| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - POMOCY nie podświetla sie deska i wskazniki
ArtiBig - 2005-10-10, 22:13 Temat postu: POMOCY nie podświetla sie deska i wskazniki po włączeniu swiateł niepodswietla sie deska i wskazniki tzn podswietlenie te bursztynowe na wentylacji zegarku popielniczkach itp
wskazniki pracuja normalnie
swiatła wzystkie sie pala normalnie
bezpieczniki wzystkie dobre
zaróweczki tez wszystkie dobre
wszystko działa
po wysunieciu włacznika podswietla sie tylko radjo i regulacja wyskokosci reflektorów
prosze o jakaś porade bo w nocy ciezko jechac jak nic nie diała
Biały - 2005-10-10, 22:23
Podejrzewam, że jakiś kabelek się oderwał. Może przy włączniku. Mi nie styka podświetlanie zegarów ale jak walne to się zapala
Grzesio - 2005-10-11, 00:02
ja miałem podobny problem i wydaje mi się że włącznik się świateł się zpierdzielił tzn. regulator natężeniia podświetlenia. Ja pociągnąłem podświetlenie z tego co się świeciło do najbliższego co padło i jest ok, tylko nie mam teraz regulacji, ale i tak jej nie używałem bo w beemkach sa pięknie podświetlone <oOOo> zegary
nokerman - 2005-10-11, 09:31
na początek spróbuj pokręcić włącznikiem świateł w prawą stronę do oporu na włączonych światłach oczywiście 8) (Autopsja )
yoshi - 2005-10-11, 10:01
| nokerman napisa³/a: | na poczÄ…tek spróbuj pokrÄ™cić włącznikiem Å›wiateÅ‚ w prawÄ… stronÄ™ do oporu na włączonych Å›wiatÅ‚ach oczywiÅ›cie 8) (Autopsja ) |
hahah dobre, dobre
aczkolwiek zyciowe i prawdziwe sam to przerabialem w E21
BMW-Bondos - 2009-02-28, 21:38
mam podobny problem ........ jak ktos wie to niech da znac na gg 5272085
|
|