BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

FELUNEK - Na jaki kolor pomalować felgi?

--==maly==-- - 2006-03-15, 20:04
Temat postu: Na jaki kolor pomalować felgi?
Jak w temacie.
Wypolerowałem jedną całą w drugiej rant i stwierdziłem,że cała w polerce nie najlepiej wygląda.
Teraz chce pomalować środek felgi na jakiś kolor a rant zostawić wypolerowany.'
Pytanie do was na jaki kolor pomalować?
Ja myślałem nad srebrnym,czarnym lub w kolor samochodu?

Menel - 2006-03-15, 20:37

srodek pod kolor beemki 8)
kamil.k - 2006-03-15, 20:38

maluj na czarno :mrgreen:

chyba malo osob tak ma pomalowane ... :wink:

damiano_e30 - 2006-03-15, 21:46

na czarno bedzie gicior :lol:
jaqub - 2006-03-15, 21:54

kamil.k napisał/a:
maluj na czarno :mrgreen:

chyba malo osob tak ma pomalowane ... :wink:

rozowy albo kawasaki tak ma jeszcze mniej osob pomalowane... a tak serio to zalezy jak Ci sie podoba... albo klasycznie na kolor alu (jakis taki srebrny do felg) albo taki jak autko... ja bym wybral chyba klasycznie aluminiowy no ale ja mam kashmirbeige metalic...

duchX - 2006-03-15, 21:57

tylko na srebrno !! !!!!!!!
--==maly==-- - 2006-03-15, 22:10

No właśnie mi się wydaje,że na czarno będzie nie ciekawie to wyglądało. Jak stalówka.
MARTINEZ - 2006-03-15, 22:54

na biało!!! :wink: ........całe :mrgreen:
pozdro

duchX - 2006-03-15, 23:01

:roll: na bialo ................... moze fajny odcien rozu by byl dobry ale wy szukacie sposobu na .....ebanie felg
Bruner - 2006-03-15, 23:05

Zgadzam sie z Xeonem. Czarna wyglada jak stalowka, biala nie do kazdego koloru pasuje (chociaz np na czerwonej becie wyglada git), srebrna przypasi do wszystkiego. Ewentualnie taki ciemny grafit jak niektore modele OZ Racing.
--==maly==-- - 2006-03-15, 23:07

Znalazłem stare zdjęcie felgi która teraz jest cała wypolerowana.
Ze srebrnym lakierem chyba nie było tak źle. Teraz bym chciał troszke jaśniejszy odcień.

Menel - 2006-03-15, 23:17

czy nadal bruner i xeon uwazacie po takich fotkach ze czarny srodek z polerowanym rantem w aluminiowej feldze wyglada jak stalowka ? 8)

robo dzieki za udostepnione fotki bo na szybko nie chcialo mi sie szukac 8)

maly , wal srodki na czarno.fajny agresor bedzie...i oczywiscie nie tak komercyjny jak inne jezdzace po ulicach bananowe e36.

Grucha Jr - 2006-03-15, 23:19

Ogólnie jestem raczej za srebrnymi ale... Czarny środek i polerowany rant wygląda całkiem spoko i tak jak Menel napisał będzie niezły agresor... :) Pozatym będzie oryginalniej...
--==maly==-- - 2006-03-15, 23:26

Wyglądały by podobnie do tych więc chyba nie najlepiej :(
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=90542150

Pozatym ma być czarna nerka czarne brewki ciemne szyby czarny pas na przedniej szybie, mam ciemne lampy tylne,dymione kierunki (tak jak było kiedyś jak na zdjęciu w avantarku obok tylko zderzak w kolor) i nie wiem czy nie za dużo tej czerni może srebrne fajnie by kontrastowały.

Piotrek - 2006-03-15, 23:29

Mały nie rób srodków na czarno , nie będzie pasowało na Borbetach co innego na bbs-ach
Menel - 2006-03-15, 23:45

buahahaha, maly nie porownuj takich kibli azevow 7 calowych do swoich :lol:
jak juz robisz shadow to po calosci. no chyba ze zalezy ci na lansie ,lokiec na zewnatrz, komora przy uchu,nowe panienki z boku i pozytywnych komentarzy od ludzi ktorzy nie kumaja nic w tym temacie( wiesz o co mi chodzi) to wal na srebrno. ale wtedy nerka na srebrno,wydech z tylu 2 x 120 :lol: jakies chromowane lusterka i klamki na zewnatrz :lol:

Marcin - 2006-03-15, 23:58

menel napisał/a:
jak juz robisz shadow to po calosci. no chyba ze zalezy ci na lansie ,lokiec na zewnatrz, komora przy uchu,nowe panienki z boku i pozytywnych komentarzy od ludzi ktorzy nie kumaja nic w tym temacie( wiesz o co mi chodzi) to wal na srebrno. ale wtedy nerka na srebrno,wydech z tylu 2 x 120 :lol: jakies chromowane lusterka i klamki na zewnatrz :lol:

Menel juz niu\e pamieta jak auto myl codziennie i toczyl sie przez miasto na 17" 50km/h. Teraz juz nie lans tylko rust style..."Nie pamieta byk jak cieleciem byl" :lol:

Menel - 2006-03-16, 00:06

no wole nie pamietac lans z lata :lol: bo rdza mnie tak zaatakowala ze przeszedlem na roststyle :lol:
a ze zaczely mi sie podobac czarne fele to juz inna bajka .. "czlowiek zmiennym jest" :lol:

Gniewek89 - 2006-03-16, 00:12

menel napisał/a:
no wole nie pamietac lans z lata :lol: bo rdza mnie tak zaatakowala ze przeszedlem na roststyle :lol:
a ze zaczely mi sie podobac czarne fele to juz inna bajka .. "czlowiek zmiennym jest" :lol:
To brzmialo raczej "kobieta zmienna jest" o ile dobrze wiem hehe
urbi - 2006-03-16, 00:43

kolor nadwozia bedzie kozak :D
jak nie kolor nadwozia to jasny srebrny

Menel - 2006-03-16, 00:50

Gniewek89 napisał/a:
menel napisał/a:
To brzmialo raczej "kobieta zmienna jest" o ile dobrze wiem hehe

buahahahaha... no dobra. wyszlo na jaw wszystko to co ukrywalem przez tyle lat.
jestem kobieta :lol:

s13nismo83 - 2006-03-16, 03:36

PLEASE paint it BLACK!!!!! 8)
Pawel-e30 - 2006-03-16, 18:21

Mały zerknij na felgi webertiego w naszych smigiełkach :wink:

Ja bymk poszedł w tą strone środek w delikatnym graficie :)

A menel niech sobie maluje na czarno :lol:

jaqub - 2006-03-16, 18:32

a moze lakier ala chrom taki blyszczacy? duza powierzchnia calkiem niezly efekt bylby poza tym felgi optycznie sie powieksza...
Pawel-e30 - 2006-03-16, 18:41

rant polerowany a w srodku chrom hmmm jakoś mi się nie widzi to w żaden sposób :lol:
VinCent318iS - 2006-03-16, 20:11

j atam jestem zwolennikiem rant w poler, a środek czarny błyczący 8) (nie mat) :mrgreen:
--==maly==-- - 2006-03-16, 23:41

menel napisał/a:

Hehe to na czerwono mi się podoba i przemawia za srebrnym. A tak poważnie to ilu ludzi tyle pomysłów już zgłupiałem :lol:

Chciałem zrobić ankiete ale i tak będziecie po 5 razy głosować :lol:

[ Dodano: Czw Mar 16, 2006 11:43 pm ]
Chyba,że ktoś umie zrobić vt i przemalować je na grafit i czarny.

wiechue30 - 2006-03-16, 23:53

tak jak pisałeś wcześniej srebrny środek tylko troche jaśniejszyniż na zdjęciu i będzie spoko
Menel - 2006-03-17, 00:26

maly, nie pisz juz wiecej do mnie jak nie zrobisz czarnego srodka...
wiesz dobrze jaki styl preferuje i wiem ze ty tez ten sam bo nie wchodzilbys na cultstyle a oni maja wieksze pojecie o stylu...
wiec ...wiesz co... :twisted: nawet sie nie zastanawiaj...

A TAK POZA TYM TO I TAK FOCH
:evil:

--==maly==-- - 2006-03-17, 13:35

Menel na cult style wchodze i ten styl preferuje ale bliżej mi do Bling Bling niż do rost style i czarnego matu jak w starych wołgach więc raczej będą srebrne :) Chyba se nie pogadamy :lol:
Grucha Jr - 2006-03-17, 15:31

VT:

P.S.
Jak masz jakieś ładne foto furki na tych felach to mogę zrobić VT na kilka kolorów :wink:

Piotrek - 2006-03-17, 15:35

Mały nie rób srodków na czarno bo bedzie lipa.Teraz to juz będzie za dużo czarnego.
Menela nie słuchaj bo ostatnio ma złe dni :D ma jakies problemy z dostawcą (Paweł-e30) substytutów :mrgreen:

Menel - 2006-03-17, 16:38

maly , nie sluchaj piotrka bo...no wlasnie juz nie napisze dlaczego bo bede mial 3 ostrzezenia i lipa bedzie :lol:
bardzo fajnie to wyglada.tylko rant chyba nie poptrzebnie jest mazniety na czarno.

:mrgreen:

A POZA TYM I TAK FOCH :evil:

Adi - 2006-03-17, 16:48

rant pozostał wypolerowany, porównaj sobie ze zdjęciem na pierwszej stronie
Grucha Jr - 2006-03-17, 17:43

Adi napisał/a:
rant pozostał wypolerowany, porównaj sobie ze zdjęciem na pierwszej stronie

Dokładnie. Rantu nie ściemniałem. Niestety z czarnego trudno zrobić na kompie "wypolerowany" więc musi tak zostać... Chyba że ktoś potrafi to niech pokaże... :mrgreen:

Łukasz - 2006-03-17, 20:37

możesz na ciemny tytan, widziałem dziś mesia Ske AMG z czarno-tytanowymi felgami i wyglądał jak bandyta na 4 kołach :idea: jak nie lubię mesi - tak ten był ładny :roll:
--==maly==-- - 2006-03-17, 21:56

Na tych vt dalej pozostal jeden rancik polakierowany w kolorze srebrnym jak by byl czarny bylo by gorzej. Szkoda,że nie mamy tu zadnego speca od vt,zeby mi wstawił te felgi do samochodu i wtedy mozna by zobaczyc bo tak to nic nie wiadomo. Nie mam zdjęć do samochodu bo dopiero je kupiłem.

[ Dodano: Sob Mar 18, 2006 1:54 pm ]
Takie same felgi tylko węższe pomalowane w kolorze czarnym. Mi się nie podoba.