BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Glupota ludzi nie zna granic

MrKrYH_e34 - 2005-11-04, 12:13
Temat postu: Glupota ludzi nie zna granic
Drastyczny film o mekach zwierząt .. rządza pieniądza .. tylko tak mozna to wytlumaczyc !! !
Nie ogladac z dziecmi !! !!

http://www.strasbourgcuri...ure/spanish.php

Piotrek - 2005-11-04, 12:19

licze sie z tym ze zostanie skasowane lub dostane bana ale musze to napisac:

z%$^&%$# s@#$%^&*(

joł przemyslałem i nie bede taki wulgarny wprost

Domel - 2005-11-04, 12:27

Sorry za wyrażenia ale jak bym spotkał tych *^$%#^@ w du** jeb$#^@ oprawców to zrobiłbym im to samo :!: :!:
Jak tak można???
Nawet nie oglądam tego do końca...

RoboCop - 2005-11-04, 12:43

Piotrek napisa/a:
licze sie z tym ze zostanie skasowane lub dostane bana ale musze to napisac:

ZAJEBAŁBYM SKURWYSYNA

to ja nawet nie patrzę, sądząc po Twoich reakcjach...
myslałem,ze to coś związanego z autami... :evil:

Melis - 2005-11-04, 15:05

Faaaaak!!! :shock: :evil: :evil: :evil: :cry: Też nie obejrzałem tego do końca :evil:
chyba nie trzeba tego komentowac... (bo napewno post by zniknął)
...powinno ich to samo spodkać :evil:

Łukasz - 2005-11-04, 15:15

A kurtkę ze skóry któryś z was ma? buty? a mięsko wciągacie czasem? Kurczaczek? Gąska? Golonka? Schabowy? A skąd to wszystko? Bozia gotowe stworzyła?
Piszecie jakbyście się obudzili w innym wymiarze. Life po prostu. Fakt, że bezduszny, bezlitosny i okrutny, ale life.

Domel - 2005-11-04, 15:29

Łukasz nie wmawiaj mi, że każdy tak traktuje zwierzęta. Można to zrobić w humanitarny sposób a nie na żywca obcinac łapy i ściągac skóre.
Wiem, że człowiek od zawsze zabija i będzie zabijał zwierzęta ale tu chodzi o SPOSÓB w jaki sie to robi i musisz przyznać, że ten ukazany na filmie delikatnie mówiąc jest przerażający.

Łukasz - 2005-11-04, 15:41

nie twierdzę, że nie jest, a widziałeś kiedys na własne oczy jak się na polskiej wsi zabija zwierzęta?
Melis - 2005-11-04, 16:01

Ja widziałem... i napewno nie tak!!!
korzuch - 2005-11-04, 16:59

yo!
Mój brat pracował w zakladzie rzeźniczym sposób zabjiania był prosty walił byka lub swinie młotem w łeb i prywaciarza nie obchodził żaden humanitaryzm to ludzie sa winni zwłaszcza uczciwi katolicy z polski :D
pozdro
PS Co do wsiurów to wbijaja swiniom pręt w głowe odcinaja na zywca itp itd i to jest normalne tak jak zawsze było a wszystko w imię allaha i innych potomnych ks rydzykowi i tu akurat łukasz ma po czesci racje i nawet co dziwne sie z nim po częsci zgadzam :D

Scigany - 2005-11-04, 17:12

Widzialem juz to kiedys, naprawde okropne. Kiedys razem z dziadkiem oprawialem kroliki, robi sie to w podobny sposob jak na filmie, z ta roznica, ze zwierzeta jednym ruchem reki w ulamku sekundy pozbawia sie zycia a pozniej oprawia. Tez nie obejzalem filmu do konca, ale takiego kogos bym obdarl ze skory i natarl sola na calym ciele.
MrKrYH_e34 - 2005-11-04, 19:09

ehhh szkoda gadac .. wiadomo zabija sie zwierzeta ale troszke innymi sposobami .. i nie wierze ze w rzezniach czy gdzies tną cos co zyje !! ! a to obierali ze skury praktycznie na rzywca !! !! Zalamalem sie jak to zwierzatko bez sqry podnioslo glowe i luknelo co sie dzieje i po chwili padlo :( nogi mi sie ugiely ....
Piotrek - 2005-11-04, 20:33

ja jeszcze w zyciu nie widziałem czegos takiego :x
nokerman - 2005-11-04, 21:36

pier.....ne skośnookie kicajce :?

zjeby jakich mało na świecie

ale co sie po nich spodziewać jak wszamią wszystko co i m na drzewo nie ucieknie :?

NO COMMENT'S !! !!

Prezes_ - 2005-11-04, 22:13

o ja p... cholera jasna...
co za poj...echane towarzycho... na sznurek i drzewo z nimi :evil:

cinek_sw - 2005-11-05, 21:02

nawet nie oglądam...... :cry: :cry: :cry: po waszych wypowiedziach już sobie wyobrażam