BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Czarna Lista - kolejna historia z cyklu brain69

Tomek3er - 2007-11-16, 16:50
Temat postu: kolejna historia z cyklu brain69
Co tu duzo pisac słynny juz z wiecznych długów brain69 pożyczył sie ode mnie 400zł w Lipcu i do tej pory jeszcze nie oddał, przy kazdym telefonie sa dwie opcje albo nie odbiera albo opowiada głupoty typu "w tym lub w przyszłym tygodniu bede w krakowie. . ." ostanio i tak mnie zaskoczyl odebral telefon i stwierdził że od pół miesiaca nie ma kasy bo ktos mu tam wisi kase. . . :lol: a teraz mamy listopad no wiec chcac nie chcac to 3 miesiace. . .
Moim problemem jest tylko to ze nie mam na to zadnego papieru i nei moge isc z tym na policje . . .
Ciekawe jest to panei brain69 ze ponoc masz tak rewelacyjnei prosperyjaca firme a jakos tak czytajac forum wyglada ze prowadzisz zycie na kredycie którego nie zamierzasz spłacic.
Wstyd ze taka osoba jest klubowiczem!!! ;/ ;/ ;/
Szczerze odradzam jakich kolwie interesów z wyżej wymienionym !! !

korzuch - 2007-11-16, 17:01

MOD EDIT - korzuch prosze Cie jeszcze jeden taki text i masz łorna jak stad do tamtad!
kafarek - 2007-11-16, 17:11

Hmm, czy to jakaś zmowa przeciw Brainowi czy jak? Bo co chwilę ktoś się odzywa w tej kwestii.. :/ Chyba, że to prawda? i Znów jest wałek? Z drugiej mańki ciekawe czy przedstawiciel Banku Millenium, gdzie Brain ma kredyt hipoteczny nie napisze tu na forum że się spóźnił z ratą! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kurde, ludzie czy nie macie gdzie prać brudów!!!?

MŁODY, skoro pożyczyłeś kasę Brainowi, to musicie być w dobrej komitywie bo ja tak przypadkowo 4 stówek nie rozdaję! Teraz taki numer kumplowi wykręcasz?
Ja kiedyś Kirasowi z 5 miechów kasę słałem, ale nie latał po forumach i bzdur nie wypisywał, jaki to Kafar jest be itp. Temat przekrętów podłapałeś czy jak?

Sorry, ale wkurza mnie takie zagrywanie. Nikt nie jest świętoszkiem i nikt swych wad nie widzi, ale jak tylko zobaczy się coś u kogoś innego, to zaraz sssrrrrruuuuu!!! Z grubej rury, dołożyć swoje 5 groszy..

Nudzi mnie to już.. :/ Forum to nie plac zabaw, tylko tematy związane z BMW. Nie interesują mnie nieślubne dzieci Braina, jego długi, kredyty, podboje sercowe i inne. Od tego to już bardziej interesuje mnie kolor stolca korzucha po ostrym chlaniu!

Dajcie więc już spokój z tymi bzdurami na forum, bo zacznę tematy kasować.

I nie świrować mi tu teraz że bronię kolego z klubu, bo Braina widziałem raz w życiu i 2 razy z nim gadałem.

Pozdrawiam ozięble
Kafar

Tomek3er - 2007-11-16, 17:20

kafarek napisał/a:
Hmm, czy to jakaś zmowa przeciw Brainowi czy jak? Bo co chwilę ktoś się odzywa w tej kwestii.. :/ Chyba, że to prawda? i Znów jest wałek? Z drugiej mańki ciekawe czy przedstawiciel Banku Millenium, gdzie Brain ma kredyt hipoteczny nie napisze tu na forum że się spóźnił z ratą! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MŁODY, skoro pożyczyłeś kasę Brainowi, to musicie być w dobrej komitywie bo ja tak przypadkowo 4 stówek nie rozdaję! Teraz taki numer kumplowi wykręcasz?
Ja kiedyś Kirasowi z 5 miechów kasę słałem, ale nie latał po forumach i bzdur nie wypisywał, jaki to Kafar jest be itp. Temat przekrętów podłapałeś czy jak?

Sorry, ale wkurza mnie takie zagrywanie. Nikt nie jest świętoszkiem i nikt swych wad nie widzi, ale jak tylko zobaczy się coś u kogoś innego, to zaraz sssrrrrruuuuu!!! Z grubej rury, dołożyć swoje 5 groszy..

Nudzi mnie to już.. :/ Forum to nie plac zabaw, tylko tematy związane z BMW. Nie interesują mnie nieślubne dzieci Braina, jego długi, kredyty, podboje sercowe i inne. Od tego to już bardziej interesuje mnie kolor stolca korzucha po ostrym chlaniu!

I nie świrować mi tu teraz że bronię kolego z klubu, bo Braina widziałem raz w życiu i 2 razy z nim gadałem.

Pozdrawiam ozięble
Kafar

tak jest panie modzie nei bede juz pisal "glupot" na forum bo pana moda to nudzi i zaraz usunie temat!!!
A co do braina to bylem z nim w dobrej komitywie i wydawal sie w porzadku chlop, a ze nei oddaje kasy to inna kwestja

"Zmowa" :lol:
Nie piore brudów to jest informacyjny post ! po to chyba jest ten dzial opisalem cala sytuacje tak jak opisane jest to w innych tematach tego podforum i na koncu napsialem ze odradzam interesow. . .

Dla mnei sprawa jest tym bardziej drazniaca ze widze w podpisie brain69 nowy samochod w miedzy czasie byly zlot spoty i jakos dawał rade wykolowac kase na takie imprezy a zeby oddac mi pieniadze nie spieszyl sie.

Kilka nascie minut temu dostalem sms ze kase baedzie w poniedzialek najpozniej we wtorek zobaczymy czy to bedzie kolejny "poniedziałek"

Sonny - 2007-11-16, 17:22

Kafarek zaskoczyles mnie swoja wypowiedzia bardzo niemile. Jezeli chlopak pisze , ze ktos mu jest winien kase i ma problem ze zwrotem a 2 inne osoby nie otrzymaly zamowionych czesci to jest to sygnal dla mnie zeby z takim czlowiekiem interesow nie robic. Wedlug Ciebie to jest zmowa?
Gasper - 2007-11-16, 17:26

Drogi Kafarku, nie trzeba nawet znać kogoś osobiście żeby pożyczyć komuś pieniądze albo wyłożyć ze swoich. Wystarczy, że ktoś jest na forum ogólnie znany i mniej więcej wiadomo jaki poziom prezentuje swoją osobą. Wystarczy zwykła życzliwość. Nigdy nie miałem problemów jeśli mnie ktoś prosił żebym zamówił coś na ebay i wyłożył za to na jakiś czas pieniądze.

Pozdrawiam

slawo - 2007-11-16, 17:31

M Ł O D Y napisał/a:
Kilka nascie minut temu dostalem sms ze kase baedzie w poniedzialek najpozniej we wtorek zobaczymy czy to bedzie kolejny "poniedziałek"

zatem zamykam temat aby nie bylo znow wojny - otworze jak mlody bedzie chcial cos dodac

zamykam bo znow zrobi sie chryja - prosze o wyjasnienie sobie tego na pw

kafarek - 2007-11-16, 17:32

Cytat:
Kafarek zaskoczyles mnie swoja wypowiedzia bardzo niemile. Jezeli chlopak pisze , ze ktos mu jest winien kase i ma problem ze zwrotem a 2 inne osoby nie otrzymaly zamowionych czesci to jest to sygnal dla mnie zeby z takim czlowiekiem interesow nie robic. Wedlug Ciebie to jest zmowa?

Wiem już że z tym człowiekiem trzeba uważać na interesy. Ciekawe jednak czy dowiemy się niedługo, czy paniom warto z nim spółkować! Co mnie obchodzi Brain? na forum BMW, poza jego samochodem? Wiem, że części od niego kupować nie będę - bo ma "tendencje", ale co z resztą?

Czy zmowa? Hmm... tłumaczyłem jak to widzę w poprzednim poście. Podłapany temat nic innego. Jak to się mówi.. Dajcie człowieka, paragraf znajdziemy :] Brain modny jest, to ciągniemy temat :]

Czy zadowoli Was wydalenie Braina z Klubu?, ban?, ostrzeżenie? O to biega? Bo ja już nie kumam... Ja mam też kilka osób które mi podpadły, ale kogo to obchodzi?

Echh..... OT

MAJSU - 2007-11-16, 18:05

Ludzie weźcie się ogarnijcie ! Koleś przyciął jak widać już nie jedną osobę i historia się skończyć nie może to wy co chcecie temat zamknąc i jakieś bzdury wypisujecie że nie chce się wam tego czytac ? TO NIE CZYTAJCIE ale ja wolę wiedzieć z jakimi ludźmi na tym forum intersów nie robić żeby potem w plecy nie być... Brain chwali się co chwila swoimi planami w postach czego to sobie zaraz nie kupi lub nie kupił ale do oddania kasy się nie kwapi więc sytuacja jest NADER jasna... A śmianie się z tego w stylu Lesia to dla mnie osobiście żenada totalna :maruda: Za coś takiego powinien być BAN i koniec gadki i widać tu koleżeńskie konekcje chroniące dupę.
Tomek3er - 2007-11-16, 18:16

MAJSU_WuWuA napisał/a:
Ludzie weźcie się ogarnijcie ! Koleś przyciął jak widać już nie jedną osobę i historia się skończyć nie może to wy co chcecie temat zamknąc i jakieś bzdury wypisujecie że nie chce się wam tego czytac ? TO NIE CZYTAJCIE ale ja wolę wiedzieć z jakimi ludźmi na tym forum intersów nie robić żeby potem w plecy nie być... Brain chwali się co chwila swoimi planami w postach czego to sobie zaraz nie kupi lub nie kupił ale do oddania kasy się nie kwapi więc sytuacja jest NADER jasna... A śmianie się z tego w stylu Lesia to dla mnie osobiście żenada totalna :maruda: Za coś takiego powinien być BAN i koniec gadki i widać tu koleżeńskie konekcje chroniące dupę.

poprosilem slawo o odblokowanie tematu bo chcialem cos jeszcze napsiac ale wyreczyl mnie majsu. . .

Kafarek nie napisalem tego teamtu bo "brain jest modny" tylko ile mozna miec cierpliwosci, a poza tym mysle ze jak ludzie zoabcza kolejny taki temat to bedzie to dla nich ostrzezenie zeby sie dwa razy zastanowili przed jakimis interesami z "brainem"

LESIEK ! ! ! NIE ZASMIECAJ TEMATU ! ! ! BO TO NAWET SMEISZNE NIE JEST CO PISZESZ, A WE WCZESNIEJSZYM TEMACIE SAM "BREIN" CI NAPISAL ZEBYS SIE NEI UDZIELAL . . . ! ! !

kafarek - 2007-11-16, 18:31

M Ł O D Y napisał/a:

Kafarek nie napisalem tego teamtu bo "brain jest modny" tylko ile mozna miec cierpliwosci, a poza tym mysle ze jak ludzie zoabcza kolejny taki temat to bedzie to dla nich ostrzezenie zeby sie dwa razy zastanowili przed jakimis interesami z "brainem"

MŁODY, ja nie neguję Twoich obaw dotyczących zwrotu kasy. Chodzi mi o to, że to forum jest tematycznie z BMW, bynajmniej nie o długach :| Rozumiem wałek z częściami itp... Ale rzeczy życia ogólnego?

Sorry tak to widzę.

kamil.k - 2007-11-16, 18:55

kafarek napisał/a:
M Ł O D Y napisał/a:

MŁODY, ja nie neguję Twoich obaw dotyczących zwrotu kasy. Chodzi mi o to, że to forum jest tematycznie z BMW, bynajmniej nie o długach :| Rozumiem wałek z częściami itp... Ale rzeczy życia ogólnego?

Sorry tak to widzę.

kafarek najwidoczniej źle widzisz. zgodzil bym sie z toba jesli MłŁODY opisalby sytuacje ze swojego codziennego życia ostrzegając nas przed swoim sasiadem ktoremu pozyczył 400zł i ten mu oddaje 3 miesiace i oddac nie moze a bardziej nei chce .
tutaj sprawa wyglada inaczej .brain jest na forum i ten dział temu słuzy żeby ostrzegac przed takimi forumowiczami-złodziejami jak on :twisted:

kafarek chce zobaczyc twoje zdziwienie gdy zobaczysz kolejny odcienek z serii brain69

brain69 - usunięty - 2007-11-16, 19:30

ja bym proponował założyć osobny dział na mój temat, bo może ktoś sobie coś za niedługo przypomni, denerwuje mnie to że brudy tego typu są wywlekane na forum, rozumiem temat o OBC i o lampach bo chłopaki nie znają mnie i wolą walczyć o swoje interesy mająć poparcie ze strony Klubu czy innyc forumowiczy,
W tamtych tematach nie kozaczyłem i nie cudowałem, nie chciałem mieć problemów wiec kasę oddałem od razu jak ją zdobyłem, nie chce mi się tu kolejny raz opisywac w jakiej jestem sytuacji teraz bo nikomu nic do tego, bo jak co do czego przyjdzie to i tak nikt nie będzie miał mi nic do zaproponowania.
MAJSU_WuWuA, co masz na myśli pisząc o moich planach? nie moge ich miec nie moge planować kupna kolejnego auta? boli Cię to? jak będę miał taką fantazję to będę kupował co mi pod rękę podejdzie jeśli w danej chwili finanse mi na to pozwolą
w tej chili z kasa stoję jak stoję i nie zamierzam pisać o tym po raz kolejny.
Młody jeśli chodzi o Twoją sprawę to nie masz się co tu burzyć bo powiedz mi jeśli już się tak rozliczamy na forum ile mi zapłaciłes za zrobienie skutera? aaaaaaaaa widzisz tu Cię mam o 400zł pamiętasz a o tym żeby się ze mną rozliczyć już nie. planowałem oddać kasę i potraktować robotę przy skuterku jako gratis za zwłokę, teraz uważam że powinienem sobie wszystko podliczyć na spokojnie. dostałem kasę za to co do niego kupiłem? może nie było tego dużo ale zawsze coś.
uważasz że działa to w jedną stronę ? jaka na mnie zrobiła się obława to wszyscy teraz mogą szczerze mówiąc to wkurza mnie Twoje gadanie, bo nic nie mówiłem i nie miałem nic przeciwko temu że przy Twoim motorku siedzieliśmy do późnej nocy że z ruczaju musiałem przez cały kraków jechac do Ciebie.
takich rzeczy nie robi sę kumplom bo to nie fair.
ja nie marudziłem że mi źle bo musze jeździć nic za to nie dostałem pożyczyłeś mi 400zł i po oddaniu wyjde na zero, nie jestem miłosiernym samarytaninem dla ludzi którzy nie potrafią prywatnych spraw załatwiać prywatną drogą. jest kilka osób na tym forum które wiszą mi kasę ale do łba by mi nie przyszło żeby pisac to na forum, sprawa jest prosta jak bedą miały to oddadzą, forum dotyczy BMW i tego co się z tym wiąże a nie prywatnych spraw i niedomówień,
teraz każdy powinien sobie przypomnieć co mu ktos inny zrobił i szybko to na forum opisać.......... chore
temat dla mnie jest do zamknięcia i do usuniecia bo niczego nie wnosi o niczym nie dowodzi
pozdro

kamil.k - 2007-11-16, 20:44

[quote="brain69"] jest kilka osób na tym forum które wiszą mi kasę ale do łba by mi nie przyszło żeby pisac to na forum, sprawa jest prosta jak bedą miały to oddadzą, forum dotyczy BMW i tego co się z tym wiąże a nie prywatnych spraw i niedomówień,
teraz każdy powinien sobie przypomnieć co mu ktos inny zrobił i szybko to na forum opisać.......... chore
temat dla mnie jest do zamknięcia i do usuniecia bo niczego nie wnosi o niczym nie dowodzi
pozdro[/quote]

tak jak beda miały to oddadza a jak nie beda miały bo beda kupowac sobie jakies rarytasy albo odrestaurowywac alpine badz budowac dom itd. to nie oddadza no bo skad maja wziasc jak nie maja. przeciez maja tyle wydatków . i wszystko jasne jak słonce .zamknac temat :lol: dobre :mg:

usmiałem sie do lez :D

[size=24] [b]forum beemka-klub gratulujemy super forumowicza brain69[/b] [/size]

Piotrek - 2007-11-16, 20:49

kafarek napisał/a:

Pozdrawiam ozięble
Kafar

Czy Ty się zastanowiłeś co napisałeś? :shock:
Jeśli jednak tak to musisz mieć nieżle zryty beret ...

Pozdrawiam ozięble
Piotrek

Tomek3er - 2007-11-16, 21:11

brain69 napisał/a:
ja bym proponował założyć osobny dział na mój temat, bo może ktoś sobie coś za niedługo przypomni, denerwuje mnie to że brudy tego typu są wywlekane na forum, rozumiem temat o OBC i o lampach bo chłopaki nie znają mnie i wolą walczyć o swoje interesy mająć poparcie ze strony Klubu czy innyc forumowiczy,
W tamtych tematach nie kozaczyłem i nie cudowałem, nie chciałem mieć problemów wiec kasę oddałem od razu jak ją zdobyłem, nie chce mi się tu kolejny raz opisywac w jakiej jestem sytuacji teraz bo nikomu nic do tego, bo jak co do czego przyjdzie to i tak nikt nie będzie miał mi nic do zaproponowania.
MAJSU_WuWuA, co masz na myśli pisząc o moich planach? nie moge ich miec nie moge planować kupna kolejnego auta? boli Cię to? jak będę miał taką fantazję to będę kupował co mi pod rękę podejdzie jeśli w danej chwili finanse mi na to pozwolą
Młody jeśli chodzi o Twoją sprawę to nie masz się co tu burzyć bo powiedz mi jeśli już się tak rozliczamy na forum ile mi zapłaciłes za zrobienie skutera? aaaaaaaaa widzisz tu Cię mam o 400zł pamiętasz a o tym żeby się ze mną rozliczyć już nie. planowałem oddać kasę i potraktować robotę przy skuterku jako gratis za zwłokę, teraz uważam że powinienem sobie wszystko podliczyć na spokojnie. dostałem kasę za to co do niego kupiłem? może nie było tego dużo ale zawsze coś.
uważasz że działa to w jedną stronę ? jaka na mnie zrobiła się obława to wszyscy teraz mogą szczerze mówiąc to wkurza mnie Twoje gadanie, bo nic nie mówiłem i nie miałem nic przeciwko temu że przy Twoim motorku siedzieliśmy do późnej nocy że z ruczaju musiałem przez cały kraków jechac do Ciebie.
takich rzeczy nie robi sę kumplom bo to nie fair.
ja nie marudziłem że mi źle bo musze jeździć nic za to nie dostałem pożyczyłeś mi 400zł i po oddaniu wyjde na zero, nie jestem miłosiernym samarytaninem dla ludzi którzy nie potrafią prywatnych spraw załatwiać prywatną drogą. jest kilka osób na tym forum które wiszą mi kasę ale do łba by mi nie przyszło żeby pisac to na forum, sprawa jest prosta jak bedą miały to oddadzą, forum dotyczy BMW i tego co się z tym wiąże a nie prywatnych spraw i niedomówień,
pozdro

Teraz to mi podniosłeś ciśnienie!!!
To ciebie chyba pamięć zawodzi! Dokładnie pamiętam sytuacje stalismy u mnie przed garazem i pytam sie ciebie ile chcesz za zrobienie suktera, a ty powiedziales ze nic zebym dal spokoj i tak ci sie nudzi bo nie masz co robic ale jak bym dal rade to zebym ci pozyczyl na tydzien 400zł, gdybys powiedzial ze bedziesz oddwala mi ta kase za 3 miesiace to nie mialbym zadnych pretensji !! !
Co do czesci do skutera to mozesz sobie odbic te 10 czy 20 zł bo nei wierze zeby jeden przekaznic i kilka żaróweczek do podswietlenia zegarów wiecej kosztowało, za co tez chcialem ci kase oddac i ta sytuacje rownei dobrze pamietam, ale powiedziales ze to grosze . . . i nie trzeba
A co do siedzenia do pozna to nei nalegalem zebys tak dlugo siedzial . . .
Więc nie masz racji!!!

Oczywiscie napisze na forum jak kasa wplynie na konto zeby zwrocic ci "honor" :lol:

Aha lesiek mam napisac wiekszymi literami ? NIE UDZIELAJ SIE BO TYLKO ZAMIESZANIE ROBISZ A WOGLE CIE TA SYTUACJA NIE DOTYCZY ANI NIE WIESZ JAK BYLO, NABIJAJ POSTY GDZIE INDZIEJ!!!

brain69 - usunięty - 2007-11-16, 21:19

wielu osób nie dotyczy temat a się uwielbiają wypowiadac, np kamila
jesteś żałosny gościu w tym co mówisz twoją sprawę załatwiłem więc nie masz tu nic do powiedzenia, nic ci do tego co kupuję bo kupowac będe jak będę miał ochotę rozumiesz, a jak nie to zalecam lekarstwa

kamil.k - 2007-11-16, 21:33

żałosny to ty jestes i udowadniasz to z kazdym swoim postem.nie masz honoru sie przyznac i próbujesz obrócic kota ogonem ... typowe dla cwaniaczków takich jak ty.tepie takie cwaniactwo za każdym razem kiedy tylko moge

leczyc sie nie musze bo niby z czego :]

:papa:

kafarek - 2007-11-16, 21:35

Długo jeszcze będziecie sobie wrzucać?
kamil.k - 2007-11-16, 21:39

kafarek napisał/a:
Długo jeszcze będziecie sobie wrzucać?

to zalezy od moda :lol:

kafarek - 2007-11-16, 21:43

Czyli mamy puentę tematu?

Tak myślałem..
Pozdrawiam

HeMP - 2007-11-16, 21:50

kafarek napisał/a:
Znów jest wałek?

kafarek napisał/a:

kafarek napisał/a:
Sorry, ale wkurza mnie takie zagrywanie. Nikt nie jest świętoszkiem ...

kafarek napisał/a:
Nudzi mnie to już.. :/ Forum to nie plac zabaw, tylko tematy związane z BMW.

Poczytaj siebie i zobacz jak reprezentujesz klub i ktos go reprezentuje ? Nadal chcesz aby tak był reprezentowany ?

BADYL - 2007-11-16, 21:52

Widze nowości na forum :brawo: nie udzielam sie na forum z braku weny i inspiracji marką BMW - starciło to dla mnie sens.

Kiedyś ktoś mówił i pisał - BMW to wielka jedna rodzina - ale chyba na tym forum juz tak nie jest.

Gdzie sie podziały wielkie zloty,ludzie tworzący klimat???????

Czy lepiej oczerniać sie na forum??????Ja rozumiem jedny sposób na zwrócenie uwagi na problem ale czy az do takiego SPOSOBU musi dochodzic??Zyjemy w XXI wieku i nie tylko internet służy do komunikacji międzyludzkiej.

Są to prywatne sprawy i dla nich tu absolutnie nie ma miejsca - to ze ja sasiadowi pożyczyłem kase a przez przypadek też jeżdzi BMW to mam robić ryfe na forum??

Proste pukam do drzwi :boks: i odzyskuje kase.Ile macie lat??15??

lesiek - 2007-11-16, 22:17

M Ł O D Y napisał/a:

Aha lesiek mam napisac wiekszymi literami ? NIE UDZIELAJ SIE BO TYLKO ZAMIESZANIE ROBISZ A WOGLE CIE TA SYTUACJA NIE DOTYCZY ANI NIE WIESZ JAK BYLO, NABIJAJ POSTY GDZIE INDZIEJ!!!

Skoro założyłeś temat na forum otwartym, moge pisac co mi się podoba, więc nie wpieniaj mnie takimi tekstami. Bo to forum nie należy do Ciebie !! Forum służy do tego żeby wyrażać swoje opinie, zadawać pytania itp. Ja własnie wtraziłem swoją opinie, może dostane za to ostrzezenie, ale nie dostane go od Ciebie !!
A'propos, nie wtrącał bym sie gdyby działo sie to na PW........

HeMP - 2007-11-16, 22:19

kirek napisał/a:
nie udzielam sie na forum z braku weny i inspiracji marką BMW - starciło to dla mnie sens.

:spoko: tak trzymaj :drunk:

kirek napisał/a:
Gdzie sie podziały wielkie zloty,ludzie tworzący klimat???????

A czy kiedyś były takie wielkie zloty za Twojej kadencji ? Tworzące klimat pod galeria mokotów spoty po 5 aut ? Bo jakoś nie pamietam.

kirek napisał/a:

Tak.A to bardzo ciekawe :lol:
Sorry, od dwóch lat widzę co sie dzieje na spotach i można stwierdzić ze dopiero dziać to się zaczyna jak niektórych nie ma.

MAJSU - 2007-11-16, 22:32

brain69 napisał/a:

Nie chcę mi się szukać po forum i wklejać, nie udawaj blondynki bo chyba wiesz co piszesz na forum... Boli mnie to strasznie aż wezmę Aspirynę... A dokładnie mnie boli to że tacy ludzie jak ty należą do rodziny BMW, dla mnie BMW to pasja a ludzie którzy ją podzielają są dla mnie jak dobre ziomki i nigdy bym z żadnym tak nie zagrał jak ty... Niestety zdarzają się tacy ludzie ale z czasem na szczęście schodzą na dalszy plan aż wreszcie znikają z tego grona jak np . Darco... albo Baur ale jemu JESZCZE jakoś się udaje jechać na opinii i pomocy ziomków jak tobie tutaj... może podzielisz jego los na banicji, trzymam za to kciuki.

Cytat:
W tamtych tematach nie kozaczyłem i nie cudowałem,

Taaak ? Może sprawdź je jeszcze raz bo widać że pamięć cię zawodzi.

Cytat:
np kamila
jesteś żałosny gościu w tym co mówisz twoją sprawę załatwiłem więc nie masz tu nic do powiedzenia,

Takie zasady u ciebie obowiązują ? Dostałeś hajs to siedź cicho... chwila chwila skąd ja to znam...

Cytat:
nie masz honoru

Wiesz co to w ogóle jest ? Sprawdź sobie może w słowniku.

Cytat:

Aaaaale ty jesteś konkretem ! :spoko: Wszystkich bijesz jak ci kasę wiszą ? I zamiataz brudy pod dywan ?

Ogólnie chciałbym dodać że wisi mi Beemka Klub nie forum podkreślam tylko klub bo trzymając takiego człowieka w szeregach psujecie sobie opinię na maksa i pokazucjecie zę tolaerujecie takie zachowania i dopiero po 2346789 naruszeniach usiniecie kogoś takiego... :? Ale skoro Kafarkowi to nie przeszkadza i jeżeli tak wygląda reszta stanowisk w klubie to reszta ludzi się powinna poważnie zastanowić czy chcę byś w takim klubie... Ja napewno nie.

I jeszcze raz podkręślę mam w d. fora nie fora mi chodzi o prawdziwych pasjonatów BMW i miłośc do marki.

HeMP - 2007-11-16, 22:50

MAJSU_WuWuA napisał/a:
Ale skoro Kafarkowi to nie przeszkadza i jeżeli tak wygląda reszta stanowisk w klubie to reszta ludzi się powinna poważnie zastanowić czy chcę byś w takim klubie..

Reszta ludzi to chowa głowę w piasek jak lafiki i siedzą cicho bo po co mają się wychylać ?
Ostatnio już jeden wytyklał Kafarkowi błędy i co ?
Nie ma co walczyć z WIATRAKAMI bo Kółko Różańcowe zawsze wygra.

Bruner - 2007-11-18, 15:34

kirek napisał/a:

Są to prywatne sprawy i dla nich tu absolutnie nie ma miejsca

Jak ktos robi walka na allegro to na czarna liste z nim, ale jak to samo robi forumowicz/klubowicz (czyli osoba mniej lub bardziej znana i zaufana) to wtedy to juz jest prywatna sprawa? Dla mnie to jest to samo. Jak ktos robi walki to niech sie liczy z tym ze ot moze wyplynac i mocno smierdziec. Inni tez maja prawo wiedziec z kim interesow lepiej nie robic.
A pomysl uciszania poszkodowanych tylko dla swietego spokoju zeby bylo wrazenie ze jest cacy uwazam za poroniony.

Tomek3er - 2007-11-22, 22:39

Informacyjnie . . . Dzisiaj mamy czwartek, do wtorku mialem odzyskac pieniadze jak nie bylo tak nie ma . . . brain69 nawet nei pofatygowal smsa do mnei z jaka kolwiek wiadomoscia na ten temat . .
Bez kitu wiecej juz chyba nei trzeba pisac . . no comment :|