BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Nagrody administratora rozdane czyli bany 2006 :)

Piotrek - 2005-10-09, 20:23
Temat postu: Nagrody administratora rozdane czyli bany 2006 :)
Czy to prawda ze ktos dostał bana, jakos tak kazdy cos wie ale nikt nie chce mówić :D Kto za co i na ile? :D
nokerman - 2005-10-09, 20:25
Temat postu: Re: Nagrody administratora rozdane czyli bany 2006 :)
Piotrek napisa/a:
Czy to prawda ze ktos dostał bana, jakos tak kazdy cos wie ale nikt nie chce mówić :D Kto za co i na ile? :D

kirek :!: :!: :!:
daj chłopakowi skoro się upomina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SmasherE30 - 2005-10-09, 20:27

ja dostałem Bana na podforum Beemka-Klub :wink: :lol:
Piotrek - 2005-10-09, 20:29
nokerman napisa/a:
Piotrek napisa/a:

kirek :!: :!: :!:
daj chłopakowi skoro się upomina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Darco i Kirek nie słuchajcie Nokera , ja jestem grzeczny a to wszystko to odwet Nokera za to iz nie chciałem sie zgodzić na ....... az mi to przez usta nie chce przejsc :D :D

korzuch - 2005-10-09, 20:31

yo!
Noker ty pijaczyno :D ty masz bana do wszystkich pubów w okolicy twojej wiochy :D
pozdro

BADYL - 2005-10-09, 20:35

Cytat:
4).Usunięcie użytkownika Forum (derejestracja) w trybie nadzwyczajnym.

1). Konto użytkownika, który nie przestrzega zasad ogólnej kultury , w szczególności obraża innych użytkowników forum może zostać usunięte:
- w trybie natychmiastowym, bez powiadomienia - dotyczy nowych użytkowników Forum ,których wszystkie posty spełniają w/w. przesłanki lub prowokują do ich zaistnienia,
- po niedostosowaniu się do pouczenia administratora/moderatora otrzymanego e-mailem oraz zamieszczonego przy poście/odpowiedzi upomnianego (dotyczy wszystkich zarejestrowanych użytkowników),
2). Ponadto zostanie zablokowana możliwość rejestracji użytkownika z takim samym nr IP.
3). Administrator zastrzega sobie prawo do usunięcia postów wysłanych przez w/w użytkownika.

pkt 1!!!!!!!!!!!!!!!!nic wiecej nie mam do dodania za nim poleca nastepni.Komu sie nie podoba prosze na PW,maila,gg,telefony i inne srodki komunukowania sie.

nokerman - 2005-10-09, 20:38

korzuch napisa/a:
yo!
Noker ty pijaczyno :D ty masz bana do wszystkich pubów w okolicy twojej wiochy :D
pozdro

hmm :roll: tak sie zastanawiam 8) czy pszypadkiem vonKorzuch mnie nie obraził :idea: :idea: :idea: :twisted: :twisted: :? :?
hmmm ...

ChriS - 2005-10-09, 20:40

Chyba nie było tak żle z Nokerem,bo przyszedł do domku o własnych siłach-a mogło być gorzej np.nocleg przy ognisku z nosem w popiele :D
Piotrek - 2005-10-09, 20:43

kirek napisa/a:
Cytat:
4).Usunięcie użytkownika Forum (derejestracja) w trybie nadzwyczajnym.

1). Konto użytkownika, który nie przestrzega zasad ogólnej kultury , w szczególności obraża innych użytkowników forum może zostać usunięte:
- w trybie natychmiastowym, bez powiadomienia - dotyczy nowych użytkowników Forum ,których wszystkie posty spełniają w/w. przesłanki lub prowokują do ich zaistnienia,
- po niedostosowaniu się do pouczenia administratora/moderatora otrzymanego e-mailem oraz zamieszczonego przy poście/odpowiedzi upomnianego (dotyczy wszystkich zarejestrowanych użytkowników),
2). Ponadto zostanie zablokowana możliwość rejestracji użytkownika z takim samym nr IP.
3). Administrator zastrzega sobie prawo do usunięcia postów wysłanych przez w/w użytkownika.

pkt 1!!!!!!!!!!!!!!!!nic wiecej nie mam do dodania za nim poleca nastepni.Komu sie nie podoba prosze na PW,maila,gg,telefony i inne srodki komunukowania sie.

Kirek co sie denerwujesz? przeciez nikt nie chce aby ktokolwiek sie tłumaczył , od tego jest regulamin i tutaj wielki plus za przytoczenie tego punktu. :D :D :D Aha i zeby nie było nie jestem niczyim adwokatem tylko chciałem z ciekawosci zapytac czy to na zawsze czy na jakis okres jest ban?

od czego to Kirek zalezy?

Menel - 2005-10-09, 21:46

"a mialo byc k... tak pieknie" :lol: to cytat z polskiego filmu 8)
albo inaczej napisze...bylo nawet fajnie ,troche humoru itd..nawet ze lukasz byl moim wrogiem :lol: tzn. w przeciwnej partii to naprawde fajnie sie czytalo jego wypowiedzi.nie pamietam tylko do jakiej partii nalezal zuber ... :lol:
ogolnie temat "lans i killer" fajnie sie rozrastal i mozna bylo sie posmiac :lol: szkoda ze go zamknieto.w dobrym tez dziale kolega go umiescil.no coz..."fajnie bylo ale sie skonczylo" :lol:
pozdro

metaldaw - 2005-10-09, 22:35
Piotrek napisa/a:

Bana w prawdzie nie dostałem i staram się być grzeczny... po tym jak moje konto zostało skasowane.
Założyłem wątek z "niegrzecznym pytaniem :oops: " miałem na celu rozbawienie towarzystwa, a nie wywołanie zadymy...
Na szczęście (dzięki pomocy Brunera i zrozumieniu Miry udało się wszystko wyjaśnić na majówce w Toronto) dostałem zgodę na ponowne założenie konta. Od tamtej pory staram się przestrzegać regulaminu i nie prowokować podobnych sytuacji :oops: ....

Piotrek - 2005-10-09, 22:44

Metaldaw ja równiez nikogo nie bronie ani nie prowokuje, nie jestem niczyją nianką,pytam tylko z własnej ciekawości. Mam tylko pytanie czy nie wiecie od czego jest uzalezniane ze można dostać np. bana na tydzien wzwyż włącznie ze skasowaniem konta?

Są władze w postaci administratorów i one o wszystkim decydują i albo się dostosowywujemy do regół tego forum albo bye bye.

Darco jak z tą karencją jest? od czego to zależy?

duchPW - 2005-10-09, 23:37

a kto dał się zbananować?
Menel - 2005-10-10, 00:07

zuber dostal...ale przeczytalem jego posty i sadze ze nie zasluzyl na taka statuetke :lol: nie bronie go( nie znam go,nie widzialem sie z nim nigdy...zeby ktos sobie nie pomyslal ze to moj dobry ziomal)...ale coz,wracamy do codziennej szarosci w stylu "jak zdjac kolo" lub "czy wychodzily seryjnie rozowe e30stki " a jak ktos zazyczy sobie troche luzu i dawki humoru to tylko w dziale "HUMOR"
szkoda bo bedzie nas mniej 8)
pozdro
ps.a lukasz albo tez dostal bana albo focha walnal na nas :lol:

cinek_sw - 2005-10-10, 08:07

kiedyś był system ostrzeżeń szkoda że upadł :(
Piotrek - 2005-10-10, 08:26

cinek_sw napisa/a:
kiedyś był system ostrzeżeń szkoda że upadł :(

system wczesnego reagowania? :D

KotSylwester - 2005-10-10, 09:44

Zachęcony przez moderatora do wyrażania własnego zdania (chociaż miałem duże obawy przed pisaniem tego - nie mam ochoty na bana):

Pułkownik Zuber jak i chyba 9 osób i ja dostaliśmy ostrzeżenie.

Po czym Pułkownik dostał BANA.

Z postępowanie wstępnego UB wynika że dostał bana za nic. Tn po ostrzeżeniu nie napisał już posta (lub posta niepopularnego).

Zachodzi podejrzenie że Ban został przyznany za PW.

Ciekawostką jest iż Jeden z Adminów zastrzegał że absolutnie nie ma dostępu do PW.

Z ciekawostek:
Pułkownik Zuber po banie zmienił sobie opis na : Jestem pepiakiem. Chociaż zbanowani nie mają opcji dostępu do profilu:)

Takie są Fakty.

Menel masz racje było fajnie ale forum nie jest od pogaduszek tylko jest jak infolinia. Pytasz masz odpowiedż, żarty to Dział Humor. 8)

Piotrek - 2005-10-10, 14:02

:shock: :shock: :shock: :(
A na ile Zuber dostał? na wiecznośc czy na jakiś czas?Ale fakt ze czasami trudno go było zrozumieć :D

Łukasz - 2005-10-10, 14:09

Każdy ma swój własny świat.
Rafał - 2005-10-10, 14:16

ty sie lukasz nie wychylaj bo chyba tez jestes w kolejce :lol:

tyle ze system nie przewiduje wiecej niz 1 bana w tygodniu* wiec masz jeszce troche czasu ! :lol: :lol:

*-odpowiedni ludzie juz pracuja nad usprawnieniem systemu !

Bruner - 2005-10-10, 14:56

KotSylwester napisa/a:

Ciekawostką jest iż Jeden z Adminów zastrzegał że absolutnie nie ma dostępu do PW.

Ja pisalem ze moderator nie ma dostepu do PW, wiec domyslam sie ze chodzi o mnie.
Po pierwsze nie jestem adminem tylko modem (chyba wiadomo kto jest administratorem i czym sie roznia te 2 funkcje).
Po drugie podtrzymuje to co napisalem wczesniej na temat dostepu do PW. Ale widze ze wiesz lepiej ode mnie do czego mam dostep a do czego nie.
Po trzecie skoncz z tymi niedomowieniami i napisz wprost: "Bruner klamie", jesli uwazasz ze jest inaczej niz napisalem.

BADYL - 2005-10-10, 15:05

System ostrzezen - nie rozsmieszajcie mnie!!

PZ - dostał bana za to co pisał jak dostał upomnienie oficjalne z wyjasnieniami wiec nie wiem po co cała ta dyskusja.

Piotrek - 2005-10-10, 16:40

Bruner napisa/a:
KotSylwester napisa/a:

Ja pisalem ze moderator nie ma dostepu do PW, wiec domyslam sie ze chodzi o mnie.
Po pierwsze nie jestem adminem tylko modem (chyba wiadomo kto jest administratorem i czym sie roznia te 2 funkcje).
Po drugie podtrzymuje to co napisalem wczesniej na temat dostepu do PW. Ale widze ze wiesz lepiej ode mnie do czego mam dostep a do czego nie.
Po trzecie skoncz z tymi niedomowieniami i napisz wprost: "Bruner klamie", jesli uwazasz ze jest inaczej niz napisalem.

Michaś nie denerwój się :D skąd wiesz ze Kot ma Ciebie na mysli?

Menel - 2005-10-10, 18:33

no dobra panowie,a mozna sie dowiedziec za co dostal bana zuber? chyba nie jest to tajemnica.. co?
no i po drugie to jestem w szoku ze az 9 osob dostalo upomnienie.czyzby wszyscy ktorzy maczali palce(lub cos innego :lol: ) w temacie lans & killer ?
kurcze ide pogrzebac w skrzynce bo moze jestem ta jedna z osob i nic nie wiem :lol: i szast prast i za sekunde dostane bana :lol:
pozdro

Bruner - 2005-10-10, 19:05

Piotrek napisa/a:

Michaś nie denerwój się :D skąd wiesz ze Kot ma Ciebie na mysli?

Bo ja pisalem o mozliwosci przegladania PW przez moderatorow, wiec domyslam sie ze to o mnie chodzi.

PS. Ty mnie jeszcze zdenerwowanego nie widziales :wink: Chociaz generalnie to ja niespotykanie spokojny czlowiek jestem :wink:

MrKrYH_e34 - 2005-10-10, 19:35

ja jestem za banami :twisted: jesli ktos pisze duzo i maxymalnie nie na temat to widocznie zasluguje .. a ban na jakis czas wiele daje do myslenia osobie ktora go dostaje !! a jesli ta osoba go dostala to sprowokowala kogos swoja bezmyslnoscia !! !! wiec jakby sukces osiagniety .. ja tez nei raz dostalemi wiele sie nauczylem heheh PS. niby forum BMW ale na maxa sie odbiega od tego tematu .. nie mowie ze zwsze ale czasem niektore tematy sa tak bezmysle ze zal mi czlowieka ktory go zapodaje... pozdrawiam tych bezmyslnych hehehe
KotSylwester - 2005-10-10, 19:41

Bruner co Ty nie o Tobie mowa!!! Nibyt czemu o Tobie??? Ty jesteś modem nie adminem a mi chodzi o ADMINA. Absolutnie nie chodziło o CIebie!!!! PEACE BRUNIO!!!!
Menel - 2005-10-10, 19:51

do MrKrYH_e34 : sadze ze forum techniczne jest miejscem gdzie bzdetow nie powinno sie wypisywac ale offtopic? sam podpis mowi o sobie.czasami troche glupoty nie zaszkodzi.ktos kiedys wspomnial ze nie tylko forum polega na " pomozcie...bo zepsul mi sie samochod" ale czasami na takich tematach jak lans & killer czy jak kiedys zalozylem o spirycie :lol:
PEACE...i wiecej poczucia humoru.zycie nie musi byc takie szare 8)

Piotrek - 2005-10-10, 19:54

MrKrYH_e34 napisa/a:
ja jestem za banami :twisted: jesli ktos pisze duzo i maxymalnie nie na temat to widocznie zasluguje .. a ban na jakis czas wiele daje do myslenia osobie ktora go dostaje !! a jesli ta osoba go dostala to sprowokowala kogos swoja bezmyslnoscia !! !! wiec jakby sukces osiagniety .. ja tez nei raz dostalemi wiele sie nauczylem heheh PS. niby forum BMW ale na maxa sie odbiega od tego tematu .. nie mowie ze zwsze ale czasem niektore tematy sa tak bezmysle ze zal mi czlowieka ktory go zapodaje... pozdrawiam tych bezmyslnych hehehe

Mr.KrYH nie zgadzam się z Tobą!

Z całym szacunkiem dla Ciebie i wiesz ze Cię lubię Przemek ale karać za gadulstwo banem nawet jesli nie jest na temat? Łukasz juz dzisiaj napisał ze to jest forum ale nie musimy non stop gadac o BMW! i tutaj go popieram.Czy na zlotach tez gadamy tylko o BMW?? nie! piepszymy na wszystkie tematy....

Przypomnij sobie zebranie i reakcje Mcinka na Twoje gadulstwo :D
upominał Cię tyle razy a Ty dalej to samo no i ??
Bana nie dostałeś :D :D :D

Mam nadzieje ze sie na mnie nie obrazisz za ten przykład bo nie mam do Ciebie absolutnie nic i nie jest to atak na Twoją przesympatyczną osobę :D

MrKrYH_e34
*cmoknij mnie w pupcie* -Ci co byli w Tarnowie wiedzą o co chodzi :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D