BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Bezpieczniki w e28

Gepard - 2004-07-03, 20:10
Temat postu: Bezpieczniki w e28
Temat walkowany juz pare razy ale nie znalazlem dokladnego opis. Moje pytanko jest takie czy ma ktos polska rozpiske bezpiecznikow w e28 (bezpieczniki starego typu) A druga sprawa czy orjentuje sie ktos czy moze jest druga skrzynka bezpiecznikow bo w ksiazce nic nie jest na ten temat ujete.
ScOOti - 2004-07-03, 22:02

Hmmmm a mam pytanko czy jest jakis bezpiecznik od spryskiwaczy? Ostatnio mi woda zagotowala i troche pochalapalo pod maska i teraz spryskiwacze nie dzialaja ;( Co moze byc przelecialem wzrokiem wszystkie bezpieczniki i widac ze ok. Co to moze byc? Pompka poszla? Hmmm ale czemu co i jak? :) macie jakas koncepcje :)
Anonymous - 2004-07-04, 09:23

U mnie też spryskiwacze nie działają, a nie wiem dlaczego, bezpieczniki wyglądają na dobre. Zauważyłem że jak bardzo mocno przydusze przełącznik, tak przez kilkanaście sekund to zaczynają działać, ale i to nie zawsze, znaczyłoby że pompka działa; może przełącznik walnięty?
KWKPiotr - 2004-07-04, 09:40

Spryskiwacze i wycieraczki sterowane są w e30 przez taki spory modół automatyki znajdujący się koło skrzynki bezpieczników.
Zawiera on ( przynajmniej u mnie ) troche elektroniki i z 5 przekazników.
da sie rozebrac - moze zajzyj do niego ? moze kturys przekażnik niedomaga ?

Pozdro.

Gepard - 2004-07-04, 18:40

Darco to prosze Cie przeslij mi skan lub rozpiske jak i co bo do szalu mnie to doprowadza. A pozatym czy jest jakas druga skrzynka bezpiecznikow??
Gepard - 2004-07-05, 00:29

dzieki bede wdzieczny i czekam cierpliwie :)
Gepard - 2004-07-05, 21:10

Dzieki serdeczne za pomoc wreszcie wiem wszystko teraz zostaje sie tylko pobawic dalej w elektryka latwiej bedzie rozwiazywac dalsze problemy
princzi - 2005-07-04, 23:04

Czy tak samo jest w 628 csi-84 r