| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Czarna Lista - e30
zolwik - 2009-03-29, 16:47 Temat postu: e30 http://moto.allegro.pl/it...0_1_8i_lpg.html
moja dawna bunia, auto bite i opis z kosmosu
Karolina - 2009-04-05, 13:33
A jak Ty myślałeś?? ponad dwudziestoletnie auto i miałoby być nie bite? Ja jestem kobietą i w życiu nie przyszłoby mi to do głowy! Zwłaszcza jeżeli chodzi o auto bmw i to jeszcze e30, które najczęściej kupują młode łebki do driftu i "popisów", a później pieszczotliwie nazywają je "bunia" ale infantylne!
lukasz22r - 2009-04-05, 13:51
Można znaleźć dwudziestoletnie nie bite auto, tylko trzeba trochę więcej czasu poświęcić na szukanie i mieć trochę szczęścia. A akurat te młode łebki przerzucili się już dawno na e36 na gejlookach
Karolina - 2009-04-05, 15:30
Te bezwypadkowe, o których piszesz też są bite tyle tylko, że w opisie pisze: "żona jeździła do kościoła i czasami na zakupy ( w słoneczną pogodę), w zimie nie jeżdżony, garażowany, stan fabryczny, tylko siadać i jechać" Oczywiście posiada oryginalny lakier i udokumentowany przebieg a serwisowany był tylko w ASO Kiedy przyjedziesz na oględziny to okazuje się, że lakier być może kiedyś był oryginalny,przebieg był udokumentowany tylko do pewnego momentu, a szpachla i niegrające szczeliny nie wiadomo skąd się wzięły Właściciel przekonany, że auto jest bezwypadkowe bo przecież ON nic z nim nie robił Życzę powodzenia w szukaniu "niebitych" egzemplarzy. Co do gejlook'ów się zgadzam- dziecinada
Miki - 2009-04-05, 20:25
| Cytat: |
A jak Ty myślałeś?? ponad dwudziestoletnie auto i miałoby być nie bite? Ja jestem kobietą i w życiu nie przyszłoby mi to do głowy! Zwłaszcza jeżeli chodzi o auto bmw i to jeszcze e30, które najczęściej kupują młode łebki do driftu i "popisów", a później pieszczotliwie nazywają je "bunia" ale infantylne! |
przemawia przez Ciebie jakaś dziwna ironia co do posiadaczy e30stek
ja swoja kupilem jako padalca teraz niewiele jej juz brakuje do idełu (dla mnie nie fabrycznego)
ze swoich obserwacji tego co jezdzi po naszych drogach to chyba każdy przyzna mi rację że e30stek jest coraz mniej a jak to nazwałaś
przesiadaja sie na e36 czyli pieszczotliwie zwane kebaby
nie wierzysz? sprawdz sobie ile jest wystawionych e30 a ile e36 na allegro
dziwne że właśnie kobieta ma takie podejscie ale co tam nie mój problem
Cypisek - 2009-04-05, 20:53
Karolina, masz kompleks zeszmaciałego kebaba czy co ?
slawo - 2009-04-05, 20:59
sikora...wpakowalas sie na mine to ze masz cycki nie urchoni Cie tu przed stosem postow...
nie blokuje....popieram hihiih
Karolina - 2009-04-05, 21:37
Nie mam ŻADNYCH kompleksów-nie mam powodów żeby je mieć . Jaki związek ma kebab z e36 bo nie bardzo rozumiem? W ogóle skąd ten epitet "kebab"? "bunia" jest infantylna, a kebab to już bardzo prostackie określenie. Mój stosunek do e30 jest ambiwalentny i nie ma pejoratywnych kontekstów aczkolwiek według mnie żółwik nie odkrył Ameryki pisząc, że jego "bunia" była bita.
P.S. posiadam piersi, nie cycki.
Cypisek - 2009-04-05, 21:49
Następny wykształciuch psia mać
slawo - 2009-04-05, 21:58
| Cypisek napisa/a: | Następny wykształciuch psia mać |
ile obstawiasz ze dlugo tu nie pobedzie? tydzien daje i stawiam Bolsa
obrazanie sie w modzie ostatnio jest hihih
pani pejoratywna z piersiami- skoro nie masz kompleksow zawsze mozemy Ci ich troche przysporzyc
gwoli wyjasnienia:
po pierwsze primo: istnieje cos takiego jak niebita e30 - jakich wiele na tym forum,nie kupi sie takiej za grosze - nie ten cyrk nie te malpy.
po drugie primo: kebab to kebab i nim zostanie,jak nie wiesz dlaczego zapytaj pierwszego lepszego turasa
po trzecie primo - ultimo: wypadalo by sie przywitac najsampierw
Dixi - 2009-04-05, 21:59
| Cypisek napisa/a: | Następny wykształciuch psia mać |
Karolina, powiem Ci, że jeśli uważasz że nie ma nie bitych E30 to się grubo mylisz, wręcz nie znasz się i nie wiesz co ludzie trzymają w garażach.
Inna sprawa, że kupić samochód który ma coś lakierowane czy wymienione drzwi (wg. mnie to kosmetyka, a więc auto bezwypadkowe) a kupić auto powypadkowe (czyli bite), więc takie, które powinno iść do kasacji a nie być reanimowane to dwie inne sprawy. Mogę się też założyć, że nie masz oryginalnego lakieru na swoim kebabie, a więc idąc twoim tokiem myślenia masz "bite" auto...
ps. co do twoich "inteligentnych" słów, to po prostu żal... używasz je ewidentnie na pokaz, by komuś pokazać jaka mądra jesteś, zupełnie nie potrzebnie... z resztą skoro dziś się tu pojawiłaś i już z takimi tekstami wyjeżdżasz to za pewnie jesteś kolejnym dzieckiem onetu
Cypisek - 2009-04-05, 22:00
| slawo napisa/a: | ile obstawiasz ze dlugo tu nie pobedzie? tydzien daje i stawiam Bolsa |
Tydzień? chyba żartujesz.... Będzie Bolsik-Borsik
slawo - 2009-04-05, 22:02
| Cytat: | skoro dziś się tu pojawiłaś i już z takimi tekstami wyjeżdżasz to za pewnie jesteś kolejnym dzieckiem onetu
_________________ |
noestrady
| Cypisek napisa/a: | | Tydzień? chyba żartujesz.... Będzie Bolsik-Borsik |
mowisz i masz
Cypisek - 2009-04-05, 22:09
Już strzeliła focha i się nie odzywa
[ Dodano: 2009-04-05, 22:11 ]
Ale musicie przyznać że przez takich ludzi na forum robi się całkiem ciekawie
slawo - 2009-04-05, 22:11
| Cypisek napisa/a: | Już strzeliła focha i się nie odzywa |
najszybciej przegrana flacha w moim zyciu hahaa
Karolina - 2009-04-05, 22:14
Dobry wieczór Ciesze się, że spowodowałam poruszenie;) Co do wykształcenia, oczywiście je posiadam: nie zawodowe, nie średnie, ale wyższe. Dlatego trudno mi zaakceptować prostackie słownictwo, implicite prostackie zachowanie tym bardziej. Ile tutaj pobędę? być może krótko. Mam masę innych zajęć, muszę poszerzać epistemologiczne horyzonty Pozdrawiam wszystkich posiadaczy e30 i apeluję: łamcie powszechny stereotyp dresa w bmw bo niestety jest w tym ziarnko prawdy
Cypisek - 2009-04-05, 22:17
| slawo napisa/a: | | Cypisek napisa/a: | Już strzeliła focha i się nie odzywa |
najszybciej przegrana flacha w moim zyciu hahaa |
jes jes jes
slawo - 2009-04-05, 22:22
| Karolina napisa/a: | | Pozdrawiam wszystkich posiadaczy e30 i apeluję: łamcie powszechny stereotyp dresa w bmw bo niestety jest w tym ziarnko prawdy |
dresa w e36 bo czasy dresa w e30 odeszly dawno w niepamiec !
w szkole tego nie uczyli?
chlopaki jakby mnie ponioslo to powiedzcie dowcip mi sie wyostrzyl i jestem ciety na wszystko:)
Dominik - 2009-04-05, 22:23
| slawo napisa/a: | po drugie primo: kebab to kebab i nim zostanie,jak nie wiesz dlaczego zapytaj pierwszego lepszego turasa |
Słyszałem Sławku, że powoli przesiadają się do e46... Nie obrażając właścicieli tych zacnych aut.
Cypisek - 2009-04-05, 22:23
| Karolina napisa/a: | Dobry wieczór Ciesze się, że spowodowałam poruszenie;) Co do wykształcenia, oczywiście je posiadam: nie zawodowe, nie średnie, ale wyższe. Dlatego trudno mi zaakceptować prostackie słownictwo, implicite prostackie zachowanie tym bardziej. Ile tutaj pobędę? być może krótko. Mam masę innych zajęć, muszę poszerzać epistemologiczne horyzonty Pozdrawiam wszystkich posiadaczy e30 i apeluję: łamcie powszechny stereotyp dresa w bmw bo niestety jest w tym ziarnko prawdy |
Niestety moja droga, jest tu wiele osób z wyższym wykształceniem, jednak skromność nie pozwala chwalić się tym na forum, zresztą znamy się na tyle dobrze że wiemy kto ma inż, kto ma mgr kto ma jeszcze co innego bez pisania tego na forum.
To że ubierasz zdania w ładne słówka nie sprawia że jesteś "fajna". Napisz coś konkretnego, podeprzyj swoje twierdzenia dowodami. Ładne słówka to trochę za mało.
A co do dresów........ każdy chodzi w czym chce, ty możesz sobie chodzić w różowym mini ja mogę sobie chodzić w szeleszczącym dresie. w czym problem?
Karolina - 2009-04-05, 22:23
A właśnie dlatego żebyś nie wygrał tej flaszki pobędę tutaj dużo dłużej.
slawo - 2009-04-05, 22:25
| Dominik napisa/a: | | Słyszałem Sławku, że powoli przesiadają się do e46... Nie obrażając właścicieli tych zacnych aut. |
uuu to dzieki bogu i partii przyjacielu | Karolina napisa/a: | | ale wyższe. Dlatego trudno mi zaakceptować prostackie słownictwo, implicite prostackie zachowanie tym bardziej |
a znasz taka prawde zyciowa: "bulke przez bibulke a ........"
Cypisek - 2009-04-05, 22:26
| Karolina napisa/a: | | A właśnie dlatego żebyś nie wygrał tej flaszki pobędę tutaj dużo dłużej. |
Wiesz, czy ja Sławkowi, czy Sławek mi - flaszka zostanie prawidłowo skonsumowana. I to się liczy
slawo - 2009-04-05, 22:26
| Cypisek napisa/a: | | Wiesz, czy ja Sławkowi, czy Sławek mi - flaszka zostanie prawidłowo skonsumowana. I to się liczy |
z Toba zawsze
Karolina - 2009-04-05, 22:31
Oczywiście, a najinteligentniejsi ubierają się w dres, jeżdżą bmw, słuchają techno z otwartymi szybami w samochodzie i palą gumę na każdym skrzyżowaniu Wielokrotnie spotykam się z takim obrazem i uważam, że to żałosne. Nie wspomnę już o "tuningu", który nierzadko powoduje, że samochód wygląda jak kiczowata zabawka z odpustu
[ Dodano: 2009-04-05, 22:35 ]
Opuszczam Was i układam się do snu. Nie chcę już czytać o kebabach i skonsumowanych flaszkach bo jestem abstynentką
PiotrekE30 - 2009-04-05, 22:37
Brawa dla wszystkich Panów i Pań oczywiście
mareks - 2009-04-05, 22:39
| Karolina napisa/a: | | A właśnie dlatego żebyś nie wygrał tej flaszki pobędę tutaj dużo dłużej. |
zrobimy komus na zlosc
niewiem czemu niby okreslenie bunia jest zle? mi sie bardzo podoba, takie mile zdrobnienie.
bez negatywnych skojarzen jak przy kebabie
wyksztalcenie nic nie mowi o czlowieku, mamy tylu madraliskich na wiejsciej a jak rzadza?
a swoja droga ten czerwony tylny zderzak pasuje jak piesc do nosa
Cypisek - 2009-04-05, 23:24
| Karolina napisa/a: | Oczywiście, a najinteligentniejsi ubierają się w dres, jeżdżą bmw, słuchają techno z otwartymi szybami w samochodzie i palą gumę na każdym skrzyżowaniu Wielokrotnie spotykam się z takim obrazem i uważam, że to żałosne. Nie wspomnę już o "tuningu", który nierzadko powoduje, że samochód wygląda jak kiczowata zabawka z odpustu
|
Ale napisałaś to o właścicielach e30 czy e36 ?
Łukasz - 2009-04-05, 23:41
rozmowę możemy rozpocząć - owszem - powiedz tylko na której stronie pokacycki.eu są Twoje? Być może dyskusja nabierze innego wymiaru....
Lubię jak kobieta popisuje się swoim wykształceniem - zazwyczaj coś ją boli kiedy miałaś ostatnio zbliżenie?
slawo - 2009-04-05, 23:43
| Łukasz napisa/a: | | Lubię jak kobieta popisuje się swoim wykształceniem - zazwyczaj coś ją boli kiedy miałaś ostatnio zbliżenie? |
tez uwazasz ze dawno nikt tego pola nie oral? hahaha
Miro - 2009-04-05, 23:46
| Karolina napisa/a: | flaszkach bo jestem abstynentką |
I tu wieli błąd
Karolina - 2009-04-05, 23:55
rozmowę możemy rozpocząć - owszem - powiedz tylko na której stronie pokacycki.eu są Twoje? Być może dyskusja nabierze innego wymiaru....
Lubię jak kobieta popisuje się swoim wykształceniem - zazwyczaj coś ją boli kiedy miałaś ostatnio zbliżenie?
tez uwazasz ze dawno nikt tego pola nie oral? hahaha
To właśnie miałam na myśli pisząc o PROSTAKACH jeżdżących bmw. Zero kultury. Swoją drogą należysz pewnie do mężczyzn, którzy marką samochodu rekompensują sobie brak innych walorów BMW-Bardzo Mały Wacek! Zamiast pisać głupoty zainwestuj w naukę, dobrze na tym wyjdziesz. A kompleksów nie lecz samochodem, udaj się do specjalisty. Mały czy duży- podobno w miłości nie o to chodzi
valdi80 - 2009-04-05, 23:59
Wiesz Karolina, ja bym kupił sobie E36, ale słabo w szkole szło, tera się tyra na robocie rozumisz za małe bubki, to latam eczydzieści, ledwo na szpachlex styka od pierwszego do pierwszego. Nie wyśmiewaj się z nas maluczkich. Z dresów się zbijasz, a weź dziduj po ośce w gajerku z torebką z wyrwy od psów, to rozkminisz OCB. Tu chodzi tylko o wygodę.
P.S. Nie dasz wiary, ale żadna z czterech wspawanych ćwiartek w moim świniowozie nie była bita. Dach był tylko słaby, ale flexem zajumanym z budowy poradziłem sobie z tym.
P.S.2 Jesteś zwykłym, przeciętnym trollem
Cypisek - 2009-04-06, 00:18
| Karolina napisa/a: | | Zamiast pisać głupoty zainwestuj w naukę, dobrze na tym wyjdziesz. |
Tobie to chyba jednak nie pomogło
Karolina - 2009-04-06, 00:24
Ja akurat kompleksów nigdy nie miałam. Kultury też mi nigdy nie brakowało, w przeciwieństwie do niektórych zamiast silić się na potyczki słowne lepiej pisać jakieś chamskie i ordynarne posty. Nie mam zamiaru z tym walczyc. Dobranoc.
Dixi - 2009-04-06, 00:44
Karolina, wiesz co? wyloguj się.
PiotrekE30 - 2009-04-06, 00:50
Oj Karolina nie denerwuj się i nie obrażaj się Wiesz po prostu nie uważaj się za kogoś lepszego tylko dlatego że masz wyższe wykształcenie bo tak to Sobie nie zyskasz sympatii na forum i nie tylko tutaj Wszyscy traktujemy siebie równo:)
Cytuję Twoje słowa Karolina : Ja jestem kobietą i w życiu nie przyszłoby mi to do głowy! Zwłaszcza jeżeli chodzi o auto bmw ....
A Sama jakie masz auto chyba też Bmw ?
Bagor - 2009-04-06, 01:46
| Łukasz napisa/a: | rozmowę możemy rozpocząć - owszem - powiedz tylko na której stronie pokacycki.eu są Twoje? Być może dyskusja nabierze innego wymiaru....
Lubię jak kobieta popisuje się swoim wykształceniem - zazwyczaj coś ją boli kiedy miałaś ostatnio zbliżenie? |
Łukasz jak zawsze cwaniaczy przed monitorkiem. Wyskocz z takim tekstem do swojej żony pantoflu. Jestem ciekaw, kiedy byś miał następne zbliżenie.
Niektórzy chamstwo mają wrodzone.
tylmanek88 - 2009-04-06, 02:06
sorki ze sie wtrace ale czy Karolina tez ma Bardzo Malego Wacka?
nie no smiechu kupa z czego zrezygnowac: samochodu, dresu, czy szkoly?
a moze kolezanka wpadnie porozmawiac o swoich preferencjach samochodowych do Torunia? przy herbacie sobie porozmawia
pozdro!
mareks - 2009-04-06, 06:53
| Bagor napisa/a: |
Łukasz jak zawsze cwaniaczy przed monitorkiem. Wyskocz z takim tekstem do swojej żony pantoflu. Jestem ciekaw, kiedy byś miał następne zbliżenie. |
mysle ze Łukasz doskonale wie kiedy zona miala zblizenie. nie musi pytac
Niektórzy chamstwo mają wrodzone. |
ahahaha a to dobre
Karolina - 2009-04-06, 06:57
| Bagor napisa/a: | | Łukasz napisa/a: | rozmowę możemy rozpocząć - owszem - powiedz tylko na której stronie pokacycki.eu są Twoje? Być może dyskusja nabierze innego wymiaru....
Lubię jak kobieta popisuje się swoim wykształceniem - zazwyczaj coś ją boli kiedy miałaś ostatnio zbliżenie? |
Łukasz jak zawsze cwaniaczy przed monitorkiem. Wyskocz z takim tekstem do swojej żony pantoflu. Jestem ciekaw, kiedy byś miał następne zbliżenie.
Niektórzy chamstwo mają wrodzone. |
[ Dodano: 2009-04-06, 07:01 ]
tutaj Wszyscy traktujemy siebie równo:)
To świetnie więc rozmawiajmy na równym poziomie:)
Cypisek - 2009-04-06, 07:54
| Karolina napisa/a: | | To świetnie więc rozmawiajmy na równym poziomie:) |
Na tym forum chyba nikt już z tobą nie porozmawia.
Szajbaa - 2009-04-06, 08:08
| Cypisek napisa/a: |
Na tym forum chyba nikt już z tobą nie porozmawia. |
dobrze powiedziane,
Inka - 2009-04-06, 08:27
Mało kto lubi takie przemądrzałe lalunie, które popisują się słowami, których prawie nikt nie używa, bo ona jest OCZYTANA i WYKSZTAŁCONA. Masakra jakaś... Co z tego, że masz skończone studia, o których marzyłaś jak teraz możesz nie dostać pracy, o której marzysz ?
Odkąd ja sobie kupiłam BMW E30 zostałam przez znajomych nazwana dresem, ale olewam to i doprowadzam moją ślicznotkę do totalnej serii (no może oprócz zawieszenia lubię być nisko ) Dresy w E30 są czasem spotykane, ale to na prawdę rzadko, teraz większość z nich przesiadła się do e36, e46. Takie klasyki jak E30, e28, e21 to już dla ludzi, którzy swoje w życiu przeżyli, rodziny pozakładali itp.
Karolina masz na prawdę dziwne podejście do życia... najlepiej ledwo po zarejestrowaniu zgnoić wszystkich starych wyjadaczy forum. Coś czuję, że jak napiszesz, że coś Ci w Twoim Bardzo Małym Wacku nie działa, to nikt Ci nie odpisze normalnie tylko z ironią wiem to po 10 latach doświadczenia na różnych forach
Szajbaa - 2009-04-06, 08:50
hehe sie małe OT zrobiło;]
slawo - 2009-04-06, 10:09
| Cytat: | | Wykształciuch - pejoratywne, ironiczne określenia osób posiadających formalnie wyższe wykształcenie, ale postrzeganych jako niespełniające wymogów koniecznych do osiągnięcia statusu inteligenta. |
Łukasz - 2009-04-06, 10:14
Pachołek PiSu zapluł monitor
Twoje zdrowie
Karolinko, odpowiadasz wymijająco - kiedy ostatnio ?
Karolina - 2009-04-06, 10:26
Gwoli wyjaśnienia: droga Inko ja nikogo na tym forum nie "zgnoiłam". Pierwsza zostałam zaatakowana, widocznie tak jest, że ktoś kto posługuje się normalną polszczyzną jest uważany za dziwaka. Dziwie się, że uważasz zachowanie użytkownika, który używa ordynarnych słów w stosunku do mnie za coś niewzbudzającego Twojej uwagi!!
valdi80 - 2009-04-06, 10:34
OT "Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty, która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji.
Typowe miejsca działania trolli to grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp. Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety. Jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie, w którym prowadzi się dyskusję i skupienie uwagi na trollującej osobie." EOT
Dominik - 2009-04-06, 10:39
| Karolina napisa/a: | | Gwoli wyjaśnienia: droga Inko ja nikogo na tym forum nie "zgnoiłam". Pierwsza zostałam zaatakowana, widocznie tak jest, że ktoś kto posługuje się normalną polszczyzną jest uważany za dziwaka. Dziwie się, że uważasz zachowanie użytkownika, który używa ordynarnych słów w stosunku do mnie za coś niewzbudzającego Twojej uwagi!! |
Patrząc obiektywnie ma rację... Ale to moje zdanie. A e30 jest i tak najfajniejsze, nawet bite. Ale to też moje zdanie
Karolina - 2009-04-06, 10:44
Dziękuje Dominiku. Od początku miałam pokojowe nastawianie i nikogo nie chciałam prowokować. odniosłam się tylko do wypowiedzi zółwika.
[ Dodano: 2009-04-06, 10:49 ]
e30 rzeczywiście należy już do klasyki,niestety spotykam jeszcze dużo smarkaczy,którzy niszczą to auto urządzając sobie "rajdy" na ulicach.
Inka - 2009-04-06, 10:50
może nie zgnoiłaś ale wyśmiałaś... możesz mi wierzyć, że na tym forum na pewno znajdzie się niejedna e30, która od czasu kupna jest w rękach jednej rodziny, która nie była nigdy bita, uderzona czy podrapana przez inne auto lub jakiegoś chama. Lepiej dobrze posprawdzaj swojego kebaba czy gdzieś uderzony nie był, albo czy przypadkiem nie masz wspawanej ćwiartki
a co do reagowania na ordynarne słowa w Twoim kierunku... to forum to jest jedna wielka rodzina z tego co zauważyłam w ciągu tych paru dni co tu jestem. A Ty swoim pierwszym postem na tym forum jakoś pokazałaś, że nie chcesz do niej należeć, bo większość userów ma dresiarskie e30, bite, z mnóstwem szpachli i niezliczoną ilością kolorów na sobie, dlatego nie dziwią mnie komentarze reszty na temat tego co pokazujesz swoją wiedzą, wykształceniem i całą resztą, którą masz. I też uważam, że Twój facet (o ile jakiegoś masz, bo dzisiejsze kobiety patrzą bardziej na skończenie studiów, karierę zawodową a jak już jest za późno to im się dopiero przypomina, że czas na założenie rodziny już dawno minął) nie zadowala Cię w pewnych sprawach damsko-męskich. Jest mi niezmiernie przykro z tego powodu.
slawo - 2009-04-06, 10:54
| Inka napisa/a: | | nie zadowala Cię w pewnych sprawach damsko-męskich |
juz Cie lubie laska
Karolina - 2009-04-06, 11:00
O Boże, zaskakujesz mnie! Kobieta, a myśli jak facet, inna częścią ciała! Opanujcie się, przestańcie mieszać miłość fizyczną do zwykłej dyskusji dotyczącej ZUPEŁNIE innego tematu! Chyba sama masz z tym jakiś problem.
[ Dodano: 2009-04-06, 11:02 ]
Myślisz, że podliżesz się facetom bo będziesz pisać jak oni? To świadczy o Tobie.
Inka - 2009-04-06, 11:12
Karolina, oj niestety ku Twojemu zaskoczeniu nie mam najmniejszego problemu z tym i do Twojej informacji... ciało może mam kobiece, ale mój mózg wg jednego psychologicznego testu jest w 80% męski Podlizywać się nie mam zamiaru. Po prostu piszę to co myślę.
Też spotykam smarki w e30, bo chcą zaszpanować, że maja kasiurkę i w ogóle. Ale Ty uważasz chyba, że KAŻDY kto ma E30 jest takim gówniarzem, który sobie urządza rajdy po ulicach miasta, bo chce zaszpanować jaki to on ma piękny wózek, jaki mocny silnik, jak dużo szkap pod maską. Ja zamieniłam poloneza z silnikiem 1,4 16V na BMW e30 324td... benzynę na diesla. Dlaczego? Bo dojeżdżam ok 30km w jedną stronę do pracy i liczy się dla mnie niskie spalanie, ekonomia i luksus podczas jazdy. FSO ZAWSZE BĘDĘ WIERNA, ale do końca życia nie będę jeździć wytworami spod tej marki. Trzeba iść z postępem... i kij mnie obchodzi, że zamieniłam 14 letnie auto na 21 letnie. Jak dobrze dbasz o BMW (jak i o każde inne auto) to Ci się będzie odwdzięczać przyjemnością podczas jazdy, będzie się dobrze prowadzić, będzie się mniej psuło a Ty będziesz tylko lać i jeździć.
slawo, myślałam, że prędzej zareagujesz na "Jedna wielka rodzina"
kalolek16 - 2009-04-06, 11:15
Bedzie walka w kiślu ?
Karolinko...jeszcze raz zbierzmy fakty do kupy...istnieje cos takiego jak bezwypadkowa e30 istniało i tu jeszcze raz powtórze bo ludzie z Twoim wykształceniem musza zawsze dokladnie 2 razy sprawdzic ISTNIAŁO cos takiego jak e30 - "dresowozy"...ale jak za pewno dowiedziałaś sie na studiach istnieje cos takiego jak PROGRES...teraz polskie dresy uwielbiaja e36 poniewaz caly swiat idzie na przod wiec dlaczego dres miałby stać w miejscu ? no i na koniec całe forum jest zachwycone Twoja obecnoscia i czekamy na dalsze wypowiedzi
Pozdrawiam Karol
Szajbaa - 2009-04-06, 11:16
dobra niech ona sobie juz z tąd idzie i nie troluje.
Cypisek - 2009-04-06, 11:16
| Karolina napisa/a: | | Myślisz, że podliżesz się facetom bo będziesz pisać jak oni? To świadczy o Tobie. |
Ona się podlizuje? nie przesadzaj. Przez kilka dni od kiedy jest użytkowniczką forum zachowała się nadwyraz kulturalnie. Na początek jak wymaga kultura osobista przywitała się w odpowiednio to tego przygotowanym temacie -WITAM, później przedstawiła swoje auto (nie ważne czy to e30 e36 czy e92) po czym przystąpiła do kulturalnej rozmowy z użytkownikami forum.
Jak by zaczęła od tego jakie ma wykształcenie, kto ma jak bardzo mocno bite auto a kto chodzi w dresie, to też by jej nikt nie lubił.
Karolina, to że skończyłaś korespondencyjne policealne studium turystyczne czy coś takiego nikogo tutaj nie obchodzi. W naszym kołchozie liczy podejście do drugiej osoby jak do człowieka (istoty myślącej, czującej) a nie to czym jeździ, w co się ubiera i czy włada poprawną polszczyzną. To nas trzyma w kupie już od wielu lat życzę powodzenia na innym forum, może tam lepiej zaczniesz.
yoshi - 2009-04-06, 11:23
hehe ale zachęciliście nową userkę
ja też mam bite E30 z toną szpachli ale wolę to od kebaba
Karolina - 2009-04-06, 11:24
Hm....a to ciało pewnie także w 100 % kobiece nie jest. Powinnaś mieć do siebie więcej szacunku i nie mieszać intymnych kwestii do polemiki. Poczekaj aż Ciebie zapytają gdzie pokazujesz cycki i kiedy miałaś zbliżenie. Więcej nie zacytuje bo dobre wychowanie mi na to nie pozwala.. Choć mając męskie myślenie pewnie im odpowiesz
Zgadzam się z Tobą, że zadbane dwudziestoletnie auto może być dużo lepsze. Ciesze się, że Twoje BMW tak dobrze się spisuje. Życzę, aby dalsza eksploatacja nadal była bezproblemowa
kalolek16 - 2009-04-06, 11:29
Karolinko....nikt chyba Cie o to nie pytal bo pytania typu pokaz cyce albo czy ktos kiedys w Tobie zaprakowal swoje 6 garow rzeczywiscie jest by najmniej nie na miejscu...wiec moze ja zadam pytanie na miejscu...z Cypiskiem zastanawiamy sie gdzie naucza czlowiek taka poprawna polszczyzna mowic...on stawia na studium turystyczne, ja jednak bym stawial na jakas wieczorowa szkole przygotowujaca do zawodu kucharz małej gastronomii...
powiedz ktorys z nas zgadł ?
KwitoE30 - 2009-04-06, 11:29
Inka, , czy to Ty z SŚ?????????? kojarzysz mnie? dopiero zaskoczyłem Cycu
Szajbaa - 2009-04-06, 11:30
a ja jestem gówniarzem w dresie i lubię się przylansić pod remizą moja e30 mam 101koni a jak założę podtlenek lpg to dopiero będzie zapier.dzielac
co za kobita
Karolina - 2009-04-06, 11:30
A swoją drogą zapraszam was wszystkich do teatru:)
kalolek16 - 2009-04-06, 11:32
Ty nas nie strasz...bo dzika w Chełmie zobaczysz i bedzie szpachla albo spawanie ćwiartek !
Szajbaa - 2009-04-06, 11:32
teatr?? a co to takiego? ;>
Łukasz - 2009-04-06, 11:32
jesteś lepsza od mojego dzika w Chełmie, biorę Cię, cena na PW
Karolina - 2009-04-06, 11:33
Karolku i Cypisku, żadem z Was nie zgadł. Skończyłam UJ,ale nie wiem czy wiecie o czym mówię gdybym ukończyła policealne studium wieczorowo pewnie znalibyśmy się osobiście
Inka - 2009-04-06, 11:34
| Karolina napisa/a: | Hm....a to ciało pewnie także w 100 % kobiece nie jest. Powinnaś mieć do siebie więcej szacunku i nie mieszać intymnych kwestii do polemiki. Poczekaj aż Ciebie zapytają gdzie pokazujesz cycki i kiedy miałaś zbliżenie. Więcej nie zacytuje bo dobre wychowanie mi na to nie pozwala.. Choć mając męskie myślenie pewnie im odpowiesz |
pokazywałam jak byłam mała a teraz ma dostęp tylko mój przyszły mąż Jeśli masz na myśli, że kobieta, która się nie boi i nie brzydzi wymienić oleju w silniku, która sama wymienia sobie łączniki stabilizatorów, która z małą pomocą swojego mężczyzny ustawia zbieżność, która sama potrafi zmienić koło itp itd (mogę dalej wymieniać ale mi się po prostu nie chce) nie potrafi zadbać o swój wygląd to się grubo Kochana mylisz. Pracuję najczęściej w rękawiczkach, ale czasami się po prostu nie da czegoś w nich zrobić. Zawsze po skończonej pracy tak długo siedzę nad umywalką i pucuję ręce aż będą czyściutkie. Nie umiem znieść brudu za paznokciami, a mam je bardzo ładne
| Karolina napisa/a: | Zgadzam się z Tobą, że zadbane dwudziestoletnie auto może być dużo lepsze. Ciesze się, że Twoje BMW tak dobrze się spisuje. Życzę, aby dalsza eksploatacja nadal była bezproblemowa |
Dziękuję i Tobie życzę tego samego. Przyznaję, że troszkę dresiarstwa we mnie jest, bo ... "ja lubię zapier*dalać", ale tylko jak jestem sama
kalolek16 - 2009-04-06, 11:39
w UJ to moze bylas papiery złożyć....ale po Twoim wysokobudżetowym samochodzie stawiam, że starzy opłacili Ci jakieś zaoczne
Cypisek - 2009-04-06, 11:41
| kalolek16 napisa/a: | w UJ to moze bylas papiery złożyć....ale po Twoim wysokobudżetowym samochodzie stawiam, że starzy opłacili Ci jakieś zaoczne |
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhahahahhaa karolek pozamiatałeś
Karolina - 2009-04-06, 11:42
[quote="Inka"] | Karolina napisa/a: | Hm....a to ciało pewnie także w 100 % kobiece nie jest. Powinnaś mieć do siebie więcej szacunku i nie mieszać intymnych kwestii do polemiki. Poczekaj aż Ciebie zapytają gdzie pokazujesz cycki i kiedy miałaś zbliżenie. Więcej nie zacytuje bo dobre wychowanie mi na to nie pozwala.. Choć mając męskie myślenie pewnie im odpowiesz |
pokazywałam jak byłam mała a teraz ma dostęp tylko mój przyszły mąż Jeśli masz na myśli, że kobieta, która się nie boi i nie brzydzi wymienić oleju w silniku, która sama wymienia sobie łączniki stabilizatorów, która z małą pomocą swojego mężczyzny ustawia zbieżność, która sama potrafi zmienić koło itp itd (mogę dalej wymieniać ale mi się po prostu nie chce) nie potrafi zadbać o swój wygląd to się grubo Kochana mylisz. Pracuję najczęściej w rękawiczkach, ale czasami się po prostu nie da czegoś w nich zrobić. Zawsze po skończonej pracy tak długo siedzę nad umywalką i pucuję ręce aż będą czyściutkie. Nie umiem znieść brudu za paznokciami, a mam je bardzo ładne
Pani Inko! Nie miałam na myśli wymienionych przez Ciebie czynności!! Nie ma się czym chwalić, ja także sama wymieniam sobie olej, lącznik stabilizatora czy koło. Mając 19lat, w nocy, między jednym egzaminem, a drugim wymieniałam nawet skrzynie biegów więc Twoje chwalenie się nie robi na mnie wrażenia i jeszcze raz powtarzam: nie chodziło mi o tą kwestię -przeczytaj jeszcze raz, uważnie Pozdrawiam!
[ Dodano: 2009-04-06, 11:44 ]
| kalolek16 napisa/a: | w UJ to moze bylas papiery złożyć....ale po Twoim wysokobudżetowym samochodzie stawiam, że starzy opłacili Ci jakieś zaoczne |
Niestety, nie mam rodziców . Do wszystkiego doszłam sama, ciężką pracą.
Inka - 2009-04-06, 11:45
to może Ci chodziło, że mam małe piersi ? już sama nie wiem, może to ten męski mózg tak działa i nie umie skumać o co Ci chodzi
kalolek16 - 2009-04-06, 11:49
Ojjj nie...tak nie rob, to nie BLOG zeby pisac co sie dzieje w rodzinie. Mamy Cie teraz przeprosic bo napisalas nie mam rodziców? Dziewczynko w świecie którym żyjemy każdy dochodzi do czegoś sam - cieżką pracą. Co jeszcze napiszesz ze Twoj pierwszy raz był w e30 i typ zrobił to wbrew Twojej woli ? Takie życie chlopacy z e30 lubią takie damy, którym kisiel cieknie na sam widok śmigła na masce i dużej ilości laminatu... musisz sie z tym pogodzić i kupno e36 niczego w życiorysie nie zmieni Ksiezniczko
slawo - 2009-04-06, 11:49
| Karolina napisa/a: | | Powinnaś mieć do siebie więcej szacunku i nie mieszać intymnych kwestii do polemiki. |
taka zlota mysl...z podrecznika dla akwizytorow??
Szajbaa - 2009-04-06, 11:49
Wszystko na temat!!!!!!!!!! Dać mu wódki!!
KAROLINKA odpowiedz mi tylko na pytanie po co w ogóle weszłaś na to forum skoro od razu zjechałas wszystkich????????
a co Ty niby taka dorosła jestes???? że smarkaczy widzisz w e30???
sie kurde staruszka znalazła!!!!!
co taka wykształcona jesteś a nawet na prostym forum nie umiesz się zachować??
przedmówcy wszystko powiedzieli!!
Swoim zachowaniem pokazałaś co najwyżej że masz 15 lat, a z beemką masz tyle wspólnego co ja z Remizą!! hyhy
Karolina - 2009-04-06, 12:04
Dobrze, dosyć już tego ubliżania. Popisaliście się
Szanowni Państwo, życzę Wam wszystkiego dobrego, aby wasze bmw nigdy nie sprawiało problemów, aby na waszym forum już nie przybyło takich osób jak ja, oraz oczywiście Wesołych świąt. Żegna Was "wykształciuch" i "kebab". Notabene "miło" było Was poznać Pozdrawiam.
kalolek16 - 2009-04-06, 12:06
ooo prosze i tym postem powinnas zaczac rozmowe
z pozdrowieniami DZIKU w Chełmie
Cypisek - 2009-04-06, 12:08
No Sławo, Bolsik -Borsik
slawo - 2009-04-06, 12:09
| Cypisek napisa/a: | No Sławo, Bolsik -Borsik |
wygrales ! no coz ,przeliczylem sie hehee
bedzie Bolsik;)
Szajbaa - 2009-04-06, 12:09
kebab to nie o tobie! pa
slawo - 2009-04-06, 12:10
| Karolina napisa/a: | | Szanowni Państwo, życzę Wam wszystkiego dobrego, aby wasze bmw nigdy nie sprawiało problemów |
dziekujemy z calego serca Tobie rozniez zyczymy wszystkiego najcudowniejszego
Karolina - 2009-04-06, 12:10
Tylko proszę nie pić z tytułu mojego odejścia
Do zobaczenia być może kiedyś.. w teatrze:)
Cypisek - 2009-04-06, 12:12
| Karolina napisa/a: | Tylko proszę nie pić z tytułu mojego odejścia
Do zobaczenia być może kiedyś.. w teatrze:) |
Teatrzyk to ty nam zrobiłaś, w naszym cichym spokojnym fowarku.
Karolina - 2009-04-06, 12:15
Przynajmniej coś się działo Szanowni Państwo Nie można popadać w stagnacje Trudno się z Wami rozstać, ale spóźnię się do pracy. Jeszcze raz Pozdrawiam
-Wasz "wykształciuszek"
Inka - 2009-04-06, 12:16
mi się tam fajnie dyskutowało przynajmniej się pośmiałam
Mack` - 2009-04-06, 12:54
Niezły fun Karolina, jesteś taka głupiutka i niby najmądrzejsza eh, ale ręce opadają jak się czyta twoje posty. Każdy z Ciebie leje jak się tylko da to weź no przejdz sie na bmwsport i zobaczy czy Cie tam nie ma .
Proponuję dać jej w prezencie bana na forum . Za co ? Za niewinność =).
Taka osoba tylko zaniża poziom forum swoim słodkim pierdzeniem.
Dam flaszke za info co to za dzidzia nr rej Bmw (KEBABA ŁEEE ) i foto =). Przez taką osobę sprzedaje e36 328 by się nie utożsamiać modelem auta z taka kobietą.
Kupie e30 gratis może ktoś dresa dorzuci mam nadzieje.
slawo - 2009-04-06, 13:11
| Mack` napisa/a: | | Proponuję dać jej w prezencie bana na forum . Za co ? Za niewinność =). |
nie zasluzyla jesczze na to narazie probujemy ja uswiadomic ze wielu z nas posiada o wiele wyzsze wyksztalcenie od niej oraz kwalifikacje i sie z tym nie obnosi bo to zalatuje syfem i brakiem dobrego wychowania;)
druga rzecz - wyksztalcenie a oglada i umiejetnosc zachowania sie w towarzystwie to dwie rozne sprawy
odrazu przypomnialo mi sie jak na pewnym bankiecie w miedzyzdrojach pewna "pani" bardzo znana zaczela ę ą ah... hehe
Obawiam sie ze sie zamknie w sobie sikora przez nas hehee
Bagor - 2009-04-06, 13:52
| Łukasz napisa/a: | Pachołek PiSu zapluł monitor
Twoje zdrowie |
Ja zaplułem? To Ty mało nie popuścisz, żeby tylko jakoś dogryźć Karolinie. Chyba właśnie Ty dawno zbliżenia nie miałeś i na forum odreagowujesz. Jesteś Palikotem tego forum. Takim trefnisiem, który udaje inteligencika, a w rzeczywistości jest pajacem. Masz styl pismaka z Super Expressu.
Reszty wypowiedzi nie będę nawet komentował, bo odezwał się taki prawdziwy polski plebs, chamstwo i bydło. Ogólnie takie polskie bagno. Ciekawy jestem, ile osób, tak ochoczo piszących, powiedziałoby to samo Karolinie prosto w oczy...
Na innym forum, temat dawno zostałby oczyszczony z takich chamskich tekstów, a autorzy tych obelg dostaliby ostrzeżenia. Ale tutaj panuje taka atmosfera. Duście się w swoim smrodzie, twórzcie jeszcze gorszy obraz tego forum i klubu
Inka - 2009-04-06, 13:59
Bagor nie przesadzaj... Jaką inteligencję Karolina pokazała w swoim pierwszym poście ? sam masz e30... nie poczułeś się urażony ? ja się poczułam i dlatego wzięłam udział w tej całej dyskusji. Z góry stwierdziła, że ponad 20letnia BMW MUSI być BITA. Tak jakby miała w swoich rękach każdy wypuszczony z fabryki egzemplarz
ja wiem, że moja akurat była lekko puknięta, ale nie jest powiedziane czy tutaj w polsce (jestem jej 4tym właścicielem) czy w niemczech u pierwszego właściciela
slawo - 2009-04-06, 14:10
| Bagor napisa/a: | | Duście się w swoim smrodzie, |
wczoraj bylismy na lotnisku wiec pooddychalismy swiezym smrodem
Łukasz - 2009-04-06, 15:44
| Bagor napisa/a: | | Łukasz napisa/a: | Pachołek PiSu zapluł monitor
Twoje zdrowie |
Ja zaplułem? To Ty mało nie popuścisz, żeby tylko jakoś dogryźć Karolinie. Chyba właśnie Ty dawno zbliżenia nie miałeś i na forum odreagowujesz. Jesteś Palikotem tego forum. Takim trefnisiem, który udaje inteligencika, a w rzeczywistości jest pajacem. Masz styl pismaka z Super Expressu.
Reszty wypowiedzi nie będę nawet komentował, bo odezwał się taki prawdziwy polski plebs, chamstwo i bydło. Ogólnie takie polskie bagno. Ciekawy jestem, ile osób, tak ochoczo piszących, powiedziałoby to samo Karolinie prosto w oczy...
Na innym forum, temat dawno zostałby oczyszczony z takich chamskich tekstów, a autorzy tych obelg dostaliby ostrzeżenia. Ale tutaj panuje taka atmosfera. Duście się w swoim smrodzie, twórzcie jeszcze gorszy obraz tego forum i klubu |
to co tu jeszcze robisz? odpalaj wrotki i zmykaj szybciusio
Bagor - 2009-04-06, 15:51
| Inka napisa/a: | | Bagor nie przesadzaj. sam masz e30... nie poczułeś się urażony ? |
Karolina po prostu uogólniła. Dlatego wczoraj napisałem do niej prywatą wiadomość. Dostałem odpowiedź, zacytuję kawałek: "Uratowałeś honor 3 e30 "
Jak widać można osiągnąć cel, ale trzeba polemizować na poziomie i umieć rozmawiać na poziomie. Choć do tego potrzebny jest rozum. Łukasz to prostak, kmiot-żartowniś, myśli nie tą głową, dlatego dyskusję sprowadza do zbliżeń.
[ Dodano: 2009-04-06, 15:55 ]
Wy tylko potwierdzaliście stereotyp.
Yakuzatti - 2009-04-06, 16:28
btw. taką dygresję wrzucę.
Kase się zarabia głową, nie wykształceniem a to, że masz 5 z zaliczeń o niczym nie świadczy.
Wasz Dzik w Chełmie
a i jeszcze jedno,
człowieka się nie ocenia przez internet, tylko poznając go osobiście, także dystans chłopaki i dziewczęta, dystans do internetu.
Łukasz - 2009-04-06, 16:30
| Bagor napisa/a: | | Inka napisa/a: | | Bagor nie przesadzaj. sam masz e30... nie poczułeś się urażony ? |
Karolina po prostu uogólniła. Dlatego wczoraj napisałem do niej prywatą wiadomość. Dostałem odpowiedź, zacytuję kawałek: "Uratowałeś honor 3 e30 "
Jak widać można osiągnąć cel, ale trzeba polemizować na poziomie i umieć rozmawiać na poziomie. Choć do tego potrzebny jest rozum. Łukasz to prostak, kmiot-żartowniś, myśli nie tą głową, dlatego dyskusję sprowadza do zbliżeń.
[ Dodano: 2009-04-06, 15:55 ]
Wy tylko potwierdzaliście stereotyp. |
coś się nie możesz z nami rozstać pieniaczu
Widzisz coś jeszcze na swoim oplutym ekraniku?
Prezes klubu musi mieć z Ciebie pożytek
slawo - 2009-04-06, 16:53
| Bagor napisa/a: | | Jak widać można osiągnąć cel, ale trzeba polemizować na poziomie i umieć rozmawiać na poziomie. |
czasami tez przydaje sie poczucie humoru i rozumienie humoru
PS. zapomnialem dodac ze ja mam tylko paszport TVN-u i zamiast teatru wole ambitne niezalezne kino erotyczne
kalolek16 - 2009-04-06, 17:52
A ja tam pisalem co czulem...strasznie poczulem sie urazony tym stwierdzeniem bite e30....az az cos mnie w sercu zakuło i moze rzeczywiście zachowałem sie jak prostak...ale jestem tylko człowiekiem i bladzic rzecza ludzka jest moze teraz niech każdy napisze pod swoim nickiem jakie ma wykształcenie żeby osoby odwiedzające forum omijały z daleka takich prostaków jak osoby które brały udział w linczowaniu biednej karolinki po UJ ciezko pracujacej na NIEBITE e36tki
Miki - 2009-04-06, 18:18
oooo ale temat się rozwinął
szkoda tylko że dla sprawczyni całego zamieszania tak mocno utkwił w głowie stereotyp kierowcy starej poczciwej e30stki jako dresiarza koniecznie w czarnym aucie z czarnymi szybami, światłami tak pomalowanymi sprajem że nie widać jak świecą, dla którego nieistotny jest stan techniczny auta a ważniejszy jest wystawiony "zimny łokieć" i umca umca ze skrzyni w bagażniku... tak mocno, że aż zatrzymała się jej głowka w czasie a prawda jest taka że wiekszośc tych ludzi przesiadła się do e36 bo teraz jest to chyba najczęstsze auto które kupują młodzi ludzie o niskim ilorazie inteligencji motoryzacyjnej dla kozaczenia pod wiejską dyskoteką ... żałosne... oczywiście nie wrzucam wszytskich właścicieli e36 do jednego worka więc nie obrażać się tu na mnie
MAJSU - 2009-04-06, 18:27
Reszty wypowiedzi nie będę nawet komentował, bo odezwał się taki prawdziwy polski plebs, chamstwo i bydło. Ogólnie takie polskie bagno. Ciekawy jestem, ile osób, tak ochoczo piszących, powiedziałoby to samo Karolinie prosto w oczy...: |
Jak się w niczym praktycznie z Bagorem nie zgadzam to tutaj mu przyznam rację. Większość piszących tu osób zbłaźniła się niesamowicie
Inka - 2009-04-06, 18:49
MAJSU, powiedz mi tak szczerze czym jak się zbłaźniłam ? przyznaniem się, że kupiłam bita e30 w dieslu, którą chcę doprowadzić w 90% do totalnej serii ? Tego, że bronię ludzi, którzy tymi autami jeżdżą a nie wrzucam kobiet i mężczyzn jeżdżących e30 do jednego worka z napisem dres i wiejski tjun ?
Rom535 - 2009-04-06, 18:52
e30 za 2600 tys to wiadomo ze syf nie trzeba nawet strony otwierac a gaz robi z niej jeszcze wieksze gowno i spowalnia ze nawet tira nie da sie wyprzedzic/////
Inka - 2009-04-06, 18:57
jeżeli ten tekst był do mnie to sobie dobrze poczytaj o moim aucie. ZAMIENIŁAM POLONEZA W BENZYNIE NA BMW W DIESLU ! coś takiego jak LPG dla mnie nie istnieje. Wiem co to robi z silnikiem, do czego prowadzi i jak bardzo zamula auto jak jest źle zamontowane... zresztą nawet jak jest dobrze zamontowane to i tak uważam to za największy badziew na świecie
Rom535 - 2009-04-06, 19:07
| Inka napisa/a: | | jeżeli ten tekst był do mnie to sobie dobrze poczytaj o moim aucie. ZAMIENIŁAM POLONEZA W BENZYNIE NA BMW W DIESLU ! coś takiego jak LPG dla mnie nie istnieje. Wiem co to robi z silnikiem, do czego prowadzi i jak bardzo zamula auto jak jest źle zamontowane... zresztą nawet jak jest dobrze zamontowane to i tak uważam to za największy badziew na świecie |
Nie personalnie do ciebie ,odpalilem pierwsza strone i widze ze marnujecie czas i posty na padline za 2600 i ja razem z Wami hhehehe
slawo - 2009-04-06, 19:24
| MAJSU napisa/a: | | Bagor napisa/a: |
Reszty wypowiedzi nie będę nawet komentował, bo odezwał się taki prawdziwy polski plebs, chamstwo i bydło. Ogólnie takie polskie bagno. Ciekawy jestem, ile osób, tak ochoczo piszących, powiedziałoby to samo Karolinie prosto w oczy...: |
Jak się w niczym praktycznie z Bagorem nie zgadzam to tutaj mu przyznam rację. Większość piszących tu osób zbłaźniła się niesamowicie |
Majsu widzisz chodz jedna w tym pozytywna sprawa hahaa to ze sie zgadzasz z bagorem to cud normalnie jakis jakze wielka w tym moja zasluga hahaa
PS. korzucha brak na forum,to ktos musi kontynuowac jego dzielo... czy to sie komus podoba czy nie
MAJSU - 2009-04-06, 19:33
| Inka napisa/a: | | MAJSU, powiedz mi tak szczerze czym jak się zbłaźniłam ? przyznaniem się, że kupiłam bita e30 w dieslu, którą chcę doprowadzić w 90% do totalnej serii ? Tego, że bronię ludzi, którzy tymi autami jeżdżą a nie wrzucam kobiet i mężczyzn jeżdżących e30 do jednego worka z napisem dres i wiejski tjun ? |
Sposobem w jaki prowadzisz tą dyskusje.
| slawo napisa/a: |
Majsu widzisz chodz jedna w tym pozytywna sprawa hahaa to ze sie zgadzasz z bagorem to cud normalnie jakis jakze wielka w tym moja zasluga hahaa
PS. korzucha brak na forum,to ktos musi kontynuowac jego dzielo... czy to sie komus podoba czy nie |
To jest pierwszy i ostatni raz obiecuję
veronx - 2009-04-06, 21:43
ja powiem Wam tak , BMW w Polsce od zawsze się będzie kojarzyć z dresami , i czy to e30 czy e36 nie ważne , bo Polacy są tacy , że jak sobie coś obiorą za cel obelg i wyśmiewań to już nie odpuszczą , ogólnie taki naród , że zazdrości i drugiemu tylko nóż w plecy wbić . Póki nie kupiłem BMW i nie poznałem wielu osób(użytkowników) związanych z tą marką myślałbym dalej tak jak większość ludzi w Polsce . Niestety sam znam kilka przypadków (akurat w e36) ludzi którzy przyprawiają mnie o opad rąk , nóg i bóg wie czego jeszcze . Muzyka siecze z ich aut niemiłosiernie i nie wiadomo co słuchać tą łupankę czy wycie ich ,,sportowego" wydechu . A my tutaj zamiast kłócić się i wymieniać obelgami , trzymajmy jakiś poziom i odpychajmy głupie stereotypy o nas jak najdalej , takie moje zdanie ,
pozdrawiam Was wszystkich
Inka - 2009-04-06, 21:46
ah miałam fajny tekst napisany ale się powstrzymam... wolę się w język ugryźć jak za dużo powiedzieć
slawo - 2009-04-06, 21:48
| Inka napisa/a: | | ah miałam fajny tekst napisany ale się powstrzymam... wolę się w język ugryźć jak za dużo powiedzieć |
dawaj dziołcha dawaj...trzeba sie posmiac troche i wyluzowac
mareks - 2009-04-06, 21:49
| Inka napisa/a: | | ah miałam fajny tekst napisany ale się powstrzymam... wolę się w język ugryźć jak za dużo powiedzieć |
powiedz powiedz
albo wyslij mi na PW, tak zeby nikt inny nie widzial
Dixi - 2009-04-06, 21:51
| veronx napisa/a: | | ja powiem Wam tak , BMW w Polsce od zawsze się będzie kojarzyć z dresami |
Też mi się tak wydaje, to samo tyczy się skodziarzy, dziadków w volvo i mercedesach czy choćby buraków w VW, ale czy warto się tym przejmować ? chyba nie...
[ Dodano: 2009-04-06, 20:52 ]
Inka, jeszcze nie masz żadnego ostrzeżenia :d wal śmiało
Inka - 2009-04-06, 21:56
ogólnie chodziło mi o to, że porównywanie wszystkich e30 do zgnitego i bitego z każdej strony auta jest bezsensowne, bo jest wiele takich... tak wiem już pisałam..., które sobie żyją od kupna u jednego właściciela i nigdy stłuczki nie miały, a właściciele na nie chuchają i dmuchają i tylko lakier polerują i naprawiają wtedy kiedy trzeba. Nie wiem skąd ma Karolina swoją e36, ale wydaje mi się, że kupiła używkę i pewnie sama nie wie co w niej dokładnie siedzi. Ja się przyznaję bez bicia, że moja ślicznotka była puknięta w lewą stronę. Mam w niej masę do zrobienia ale mam nadzieję, że będę tak zawzięta w naprawach jak to miało miejsce z moim polonezem. Doprowadzę ją do ideału i będzie jeszcze piękniejsza niż w tej chwili jest
a od Mercedesa mi się odwalić mój mężczyzna śmiga W124 w kombi z silnikiem 3litry diesel. Ładnie to klekocze
Karolina - 2009-04-06, 22:43
ZAMIENIŁAM POLONEZA W BENZYNIE NA BMW W DIESLU ! coś takiego jak LPG dla mnie nie istnieje.
Inka: no tak lpg dla Ciebie nie istnieje, a pomijasz to ze Twoje 2,4td przepala litr oleju na 100km, wtryski leją że aż za tobą ciemno, a turbina ma centymetr luzu i już nie daje ciśnienia. Mało tego przeżuca olej do intercoolera bo wszystkie uszczelnienia już sparciały. Świece żarowe oczywiście grzeją aż dwie na krzyż Tak, to jest własnie stary poczciwy dieselek. Znam to z autopsji bo miałam TDS-a
slawo - 2009-04-06, 22:46
nie kazdy tds to padlina,jak sie dba tak sie ma
Karolina - 2009-04-06, 22:53
Niestety, stary diesel tak ma, a zima to dla niego ciężka próba. W benzynie choćby się tłoki wywracały to i tak zapali, aczkolwiek Inka pewnie nie wie co pisze, chyba nigdy nie jeździła A6 na sekwencji. Tam "zamuła" nie występuje.
Dixi - 2009-04-06, 22:58
Karolina, stary diesel tak ma ? sorry... ale jeśli coś dobrze chodziło w 1994r to przy odpowiednim dbaniu w 2009r równie dobrze będzie chodzić... jeśli ktoś mówi, że M51 czy M21 to kiepskie silniki to albo miał do czynienia z jakimś trupem albo w ogóle na oczy nie widział...
ps. tak w ogóle to diesel na pole
[ Dodano: 2009-04-06, 22:00 ]
| Karolina napisa/a: | | na sekwencji. |
pod warunkiem, że jest dobrze założona... to tak samo jak z dieslem, dobrze dbany będzie dobrze chodził, dobrze założona sekwencja też będzie chodzić, ale kto chce jeździć kuchenką ?
slawo - 2009-04-06, 23:04
| Dixi napisa/a: | | że M51 czy M21 to kiepskie silniki to albo miał do czynienia z jakimś trupem albo w ogóle na oczy nie widział... |
dobrze prawisz kolego, latalem sporo 524td i pieknie to chodzilo na tamte lata,zrobilo ponad 400tys i dalej chodzilo jak burza,a lekko to nie mialo
Dixi - 2009-04-06, 23:10
| slawo napisa/a: | dobrze prawisz kolego, latalem sporo 524td i pieknie to chodzilo na tamte lata,zrobilo ponad 400tys i dalej chodzilo jak burza,a lekko to nie mialo |
Dokładnie, tu śmiem zaznaczyć, że w 82r 524td było najszybszym produkowanym seryjnie dieslem (osiągał prawie 200 km/h) a w 83 dostał złotą kierownice, na tle mercedesa 2,0d to była rakieta Więc czemu ma być to zły silnik ? Może Karolina zapoda jakieś fakty przykłady? bo to żę np. świece żarowe są do wymiany po jakiś czasie to chyba normalne, i też chyba normalne jest to, że samochód będzie miał problem z odpalaniem jak będzie miał owe świece uszkodzone? Więc kompletnie nie rozumiem, mówienia że M21 słabo odpala na uszkodzonych świecach żarowych czy tam czymś jeszcze... chyba normalne że auto z usterką wynikającą z eksploatacji będzie się zachowywać źle... no ale czekamy na fakty, jakie to wady techniczne wynikające z budowy mają te dwa diesle?
mareks - 2009-04-06, 23:13
wole jezdzic kuchenka niz traktorem
niewiem skad tyle agresji i niecheci do lpg moze sprawia czasem troche klopotow ale ja ogolnie nie narzekam, jedynum nankamentem jest czeste tankowanie. a ile przyjemnosci
Dixi - 2009-04-06, 23:18
| mareks napisa/a: | wole jezdzic kuchenka niz traktorem |
a ja benzyną
| mareks napisa/a: | niewiem skad tyle agresji i niecheci do lpg moze sprawia czasem troche klopotow ale ja ogolnie nie narzekam, jedynum nankamentem jest czeste tankowanie. a ile przyjemnosci |
a po co robić sobie dodatkowe problemy? po co jeździć co chwila na stację? itd. itp.
Ja już pomijając szkodliwość lpg, cenię sobie "oryginalność" w samochodach a to ma się nijak z kiepsko zamontowaną instalacją lpg (ok. 90% instalacji jest założona przez partaczy)
Dominik - 2009-04-06, 23:22
Zaczyna się... Diesle są do bani. Mój gaśnie na skrzyżowaniu w najmniej spodziewanym momencie, czyli gdy chcę ruszyć z kopyta i to akurat wtedy gdy obok mnie stoi jakaś fajna laska w zadziornym aucie i robi miaaaał
...się rozmarzyłem...
slawo - 2009-04-06, 23:26
| Dominik napisa/a: | :lol: Zaczyna się... Diesle są do bani. Mój gaśnie na skrzyżowaniu w najmniej spodziewanym momencie, czyli gdy chcę ruszyć z kopyta i to akurat wtedy gdy obok mnie stoi jakaś fajna laska w zadziornym aucie i robi miaaaał
...się rozmarzyłem... |
Ty bys sie lepiej pochwalil swoim traktorem
a gasnie Ci bo rope sie leje z dystrybutora a nie z kanki
Łukasz - 2009-04-06, 23:27
http://www.pokacycki.eu/photos/showdet/3949
a wracając do tematu to nieźle wyszłaś Karolina - widzisz, mówiłem, że nie ma się czego wstydzić, my tu jesteśmy jedną wielką rodziną - koledzy napewno pochwalą odwagę. W końcu nic co ludzkie nie powinno być nam obce.
swoją drogą wykształcone dziewczyny kojarzyły się mi z rozmiarem A, a Ty nas tu tak ładnie zaskoczyłaś, no,no
slawo - 2009-04-06, 23:28
| Łukasz napisa/a: | http://www.pokacycki.eu/photos/showdet/3949
a wracając do tematu to nieźle wyszłaś Karolina - widzisz, mówiłem, że nie ma się czego wstydzić, my tu jesteśmy jedną wielką rodziną - koledzy napewno pochwalą odwagę. W końcu nic co ludzkie nie powinno być nam obce.
swoją drogą wykształcone dziewczyny kojarzyły się mi z rozmiarem A, a Ty nas tu tak ładnie zaskoczyłaś, no,no |
nie no nie przy jedzeniu z takimi wymionami hehee
mareks - 2009-04-06, 23:29
tez bym chetnie posmigal tylko na pb ale mam wazniejsze wydatki a pozatym kupilem swoja z tym dobrodziejstwem, i mozna sie przyzwyczaic do odwiedzania stacji raz na tydzien. to tylko kolejny rodzaj paliwa, wole dzielic samochody na rwd i reszte
na pb tez sie co chwila jezdzi
slawo - 2009-04-06, 23:31
| mareks napisa/a: | | na pb tez sie co chwila jezdzi |
a wyobraz sobie ile sie jezdzi jak sie ma 4 potwory co pija hehe - nie musisz mi zazdroscic hehe
Cypisek - 2009-04-06, 23:34
| Karolina napisa/a: | | przeżuca |
Ohohohoho wykształciuch zaczyna mylić się w zeznaniach, polonistyka to to nie była
Łukasz - 2009-04-06, 23:34
| slawo napisa/a: | | Łukasz napisa/a: | http://www.pokacycki.eu/photos/showdet/3949
swoją drogą wykształcone dziewczyny kojarzyły się mi z rozmiarem A, a Ty nas tu tak ładnie zaskoczyłaś, no,no |
nie no nie przy jedzeniu z takimi wymionami hehee |
przestań, bo się dziewczyna w ogóle zamknie w sobie
slawo - 2009-04-06, 23:36
| Łukasz napisa/a: | | przestań, bo się dziewczyna w ogóle zamknie w sobie |
mam znakomite lekarstwo na zamykanie sie w sobie no moze nie 18cm w zwisie,ale narazie wszystkie pacjentki zadowolone z rezultatow kuracji
Dixi - 2009-04-06, 23:36
mareks, każdy ma swoje zdanie na ten temat, przy braku kasy jeden woli jeździć na lpg a inny dieslem a jeszcze ktoś małą benzynką albo w ogóle nie mieć auta... ja gdybym szukał ekonomi w aucie (choć mi się wydaje że każde auto to skarbonka, nawet nowe) to na pewno nie jeździł bym bmw
Dominik - 2009-04-06, 23:46
BMW i oszczędność można pogodzić. Ja do gazu nic nie mam. Dzięki temu, że męczyłem się 3 lata z gazownią, odłożyłem na 2-letnie e90
Inka - 2009-04-06, 23:46
| Cytat: | Inka: no tak lpg dla Ciebie nie istnieje, a pomijasz to ze Twoje 2,4td przepala litr oleju na 100km, wtryski leją że aż za tobą ciemno, a turbina ma centymetr luzu i już nie daje ciśnienia. Mało tego przeżuca olej do intercoolera bo wszystkie uszczelnienia już sparciały. Świece żarowe oczywiście grzeją aż dwie na krzyż Tak, to jest własnie stary poczciwy dieselek. Znam to z autopsji bo miałam TDS-a |
Karolina do Twojej informacji... niestety pomyliłaś się, bo jakby moje 2,4td spali na 100km 1 litr oleju silnikowego, bo pewnie taki miałaś na myśli to już dawno by mi się oświeciła kontrolka ciśnienia oleju intercoolera nie posiadam skarbie uszczelniacze mają się bardzo dobrze, zaworki też a świece żarowe ledwo co wymienione musiały być bo nie mają najmniejszego problemu odpalić czy jest ciepło czy zimno na podwórku. Auto cały czas stoi pod chmurką i poza jedną akcją z zamarzniętymi zamkami w drzwiach mnie do tej pory nie zawiodło. Stary poczciwy dieselek pojedzie nawet na oleju rzepakowym a taki "nowoczesny" tds nawet nie drgnie aha jeszcze wtryski... sprawdzone i robią śliczną mgiełkę tak jak trzeba i nie leją coś jeszcze Ci wytłumaczyć ?
slawo - 2009-04-06, 23:49
| Inka napisa/a: | | intercoolera nie posiadam skarbie |
to moze skarby nasze jakas akcja w kisielu?
| Dominik napisa/a: | | Dzięki temu, że męczyłem się 3 lata z gazownią, odłożyłem na 2-letnie e90 |
wiedzialem ze z tego klepania e30 w koncu cos wyjdzie,stawialem na przystanek autobusowy,a tu niespodzianka - wyszlo e90;)
Karolina - 2009-04-06, 23:52
| slawo napisa/a: | | Łukasz napisa/a: | | przestań, bo się dziewczyna w ogóle zamknie w sobie |
mam znakomite lekarstwo na zamykanie sie w sobie no moze nie 18cm w zwisie,ale narazie wszystkie pacjentki zadowolone z rezultatow kuracji |
Jak zwykle kolega próbuje przekonać użytkowników, jakiego potwora posiada w spodniach Niestety- Twoich kolegów na forum to nie interesuje. Prawdopodobnie nie reprezentują homoseksualnej części społeczeństwa Nawiasem mówiąc, ktoś tu chyba pomylił centymetry z milimetrami
Inka - 2009-04-06, 23:52
| slawo napisa/a: | | Inka napisa/a: | | intercoolera nie posiadam skarbie |
to moze skarby nasze jakas akcja w kisielu?
|
absolutnie nie wole go zjeść
slawo - 2009-04-06, 23:57
| Karolina napisa/a: | | Prawdopodobnie nie reprezentują homoseksualnej części społeczeństwa |
masz cos przeciw gejom? grozisz mi?
| Karolina napisa/a: | | Nawiasem mówiąc, ktoś tu chyba pomylił centymetry z milimetrami |
bo mam w okularach denka od szampana i tak powiekszaja
Łukasz - 2009-04-06, 23:59
| Karolina napisa/a: | | slawo napisa/a: | | Łukasz napisa/a: | | przestań, bo się dziewczyna w ogóle zamknie w sobie |
mam znakomite lekarstwo na zamykanie sie w sobie no moze nie 18cm w zwisie,ale narazie wszystkie pacjentki zadowolone z rezultatow kuracji |
Jak zwykle kolega próbuje przekonać użytkowników, jakiego potwora posiada w spodniach Niestety- Twoich kolegów na forum to nie interesuje. Prawdopodobnie nie reprezentują homoseksualnej części społeczeństwa Nawiasem mówiąc, ktoś tu chyba pomylił centymetry z milimetrami |
fellatio?
Karolina - 2009-04-07, 00:15
Drodzy Panowie, dyskusja znowu schodzi na mało przyjemny temat Czuję,że nie powinnam się tutaj pojawiać więc znikam. Dobranoc:)
slawo - 2009-04-07, 00:18
| Karolina napisa/a: | Drodzy Panowie, dyskusja znowu schodzi na mało przyjemny temat Czuję,że nie powinnam się tutaj pojawiać więc znikam. Dobranoc:) |
wroc wroc, nie to zebym zalowal Cypiskowi flachy ale rozbawilas towarzystwo
raven - 2009-04-07, 00:21
Karolino...
Najzwyczajniej w świecie, źle zaczęłaś. Pomijam już fakt, że jest odpowiedni temat dla nowych użytkowników, nie w tym rzecz. Piszesz o jakimś wykształceniu, kończonych studiach etc, etc tylko nie o to chodzi co kto kończył. Widzisz posiadanie wiedzy nie czyni człowieka mądrym, tak samo jak jej brak nie definiuje głupka. Nie trzeba znać etyki by postępować moralnie. Mądrość to umiejętność wykorzystania posiadanej wiedzy, nie zaś jej prezentacja.
Świat nie jest idealny i nie ma w nim równości o, którą prosisz. Jeśli tego nie widzisz to faktycznie żyjesz w teatrze i grasz jakąś rolę - tylko przed kim. Tutaj na pewno na nikim nie zrobiła wrażenia i te 6 stron docinek powinny Ci to dobitnie uświadomić.
Chcąc wejść do jakiejś grupy ludzi należy przestrzegać ich reguł, należy zaakceptować ich język, sposób bycia i to, że są różni jak różni są ludzie. W tym aspekcie wykazałaś się totalną ignorancją lub Jesteś w pewien sposób ułomna, co przejawia się nieumiejętnością asymilacji z innymi.
Z drugiej strony popieram słowa MAJSU, reakcja części forumowiczów była niewspółmierna do tego co zaczęło całe to zamieszanie a walenie tekstami o marynie i cycach świadczy o braku kultury.
Tak na koniec - na autach się nie znasz - wyobraź sobie, że jestem posiadaczem 33 letniego forda granady, który nie był bity ani naprawiany powypadkowo, także sumując, czy dla Ciebie reasumując - trochę pokory w osądach, jakiegoś specyfiku na rozluźnienie i zacznij od nowa a myślę że zaskoczy Cię ilość życzliwych osób na tym forum, pozdrawiam.
sowin19 - 2009-04-07, 00:45
A myślałem że to forum emerytów Dawno się tak tu nie uśmiałem
raven, Lepiej się nie da tego ująć
Inka - 2009-04-07, 07:02
popieram ravena Jak Karolina zacznie jeszcze raz tak jak trzeba, to na pewno znajdzie tu wiele życzliwych ludzi chętnych do pomocy
Karolina - 2009-04-07, 08:49
Drodzy Państwo,
jeżeli kogoś uraziłam proszę przyjąć przeprosiny. Nie miałam na celu nikogo obrażać, myślę, że Państwa również trochę poniosło, ale nie będziemy tego teraz rozstrzygać. Oczywiście nie znam się na samochodach, w końcu jestem tylko drobną niewinna kobietą Wiedza, którą posiadam w tej dziedzinie, jest pewnie w porównaniu do tej, którą Państwo reprezentują niczym Suma Sumarum, myślę, że są Państwo zadowoleni z mojej wizyty. Ktoś zyskał Bolsa, ktoś inny miał okazję wyżyć się na mnie werbalnie, a jeszcze inni mogli pochwalić się na łamach forum swoimi atrybutami pozdrawiam!
kalolek16 - 2009-04-07, 09:23
fuuuuuuuuuck wszystko mnie ominelo z osob ktore przepraszasz to chyba zaliczam sie do tych którzy mieli okazje wyżyć sie werbalnie...no ale niestety mnie bolsika nikt nie dal no ale....przeprosiny przyjete i jeszcze raz prosze zapamietac istnieja niebite e30...a nr 1 remizowych dyskotek jest teraz honda civic, bmw e36 i golf 3 w kolejnosci dowolnej
Cypisek - 2009-04-07, 09:35
| kalolek16 napisa/a: | | a nr 1 remizowych dyskotek jest teraz honda civic, bmw e36 i golf 3 w kolejnosci dowolne |
Dokładnie, na e30 lachony już nie lecą.
BULLET - 2009-04-07, 09:44
jeśli chodzi o stare diesle to mam Mercedesa W123 który ma29 lat (przebieg nieznany) i śmiga bez problemów i pali od strzała.wystarczy że 4świece zagrzeją i pompa poda ropę.Więc nie zgodze sie z niektórymi wypowiedziami.A jak Ci sie tłok wywróci to możesz zapomnieć o jeżdzie więc sie zastanów co za pierdoły piszesz.
Karolina - 2009-04-07, 10:07
vice versa
slawo - 2009-04-07, 10:46
| Karolina napisa/a: | Drodzy Państwo,
jeżeli kogoś uraziłam proszę przyjąć przeprosiny. Nie miałam na celu nikogo obrażać, myślę, że Państwa również trochę poniosło, ale nie będziemy tego teraz rozstrzygać. Oczywiście nie znam się na samochodach, w końcu jestem tylko drobną niewinna kobietą Wiedza, którą posiadam w tej dziedzinie, jest pewnie w porównaniu do tej, którą Państwo reprezentują niczym Suma Sumarum, myślę, że są Państwo zadowoleni z mojej wizyty. Ktoś zyskał Bolsa, ktoś inny miał okazję wyżyć się na mnie werbalnie, a jeszcze inni mogli pochwalić się na łamach forum swoimi atrybutami pozdrawiam! |
Przeprosiny przyjete, widzisz, tak trzeba bylo zaczac od poczatku Milo,sympatycznie i z klasa...
jesli poczulas sie dotknieta - przepraszamy...wybacz lubimy dotykac hihih
zacznijmy od poczatku....
mam na imie Slawo...pije od 8 lat
Inka - 2009-04-07, 10:50
slawo,
mafia - 2009-04-07, 11:58
sporo mnie ominęło
przyznaje, że z wypiekami na twarzy i bananem na mordzie przeczytałem całe 6 stron
i że mimo studiowania na politechnice krakowskiej, które miałoby niby o czymś świadczyć, połowy wypocin naszej forumowej erudytki nie zczaiłem
ubertrollica.
parampampam, moje auto ma 23 lata, jest niebite, buda ma 153tys. km przebiegu, silnik 110tys, oryginalny lakier położony noh ajnmal 1,5 roku temu, 3 dyfer bo dwa już zabiłem na nielegalnych wyścigach i 4ty komplet opon z tyłu, bo notorycznie je miele pod dyskoteką.
pokacycki.
Łukasz - 2009-04-07, 13:07
pokacycki rulezzzzzzzzzzzz
jackx - 2009-04-07, 13:55
| Cypisek napisa/a: | | Dokładnie, na e30 lachony już nie lecą. |
aaa na mojego lecą
Yakuzatti - 2009-04-07, 16:04
jack, to nie na E30, a na Ciebie przecież jesteś jak neon pod autem
jackx - 2009-04-07, 16:52
Yakuzatti,
Yakuzatti - 2009-04-07, 18:25
jackx, swoją drogą, kiedy polatamy cabriosem?
zolwik - 2009-04-07, 18:34
Dawno nie bylo mnie tu a widze temat pieknie się rozwinoł.
Wiec BUNIA - to określenie mojej każdej e30, a mialem takich juz 5 i nadal jezdze E30
Co to ,,tego syfu za 2600 ktore nie wyprzedzi tira''
jak auto było w moich rekach, bylo dofinansowane i dopieszczone jak to pierwszy samochod.
PS. Ngdy nie chodziłem w dresie i nie bede,
PS2. Temat zamieściłem w czarnej liście bo wiem ze nie jeden by sie na nia połakomił takie sa realia niestety.
Nie przeszkadzam w dyskusji, offtopujcie dalej Pozdrawiam
Dixi - 2009-04-07, 18:52
nieźle się rozwija ta dyskusja
Ja dla odmiany mam E30 po to by stała w garażu i żebym miał komu prezenty robić
slawo - 2009-04-07, 18:55
| Dixi napisa/a: | | Ja dla odmiany mam E30 po to by stała w garażu i żebym miał komu prezenty robić |
nie uwazasz ze to najlepiej wydane pieniadze?
i nie powie Ci ze prezent kiepski hehe idealna kochanka
davidx_net - 2009-04-07, 19:19
Mijałem się dziś z tym autkiem... Słabo wygląda Jeszcze ten tylni, wsiórski zderzak
Karolina - 2009-04-07, 21:35
Zolwiku,
Ty sprzedałeś swoją "bunie" w idealnym stanie, a ktoś ja tak brutalnie zbeszcześcił? Skoro była w idealnym stanie- dopieszczona jak mały kotek to dlaczego jej się pozbyłeś niczym wyrodny rodzić? Pozdrawiam!
Dixi - 2009-04-07, 21:45
| slawo napisa/a: | nie uwazasz ze to najlepiej wydane pieniadze? |
| Cytat: | i nie powie Ci ze prezent kiepski hehe idealna kochanka |
jackx - 2009-04-07, 22:15
przestańcie kur... wreście beemki nazywać "BUNIA" , jest to takie zniewieściałe ze pawia chce sie na wolność wypuścić
jak juz ktoś chce uzywac zdrobnień to niech sobie kupi 206CC pomaluje na rózowo i nazwie go Serż
zolwik - 2009-04-07, 22:30
| davidx_net napisa/a: | Mijałem się dziś z tym autkiem... Słabo wygląda Jeszcze ten tylni, wsiórski zderzak |
Ospojlerowanie zendera, mi sie akurat podobalo ( z przodu tez był, po bokach Mtech 1 z sierpem)
| Karolina napisa/a: | Zolwiku,
Ty sprzedałeś swoją "bunie" w idealnym stanie, a ktoś ja tak brutalnie zbeszcześcił? Skoro była w idealnym stanie- dopieszczona jak mały kotek to dlaczego jej się pozbyłeś niczym wyrodny rodzić? Pozdrawiam! |
Miałem nie ciekawą sytuacje więc musiałem
| jackx napisa/a: | przestańcie kur... wreście beemki nazywać "BUNIA" , jest to takie zniewieściałe ze pawia chce sie na wolność wypuścić
jak juz ktoś chce uzywac zdrobnień to niech sobie kupi 206CC pomaluje na rózowo i nazwie go Serż |
Są gusta i guściki. Swiat nie kręci sie wokół Ciebie
mareks - 2009-04-07, 22:37
bunia bunia bunia bunia bunia bunia bunia bunia bunia bunia bunia bunia
nie wiem jak mozna nie lubic tego sympatycznego i wzbudzajacego powszechna wesolosc okreslenia
bunia
davidx_net - 2009-04-07, 22:51
| zolwik napisa/a: | | davidx_net napisa/a: | Mijałem się dziś z tym autkiem... Słabo wygląda Jeszcze ten tylni, wsiórski zderzak |
Ospojlerowanie zendera, mi sie akurat podobalo ( z przodu tez był, po bokach Mtech 1 z sierpem)
| jackx napisa/a: | przestańcie kur... wreście beemki nazywać "BUNIA" , jest to takie zniewieściałe ze pawia chce sie na wolność wypuścić
jak juz ktoś chce uzywac zdrobnień to niech sobie kupi 206CC pomaluje na rózowo i nazwie go Serż |
Są gusta i guściki. Swiat nie kręci sie wokół Ciebie |
No niestety.. mało co z tego M-Techa zostało..
Ps. Jak już to był to M-Technik 2 bo 1 pasuje tylko do wąskiej lampy
U mnie pod szkołą stoi 206CC.. może nie różowe a czerwone, jeździ nim jakaś blond cizia.. zapytam sie jej jak zwie tego swojego bezdasznika
zolwik - 2009-04-07, 22:56
niestety, kazde auto chcialem doprowadzic do najlepszego stanu,
Obecna bunia( ) wyglada tak:
davidx_net - 2009-04-07, 23:00
| zolwik napisa/a: | niestety, kazde auto chcialem doprowadzic do najlepszego stanu,
Obecna bunia( ) wyglada tak:
Obrazek |
Hehe, znalazłem dla swojej buni (:D) siostre bliźniaczke Choruje na te kółka.. tylko 4x 9x16
kazik - 2009-04-07, 23:16
Leże i kwiczę ze śmiechu
Najlepszy temat na tym forum odkąd tu jestem( 2004-09-26).
Lala ( Karolina)> nie widziałaś nie szpachlowanej e30 bo niby gdzie-ich właściciele pod remizę nie zajadą bo furory glebą i mtechem tam się nie robią a na panienki ganiają do lokalu bo nie lubią przemądrzałych blachar zarabiających przy drodze tyłkiem na zajechane e36 od turka i jakieś tam studia .
Zmień towarzystwo
davidx_net - 2009-04-07, 23:59
| kazik napisa/a: | a na panienki ganiają do lokalu bo nie lubią przemądrzałych blachar zarabiających przy drodze tyłkiem na zajechane e36 od turka i jakieś tam studia .
Zmień towarzystwo |
I zabawa zaczyna się od nowa A juz myślałem że zadnego postu Karoliny już tu nie zobacze
Karolina - 2009-04-08, 09:06
| kazik napisa/a: | Leże i kwiczę ze śmiechu
Najlepszy temat na tym forum odkąd tu jestem( 2004-09-26).
Lala ( Karolina)> nie widziałaś nie szpachlowanej e30 bo niby gdzie-ich właściciele pod remizę nie zajadą bo furory glebą i mtechem tam się nie robią a na panienki ganiają do lokalu bo nie lubią przemądrzałych blachar zarabiających przy drodze tyłkiem na zajechane e36 od turka i jakieś tam studia .
Zmień towarzystwo |
Kazku!
Jesteś tak prymitywny, że aż mi ciebie żal. Reprezentujesz to forum od najgorszej strony i kompromitujesz wszystkich użytkowników. Pewnie nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy, kim naprawdę jesteś- malutkim, głupiutkim przedstawicielem homo...,na pewno nie "sapiens". Siedzi w tobie kwintesencja chamstwa.
Z każdym, z kim prowadziłam tutaj dyskusję doszłam do jakiegoś porozumienia. W końcu wszyscy się nawet kulturalnie pożegnaliśmy na sympatycznym poziomie. Niestety, Kazior musiał dodać od siebie kilka słów na bardzo niskim poziomie. Po prostu wstyd!!
[ Dodano: 2009-04-08, 09:09 ]
| davidx_net napisa/a: | | kazik napisa/a: | a na panienki ganiają do lokalu bo nie lubią przemądrzałych blachar zarabiających przy drodze tyłkiem na zajechane e36 od turka i jakieś tam studia .
Zmień towarzystwo |
I zabawa zaczyna się od nowa A juz myślałem że zadnego postu Karoliny już tu nie zobacze |
Niestety, nie będzie już zabawy. Z takimi ludźmi jak Kazek nie chcę być w jednym towarzystwie. Oczywiście innych użytkowników nie chce urazić. Pozdrawiam.
Łukasz - 2009-04-08, 09:56
ale idziesz już?
MAJSU - 2009-04-08, 10:13
Hehe wszyscy tak jadą po Karolinie a pamiętam jak w galerii jakaś blondi wrzuciła fotki swojego E36 i wyglądała jak 100% lambadziara to wszyscy z taką wazeliną jechali że aż człowieka mdliło A tu nagle takie oburzenie...
Karolina nigdzie nie idź ! Podenerwuj zgorzkniałych konserwatystów którzy świata poza szpachlowanymi E30 nie widzą
slawo - 2009-04-08, 10:15
| MAJSU napisa/a: | | pamiętam jak w galerii jakaś blondi wrzuciła fotki swojego E36 i wyglądała jak 100% lambadziara |
pojechales po calosci hehehe tego okreslenia nie znalem
Inka - 2009-04-08, 10:16
ja do Karoliny nie mam absolutnie nic... była miła wymiana zdać w pełnym spokoju
Niektórzy z chłopaków tutaj troszkę przesadzają
Bajka - 2009-04-08, 10:21
W tym temacie również ja zgodzę się z Majsu i z Bagorem - spora część wypowiedzi jest poniżej poziomu krytyki, a ponadto Łukasz zapracował sobie na ostrzeżenie swoim chamstwem przenikającym przez niemalże każdy post.
Profil Karoliny wygląda mi na prowokację, bo aż mi się nie chce wierzyć, że można w ten sposób uogólniać.
Ince również się dziwię. Osobiście nie napisałabym takich słów: | Cytat: | | I też uważam, że Twój facet (o ile jakiegoś masz, bo dzisiejsze kobiety patrzą bardziej na skończenie studiów, karierę zawodową a jak już jest za późno to im się dopiero przypomina, że czas na założenie rodziny już dawno minął) nie zadowala Cię w pewnych sprawach damsko-męskich. |
Co mają wspólnego wypowiedzi na forum z zadowalaniem w łóżku?
Inka - 2009-04-08, 10:33
Bajka, jakoś nie wierzę, że w szkole jak jakiś nauczyciel/nauczycielka przyszedł/przyszła pewnego dnia na lekcję w bardzo złośliwym humorze to tak nie mówiliście: pewnie jej mąż/żona w nocy nie dał/nie dała i teraz się na nas za to wyżywa
Ja to napisałam raz... a inni po ile razy ? chciałam zmienić ale się już nie dało nie wiedzieć czemu.
A jeśli profil Karoliny to jakaś prowokacja to tym lepiej lubię z "botami" dyskutować
MAJSU - 2009-04-08, 10:39
Bajka, kolejny mądry głos w tej dyskusji... Część osób rzeczywiście powinna dostać ostrzeżenia bo ich docinki to zwykłe prostackie teksty które można usłyszeć od 15 letnich gnojków na melinie. Nie mam nic przeciwko uszczypliwym komentarzom i zmyślnym aluzjom ale to co tu się dzieje to zwykłe chamstwo spod budki z piwem.
Bajka - 2009-04-08, 10:43
| Inka napisa/a: | | jakoś nie wierzę, że w szkole jak jakiś nauczyciel/nauczycielka przyszedł/przyszła pewnego dnia na lekcję w bardzo złośliwym humorze to tak nie mówiliście: pewnie jej mąż/żona w nocy nie dał/nie dała i teraz się na nas za to wyżywa |
Mogło mi się to zdarzyć ewentualnie w podstawówce (tych czasów nie jestem sobie w stanie przypomnieć już tak dokładnie), w liceum ani na studiach na pewno nie. Złośliwym można być i w inny sposób, a zachowywać przy tym odpowiedni poziom kultury. Moim zdaniem po prostu się tu nie popisałaś jako kobieta odnosząca się do drugiej kobiety. Tak jak pisze Majsu: | Cytat: | | Nie mam nic przeciwko uszczypliwym komentarzom i zmyślnym aluzjom ale to co tu się dzieje to zwykłe chamstwo spod budki z piwem. |
Inka - 2009-04-08, 10:54
bo ja z kobietami mało kiedy się dogaduję... taka prawda, że facet mnie prędzej zrozumie niż kobieta. Solidarność jajników występuje u mnie baaaaardzo rzadko. I proszę nie mieć do mnie o to pretensji.
Jeśli kogoś moje posty uraziły to przepraszam
Bajka - 2009-04-08, 11:20
| Inka napisa/a: | | bo ja z kobietami mało kiedy się dogaduję... taka prawda, że facet mnie prędzej zrozumie niż kobieta. Solidarność jajników występuje u mnie baaaaardzo rzadko. I proszę nie mieć do mnie o to pretensji. |
Nie zrozumiałaś mnie zupełnie. Nie chodzi mi o dogadywanie się z kobietami, tylko odnoszenie się do nich. Nie kazałam ci się z Karoliną zaprzyjaźniać. Mogłabyś bez względu na to co napisała zachować odpowiedni poziom dyskusji. Ty jednak wolałaś się wyzłośliwiać pisząc, że na pewno nie miała żadnego stosunku i stąd jej takie wypowiedzi. Po prostu szanujmy się nawzajem jako kobiety.
Inka - 2009-04-08, 11:35
dobra Bajka skończy te dyskusję na temat bo ja nie mam najmniejszej ochoty kłócić się z ludźmi tutaj... nie po to tu przyszłam. Tylko do mnie masz pretensje a chłopaki to co ? nie powinni odnosić się z szacunkiem do kobiety ? powinni, ale po co im robić jazdy jak można się wyżyć na nowej użytkowniczce forum
Bajka - 2009-04-08, 11:53
Czytaj moje posty uważniej. Już w pierwszym moim poście w tym temacie padła propozycja ostrzeżenia dla Łukasza. I co z tego, że podobnie jak Karolina jest wykształcony? Ani jedno ani drugie nie umie się dobrze zachować.
Ja się na tobie wyżywam? Może też mi zaraz wskażesz dlaczego?
Inka - 2009-04-08, 11:56
dyskusję z mojej strony uważam za zakończoną
Sosen - 2009-04-08, 12:15
A ja uważam ten temat za zakończony
slawo - 2009-04-08, 12:22
przyjecielu nie blokujemy
temat jest zacny i ciekawy...jedni sie za bardzo spinaja zamiast troche posmiac sie i pozartowac ...
Lukasz dziku...ile chcesz nart? dzis moge dac gratis
Łukasz - 2009-04-08, 13:04
| slawo napisa/a: | przyjecielu nie blokujemy
temat jest zacny i ciekawy...jedni sie za bardzo spinaja zamiast troche posmiac sie i pozartowac ...
Lukasz dziku...ile chcesz nart? dzis moge dac gratis |
Et tu Brute contra me?
Dominik - 2009-04-08, 14:07
I jeszcze łaciny używa... Slawo, nartę mu !
Yakuzatti - 2009-04-08, 14:14
Kapitalny temat
slawo - 2009-04-08, 14:29
| Łukasz napisa/a: | | Et tu Brute contra me? |
grozisz mi?
mareks - 2009-04-08, 18:24
| Karolina napisa/a: | | ...jesteś- malutkim, głupiutkim przedstawicielem homo...,na pewno nie "sapiens"... |
Kazik nazwala Cie "pedziem"
coraz fajniej sie robi
MOLO - 2009-04-08, 20:18
Jestem nowy na forum. Zalogowałem się z polecenia i szczerze mówiąc jestem trochę w szoku..
Zacznę od tego, iż jestem fanem e30stek i fakt Karolina przegięła ale większość z Was zaatakowała ją jak stado wygłodniałych wilków ranną sarnę.. Jeden drugiemu przyklaskuje- towarzystwo wzajemnej adoracji!
Inka, - Twoje posty są poniżej krytyki, kiedy chłopcy biją Ci brawo to czujesz się tak pewnie, że rzucasz bezsensownymi wypowiedziami na lewo i prawo jak w amoku nie mając racji
Łukasz, - cham i starczy...
slawo, - jesteś moderatorem a tolerujesz takie gnioty... moim zdaniem powinieneś kontrolować przepływ ziemniaków na bazarze pod "Biedronką" a nie posty na forum publicznym...
Yakuzatti,- klaszczesz aż echo idzie.. mózg też chyba masz w cabrio..
Poza tym również uważam, że BUNIA to prostackie określenie samochodu.
Zdaję sobie sprawę, że nie nałapałem za tego posta punktów u "śmietanki" ale wcale mi na tym specjalnie nie zależy.. Przepraszam za OT ale się powstrzymać nie mogłem..
Jedyną słuszną rzecz w tym temacie zrobił Sosen
Ogólnie widzę, że na ostro się kręci ale skoro Wam to odpowiada.. Jestem uczestnikiem innego forum BMW (nie bmw-sport) i tam jak jest lawina postowa to przynajmniej o coś konkretnego (np. że forumowicz forumowiczowi sprzedał hu.jowy silnik )
mareks - 2009-04-08, 20:24
oho, zaraz sie zacznie
a ja dalej nie wiem czemu niektorzy nie lubia "buni"
MOLO - 2009-04-08, 20:31
Ja nie lubię określenia BUNIA bo mie się kojarzy z usyfioną e30stką w avatarze...
slawo - 2009-04-08, 20:35
| MOLO napisa/a: | | slawo, - jesteś moderatorem a tolerujesz takie gnioty... moim zdaniem powinieneś kontrolować przepływ ziemniaków na bazarze pod "Biedronką" a nie posty na forum publicznym... |
probowalem,ale jak pokazalem dymplom powiedzieli mi ze za wysokie mam wyksztalcenie i sie nie nadaje
| MOLO napisa/a: | | Jeden drugiemu przyklaskuje- towarzystwo wzajemnej adoracji! |
wiesz, jak widac w tym kraju czesc ludzi ma poczucie humoru,a ze angieslkie - takie zycie, nie kazdemu sie musi podobac.Nam wlasne towarzystwo odpowiada i dobrze sie z tym czujemy.
| MOLO napisa/a: | | Zdaję sobie sprawę, że nie nałapałem za tego posta punktów u "śmietanki" ale wcale mi na tym specjalnie nie zależy |
pierwsze slusze ze prowadzimy punktacje - to nie ta bajka i zapuntowani pl
| MOLO napisa/a: | | Jestem nowy na forum. |
wiec wypadalo by sie przywitac.I Ty smiesz nazywac Lukasza chamem?
pozdrawiam Cie i zacznij jeszcze raz...wybaczam,kazdy polenia bledy spowiedz prowadze w kazda srode miedzy 19-20,rozgrzeszenie gwarantowane
Inka - 2009-04-08, 20:54
hehehe. Normalnie nie mam słów
MOLO - 2009-04-08, 20:54
| slawo napisa/a: | | wiesz, jak widac w tym kraju czesc ludzi ma poczucie humoru,a ze angieslkie - takie zycie, nie kazdemu sie musi podobac.Nam wlasne towarzystwo odpowiada i dobrze sie z tym czujemy. |
No właśnie sam się przyznałeś, że Wam WASZE towarzystwo odpowiada..
Skoro tak to po co jest opcja rejestracji nowych użytkowników, zróbcie zamknięte forum na zaproszenia...
To nie jest angielski humor-mylisz pojęcia, to chamstwo
| slawo napisa/a: | | wiec wypadalo by sie przywitac |
Cześć.
| slawo napisa/a: | | probowalem,ale jak pokazalem dymplom powiedzieli mi ze za wysokie mam wyksztalcenie i sie nie nadaje |
To dopisz do CV modowanie forum...
| slawo napisa/a: | | I Ty smiesz nazywac Lukasza chamem? |
No ktoś musi nazywać rzeczy po imieniu
Yakuzatti - 2009-04-08, 20:57
| MOLO napisa/a: | | Yakuzatti,- klaszczesz aż echo idzie.. mózg też chyba masz w cabrio.. |
Heheh, luzuj MOLO, to nie jest zwykłe forum!
Tutaj wielu ludzi po prostu odstresowuje się po dniu, stąd taki klimat.
Pozdrawiam!
mareks - 2009-04-08, 21:00
cos mi sie zdaje chyba za dlugo tu nie zabawisz, ale rozumiem, musisz bronic honoru swojej kolezanki\dziewczyny.
chyba kogos tu ubodlo stwierdzenie kilka stron temu o niedogodzeniu
podpadziocha
slawo - 2009-04-08, 21:01
| MOLO napisa/a: | No właśnie sam się przyznałeś, że Wam WASZE towarzystwo odpowiada..
Skoro tak to po co jest opcja rejestracji nowych użytkowników, zróbcie zamknięte forum na zaproszenia... |
jako user nie sadze bys mial jakiekolwiek prawo mowienia nam co dobre co nie
od tego jest zarzad i klubowicze
| MOLO napisa/a: | | To nie jest angielski humor-mylisz pojęcia, to chamstwo |
"Jasiu jak piszesz chamstwu?A może i dobrze."
Inka - 2009-04-08, 21:06
dobra chłopaki dajcie mu spokój bo to pewnie kolejna prowokacja
Dixi - 2009-04-08, 21:08
jackx - 2009-04-08, 21:16
| mareks napisa/a: | | a ja dalej nie wiem czemu niektorzy nie lubia "buni" |
zaraz Ci wyjasnie i nie chodzi o to czy sie lubi czy nie , wczesniej napisałem to troszke delikatnie i karolcia tez , ale teraz ....... jest to ciotowate okreslenie i tyle , BUNIA to jest postac w dobranocce o gumisiach
scenka rodzajowa jedziesz do warsztatu :
- mozesz zrobic przegląd mojej "BUNI" tylko jej nie skrzywdż
a mechanik na to
- a pewnie ze moge wstawaj na kanał to tak przesmaruje ci kalamite ze nie bedziesz mógł doczekać sie nastepnego przeglądu
albo jak wyrwiesz jakiegos lachona to zacznij jej opowiadac, jak dzisiaj wypieściłeś swoją "BUNIEEE" , jak ja wypastowałes i co jej zrobiłes
pewnie na porsche.pl po przeczytaniu tego tematu chłopcy myslą ze wrescie został przełamany stereotyp ze porschami jedza sami geje
Yakuzatti - 2009-04-08, 21:21
A ja nie mam jeszcze swojej własnej buni...
slawo - 2009-04-08, 21:26
| Yakuzatti napisa/a: | A ja nie mam jeszcze swojej własnej buni... |
mozesz mi pomoc umyc moje...dnia nam nie starczy hiihh
mareks - 2009-04-08, 21:29
a to co innego,
jak jade do warsztatu to mowie:
czesc umorusane od stop do glow brudasy! patrzcie na to: to jest MOJA BEJCA! macie zrobic przeglad, umyc i odkurzyc, bede za 2 godziny, i jak tylko sie dowiem ze ktorys z was krecil kolka moim furaczem to przewioze go do lasu w bagazniku.
teraz jest po mesku a nie gejosku
bunia to tylko przy kolegach
Miki - 2009-04-08, 21:37
| mareks napisa/a: | jak jade do warsztatu to mowie:
czesc umorusane od stop do glow brudasy! patrzcie na to: to jest MOJA BEJCA! macie zrobic przeglad, umyc i odkurzyc, bede za 2 godziny, i jak tylko sie dowiem ze ktorys z was krecil kolka moim furaczem to przewioze go do lasu w bagazniku. |
chcialbym bys swiadkiem jak po takim wstepie dostajesz w czape od mechaników
kazik - 2009-04-08, 21:40
| Kod: | Kazku!
Jesteś tak prymitywny, że aż mi ciebie żal. Reprezentujesz to forum od najgorszej strony i kompromitujesz wszystkich użytkowników. Pewnie nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy, kim naprawdę jesteś- malutkim, głupiutkim przedstawicielem homo...,na pewno nie "sapiens". Siedzi w tobie kwintesencja chamstwa.
Z każdym, z kim prowadziłam tutaj dyskusję doszłam do jakiegoś porozumienia. W końcu wszyscy się nawet kulturalnie pożegnaliśmy na sympatycznym poziomie. Niestety, Kazior musiał dodać od siebie kilka słów na bardzo niskim poziomie. Po prostu wstyd!! |
Dziekuje Karolinko>ty też jesteś niczego sobie.
Jak to swój swojego pozna
A tak na serio>przyznać się który sobie jaja robi
slawo - 2009-04-08, 21:43
| kazik napisa/a: | | A tak na serio>przyznać się który sobie jaja robi |
no wkoncu ktos na to wpadl ale ma za male jaja zeby sie przyznac hihih
MOLO - 2009-04-08, 21:45
Inka nie musisz stawać w mej obronie słowami "chłopaki dajcie mu spokój" bo ja sobie
poradzę
mareks, z tą dziewczyną to trochę nie trafiłeś aczkolwiek blisko, ponieważ moja też pisze na tym forum z tym, że moja nie napisze ,że każda e30stka to szpachlowóz..
Inka - 2009-04-08, 21:47
MOLO, ja Cię nie bronię tymi słowami... chce by się po prostu ta dyskusja skończyła, bo do niczego dobrego nie prowadzi. A tak na przyszłość to sobie rzepy w butach poluzuj bo Cię chyba cisną
MOLO - 2009-04-08, 21:52
| Inka napisa/a: | | A tak na przyszłość to sobie rzepy w butach poluzuj bo Cię chyba cisną |
Mnie????? A kto kilka stron wcześniej piłował się na pół ekranu..
Żeby później przepraszać za swe posty...
Łukasz - 2009-04-08, 22:17
jako, że temat na czasie (jaja, znaczy się) gdzie ten co ma małe jaja ? Chętni na kreskę bo Karola i Bajka malują jajka
[ Dodano: 2009-04-08, 23:19 ]
że ja niby cham? Prawdziwy - pewnie - z krwi i kości
a prowokacja pasuje mi do Piotrka z Kraka, hę? Który to?
mattim_bmw - 2009-04-08, 22:25
Cześć. A czy w tym temacie mozna sie dowiedziec jak sie kasuje inspekcje w e30 m20??
Bo tak widze że wszechstronny temat
MOLO - 2009-04-08, 22:27
licz się trochę ze słowami jeżeli chodzi o Bajkę...
Chcesz podyskutować zapraszam na PW..
mareks - 2009-04-08, 22:33
po nitce do klebka
| mattim_bmw napisa/a: | Cześć. A czy w tym temacie mozna sie dowiedziec jak sie kasuje inspekcje w e30 m20?? |
jedziesz do warsztatu a reszte juz znasz
Łukasz - 2009-04-08, 23:06
| MOLO napisa/a: | licz się trochę ze słowami jeżeli chodzi o Bajkę...
Chcesz podyskutować zapraszam na PW.. |
Sztywniakom mówimy stanowcze NIE Jak widzę tutejsza atmosfera jak i poczucie humoru Ci absolutnie nie odpowiada, po co się męczyć?
PW? nie mam nic do ukrycia
Na Bajkach Stary to ja się znam jak nikt - Andersen, Bracia Grimm, Bolek i Lolek, Reksio - jeszcze jakieś pytania?????
Jest jeszcze taka Bajka o Kurze Znoszącej Złote Jajka (też w temacie zdaje się), znasz?
A Karolina chodzi na Bajki do kina? Ze mną przedszkolanki chodziły na Bajkowe poranki
a tak wracając do tematu to jaką lagę ma Karolina, grubą, czy chudą?
sowin19 - 2009-04-09, 01:02
dobry temat
PiotrekE30 - 2009-04-09, 01:21
Inka - 2009-04-09, 07:14
Cypisek - 2009-04-09, 10:19
Zostawiłem was na 2 dni samych to zrobiliście taki burdel. Sławo zamykaj ten temat, co za dużo to nie zdrowo.
slawo - 2009-04-09, 10:24
no moze i masz racje,wystarczy tego luzu i smiechu
jak ktos bedzie chcial cos konstruktywnego dodac niech sie zglosi
|
|