdziwy rajdowiec mnie poprze!!!! I w dodatku zwolennik ORI jak i JA!
To już jest nas dwóch
Bruner - 2005-10-07, 11:08
| Łukasz napisa/a: | zwolennik ORI jak i JA!
To już jest nas dwóch |
Chyba chciales napisac trzech
LUKAS - 2005-10-07, 11:11
hehe Bruni danke
Łukasz - 2005-10-07, 11:15
Lans Killing rośnie w siłę!!!!
KotSylwester - 2005-10-07, 11:31
Łukasz przecież Ty jestes Lanserem sam mówisz że jeździsz do 2,5 tys obrotów i następny bhieg bo oszczedzasz Pb, coś mi tu ściemniasz;) Lansujes sie pewnie tylko wałem szybko jeździs z bo nie ma ciekawych przystanków
Piotrek - 2005-10-07, 11:40
a ja chciałem zapytać czy jest możliwośc bycia w Lans squad i bycia równiez Killer Lans? w zaleznosci jak wiatr zawieje?
Baur - 2005-10-07, 11:41
He he he, chłopaki znowu chwalą tylko to co sami mają
Menel - nie licz że nie będe palił gumy, jak beemka nie zje co jakiś czas fuldy to jest smutna
Co do lansu... hamskiego wiejskiego lansu nie lubie, ale lubie beemki które pokazują jak świetnie może wyglądać np. E30, i lubię ludzi którzy mają dystans do siebie i otoczenia Styl jaki lubie reprezentuje mój samochód, jeśli ktos chce krytykować i nie kumam by zwolennik oryginału postawił jej jakie konstruktywne zarzuty..
Kocie Sylwestrze, oj pamiętamu te szalone E23. Musze Wam powiedzić że parę lat temu Radek to był pierwy lanser na warszawskim Grochowie ! Sam tez bardzo lubiłem pobujać się wieczorem na pokładzie czarnej siódemeczki Zjadała jeden dyfer na miesiąc, tak Radek ?
Łukasz - 2005-10-07, 11:46
Prawdziwy lanser nie pali gumy, bo mu nie przystoi
Chyba, że delikatnie z klasą ruszając spod klubu nowym Mesiem.
Radziu młodość juz nie wróci, jesteś starszy, a masz mniejszy samochód to cos oznacza?
Baur nie miescisz sie w ORI bo masz za duże felgi i czarne coś tam, cos tam.... 8)
KotSylwester - 2005-10-07, 11:49
Tak paliła dużo! Dużo gazu dużo paliwa, dużo dyfrów. Do dziś mam zni żke z sklepie z używanymi oponami w Józefowie w końcu kupowałem opony co 3 tygodnie. Tanio płaciłem bo to były tylko 17tki.
Heheh Baur a pamiętasz jak podczepiliśmy e23 linką za hak do malucha za hak 15 osób trzymało a ty paliłeś kapcia na Ordona?
Hehe to był piękny samochód i pięny lans:) a Policja kochała mnie bardziej niż każdy miłośnik BMW. Miałem do 5 kontroli w jedną noc:)
Piotrek - 2005-10-07, 11:49
ok, nie chcąc byc z nikim w stanie wojny zakładam swój skład
G-STYL SQUAD
Łukasz - 2005-10-07, 11:51
i do czego doszło....jeździsz małym słabiutkim kabriolecikiem....
Gasper - 2005-10-07, 11:52
| Piotrek napisa/a: | ok, nie chcąc byc z nikim w stanie wojny zakładam swój skład
G-STYL SQUAD |
PRZECIEŻ SIĘ NIE ROZDWOJĘ!
Łukasz - 2005-10-07, 11:56
G-styl - Lans Killerzy ignorują (mimo wielu drażniacych efektuf wizualnych ), więc jeździj sobie Piotruś spokojnie
urbi - 2005-10-07, 11:59
| Łukasz napisa/a: | G-styl - Lans Killerzy ignorują (mimo wielu drażniacych efektuf wizualnych ), więc jeździj sobie Piotruś spokojnie |
spokojnie znaczy lansiarsko 8)
Łukasz - 2005-10-07, 12:01
Ty urbi siedź cicho 8) , bo póki co to jesteś tylko LANS SQUADEREM z zamiłowania, w końcu ta twoja żółwica wygląda jak z prospektu
KotSylwester - 2005-10-07, 12:03
Mały sałabiutki carbiolecik to jest taki unikacik, zawsze mi sie marzyla e30, bo mi sie podoba, ale zawsze była dla mnie za słaba bo pracowalem jako handlowiec po polsce wiec musowo abs 2xairbag, klima... i 40tys w 6miesiecy... a teraz spelnilem marzenie. miealem zmnieniac silnik ale nic w niej nie zmieniam.. . do szybkiej jazdy jak dobrze pojdnie moze do wakacji kupie saabika 9-3 cabrio 2.0T 98rok;) wcale nie są drogie:D
urbi - 2005-10-07, 12:04
| Łukasz napisa/a: | Ty urbi siedź cicho 8) , bo póki co to jesteś tylko LANS SQUADEREM z zamiłowania, w końcu ta twoja żółwica wygląda jak z prospektu |
a twoja nie hamuje 8)
Baur - 2005-10-07, 12:04
He he, było super Radziu ! A pamiętzasz jak wyrwaliśmy tą laske francuzkę i ją przez szyber na ordona wietrzyliśmy ? Ona nie kumała nic polskiego, my nie kumaliśmy francuskiegi (znaczy nie rozumieliśmy w mowie, co innego jak najbardziej ) ale bardzo jej sie podobało, bo we francji e23 widziała tylko na szrocie, a tu jeszcze paliła gume i latała bokami !
Łukasz, 16stki można było zamówic w salonie kupując E30 (Alpina miała 16stki, a alpina i jej gadzety zamawiało się w salonie bmw, podobnie zresztą jak baura)
Swoją drogą ciekaw jestem, czy jak w np. 91 roku ktoś poszedł do bmw. i powiedział chcę Touringa, ale z is-em, to czy by mu złożyli (nie licząc kosztów).
Łukasz - 2005-10-07, 12:05
kup 900, krokodyla, sa ładniejsze , burżuju
LANS KILLING nie znosi Riegerów, Spojlerów, Chromowanych felgów, Ciemnych szybów, czarnych lampów, za dużych felgów, za dużej gleby i lansowania się bez potrzeby.
KotSylwester - 2005-10-07, 12:13
Heheh a pamietasz Baur jak poszedles do tych dresow z merdesa i zacząłes im jechać ze im mamusia na plaiwo nie dała i że nie umieją taty samochodem bokami zakrętów brać...
Albo jak wracaliśmy i na ostrobramskiej przy 70km/h gosciowi obok w duzym fiacie drzwi otworzyles:P
Ale to byla jazda:D
Łukasz - 2005-10-07, 12:19
Alesz ja wiem, ze były 16tki w opcji...Ale dla Lans Killers są za duże (bo takich nie mamy to inna sprawa hehe...
Urbi moja hamuje świetnie, tylko może nie świetnie jak na Hartge, a hamulce - stawiam skrzynke piwa - mam sprawniejsze niz Ty, bo nowe, choc seryjne 8)
Starzejecie się chłopcy. Wspominki, te sprawy. Macie założone uchwyty na drewniane laski w waszych furaczach?
Proponuję założyć WETERAN LANSERS SQUAD
duchPW - 2005-10-07, 12:28
| Łukasz napisa/a: | kup 900, krokodyla, sa ładniejsze , burżuju
LANS KILLING nie znosi Riegerów, Spojlerów, Chromowanych felgów, Ciemnych szybów, czarnych lampów, za dużych felgów, za dużej gleby i lansowania się bez potrzeby. |
i pewnie za jakis czas będziesz systematycznie wykreślał kolejne punkty ze swojej wyliczanki - w miarę jak będziesz je sobie montował we własnym lans-H-traktorze
... i nie zdziwie się jak z tej listy jako pierwsze znikną riegery
już samo podkreślanie na każdym kroku posiadania hartge jest niezłą lanserką... ale bez riegerów jesteś nikim
P.S.
nigdy nie mów nigdy
Łukasz - 2005-10-07, 12:33
Ja muszę sie jakos wybić Piotruś, bo ni mam ani felg 16tek, ani gleby, ani ciemnych szyb i co ja mam zrobić ....
Mam tylko małe wiadro z nierdzewki z tyłu....
Ja i Riegery??? Wwooww
Wystarczy, ze byłem kiedyś posiadaczem Wartborghini z silnikiem 1.3 z Golfa i to auto miało pomarańczowe pasy przez całe auto i białe stalówki
P.S a w ogóle to się bujaj bo jesteś z Lans Squadu
KotSylwester - 2005-10-07, 12:36
Ja nie mam uchwytu na laska bo nie jezdze w krókich spodenkach tylko w dzinsach.
Łukasz żebys ty był na Ordona 6-7-8 lat temu co tam sie działo...
Boże jakie to były czasy, ale wtedy pracowałem w Tatodaju i w Mamodaju.....
ŚP+jinos+ - 2005-10-07, 12:42
| Łukasz napisa/a: | kup 900, krokodyla, sa ładniejsze , burżuju
LANS KILLING nie znosi Riegerów, Spojlerów, Chromowanych felgów, Ciemnych szybów, czarnych lampów, za dużych felgów, za dużej gleby i lansowania się bez potrzeby. |
No LANS SQUAD Witam was poza tym, to ja mam zamiar zalozyc felgi tylko od strony przystanku!!
Łukasz - 2005-10-07, 12:45
KILL'EM ALLLLLLLLLLLLLL
Baur - 2005-10-07, 12:46
Dokładnie Radek, to były piękne czasy i fuuuull wspomnień ! Może choć część z tego powtórzymy ?
Łukasz, Ty nie masz gustu, albo jestes max hipokrytą, i będzie tak jak Pioter pisze , i co wcześniej sugerowałem. Będziesz zmieniał poglądy wraz ze zmianą wypasu swego auta ! 8) Zresztą tak już było z m40... było najlepsze dopóki nie włożyłeś m20 A WTEDY DZRZWI LANS SQUADY BĘDĄ JUŻ ZAMKNIĘTE !!
LANS SQUAD mówi NIE festyniarskim tłumikom od rynniarzy !
KotSylwester - 2005-10-07, 12:53
Marcin pamiętasz rury w e23 ?
Łukasz - 2005-10-07, 12:56
Chciałbyś taki tłumik wygląda zajefajnie i nie jest od parady (czytaj w silniku 1.6 lub jakimś sejczento)
A poglądów zmieniać nie będę w tej kwestii, nic oprócz tylnego małego spojlerka i dokładki is-a mi się nie podoba. Co do felg - nie powiem - 16nie jest najgorzej, ale to też się nie zmieni, bo zima moje alu przejdą zabieg renowacyjno cichociemniejący i tak będzie ok. Ciemnych szyb w tym aucie mieć nie będę także. Nie będzie miał jakis dodatkowych spojlerów, więc gdzie ja tu mogę zmienić poglady???? Pytam gdzie? Skóry w środku? Konkrety!
nie mam gustu? hipokryta? Oj, nieładnie....nieładnie.... no fair play, no fair play.
Lans Killers FOR EVER :!:
Baur - 2005-10-07, 13:06
Radek, Nam wolno 8)
Łukasz napisał:
LANS KILLING nie znosi Riegerów, Spojlerów, Chromowanych felgów, Ciemnych szybów, czarnych lampów, za dużych felgów, za dużej gleby i lansowania się bez potrzeby.
I to Łukaszku (oprócz riegerów i spoilerów) uważam za przesadę, bo zaówno ładne, duże coćby i chromowane felgi, jak i gleba (jedyne nie to względy praktyczne, ale nie stylistyczne !!), przyciemnione szybki, ciemna hella to sprawy pyszne w każdej beemce.
Natomiast Twój tlumik nie musi mi się przeciez podobać. Daj jego zdjęcie tutaj !! Razem z tą zatyczką, Radek pokazał swoje błędy młodości !
Zaraz trzeba tu wkleić przykład auta według dobrze rozumianego tunningu, i jakiś wiejski tunning e30stki, żeby co niektórzy żle nie rozumieli 8)
KotSylwester - 2005-10-07, 13:12
Dobra MArcin , pokaże jakim byłem wieśniakiem, dodam że to coś chciałem zdjąć ale dziury na klapie by zostały....
Siate potem pomalowąłem na czarny mat...
Byłem wieśniakiem , fajnym chłopakaiem...ale laski leciały...
Łukasz - 2005-10-07, 13:14
Tuningowi wizualnemu mówimy stanowcze NIE!!!
A tłumik? Sam go chciałeś kupić, nie gadaj Sam jesteś zatyczka - to się nazywa SILENCER
Względy praktyczne przy glebie??? W Polsce??? hmmm.... nie słyszałem, ale może sie dowiem jeszcze?
Lans Killers są ori i tyle. Tolerujemy Mtechnik 1 i 2, ale bez przesady, tolerujemy 16tki, ale nie siakies tam jakieś ,dokładka is, mały spojlerek i that's all!!! Chromowane felgi w E30 to FESTYN, gleba to ZABÓJSTWO, spojlery i inne takie to WIEŚ.
dozwolone elementy to czapka pilotka i okulary spawacza, czyli CRAZY FROG
Baur - 2005-10-07, 13:16
Radek, a nie masz jakiś innych zdjęć ? Tu wygląda kieeepsko, na żywo, na 17stkach wyglądała czasami naprawdę fajnie. W innej troche ewolucji, z innym przodem.
KotSylwester - 2005-10-07, 13:22
z takim??
czy z takim?
a może jednak z takim?
a moze z takim???
hahahah
czy jeszcze z innym?
Łukasz - 2005-10-07, 13:26
Cóż radziu z poprzednim autem do Lans Squad'u
Z teraźniejszym do LANS KILLERS :twisted: świetne auto, świetne felgi i w ogóle full ori - to mi się widzi.
KotSylwester - 2005-10-07, 13:29
Ale dlaczego mnie namawiasz na krokodyla??? Strasznie mi sie on nie podoba...
Baur - 2005-10-07, 13:32
Radek - jesteś Bogiem
Jeszcze z innym, bez tych siatek, albo cóś.. albo z chromowaną nerką - evo 17 pewnie.
Łukasz, może nie chrom, tylko polerka ! I to nie jest festyn dla mnie. A reszta o czym powiedziałeś, trafia dokładnie w nasz gust, więc nie wiem czego się wyżekasz. Tych wieśniackich spoilerów i psucia wiejskim tunningiem my nie nawidzimy, pisałem wyrażnie
I nie mów że z tą e23 do nas, bo w takiej wersji jak na foto nikt by jej nie przyjął !!!!
Łukasz - 2005-10-07, 13:36
Jestem bardziej konserwatywny i nie zgadzam się z wizjami przedstawianymi przez kolegów z podpisami LANS SQUAD.
ŚP+jinos+ - 2005-10-07, 13:43
| Łukasz napisa/a: | | Jestem bardziej konserwatywny i nie zgadzam się z wizjami przedstawianymi przez kolegów z podpisami LANS SQUAD. |
Lukasz jest wierny zasadzie "Lepiej jezdzi, niz wyglada"
Moim jednak zdaniem nie musi to oznaczac, ze jesli cos dobrze wyglada to automatycznie zle jezdzi! 8)
Ale jakby nie patrzec jedni wola brunetki inni blondynki
KotSylwester - 2005-10-07, 13:44
Oto powód dla którego nie zmieniam silnika w TC Baur:
Pewnie mnie zje.cie za to że prżód napęd itp. ale ja jestem lans killer w baurze a tu bede lans squad
Tak serio to dla żony autko.
Łukasz - 2005-10-07, 13:45
Ja nie mam nic przeciwko blodnynkom, szatynkom, brunetkom, rudym, murzynkom, chinkom, indiankom, ewentualnie zastanowiłbym się nad eskimoską
A tak właśnie - lepiej jeździ - niż wygląda
That's right!!!!!
urbi - 2005-10-07, 13:49
| Łukasz napisa/a: | Tuningowi wizualnemu mówimy stanowcze NIE!!!
A tłumik? Sam go chciałeś kupić, nie gadaj Sam jesteś zatyczka - to się nazywa SILENCER
Względy praktyczne przy glebie??? W Polsce??? hmmm.... nie słyszałem, ale może sie dowiem jeszcze?
Lans Killers są ori i tyle. Tolerujemy Mtechnik 1 i 2, ale bez przesady, tolerujemy 16tki, ale nie siakies tam jakieś ,dokładka is, mały spojlerek i that's all!!! Chromowane felgi w E30 to FESTYN, gleba to ZABÓJSTWO, spojlery i inne takie to WIEŚ.
dozwolone elementy to czapka pilotka i okulary spawacza, czyli CRAZY FROG |
yyyyyyyyy ja to juz nic tutaj nie rozumiem
zostawiam z przodu podkladke od iS, na klapie spoilerek tez bedzie (a raczej jest), chce 16 bo dla mnie 17 do e30 to za duzo i nie na moja kieszen i warunki drogowe, chromow tez nie chce - za bałdzo hamerykanskye ... ja chce polerowane 8), m-techniki mi sie podobaja i to bardzo, riegery i inny syf - do pupy
jedyne czym sie roznia nasze poglady to gleba, ciemne szyby i blakhela
KotSylwester ! fajna ta czarna krowa cos ja popsul w ostatecznej odmianie z czarnym przodem byla kul laski pewnie sie ta dwururka na tyle do srodka pchaly
KotSylwester - 2005-10-07, 13:50
Hehehe moje e23 jeździło:) Nie, Panie Baur:D
ŚP+jinos+ - 2005-10-07, 13:52
| Łukasz napisa/a: | Ja nie mam nic przeciwko blodnynkom, szatynkom, brunetkom, rudym, murzynkom, chinkom, indiankom, ewentualnie zastanowiłbym się nad eskimoską
A tak właśnie - lepiej jeździ - niż wygląda
That's right!!!!! |
ja tez nie mam nic przeciwko, ale nie zrozumiales puenty... <sad>
KotSylwester - 2005-10-07, 13:53
Urbi laski leciały ale na wajhę...!!!!!!! Już pokazuję
Zaczynało się od zobacz pokaże CI jak się biegi zminiea, połóż tu rączkę...
Łukasz - 2005-10-07, 13:54
Samo słowo LANS jest kuresko drażniące dlatego LANS KILLERS
A to co nas różni to już wystraczy do tego by być Lans Killerem
urbi - 2005-10-07, 13:56
| KotSylwester napisa/a: | Urbi laski leciały ale na wajhę...!!!!!!! Już pokazuję
Zaczynało się od zobacz pokaże CI jak się biegi zminiea, połóż tu rączkę... |
.... (kontynuujac) no te biegisz juz niezle zmienias z... teraz poloz raczke tutaj ... 8)
Baur - 2005-10-07, 13:59
he he..
To jest to co my lubimy
http://img11.echo.cx/img1...nitzer3p8wz.jpg
oczywiście bez kłócenia się już o szczegóły, bo zawsze jeden woli nerkę w chromie, inny nie, ale ogólny styl, który nie niszczy auta, tylmko podkreśla jego ponadczasowa linie itd.
Auta oryginalne, takie jak Radka TC Baur, 82Tomka czy Lucasa bardzo szanujemy. Ja osobiście szczególnie szanuje to wtedy kiedy auto jest stare, lub rzadkie. Ale nikt nie będzie się ślinił na widok 14stek stalówek itp
Ale jeśli ktoś ma zwykłą e30stkę z końca produkcji, jakiej wyszło 500tys sztuk, to nie rozumiem dlaczego (jeśli mu się podoba) ma nie założyć ładnych felg, ciemnych lamp i dokładki od is-a. Będzie uznany za lansera ? Zreszta Łukasz gubisz się w zeznaniach, bo sam napisałes że dokładka, m technik i td tolerujesz. Twój tłumik chciałem, za 50 zeta nie za 700, i do całkowitej przeróbki
Natomiast każdy z chłopaków którzy tu podpisali się pod LANS SQUAD, a których ja znam osobiście NIENAWIDZI wiejskich hamannów, riegerów i reszty paskudnego badziewia !
Łukasz - 2005-10-07, 14:01
Ładna czarna cerata Kot, typowo Lanserska.
Urbi - 20 stron poszukiwania auta i skończyłeś marnie w Lans Squadzie....
Fuj
urbi - 2005-10-07, 14:02
no widzisz mnie nie znasz, a tez nie nawidze
marnie ?
ja sie ciesze ze tam skonczylem bo dopialem w koncu swojego ! e30 z R6 pod maska w germanie - poezja dla oka i ucha
Łukasz - 2005-10-07, 14:05
Za 50 zyla Baur, to ja Ci mogę powietrze z oponek opylić i to nawet nie ze wszystkich , może z z dwóch przednich najwyżej
Elementy, które wymieniłem są ori, tak jak lubię, więc gdzie to gubienie w zeznaniach? Zapraszam do podręcznika dedukcji, tudzież logiki.
Baur - 2005-10-07, 14:10
Ha ha, znaczy Ty przepłaciłeś za tłumik a ja nie Tłumik który kupiłem od Boba, a który On bardzo gustownie i bez festynu zrobił, puścił mi koleżeńsko za 50zeta
Pomijam to że jesteś troszkę beszczelny , ale - wypominasz i krytykujesz że jesteśmy lanserami bo ja lubie ładną felgę, spoilery które wychodziły seryjnie, choć nie wszystkie chce mieć u siebie, ciemną helle która jest opcjonalna, a sam parę postów wcześniej wymieniasz że te rzeczy akceptujesz. Więc o co chodzi ?
KotSylwester - 2005-10-07, 14:19
Koledzy nie mówmy o 50zetach bo dorzucę coś od siebie i znowu dostane pare wujów i ciotek.
LUKAS - 2005-10-07, 14:22
Ale się porobiło, Wycofuję się z Lans Killerów, przez różnicę poglądów.
Dla mnie Lanser, to osoba, człowiek, który wygląda jak palant jadąc wołowato jak stary dziadek po jakimś deptaku z wystawionym łokciem i debilnie się uśmiechając do każdej laski. To jest dla mnie lanser, a nie samochód.
Dlatego też tzw. Germany Style, nie uważam za lanserski samochód, to tylko kierowca decyduje jak postrzegane będzie jego auto...
Jestem fanem oryginału, ale nie krzywię się jak w starej, odpicowanej wąskiej E30 w 100% oryginale, ktoś założy BBS RS 9*16 lub nawet 17.
Wszystko jest dla ludzi, zalezy tylko, czy Ci ludzie, dobrze to wykorzystają
Łukasz nie gniewaj się, ale powołuje nowy skład
BMW CLASSIC SQUAD
Łukasz - 2005-10-07, 14:22
Krytykuję, bo jesteś lanserem jak podpis Twój potwierdza (chyba, że to tak dla jaj?). Generalnie chodzi już - nie tyle o te wszystkie dodatki spojlerowate czy lampowate - tylko o sposób myślenia LANSERA
LUKAS - 2005-10-07, 14:26
Go - 2005-10-07, 14:27
Ale bzdety...
urbi - 2005-10-07, 14:29
| Łukasz napisa/a: | Krytykuję, bo jesteś lanserem jak podpis Twój potwierdza (chyba, że to tak dla jaj?). Generalnie chodzi już - nie tyle o te wszystkie dodatki spojlerowate czy lampowate - tylko o sposób myślenia LANSERA |
Lukas poruszyl wazna kwestie
Lukasz ty lansera poznajesz po black helli z przodu w swojej becie czy po tym jak jedzie i piluje paznokciami po asfalcie a przez szyber wystaja postawione na zel wlosy, jego ogolnym zachowaniu i swiatopogladzie ?
Baur - 2005-10-07, 14:32
Urbi ! Trafiłeś sedno ! Mam black helle, jestem lanserem !!
Łukasz lawiruje teraz jak polityk Auta mamy beeee, myślenie mamy beeeee
KotSylwester - 2005-10-07, 14:33
Lepper na prezydenta!!!!!
Łukasz - 2005-10-07, 14:34
nie, lanserem może być też ktoś kto przez 20 stron poszukuje auta byle było BMW poruszając przy tym chyba wszystkich łącznie z dżordzem bushem i czarownikiem z bantustanu
Jak dla mnie - czyli przedstawiciela opozycyjnego LANS KILLER Squadu - temat już się wyczerpał - kto miał sobie mniej lub bardziej delikatnie dopierdolić już to zrobił - kto miał sie pośmiać też się już nacieszył.
Pozdro600
urbi - 2005-10-07, 14:38
| Łukasz napisa/a: | nie, lanserem może być też ktoś kto przez 20 stron poszukuje auta byle było BMW poruszając przy tym chyba wszystkich łącznie z dżordzem bushem i czarownikiem z bantustanu
Jak dla mnie - czyli przedstawiciela opozycyjnego LANS KILLER Squadu - temat już się wyczerpał - kto miał sobie mniej lub bardziej delikatnie dopierdolić już to zrobił - kto miał sie pośmiać też się już nacieszył.
Pozdro600 |
ehhh udzielilo ci sie cos z kampani wyborczej .. pakujesz sie a pozniej ZONK i odwrot i wychodzi jak by nigdy nic
dlaczego nie kupisz sobie powiedzmy peugeota i nie wsadzisz do niego super mega hiper duper silnika i bedziesz mial 5s do 100 ? stary ! zobacz jaka masa mala a jak wyjmiesz tunel to juz w ogole bedzie latal !
ja szukalem bmw bo od bmw zaczela sie moja przygoda z motoryzacja w wieku 8 lat ... i w tym wieku tez powiedzialem sobie ze chce miec bmw !
moje marzenia staly sie rzeczywistoscia a ze lubie taki styl jaki lubie to nic nie poradze
Baur - 2005-10-07, 14:41
No ładnie ! Najpierw nakręcasz temat, jedziesz nam po gratach , a teraz jak czujesz że Twoje ugrupowanie przegrywa w wyborach schodzisz ze sceny !!!!!! A pojutrze zmienisz poglady i ugrupowanie 8)
KotSylwester - 2005-10-07, 14:50
Ja myślę że podobnie jak Giertycha Tak i Ciebie kolego zastraszył Ojciec Rydzyk.
I nie boję się tak pisać wiedząc o braku wolności słowa na forum.
korzuch - 2005-10-07, 14:50
yo!
Łukasz jedno pytanie ile ty robisz kilometrów swoim autkiem zwanym har cos tam
pozdro
KotSylwester - 2005-10-07, 14:51
Korzuch! HARTEM:)
Łukasz - 2005-10-07, 15:00
Urbi weź się ogarnij chłopaku, moja przygoda z BMW zaczęła się jak mi mama kupiła w wieku lat 1 kaszkę mieszaną z olejem silnikowym i dodatkiem pokruszonych tłoków.
Dla mnie możesz sobie nawet w pióropuszu jeździć , z tyłu doczepić czarne śmigło (Black, bo wszystko black), a zamiast kół wsadzić polerowane gąsiennice.
Tak Baur pojutrze zmienie poglądy i ugrupowanie, takie życie, napewno jednak nie będę lanserem 8)
Topik miał wymiar humorystyczny - dopóki Mr. Baur nie pomyślał sobie (nie zauważając tego, czy co???) - o można znowu zrobić rozpierduchę, czyż nie Panie Marcinie? Podpuścić? Zasyczeć? Ukąsić? Strzyknąć jadem?
Tak naprawde wali mnie czy przyczepia sobie ktoś do fury coś, mam raczej luźne podejscie do życia i nie śmiertelnie serio i to chyba widać, to forum to raczej rozrywka niż głoszenie swoich pogladów, tym bardziej Offtopik.
To tyle Lanserzy do których osobiście nic nie mam choć pośmiac się lubię.
Pozdro1200
KotSylwester - 2005-10-07, 15:06
Podobno na allegro koleś sprzedaje oryginalne Riegery, nie widział ktoś tej aukcji , bo nie moge znależć :(
Kurka a miało być tak pięknie. Myśłałem też o spojlerze pod wódke jak miałem w e23 :):):):):)):)
Baur - 2005-10-07, 15:09
Ha ha ha, już nie wiem Łukasz co u Ciebie traktować poważnie a co nie, bo jakbyś nie zauważył to przy praktycznie każdym wersie wstawiam usmieszek, by nie traktować tego dosadnie idosłownie więc oszczędź sobie takich stwierdzeń, jeśli naprawdę ma to się zaczynać i kończyć z uśmiechem Sam zaczynasz tematy krytykujące i jadące po gratach innym... Ja to traktuję z dystansem i uśmiechem Tobie widać nerwy puszczają
Poza tym nawet w poście powyżej krytykujesz i jedzisz po gratach komu innemu, a potem jak ktoś Cię zjeb..., to: Ojej ! Mamusiu, Marcin jest jadowity !!
--==maly==-- - 2005-10-07, 15:14
Lans Sqad Choć wcale nie uważam,że lansując się nie można szybciej jeździć ja tak robie a lansuje się jak trzeba się zatrzymać na czerwonych światłach
Łukasz - 2005-10-07, 15:21
Mamusiu? Może Ty się lubisz chwytać spódnicy, ja już z tego wyrosłem.
KotSylwester - 2005-10-07, 15:24
JA latam za spódniczkami..
GejKiller
Piotrek - 2005-10-07, 15:40
Łukasz czy każda beemka która zrobiona w sylu innym niz Twoja to lans?
Jakbyś był w Tarnowie to sam byś się przekonał czy się lansujemy , no ale oczywiscie nie dojechałes,a szkoda
Łukasz - 2005-10-07, 15:43
Przeczytaj Piotruś całość i się wypowiadaj, bo wyskoczyłes jak filip z konopii. Radzę uważnie przesledzić początek topiku. I uświadomić sobie znaczenie słów "humor", "dystans", bądź przenośni typu " z przymrużeniem oka"
Piotrek - 2005-10-07, 15:46
| Łukasz napisa/a: | | Przeczytaj Piotruś całość i się wypowiadaj, bo wyskoczyłes jak filip z konopii. Radzę uważnie przesledzić początek topiku. I uświadomić sobie znaczenie słów "humor", "dystans", bądź przenośni typu " z przymrużeniem oka" |
no własnie , chciałem się tylko zachować jak Ty i zrobić małą wypuchę na którą się nabrałes ale i tak jesteś mistrzem
Łukasz - 2005-10-07, 15:49
pozdro600 gstajlowcu
Piotrek - 2005-10-07, 15:53
| Łukasz napisa/a: | pozdro600 gstajlowcu |
pozdro killer
Łukasz mógłbyś zostać filozofem
--==maly==-- - 2005-10-07, 16:28
Łukasz fajne okulary pożycz to cię polansuje.
Łukasz - 2005-10-07, 16:32
nie ma sprawy, do usług
duchPW - 2005-10-07, 16:43
lans kiler się wypstrykał z argumentów - dawaj panie bmw-lans-lepper-killer nie poddawaj się w jedności siła, a Ty zdaje się jesteś sam jeden jedyny
P.S.
za chwilę c.d.n.
--==maly==-- - 2005-10-07, 16:47
Juz posiadanie bmw to lans 8)
Łukasz - 2005-10-07, 16:49
Lans Killer jest ponad to wszystko
duchPW - 2005-10-07, 16:51
zwłaszcza na melodię niemieckiego hymnu
Łukasz - 2005-10-07, 16:56
ty siedź cicho bo twoja fura wygląda na tym zdjęciu jak pancernik Potiomkin Panie Obersturmbahnfuhrer Pioter
Piotrek - 2005-10-07, 16:56
| Pioter_W napisa/a: | zwłaszcza na melodię niemieckiego hymnu |
Pioter możesz zanucić?
Baur - 2005-10-07, 17:02
Łukasz, jestem fanem spódniczek. O coś mnie jeszcze dzisiaj oskarżysz oprócz tego że wszystko co złe w tym temacie to ja jak to wyżej napisałeś ?
Piotera fura to własnie pełna seria ! Seryjny m-pakiet, seryjne świetne bbs-y jak to wcześniej napisaleś. To co Ci się podoba.
duchPW - 2005-10-07, 17:44
ja wiem co mu sie w mojej nie podoba ... że jest moja
nieseryjny (w sensie, że nie od MPakietu) mam tylko spojler na tylnej klapie, bo seryjny mi sie nie podobał
Menel - 2005-10-07, 19:00
a sie porobilo troche mnie nie bylo a ty juz 7 stron..wow
podepne swoje pare groszy.oczywiscie rigerowcoom wstep do nas zabroniony.zimny lokiec precz.mile widziane oczywiscie ladne fele,obnizone zawieszenie,zadbane bety...ogolnie german style z pelna kultura.tak aby nie wstydzic sie tego ze ma sie prawie 20 letnie autko a nawet widzac podziw i szacunek u innych ludzi.
urbi - 2005-10-07, 19:40
| menel napisa/a: | a sie porobilo troche mnie nie bylo a ty juz 7 stron..wow
podepne swoje pare groszy.oczywiscie rigerowcoom wstep do nas zabroniony.zimny lokiec precz.mile widziane oczywiscie ladne fele,obnizone zawieszenie,zadbane bety...ogolnie german style z pelna kultura.tak aby nie wstydzic sie tego ze ma sie prawie 20 letnie autko a nawet widzac podziw i szacunek u innych ludzi. |
nic dodac nic ujac ... polej sobie sam
cinek_sw - 2005-10-07, 19:42
7 STRON w tak krótkim czasie to swoisty rekord wow
a tak wracając do tego jakże upojnego tematu po przeczytanu wszystkich postów stwierdzam że preferuje Lans Squad 8) 8)
ps. Piotrek from Krakow o co loto z tym G-style
ps 2. chopoki widze że sie nudzicie na maxa a ja potem musze czytać te wszystkie Wasze posty ehhhh ale przynajmniej jest fajnie bez wulgarnych wyzwiski i obrażania sie nawzajem
pozdro for all Squad
urbi - 2005-10-07, 19:54
G-style = German Style czyli prawie LANS SQUAD bo wszystko jest CZARNE
Menel - 2005-10-07, 19:56
no wlasnie,piotrek! co sie wylamales? dawaj z powrotem do nas
napisalem przeciesz ze LANS SQUAD to jak najbardziej german style i wlasnie twoja jest tu przykladem.tylko mam nadzieje ze nie jezdzisz z zimnym lokciem i wysoka kultura osobista nie jest ci obca 8)
cinek_sw - 2005-10-07, 20:06
buehehheheh własnie......
ps. mój obrazek w profilu jest nieaktualny więc porsze sie nim nie sugerować 8) 8)
duchPW - 2005-10-07, 20:10
mój też nie, bo na działce nie jest już tak zielono... i w końcu umyłem samochód
Menel - 2005-10-07, 20:16
a to moj lans z przed 6-7 lat .chodzi mi o wlot powietrza ale na obrone mam to ze byl praktyczny bo sam wycinalem w masce otwor 20x20 cm i dolot do stozka..eeeh te czasy 8)
Marcin - 2005-10-07, 23:18
No dobra to moze mi ktos powie do jakiego skladu ja powieniem nalezec.
Jak skoncze remont to bede jezdzil czarnym rekinem 323i. Fele Alpina, kiera i galka Alpina, duuuuuuuuzo seryjnego w rekinie chromu i czarne wnetrze.
Uwielbiam sie chwalic swoim autem, myje je codziennie, woskuje, pastuje i poleruje z namaszczeniem, jezdze na chlodny lokiec (w klasycznym aucie to wrecz przymus), ale jak widze Golfa to uwielbiam mu zwoic dupsko. Toleruje tylko niewielkie i gustowne zmiany nieoryginalne.
Gdzie mi blizej??????
P.S. Temat jest tak dziwaczny, ze szkoda gadac
Gasper - 2005-10-07, 23:22
| Mcinek napisa/a: |
P.S. Temat jest tak dziwaczny, ze szkoda gadac |
Fotka dla autora tego tematu :
Łukasz - 2005-10-07, 23:24
Mam nadzieję, że na najbliższym zlocie squady nie dadzą sobie po twarzy, a może raczej lans squad nie wyskoczy w pięćdziesięciu do Lans Killera :wink:
Mcinku ja wiem w głębi duszy, że bliżej Ci do Lans Killera, po prostu wiem może w wersji łagodniejszej niż ja ale zawsze
moim skromnym zdaniem temat jest kozacki
P.S chyba kupie octawie dizla, tylko jaki ja wtedy skład założę
Gasper - 2005-10-07, 23:26
| Łukasz napisa/a: |
P.S chyba kupie octawie dizla, tylko jaki ja wtedy skład założę |
Squad kapeluszników kultywujących powolny cruising przy osi jezdni
LUKAS - 2005-10-07, 23:29
| Mcinek napisa/a: | Gdzie mi blizej?????? |
...do BMW CLASSIC SQUAD
Ale faktycznie, temat jest tak dziwaczny, że aż głupi
Łukasz - 2005-10-07, 23:33
Wypraszam sobie Jak widać po avatarze LANS KILLERA temat zalatuje śmiertelną powagą
Chyba kupię tą oktawię i skilluję nią Baura
A w ogóle to w kasku ze zdjecia występowałem na przesławnym pierwszym wyścigu M40tek, kiedy to objechałem swoim 1.8 M40 sławne 9 sekundowe 1.6 M40 Spectera
SmasherE30 - 2005-10-07, 23:58
a znacie Tych lansiarzy? :
pełna wersja Tutaj :
http://www.megaupload.com/?d=AT7IZL93
... dziś zassana i dziś umieszczona ... polecam
bogumił - 2005-10-07, 23:59
| LUKAS napisa/a: | | Mcinek napisa/a: | Gdzie mi blizej?????? |
...do BMW CLASSIC SQUAD
Ale faktycznie, temat jest tak dziwaczny, że aż głupi |
Jak już straciłem godzinę na przeczytanie tego wszystkiego , to zapiszę się do BMW CLASSIC SQUAD , bo gdzie indziej z moim autem....
Marek E30 - 2005-10-08, 00:05
| Gasper napisa/a: |
Fotka dla autora tego tematu :
|
Heh, nie wiem czemu posyłasz mi fotki z Gayami i gadającymi samochodami? To jest agresja ze strony Lans Squadu!!!
PS. Temat może i głupi, ale nie zawsze trzeba gadać na temat wtrysków i innych tłoków
Bajka - 2005-10-08, 00:08
a ja się nigdzie nie zapisuje... moje preferencje niechże pozostaną tajemnicą dla ogółu, zainteresowani tematem i tak wiedzą a jedyna mysl, jaka mi się nasunęła po przeczytaniu tematu to uwaga do Łukasza: Nie dyskutuj z debilem, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.
Gasper - 2005-10-08, 00:24
Widzę, że ekipa killerów się rozrasta z każdym dniem. Oto najnowszy fotos
Filos51 - 2005-10-08, 00:46
Witam
A jakby ktoś zrobił swoją becie wizualnie tak:
To do jakiego stylu by się zaliczał może SUPER SPORT LANS
Pozdrawiam.
Marek E30 - 2005-10-08, 00:47
| Pioter_W napisa/a: | lans kiler się wypstrykał z argumentów - dawaj panie bmw-lans-lepper-killer nie poddawaj się w jedności siła, a Ty zdaje się jesteś sam jeden jedyny
|
Nie słuchaj takich opini Łukasz, Twoje posty w tym temacie to naprawdę poezja Nie myślałeś o karierze estradowej? Może jakiś kabaret w tv? Ten hełm i gogle to już połowa sukcesu Jeśli pozwolisz to chciałbym być szarą eminencją w Crazy Frog Squadzie (ale tylko jeśli będą naklejki na szybę!)
Pozdrawiam wszystkie Squady!
urbi - 2005-10-08, 01:21
| Gasper napisa/a: | Widzę, że ekipa killerów się rozrasta z każdym dniem. Oto najnowszy fotos
 |
hahahahahahhahahahhahahaha
o nie moge hahahahahhahaha
rozwalilo mnie to na maxa !!!!!!!!!!!
hahahahahha
uuuuuuuuuuuułłłłłiiiiiiiiii hahaha
Łukasz - 2005-10-08, 12:35
ten w czapce to ja (nawet bez okularów i hełmu wygladam jak Crazy Frog)
a kolega z fajką siedzi właśnie w kiciu za 6 morderstw i 12 gwałtów
E30 320 '88 - dzięki, dzieki , dzięki naklejkę i miejsce składzie masz zapewnione
Bruner - 2005-10-08, 14:26
| Gasper napisa/a: | | Łukasz napisa/a: |
P.S chyba kupie octawie dizla, tylko jaki ja wtedy skład założę |
Squad kapeluszników kultywujących powolny cruising przy osi jezdni |
Niestety, o czlonkostwo w Beret Squadzie (Tm) moga sie ubiegac jedynie posiadacze Daewoo Tico/Matizow, Fiata Punto i Skody Fabii. Do Octavii proponuje dokupic kratke i dolaczyc do Kamikaze Squad (TM)
BM 6 - 2005-10-08, 14:37
Witam wszystkich lansiarzy!!!
Przeczytanie tych dziewięciu stron zajęło mi prawie 1,5 godz., więc nie daruję!!! Muszę nabić posta za stratę czasu.
Mam pytanie: - A kto z Was należy do SEXY SQUAD???
Pozdrowienia i całuski - M.
metaldaw - 2005-10-08, 14:53
Skoro zrobiła sie moda na SQUADy to proponyję: METAL SQUAD sex, palenie gum & metal !
Propozycje loga prosze zamieszczać w wątku lub słać mi na PW
Moja propozycja loga to:
slawo - 2005-10-08, 15:12
ja zapisuje sie do metal hihihi
bogumił - 2005-10-08, 15:50
To ja przewiduję że przy 365 stronie będzie tyle squadów, ilu użytkowników
Menel - 2005-10-08, 15:56
MCINKU,tak jak lukas powiedzial..najblizej ci do clasic squadu ale jednak ze dopieszczasz swoja niunie to predzej widzialbym cie w LANS SQUADZIE..my tez lubimy czasami pogonic jakiegos golfiarza lub oplarza
a pytanie BM6 "kto jest w sexy squadzie ? " oczywiscie ze JA
i temat bardzo dobry..chociaz cos sie dzieje na tym forum 8)
Piotrek - 2005-10-08, 15:56
| bogumił napisa/a: | To ja przewiduję że przy 365 stronie będzie tyle squadów, ilu użytkowników |
Bardzo proszę jakbyś mógł jeszcze przewidzieć kurs euro w styczniu 2006
bogumił - 2005-10-08, 16:12
| Piotrek napisa/a: | | bogumił napisa/a: | To ja przewiduję że przy 365 stronie będzie tyle squadów, ilu użytkowników |
Bardzo proszę jakbyś mógł jeszcze przewidzieć kurs euro w styczniu 2006 |
Wiem ...,ale nie powiem
slawo - 2005-10-08, 16:47
| bogumił napisa/a: | | Piotrek napisa/a: | | bogumił napisa/a: | To ja przewiduję że przy 365 stronie będzie tyle squadów, ilu użytkowników |
Wiem ...,ale nie powiem |
"to chu.. Ci w dupe stary...ja tu na deszczu wilki jakies...." hyhyhyhy
Marcin - 2005-10-08, 17:00
Chyba faktycznie najblizej mi do Classic Sqad'u
P.S. Jak bedzie maly crusing przez miasto z Lans Sqadem to nieodmowie
P.S. Lukasz z twoim skladem tez chetnie pojezdze po miescie w poszukiwaniu ofiar, w koncu moje auto to drapieznik
PZDR
Baur - 2005-10-08, 17:07
Ha ha, czekam Łukasz na Twoją skodę ! Wreszcie będziesz mógł sie na mnie wyrzyć tzn. zadusisz mnie czarnym dymem z wydechu a potem Bajka jako adwokat Łukasza mnie dobije
Niektórych fanów bmw ciągnie do przednigo napędu z dieselkiem 8)
Marek E30 - 2005-10-08, 17:11
| Łukasz napisa/a: |
E30 320 '88 - dzięki, dzieki , dzięki naklejkę i miejsce składzie masz zapewnione |
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!
BTW mam na imię Marek, zrobiłem sobie chyba najgłupszy nick jaki mogłem a teraz nie da sięgo zmienić, no chyba, że jest tu ktoś kto ma taką moc
PS. Każdy z Lans Squadu i tak ma w sobie coś z żaby!
Pawel-e30 - 2005-10-08, 17:19
[quote="Baur"]Ha ha, czekam Łukasz na Twoją skodę ! Wrewszcie będziesz mógł sie na mnie wyrzyć [quote]
buahahahahahaha raczej i grzechotnik nie dam nam rady
U nas coraz mocniejszy skład powstaje więc Łukasz pilnuj się na światłach jak będziesz wałem pomykał bo Hartge może dostać zadyszki
Ps. No wreszcie powoli dochodze do siebie buahaaaaaaaaa
Menel - 2005-10-08, 17:23
zawsze mozna polansowac sie 40 km/h i przyblokowac lukasza zeby nie posmigal po swoim wale miedzyszynskim
Baur - 2005-10-08, 17:28
Oj chłopaki, Łukasz jest mistrzem klawiatury, to co najwyżej w colina możemy się sprawdzić. No ale tam nie ma dieslów
ChriS - 2005-10-08, 17:33
Niezły żart z tym dieslem .Jak wracałem z Tarnowa to w Łodzi 3x skilowałem golfa IV tdi ,na czwartych światłach już nie sapał turbinką
bogumił - 2005-10-08, 17:33
| slawo napisa/a: | | bogumił napisa/a: | | Piotrek napisa/a: | | bogumił napisa/a: | To ja przewiduję że przy 365 stronie będzie tyle squadów, ilu użytkowników |
Wiem ...,ale nie powiem |
"to chu.. Ci w dupe stary...ja tu na deszczu wilki jakies...." hyhyhyhy |
ał
Pawel-e30 - 2005-10-08, 17:52
| Bajka napisa/a: | Nie dyskutuj z debilem, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. |
ok mozesz troszke jasniej bo wydaje mi się ze mozna to zrozumiec na dwa sposoby
slawo - 2005-10-08, 18:02
2.7i sie szykuje?
korzuch - 2005-10-08, 18:26
| ChriS napisa/a: | Niezły żart z tym dieslem .Jak wracałem z Tarnowa to w Łodzi 3x skilowałem golfa IV tdi ,na czwartych światłach już nie sapał turbinką |
yo!
Ja równiez jak wracałem z Tarnowa miałem na ogonie białe cos z napisem na klapie TDi Golf 4 gosciu dlugo nie mógł wyjsc z podziwu i jego blond padło ze tak łatwo sie oddalam po 20 km zabawa mi sie znudziła bo Bruner patrzal na mape
pozdro
Baur - 2005-10-08, 18:48
| Pawel-E30 napisa/a: | | Bajka napisa/a: | Nie dyskutuj z debilem, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem. |
ok mozesz troszke jasniej bo wydaje mi się ze mozna to zrozumiec na dwa sposoby |
Podłączam się do pytania, bo byłem jedną z osób które "dyskutowały" z Łukaszem Jeśli ktoś dla Ciebie Bajka jest debilem to powiedz, napisz to prosto z mostu personalnie
I przeczytaj może dokładnie posty nie tylko w tym temacie, to zrozumiesz kto i kiedy szuka tu dymu krytykując bez sensu innych.
Pisałem wcześniej o humorze i dystansie..
Pozdro !
Menel - 2005-10-08, 19:08
wlasnie..humor to podstawa w tym poscie ale nazwac Bajka kogos debilem to przegiecie...
Go - 2005-10-08, 19:51
Dajcie sobie spokój i nie komentujcie tego podpisu.. świadczy on jedynie o autorze i wydaje mi się iż jest na tyle wyraźny i wyrazisty, że nie trzeba za dużo tłumaczyć "o co w nim chodzi"..
Pozdrawiam.
Pawel-e30 - 2005-10-08, 19:53
| Pułkownik Zuber napisa/a: | | Dajcie sobie spokój i nie komentujcie tego podpisu.. . |
Jak ci sie nie podoba to nie czytaj
Go - 2005-10-08, 19:59
| Pawel-E30 napisa/a: |
Jak ci sie nie podoba to nie czytaj |
Ok.
Bruner - 2005-10-08, 20:22
| ChriS napisa/a: | | E30 320i 24v-->czas na zmiany-sprzedam silnik |
Hmmm, mozesz to rozwinac? Zeby nie bylo zupelnie OT - bedzie blizej do Lans Squadu, czy Lans Killers?
slawo - 2005-10-08, 20:57
| Bruner napisa/a: | | ChriS napisa/a: | | E30 320i 24v-->czas na zmiany-sprzedam silnik |
Hmmm, mozesz to rozwinac? Zeby nie bylo zupelnie OT - bedzie blizej do Lans Squadu, czy Lans Killers? |
lans squadu - m50 w e30 to lans huyhyhy
ChriS - 2005-10-08, 21:32
Jestem w kropce,bo moja beemka ma ładnie wyglądać i dobrze jeżdzić.Co będzie pod maską zobaczymy jak sprzedam ten silnik.Jedno mogę zdradzić nie będzie to szlifierka w stylu 2.0
Dobry lans nie jest zły
Pozdro for all.
KotSylwester - 2005-10-08, 21:40
Panowie!!!!
Bardzo chętnie coś bym odpisał ale i ja (nie tylko ja) dostałem od Darco ostrzeżenie żeby nie wypowidac się w temacie OT hahahahahahah
Tzn, że moje posty nic nie wnoszą.....
Hahahaha
Pozdro... Dodam że podstawą było szpiegowanie PW !
Gasper - 2005-10-08, 21:46
Pulkownika Zubera juz nie ma z nami. R.I.P.
KotSylwester - 2005-10-08, 22:06
Niestety nie ma Zubera.... szkoda... Paru osobom nie spodobało się że temat sie rozwinął, że ma tyle stron... ja nadal nie rozumiem co jest złego w długich tematach. Szkoda bo fajnie blo pogadac powspominac a nie tylko co mam zrobić zeby wyjac szybe?. zrob toi to, dzieki... jak infolinia neostrady
Piotrek - 2005-10-08, 23:43
| KotSylwester napisa/a: | Panowie!!!!Dodam że podstawą było szpiegowanie PW ! |
Nie wiem czemu jestes taki zdziwiony przeciez od dawna było wiadomo ze moderator ma takie prawo.
Marcin - 2005-10-08, 23:48
| Piotrek napisa/a: | | KotSylwester napisa/a: | Panowie!!!!Dodam że podstawą było szpiegowanie PW ! |
Nie wiem czemu jestes taki zdziwiony przeciez od dawna było wiadomo ze moderator ma takie prawo. |
Prawo to jedno a przyzwoitosc to drugie. Jestem szczeze zniesmaczony
Piotrek - 2005-10-08, 23:53
| Mcinek napisa/a: | | Piotrek napisa/a: | | KotSylwester napisa/a: | Panowie!!!!Dodam że podstawą było szpiegowanie PW ! |
Nie wiem czemu jestes taki zdziwiony przeciez od dawna było wiadomo ze moderator ma takie prawo. |
Prawo to jedno a przyzwoitosc to drugie. Jestem szczeze zniesmaczony |
Mcinek myslałem ze przyzwoitośc nie jest cechą charakterystyczną prawników
Marcin - 2005-10-09, 00:43
Buhahahhahahaa dobre Piotrek, hahahahhahaaha
Gasper - 2005-10-09, 00:45
| Piotrek napisa/a: |
Mcinek myslałem ze przyzwoitośc nie jest cechą charakterystyczną prawników |
Prawników zostaw w spokoju!
duchPW - 2005-10-09, 02:01
źle myślisz Piotrze, bo z góry generalizujesz - to nie jest kwestia braku przyzwoitości, tylko pewnej misji do spełnienia i dorabianie ideologii nie jest potrzebne - prawnicy tak jak i inni ludzie spełniają w społeczeństwie swoje role
a jeśli ktoś nie ma przyzwoitości i już mamy generalizować - to ludzie - w ogóle - tak samo urzędnicy, szewcy, krawcowie, saprzedawcy, przedstawiciele handlowi, lekarze.... w ogóle wszyscy to szuje
co do niedomówień Kota .... to juz się przyzwyczaiłem, że Kot się nudzi i wali podpuchy
nie każ nam Kocie czytać między wierszami, tylko wal o co chodzi wprost, bo ni będąc w temacie mam tylko jakiś mętlik w głowie i narastającą teorię spisku
Marek E30 - 2005-10-09, 03:49
Zakładając ten topic miałem nadzieję że się wszyscy trochę pośmiejemy itp. jeśli ma wprowadzać jakieś kłótnie i waśnie to lepiej go zamknąć!
A tak na załagodzenie obyczajów posyłam wszystkim gorące DING DING!!!!
Bruner - 2005-10-09, 06:46
| Piotrek napisa/a: | | KotSylwester napisa/a: | Panowie!!!!Dodam że podstawą było szpiegowanie PW ! |
Pierwsze slysze. Moderator nie ma mozliwosci przegladania PW uzytkownikow.
bogumił - 2005-10-09, 08:22
W tym topicu widać jak blisko ma "komedia" do "dramatu"
Piotrek - 2005-10-09, 09:40
Do Piotera_W
To był zart Nic nie mam do prawników,nawet oglądam Magde M.
| Bruner napisa/a: | | Piotrek napisa/a: | | KotSylwester napisa/a: | Panowie!!!!Dodam że podstawą było szpiegowanie PW ! |
Pierwsze slysze. Moderator nie ma mozliwosci przegladania PW uzytkownikow. |
Michał ale co pierwsze słyszysz?
ze nie ma mozliwosci technicznych czy wogóle nie ma prawa?
a co się dzieje z Płk Zuber? Wakacje ma?
Menel - 2005-10-09, 11:12
| Cytat: | a co się dzieje z Płk Zuber? Wakacje ma?
|
czyzby za bardzo sie lansowal ,dopadli go z lans killer squadu,wrzucili do bagarka i wywiezli nad swider ? buahahaha trzeba list gonczy wyslac za lukaszem
Bruner - 2005-10-09, 14:20
| Piotrek napisa/a: |
Michał ale co pierwsze słyszysz?
ze nie ma mozliwosci technicznych |
Dokladnie o to mi chodzilo, moderator jest tylko porzadkowym - moze zamykac, usuwac, przenosic posty itp, ale nie ma mozliwosci czytania PW innych uzytkownikow. Z tego co wiem to taka mozliwosc ma tylko administrator.
Marek E30 - 2005-10-09, 14:54
| menel napisa/a: | | Cytat: | a co się dzieje z Płk Zuber? Wakacje ma?
|
czyzby za bardzo sie lansowal ,dopadli go z lans killer squadu,wrzucili do bagarka i wywiezli nad swider ? buahahaha trzeba list gonczy wyslac za lukaszem |
Taki los lans squadu Ale na razie nigdzie pułkownika nie wywieziono, jest zamknięty w magazynach crazy frog squadu. W końcu przejąć pułkownika wrogiego squadu to duże osiągnięcie
mira_croft - 2005-10-09, 15:35
proszę i przepraszam , ze zamknełam temat
Miruska
Piotrek - 2005-10-10, 16:44
dziękujemy
na czym to skończyliśmy?
Melis - 2005-10-10, 17:56
| Piotrek napisa/a: | dziękujemy
na czym to skończyliśmy? |
Np. na tym, że chyba zapisuje się do G-STYL SQUAD-u
Piotrek - 2005-10-10, 18:05
| Melis napisa/a: | | Piotrek napisa/a: | dziękujemy
Np. na tym, że chyba zapisuje się do G-STYL SQUAD-u |
no to juz masz plusa werbuj następnych bo wróg(crazy frog) nie spi
aha zeby wejsc do naszego SQUADu musisz przedstawić następujące dokumenty:
faktura na sportowe amory
faktura na spręzyny conajmniej -80,-60 obnizające auto
faktura na felgi co najmniej 9x16
faktura na opony rozmiar conajmniej 215
faktura na czarną nerkę
faktura na black helle(bosch)
podanie, prosbę o przyjęcie i juz jestes z nami
dzisiaj , jutro na zawsze G-STYL SQUAD*
*grupa LANS SQUAD
Menel - 2005-10-10, 18:24
no widac ze mira to kobieta z jajami
a tak serio to Melis,wyklepales swoaja z avatarku? bo jak nie to chyba lans uskuteczniasz z buta
Baur - 2005-10-10, 19:44
Łaaaa ! Wolność widzę !!
ChriS - 2005-10-10, 19:56
Piotrek twoja lista referencji do G-styl jest sztywna czy są jakieś odstępstwa,np.mam gril bez nerki i co?East german styl?
Melis,po avatarku to bym powiedział Frankenstein Squad
Piotrek - 2005-10-10, 20:16
| ChriS napisa/a: | Piotrek twoja lista referencji do G-styl jest sztywna czy są jakieś odstępstwa,np.mam gril bez nerki i co?East german styl? |
Dobra Chris jestes przyjęty , nie zadawaj więcej niewygodnych pytań
Marek E30 - 2005-10-10, 20:19
| Piotrek napisa/a: | | Melis napisa/a: | | Piotrek napisa/a: | dziękujemy
Np. na tym, że chyba zapisuje się do G-STYL SQUAD-u |
no to juz masz plusa werbuj następnych bo wróg(crazy frog) nie spi
aha zeby wejsc do naszego SQUADu musisz przedstawić następujące dokumenty:
faktura na sportowe amory
faktura na spręzyny conajmniej -80,-60 obnizające auto
faktura na felgi co najmniej 9x16
faktura na opony rozmiar conajmniej 215
faktura na czarną nerkę
faktura na black helle(bosch)
podanie, prosbę o przyjęcie i juz jestes z nami
dzisiaj , jutro na zawsze G-STYL SQUAD*
*grupa LANS SQUAD |
Pfi, z tego wynika że trzeba być strasznie bogatym żeby wejść do Lans Squadu. A żeby wejść do Crazy Frog wystarczy 30 zeta (20 na nowiutkie gogle w sklepie dla spawaczy i 10 na używany hełm na szrocie ze starymi komarami, ogarami i innymi dwukołowymi wynalazkami).
Pozdrawiam
KotSylwester - 2005-10-10, 20:25
Grabisz sobie E30.....
Łukasz - 2005-10-10, 22:49
Oczom nie wierzę
A jednak
A teraz NIEWIERNI ostani raz Was ostrzegę!
Lans Killer Crazy Frog Squad w liczbie członków Dwóch ogłasza wieczną wojnę na terenie Księstwa Beemkowskiego z Zakonem Lansiarzy telepiących swoje kaprawe, czarniawe oczy tyłkiem po zagonach asfaltu. Jakimże popsutymi osobnikami muszą być Ci Pobłądzeni, aby malować swoje wozy bojowe w różnych naturalnie kapiących srebrem miejscach na czarno, jakże ślepi muszą być, aby czernić lampy smołą, jak bardzo zbłądzili, że myślą tylko o elementach swoich Wozów zwanymi felgami (fujjj, jakie okropne słowo...), jak wielkie sa ich kompleksy, że chcą mieć wszystko większe (czyżby cos innego mieli mniejsze ).
Nastał czas zawieruchy wojennej, niejeden grill czarny spadnie, niejedna rzędowa "szóstka" zajęczy lękliwie, gdy nasz Najświętszy Zakon pójdzie w bój. Wierzę jednak, że nawrócą się Ci biedni chudopachołkowie i odnajdą swoją drogę, zebyśmy nie musieli ich okładać naszymi walecznymi wałami napędowymi. Niech snią im się po nocach nasze ryki, nasze Groźne spojrzenie zza szalonych okularów i niech wiedzą, że wszystkie ich żałosne argumenty odbiją sie głucho o nasze waleczne kaski.
Niech żyje LANS KILLER CRAZY FROG SQUAD!!!! HURRRRAA!!! DO BOJU!!!!!
Pawel-e30 - 2005-10-10, 22:56
hmmmm do boju???
| Łukasz napisa/a: | , jak wielkie sa ich kompleksy, że chcą mieć wszystko większe (czyżby cos innego mieli mniejsze ). |
Łukasz no ty tez miales maly silnik i zmieniles na wiekszy czyzbys ty.......??????
buahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Biały - 2005-10-10, 22:57
Chętnie przyłącze się do Lans Squadu Czy moge??
Piotrek - 2005-10-10, 22:59
| Biały napisa/a: | Chętnie przyłącze się do Lans Squadu Czy moge?? |
nie pytaj, wskakuj.W kupie siła
Biały - 2005-10-10, 23:01
Ok. Już zminiłem podpis i jestem z tego dumny
Marcin - 2005-10-10, 23:47
Hehheheh widze, ze dobrze wybralem bo ani Lukasz ani cala ekipa Lans Squad nie chce ze mna wojowac.
Przystan dla klasykow czyli BMW Classic Squad musi byc wolna od zawieruch bo nam to na auta szkodzi
urbi - 2005-10-10, 23:47
tos dowalil Lukasz do pieca !!!!! hahahahahaha
zrobmy moze liste obecnosci
do najlepszego squadu, razacego swym blaskiem po horyzont naleza oto dzielni RYCERZE LANSU stawiajacy sobie za cel dzielne obnizanie swojego rumaka nie zwazajac na wyrastajace przeszkody (czyt. studzienki ) przystrajanie oczu swych bestii w bojowa czern i przywdziewanie coraz to wiekszych ... kol. ble ble ble
Urbi
Menel
Piotrek
Baur
--==maly==--
Gasper
Korzuch
Biały
Paweł E30
Pioter_W
Chris
jinos
Jacek K. E30 325i
cinek_sw
yyyyy i kto jeszcze bo wylecialo mi z glowy ?
8) 8) 8)
Piotrek - 2005-10-10, 23:54
jeszcze Jacek Poznaniak Prawdziwy German
Grzesio - 2005-10-11, 00:18
to i ja się chyba przyłączę, ale tylko jeśli załapię się do G-STYL SQUADu 8) bo niestety brak mi 16x9" mam tylko 7,5"
Piotrek - 2005-10-11, 00:21
| Grzesio napisa/a: | | to i ja się chyba przyłączę, ale tylko jeśli załapię się do G-STYL SQUADu 8) |
Grzesio jak mogłem zapomniec o siostrze blizniaczce Pewnie ze jestes w SQUADzie
Menel - 2005-10-11, 07:02
lukasz,ty lepiej tyle nie gadaj tylko powiedz kiedy bedzie jezdzila ta twoja krejzi frog maszyna?
eeeebębębębębę
center - 2005-10-11, 07:41
o na zdjeciu zalapal sie jeszcze kawalek mojej zlotej pieknosci, moze mnie g-styl przygarnie w szeregi..:)
duchPW - 2005-10-11, 09:21
wstawiasz Łukasz swoje nawiedzone gadki jakbyś się nałykał szaleju, albo nawdychał kurzu werując strae księgi - CFS żyje przeszłością i żądzą ochrony stanu nabytego (garbate drogi, wystające studzienki i brakl dostatecznie oświetlonych ulic), ale wiedz o uczony kollego, że czasy Twojego zakunu, choć jeszcze nie nastały, a już muszą ulec zapomnieniu, bo nawet przy nie-zawrotnych prędkościach z jakimi lansuje się LANS SQUAD nikt nie zamierza czekać, aż Wasze skostniałe poglądy ulegną weryfikacji i odnajdą się w dzisiejszych czasach - próba odgrzebania wartości, które już za czasu ich powstania były przestarzałe przywodzi mi na myśl próbę odrestaurowania poloneza caro - powodzenia
Łukasz - 2005-10-11, 09:29
Piotrze niewierny Husyto, nie mieści się w Twojej główce, że postulaty Lans Squadu przynoszą ogólnej opinii beemkowiczów same szkody . Tak jak nam jako Lans Killerom Crazy Frog Squadowi bliżej do Classic Squadu tak Wam bliżej do DRES SQUADU!
duchPW - 2005-10-11, 09:38
widzę, że czerpiesz garściami z kampanii prezydenckiej i próbujesz przekonać do siebie nawet wrogie obozy.
twierdząc, że Wasze poglądy są mocno zbliżone - opamiętaj się w wygłaszaniu swoich obrazoburczych tez i spłaszczaniu pojęcia lansu, który próbujesz zrównać z dresiarstwem - nic bardziej mylnego - właśnie dlatego odróżniamy się od DRESS SQUADU by nie propagować jednej tylko drogi lansu.... ale i nie odcinamy się od nikogo - każdy, kto zaproponuje lans na dostatecznym poziomie może do LS należeć
BTW nie ma to jak lansowanie stylu klasycznego, więc próby zawłaszczenia sobie grona z CS jest z Twojej strony niegodziwością i dowodem na skostniałe przekonania - pozwól, by każdy decydował za siebie i odnalazł swoją własną drogę zmierzającą w jedynie słusznym kierunku - dośc już rewolucji na tym forum.
nawet nazwa LansKiller nawołuje do agresji, więc nie odżegnuj się od dresiarstwa
Melis - 2005-10-11, 09:43
Do Piotrka:
Jak będzie trzeba to prześle Ci zdjęcie zawiechy,
nerka, felgi, black hella będą jak będzie następna Beti.
Zapomniałeś o Fakturze na CarAudio Jak Ty chcesz lansować bez unc, unc, unc
Do menela
Moja była 316 robi teraz za chonorową dawczyni organów
lansuje, lansuje... tatuś ma e 34... tylko, że "zlansować" mi jej nie daje ...
Łukasz - 2005-10-11, 09:50
Dudniące, umcykające, ciągnące brzuchy po ziemi Beemki z za dużymi lub odfestynionymi kołami ( widok z tyłu na Wasze auta / \ ) oto definicja Lansu.
Choć był juz tu jeden wichrzyciel, który twierdził, że koła nie moga być
I I, że / \ jest naturalne. Zapomniał dodać, że dla Lans Festyn Paraliż Squadu tak jak najbardziej
KotSylwester - 2005-10-11, 10:01
Ja myślę że kogoś tu zastraszył Ojciec prowadzący...
Kurka dopiero nadrobiłem zaległości to odpisuje....
Bruner - nie o cIebie chodziło już napisałem w innym temacie.
Paweł e30 prześmiewco, podobno O-Borą teraz pomykasz jako drugie autko:P Chociaż widziaełem Lans Twój pod McD w niedziele - typowy Lans Squad, powolutku podjechał nie wjechał w miejsce parkingowe tylko stał żeby każdy red hella tylne zobaczył :D:D:D:D:D
Biały - jak kupisz e23 to będzie ciężko bo to i Lans i O-G-Styl
A ja:
Crazy Frog (za facjatę uhahaną)
German (w koncu niemiecka becia)
Lans ( zawsze piękna , czysta, wypolerowana, powoli po
centrum się rozglądam)
Killer (mogę jeździć po studzienkach)
Classic (bez zmiann)
German Crazy Frog Classic Lans Killer Squad..:)
duchPW - 2005-10-11, 10:06
I Hate Crazy Frog
Baur - 2005-10-11, 10:17
Widok z tyłu na koła pażdzierzy z crazy frog squad-u
\ /
Jakie to oryginały jak mają serca wyprute, zmienione, wielkie, zakłamane a przy tym hamulce bębnowe - zwą się ORI - i podlizują prawdziwemu classic squadowi, choć tylko udają takowych.. fałsz z nich bije !!!
Radek !! Okrerśl się ! Daj się zaszufladkować ! Jak cos jest do wszystkiego to jest do... Ja Cię znam, lanserska dusza właściciela naznacza Twojego Baura
Łukasz - 2005-10-11, 10:19
I love you Darth Vader słyszałem, że z Twojej fury, kiedy nikt nie widzi dobiega "Axel F." oraz najnowszy "Popcorn" Mojego, czyli Crazy Frog autorstwa
Z Twoim imagem bliżej Ci do Lans Killera Nie chciałbyś zostać moim nadwornym killerem ? Kusząca propozycja Zapewniam łupy
Wczorajszy wypad na killowanie Lansiarzy:
Pod Apteką w Otwocku stoi siakies nieznane E30 na polerowanych szprychach, niby nie lans, ale środku napchane 4 kolesi - wyraźnie lansowali swoje kółka pod apteką na kresach. Ja z Rafałem jadąc z siłowni, gdzie pompowaliśmy muskuły do killowania doszliśmy do wniosku, że trzeba ich skillować psychicznie chociaż. Najpierw przejechalismy spokojnie, nastepnie zawrócilismy i wykonalismy przed nimi kilka baletowych kółek w miejscu dzieki zeszperowanej Rafałowej 320tce Miny kolesi były nietęgie - widziałem w ich oczach - "Wow, to lepsze niz te nasze polerowane felgi, On tam ma chyba silnik z 7 litrów...., wow" ... i pojechalismy zostawiając ich psychicznie i lansowo skillowanych
Baur - 2005-10-11, 10:26
Kolesie zrobili wow !! Ledwo lato się skończyło a już chłopaki stalówki z zimówkami założyli !
duchPW - 2005-10-11, 10:30
killujesz lansując
gdy my propagujemy, ty wypleniasz
ale używasz naszej broni, bo własnej nie potrafisz stworzyć
Lans Killer jest jak pasożyt, który zmierza do zabójstwa własnego żywiciela, a tym samym i siebie - kwintesencja destrukcji
dlatego właśnie nawołuję wszystkich sympatyków CFS do pozbycia się swojego niewygodnego lidera i przyłaczenie się do jedynej słusznej sprawy, której wyrazicielem jest LANS SQUAD
Łukasz - 2005-10-11, 10:32
Tak wyglądają nasze kółeczka I I gwoli ścisłości. A te bębny są i tak sto razy bardziej skuteczne niż te wasze tarcze grobości bibułki i klocki pamietajace wybór Wałęsy na prezydenta
a słyszałem też o przerostach formy nad treścią
silniki 1.cośtamcos tam i koła dwieście ileś ileś.
Ale kolein przecież w Polsce nie ma , bo po co. Wszystkie wyemigrowały na zimę z Tirami na zachód
KotSylwester - 2005-10-11, 10:35
Dzisiaj święto i mój Baur zobaczy trochę słoneczka:)
Ja jestem KotSquad. Chodzę własnymi ścieżkami:D
Baur - 2005-10-11, 10:39
Aha, jeśli chodzi o te polerowane szprychy, ze to taki lans, to juz wiem na czym polega nie lans ! Jadąc do pracy obok mnie jechał czarny Touring w stylu nie lansu według crazy frog squad - felgi 14stki blaszane, zapuszczone, zapadnięte, z tyłu widok makabryczny, światła białe, jak błędne oczy, zawieszenie cross country, szyby białe, dokładki z przodu zero, halogenów brak, zaślepek brak, hak holowniczy - oryginalny ! Jak pomyślałem że tez jeżdze Touringiem e30... tak mi się głupio zrobiło - - co ja zrobiłem ze swoim autem !!!! Wstyd mi....
Łukasz - 2005-10-11, 10:42
| Pioter_W napisa/a: | killujesz lansując
gdy my propagujemy, ty wypleniasz
ale używasz naszej broni, bo własnej nie potrafisz stworzyć
Lans Killer jest jak pasożyt, który zmierza do zabójstwa własnego żywiciela, a tym samym i siebie - kwintesencja destrukcji
dlatego właśnie nawołuję wszystkich sympatyków CFS do pozbycia się swojego niewygodnego lidera i przyłaczenie się do jedynej słusznej sprawy, której wyrazicielem jest LANS SQUAD |
Brak kontrargumentów merytorycznych. Można powiedzieć, że lansuję killowanie lanserów, szczególnie lubię takich, którzy myślą, ze mają niewidomoco odpicowane, 17 czipów, wtryski z Lambordżini, zawieszenie od Helmuta najlepszejsze na świecie, filtr ze sklepu hydraulicznego i koła od Ursusa(ale z rantem ) a tu ich taki szaraczek killuje..... W takim zwykłym aucie z bębnami...buuuuuuuuuuuuuuuu 8)
Biały - 2005-10-11, 10:45
Ten temat chyba za bardzo do niczego nie dąży. Pierwsze 10 stron może było ciekawe ale teraz to juz powtarzanie argumetów. Wiadomo, że Lans jest lepszy więc proponuje zamknąć temat. A Ci co nie lubią lansować niech kupią Poloneza
yoshi - 2005-10-11, 10:49
a ja tak patrze i ni w zab nie kumam
oso chozi
to moze ja poprostu sobie tylko tu bede zagladal bez zadnego składu
w klasycznym BMW (mowie o wyglądzie)
Łukasz - 2005-10-11, 10:50
Biały, to włącz lepiej Jetix albo Cartoon Network - tam sa naprawde ciekawe rzeczy o 19tej na jedynce też się wiele dzieje
Baur - 2005-10-11, 10:54
Ha ha Klocki pamiętają wybór Tuska, a tarcze moze i wybór kwacha na drugą kadencje, nie mówie że nie Forma a treść ?
Wiesz, jak ktoś nie ma kompleksów za kierownicą ( i nie tylko, co sam napisałes apropo zależności męskości i pojemności silnika) to i 1.8 coś pokaże.
Lepsze 136 koni z nowej technologi na 16stkach z LANS SQUADU niż przebrzmiała legenda 190 koni pamiętających stan wojenny na kołach typu każde z innej parafi i nowych szczękach z fsm A największy lans to napis na deklu 8)
KotSylwester - 2005-10-11, 10:59
Biały, co za wypowiedź, widziałem Twoją kandydaturę na moda , widzę że kampania rozpoczęta
Biały - 2005-10-11, 11:00
Łukasz jeżeli chodzi o carton network to rzeczywiście czasami lubie obejrzeć i wcale się z tego nie wstydze ani nie czuje się jak dziecko. Poprostu czasami lubie. Tyle. Co do TVP1 o 19 to smerfy czasami też oglądam
Łukasz - 2005-10-11, 11:07
Baur przeciez Ty masz kompleks Baura, nie wypieraj się
Taki Beemkowy Roman Giertych "walczmy, walczmy, on mi nie pasuje, trzeba go zniszczyć i jego wizje także"
Bo Auto Ustępuje Rozsądkowi
A moje stare, ale jare
Baur - 2005-10-11, 11:22
Znowu będziesz sie skarżył czy kobieta będzie Cię bronić, i Crazy Frog Squadu ?
Pewnie mam jakieś kompleksy, jak każdy, ale Ty mnie z nich wszystkich skutecznie leczysz !
Z tym zniszczeniem i prześladowaniem to masz jakąś manie prześladowczą ! Ktoś tępi Żaby w Otwocku ?
Zresztą wiesz że która krowa ryczy to mało mleka daje ! ( po to wysokie zawieszenia ) A Leperiady nawet Giertych nie przebije.
I tak gustowne beemeczki z LANS SQUADu wygrają
Łukasz - 2005-10-11, 11:31
Ja manii przesladowczej? absolutnie. To ty ze swoim ślepym uporem masz zadatki na świetnego polityka LPRu.
Co to za lansiarz co mu całe auto trzeszczy na byle nierównosci?
A tak właśnie jest w wypadku Lans Squadu i czołowego ich orędownika, czyli Mr. B
Kozak z Lans Squadu powinien sobie zamiast felg szperę kupić, a nie palić kapcia na jedno koło wciąż A to przesławne zawieszenie już się nadaje na sprężynki do długopisów
Biały - 2005-10-11, 11:34
Widze, że wojna Lans Squad kontra Lans Killer zmieniła się na Łukasz i Baur co według mnie nie jest zdrową sytuacją. Mimo, że temat jest traktowany z przymróżeniem oka to chyba troszke zaczynacie przeginać.
Łukasz - 2005-10-11, 11:38
Biały w tym temacie kampanii na moda sobie nie zrobisz
A co ja poradzę, jak ja jestem samotny jako Lans Killer, a Baur jest najzacieklejszym przeciwnikiem moich postulatów ? Widocznie tak musi być, każda partia ma swojego lidera. W Lans Squadzie jest to najpewniej Mr. Baur . 8)
duchPW - 2005-10-11, 11:40
a w którą stronę?
prowokujesz Biały
Baur - 2005-10-11, 11:41
Ha ha ha ha !! Oj kulturalny panie Lepper Frog, żebyś Ty tak jechał Hartge po asfalcie jak mnie i innym osobiście, to byś wiedział że bez szpery kapcia sie na dwa kółka pali, ze i Tobie autko zatrzeszczy, i że spręzynki w rok sie nie zuzywają oraz wiele rzeczy których klawiaturką nie wyczujesz. Kompleksy to Ty chyba jednak masz wciąż przyczepiając się i do felg, i do wszystkiego po kolei... Tym się różnimy, bo ja taki nie jestem i smutnych lecz prawdziwych rzeczy o Twoim aucie nie piszę, choć miałbym co Trzeba umieć zachować dystans Panie Kulturalny Już niedługo zdejmę na zime te rażące w oczy 16stki, założe stal 14 i świat bedzie dla Ciebie piękniejszy Wszystkie lans beemki na stali ! Trochę luzzzzzu chłopaku ! To tylko samochody, to tylko forum, internet, będzie dobrze ! Mimo wszystko pozdro !!
Żeby nie było, ja pisałem tylko o aucie, ale Łukasz nie wytrzymuje i zaczyna wchodzić na sprawy i cechy osobiste. Mam prawo do obrony. Choć juz mi się nie chce... [/b]
KotSylwester - 2005-10-11, 11:41
e tam Chłopaki są jak Bolek i Lola tylko że wspólnej Toli nie mają. Tak naprawdę tu chodzi o to że jeden drugiego popiera i wmawia reszcie jakie mają świetne fury a Łukasz ma wartburgera a Baur malucha, a mit się stworzył że beemki mają. Wiem bo na stacji ich widuję jak uno tankuje....
Biały - 2005-10-11, 11:46
| Łukasz napisa/a: | Biały w tym temacie kampanii na moda sobie nie zrobisz |
Właście to nie ma być kampania bo uważam, że jest dużo osób które o wiele bardziej nadają się na to stanowisko poza tym po tym co się tu ostatnio wyrabia temat "ostrżeżenie" i wypowiedzi modów i admina troche chłodniej podchodze do forum i jakoś z mniejszym zapałem tu zaglądam.
Łukasz - 2005-10-11, 13:38
Ja się swojego auta czyli Lans Killera nie mogę wstydzić w tym momencie, mogłem się wstydzić kiedy świeżo wyjechało z warszatu, bo jak sam wiesz Marcinie nie wszystko grało tak jak potrzeba, wiele zostało zrobione do tej chwili, ale nic co chciałbym ukrywać, nic, o czym nie powiem ewentualnemu przyszłemu kupcowi dajmy na to (jesli kiedys sie taki trafi). Nie mam nic do ukrycia, bo mało kto tak dba o auto jak ja.
No rzeczywiscie Lanserzy, niedługo przyjdzie przywdziać stalowe kóleczka i wtedy nie będzie juz tak pięknie ( a swoją drogą jak tamtego roku zmieniałem opony z kołami na zimę to samochód nagle kompletnie zmienił image, straszne to szczerze mówiąc jest to wyglądanie na np. moich 14tkach....takie wąziutkie sie wydają )
Ale fakt to tylko samochody, czy tylno, czy przednionapędowe, to tylko auta. Mimo wszystko myslę, że pod dyskoteka w Wildze na ten przykład, czy w Puławach w lansie pokonać mogłaby E30tkę jakaś byle lśniąca Calibra
E30 jest dla konesera, oczywiscie może byc wypasione i zwracać uwagę, ale ciężko jest nie przesadzić, ciężko jest znaleźć złoty środek. Kuszą srebrne gałki, kuszą małe sportowe, czerwone kierownice, kuszą dystanse i niskie zawieszenia, które często sprawiaja, że auto po krótkim czasie wyglada własnie tak / \......
Na przykład jest niebrzydka E30, niska, czerwona na Targówku, z ładną dużą felgą, czysta, ładny lakier, ale z tyłu wygląda - własnie jak spojrzeć na koła jak jakiś stary parch.....
Ja jestem zwolennikiem umiaru, harmonii i równowagi juz tak serio mówiąc, nie jestem za bardzo za sportowymi zawieszeniami, bo jak już pisałem nie raz - polskie drogi wystawiaja na ciężka próbę taki samochód, oczywiscie może to jako tako wyglądać, ale często zakładane jest dla samego lansu, niepotrzebnie w samochodach, które ani na zawodach, ani po torach nie jeżdżą i po co ?
Jest kilku takich pajaców w Otwocku co w swoich autach maja wszystko łacznie z ringami i innymi duperelami, jednemu wcisnąłem kiedyś cięte nożycami sprężyny(które ktoś mi k..przysłał jako sportowe - stare czasy) i teraz jeździ zadowolony, staje w jednym miejscu, czasem sam i nic - najgorsza odmiana lansu
Kusi wyglad wypasiony, który często nie idzie w parze ze stanem technicznym i to mnie chyba najbardziej jako tzw. Lans Killera razi...
Pozdro600
Jacek E30 - 2005-10-11, 13:43
Pewnie, że jestem z LANS SQUADU i prawie cała WLKP za mną stoi !!!!!!!!!! Także URBI MENEL PIOTREK i inni nie martwcie sie...
A z Łukasza wypowiedzi to nie moge
Jego pseudo HARTGE to tak pewnie, że nie wiem ale chyba poczciwa E36 ///M chyba nie ma szans: na prostej, na zakretach, drifting ITP
A wiadomo jakie jest zawieszenie i hamulce w E30 buhehehehehe-śmiech konia!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podejrzewam, że ta niby HARTGE ma takie same osiągi jak seryjna nie dłubana 325i.
I pisanie, ze spojlery i felgi to wiocha powala z nóg!!!
Wiocha to jest wsadzanie silnika ( tak mocnego jak ty tu piszesz na tym forum ) i nie zrobienie odpowiedniej zawiechy i hebli to jest dopiero WIOCHA!!!!!
Daje sobie głowie uciąć, ze bedzie wielu tu takich co sie podpisza podemną?!
No to na tyle.
SERDECZNE POZDROWIENIA Z WLKP ZE STOLCY GERMAN STYLE LANS SQUAD
Łukasz - 2005-10-11, 13:45
Najbardziej wieśniackie - zapomniałem jeszcze - są postawione na sztorc wycieraczki :!:
KotSylwester - 2005-10-11, 13:46
Jacek , chyba nie przeczytałeś całego Topicu, a były posty o dystansie i żartowaniu
Łukasz - 2005-10-11, 13:49
Też mi się tak wydaje, ale jak się kolega z Wielkopolski, znaczy z Pyrolandii dobrze bawi to prosimy o jeszcze więcej tak konstruktywnych i w temacie wypowiedzi.
Baur - 2005-10-11, 14:04
A ja się Jackowi nie dziwię, bo dystans obowiązuje wszystkich, a Łukasz w swoich nie mających większego sensu wywodach po raz kolejny leje oliwę do ognia, choćby z Pyrolandią... we wszystkim musi być SZACUNEK. A potem sie dziwi że ktoś wyjeżdza z ostrzejszym tekstem... atakując za to choćby a może przede wszystkim mnie. Radzę atakować prawdziwych wieśniaków, a nie ludzi którzy dbają o swoje beemki, i robią je tak że napewno wstydu nie przynoszą ! Przynoszą za to pażdzierze. Jeśli ma to znamiona humoru, jest wyważone i przemyślane to super temacik i zabawa, ale jeśli Łukasz krytykujesz w jakimś sensie konkretnie czyjeś auto, gust, zapierając sie że Ty jesteś dobrym przykładem na ORI itd, to coś tu jest nie tak, bo sam wiesz że Twoje auto ani nie jest oryginalne, tez ma powieszone jakies tam spoileroprogi, brewki dopiero co były, tunningowy o średnicy 15 cn itd. I wiesz co ? JA NIGDY PRZENIGDY TEGO NIE SKRYTYKOWAŁEM ANI RESZTA CHŁOPAKÓW. Bo mi to lata... Jak śmiech to śmiech, bez przesady !!!! Już napisałem, z dystansem... Jeśli ten temat dalej bedzie z humorem to super, ale jeśli bedziesz pisał głupoty i wieszał psy na każdym aucie innym niż Twoje to ja spadam.. myślę że nie tylko ja.
Łukasz - 2005-10-11, 14:09
| Łukasz napisa/a: | Ja się swojego auta czyli Lans Killera nie mogę wstydzić w tym momencie, mogłem się wstydzić kiedy świeżo wyjechało z warszatu, bo jak sam wiesz Marcinie nie wszystko grało tak jak potrzeba, wiele zostało zrobione do tej chwili, ale nic co chciałbym ukrywać, nic, o czym nie powiem ewentualnemu przyszłemu kupcowi dajmy na to (jesli kiedys sie taki trafi). Nie mam nic do ukrycia, bo mało kto tak dba o auto jak ja.
No rzeczywiscie Lanserzy, niedługo przyjdzie przywdziać stalowe kóleczka i wtedy nie będzie juz tak pięknie ( a swoją drogą jak tamtego roku zmieniałem opony z kołami na zimę to samochód nagle kompletnie zmienił image, straszne to szczerze mówiąc jest to wyglądanie na np. moich 14tkach....takie wąziutkie sie wydają )
Ale fakt to tylko samochody, czy tylno, czy przednionapędowe, to tylko auta. Mimo wszystko myslę, że pod dyskoteka w Wildze na ten przykład, czy w Puławach w lansie pokonać mogłaby E30tkę jakaś byle lśniąca Calibra
E30 jest dla konesera, oczywiscie może byc wypasione i zwracać uwagę, ale ciężko jest nie przesadzić, ciężko jest znaleźć złoty środek. Kuszą srebrne gałki, kuszą małe sportowe, czerwone kierownice, kuszą dystanse i niskie zawieszenia, które często sprawiaja, że auto po krótkim czasie wyglada własnie tak / \......
Na przykład jest niebrzydka E30, niska, czerwona na Targówku, z ładną dużą felgą, czysta, ładny lakier, ale z tyłu wygląda - własnie jak spojrzeć na koła jak jakiś stary parch.....
Ja jestem zwolennikiem umiaru, harmonii i równowagi juz tak serio mówiąc, nie jestem za bardzo za sportowymi zawieszeniami, bo jak już pisałem nie raz - polskie drogi wystawiaja na ciężka próbę taki samochód, oczywiscie może to jako tako wyglądać, ale często zakładane jest dla samego lansu, niepotrzebnie w samochodach, które ani na zawodach, ani po torach nie jeżdżą i po co ?
Jest kilku takich pajaców w Otwocku co w swoich autach maja wszystko łacznie z ringami i innymi duperelami, jednemu wcisnąłem kiedyś cięte nożycami sprężyny(które ktoś mi k..przysłał jako sportowe - stare czasy) i teraz jeździ zadowolony, staje w jednym miejscu, czasem sam i nic - najgorsza odmiana lansu
Kusi wyglad wypasiony, który często nie idzie w parze ze stanem technicznym i to mnie chyba najbardziej jako tzw. Lans Killera razi...
Pozdro600 |
Marcin a to przeczytałeś?
Pozdro
Baur - 2005-10-11, 14:24
Starym Ty zmieniasz opcję co chwila. Teraz akurat widząc że parę osób wkurzasz napisałeś łagodniej. Mieszasz www.wiejskitunning.pl z czarną hellą, ładna dedykowana do e30 16stka, i sportowym zawieszeniem. Że sztywniej, niżej ? Nikt Ci nie każe ! W fabryce jak kupujesz dobry sportowy samochód, tez pytają jaka chcesz zawiechę ! Myślisz że Hartge to wyjechało na seryjnym zawieszeniu ? I ludzi z takim autem wrzucasz do jednego kosza z wieśniakami. Mądre to ? Sam powiedz.
Powtarzam, świetnie się bawię, i absolutnie nie jestem kąśliwy dopóki nie czytam takich bzdur. Dlatego uważam że gdybyś wziął to do serca, napewno nigdy bym Cię nie skrytykował, a w temacie wszyscy by się dobrze bawili.
Biały - 2005-10-11, 14:29
| Łukasz napisa/a: | | Najbardziej wieśniackie - zapomniałem jeszcze - są postawione na sztorc wycieraczki :!: |
Z tym się jednak zgadzam w 100%
Łukasz - 2005-10-11, 14:37
Wrzucam do jednego kosza wiejski tuning z parchami, które ledwo jadą, ale za to po glebie - czyli tak jak się należy
Wrzucam wiejski tuning razem ze sterczacymi wycieraczkami
Wrzucam wiejski tuning razem z malowaniem na czarno chromowanych elementów
Wrzucam wiejski tuning razem ze starym sportowym zawieszeniem (proszę niech napisze kto ma sprawne, nowe, a kto ma kupione 3 lata temu razem z autem, które wczesniej jeszcze miało z tym zawieszeniem kilka przygód)
Lanserka to dla mnie jazda właśnie z takim na ten przykład zawiasem tak ot ,po prostu po ulicach , nie używajac tego samochodu w sporcie i w dodatku ten zawias- gleba albo ma juz swoje lata i nadaje sie na złom, albo jest cięty sekatorem.
Lanserka to dla mnie zajeżdżanie swojego "posadzonego lansiarsko" auta po torach tramwajowych i koleinach i niszczenie go tym sposobem.
A czarna hella cóż - też mi się siakos takoś nie za bardzo kojarzy i co ja na to poradzę
16tki w e30 sa też tylko i wyłącznie dla lansu, bo nie powiesz mi chyba, żeby auto lepiej się trzymało na tych pięknych polskich drogach?????
I nie zmieniam tu opcji, ani nie jestem łagodniejszy
A Tobie Jacku Ignorancie powiem w ten sposób, że wolę wszystkie prawie nowe elementy mojego SERYJNEGO zawieszenia od jakichkolwiek starych, sparciałych gleb - a mój zawias straszny nie jest i sobie radzi nawet na torze ze strasznym betonem, bo dobre opony, nowe amory daja radę wystraczająco. Poza tym auto jest przewidywalne.
duchPW - 2005-10-11, 14:45
no to gratulacje z powodu posiadania najlepszej E30-ki na świecie- nikt nie podskoczy, bo wszystcy jesteśmy lamerami
- póki sobie żartowaliśmy - było fajnie, ale wypominanie komuś, że ma coć co mi się nie podoba i dlatego jest wieś-makiem
jak dla mnie syf - sądzę, że w temacie się już wiele nie zmieni ... dużo fajniej było walczyć o temat niż teraz w nim pisać
Baur - 2005-10-11, 14:52
Ojej, widzisz, akurat mam troche czasu, więc odpiszę, choć nie wiem czy wogóle jest sens...
1 - Nie krytykuj kogoś, czegoś czego nie znasz - skąd wiesz u licha co u kogo w samochodzie siedzi ? Czy ma rok czy 10 ? Co do obniżania - moje sprężyny i amortyzatory mają 2 lata. Sworznie i tyleje wymieniam na bieżąco, jak finanse i czas pozwolą, bo taki urok dróg. Fuszerkę i stare graty mozna mieć zarówno na niskim jak i na seryjnym zawieszeniu, więc konkluzji nie rozumiem ni w ząb.
2 - Tak, z praktyki jazdy e30stką na 14, 15, 16, 17stkach dowodze, że na 16stce przy oponie 205/50/16 jezdzi się bardzo przyzwoicie jeśli zawieszenie jest w dobrym stanie. Bo jak jest wydymane, to i na 15stce wali. Auto nie tylko lepiej wygląda, ale też lepiej przeje4żdza zakręty, lepiej pokonuje pewne polskie wynalazki typu śpiący policjant. Nie wierzysz ? Spróbuj, dopiero wtedy pisz. Nie bez kozery alpina i inne zacne firmy wypuszczało e30 na 16stkach. Nie podoba Ci się ? Jeździj na 15, ale nie nazywaj tego wieśniactwem i tylko lansem, bo w ten sposób krytykujesz i Hartge, i Alpine, i kilka osób...
3 - Piszesz że Twoje zawieszenie jest ok, że jest przewidywalne i dobrze sobie radzi, a w innych tematach na tym forum piszesz że masz kiepski zawias do wykorzystania mozliwości silnika, dlatego nie pokazujesz na co je stać, nie jedziesz na tor do kielc itd. To jak w końcu jest ? Nie musisz chyba nawet odpowiadać, bo oczywiście wykpisz się atakiem i krytyką.
Była super zabawa, ale jak brakuje Ci humorzastych, zdystansowanych i obiektywnych argumentów wyżdzasz z taką krytyka że..
Jeśli ktoś jest fascynatem jazdy, bmw itd, nie zrozumie Ciebie do końca chyba nigdy - jeśli jeżdzi z punktu A do B Fordem Fusionem - zrozumie w 100% - jest tak obleśny ze nikt nie robi do niego ciemnych lamp, a i zawieszenie ma odpowiednie - może zmień forum ?
Łukasz - 2005-10-11, 14:53
zamknąć? Jak dla mnie można, bo rzeczywiście gdzieś nam się ta humorystyczna zabawowa aura istoty tematu zapodziała i znów kończy się na kolejnej małej wielkiej aferze. Mówi się trudno, żyje się dalej
Pozdro
Bruner - 2005-10-11, 15:15
Panowie, ta dyskusja do niczego nie prowadzi, a zabawna przestala byc juz dobrych kilka stron wczesniej i znowu zaczelo sie robic nieprzyjemnie. Zamykam
|
|