|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - BLONDYNKI vs BRUNETKI
Miki - 2004-05-11, 20:14 Temat postu: BLONDYNKI vs BRUNETKI Proponuje małą sonde czy bardziej się podobają blondynki czy brunetki?
ja stawiam na blondynki
Anonymous - 2004-05-11, 20:30
Nie, żebym rozbijał g**no na atomy , ale to wszystko zależy od wielu innych czynników. Jednej pasuje blond, innej lepiej jest w czarnych włosach...
Łosiek zadał pytanie, ja stworzyłem sondę... głosujcie...
http://www.republika.pl/day4u/Sonda.htm
Zobaczymy jakie będą wyniki...
kaprys - 2004-05-11, 22:06
...brunetki...blondynki...
ja wszystkie was dziewczynki...
<sex> CHCE
8)
Anonymous - 2004-05-11, 22:12
Ładnych brunetek jest mniej, niż fajnych blondi, ale jak już się jakaś trafi, to żadna blondynka jej nie przebije. Przykład?? Demi Moore
kaprys - 2004-05-11, 22:14
postrach napisał/a: | Ładnych brunetek jest mniej, niż fajnych blondi, ale jak już się jakaś trafi, to żadna blondynka jej nie przebije. Przykład?? Demi Moore |
eee tam...Demi jest kijowa...widac że sucz
lepsze takie delikatne z powłoki
BADYL - 2004-05-11, 22:30
Nie wazne jaka wazne zebu miała przedziałek (nie zajeżdzony) miedzy nogami a tak wogłe to mam dla was propozycje :
słynny TeDe zarabia na jednym wystepie 4 tys na czysto po kazdym koncercie jest imprezka w hotleu i niezłe "sru" (duze dzieci beda widxiały o co chodzi) i same wskakuja kobitki do wryka o nic nie trzeba prosic ani latac.Wiec do działa panowie jakis beemkowy zespoł HH i jedziemy z tym koksem.
kaprys - 2004-05-11, 22:38
kirek_e30 napisał/a: | Nie wazne jaka wazne zebu miała przedziałek (nie zajeżdzony) miedzy nogami a tak wogłe to mam dla was propozycje :
słynny TeDe zarabia na jednym wystepie 4 tys na czysto po kazdym koncercie jest imprezka w hotleu i niezłe "sru" (duze dzieci beda widxiały o co chodzi) i same wskakuja kobitki do wryka o nic nie trzeba prosic ani latac.Wiec do działa panowie jakis beemkowy zespoł HH i jedziemy z tym koksem. |
o tak o tak
uderza Beemka squad
Kirek wyskakuje
ma niezłą furę
dziewczyno chcesz takiego...
- o tak ... chce mieć jego
jade beemą przez warszawe
zaliczyłem właśnie niezłą strawę...
kebab uderza ,,, jade do burdelu
przełoże co trzeba i spać do hotelu
yoshi - 2004-05-11, 23:46
buahahahahahaha D.J. Kaprys on the block
Miki - 2004-05-12, 08:20
Kaprys ale Ty się nie ukrywaj ze swoim talentem Kirek a o TeDe to Ty chyba w CKMie wyczytałeś
BADYL - 2004-05-12, 09:41
Cytat: | Kirek a o TeDe to Ty chyba w CKMie wyczytałeś |
Akurat nie czytałem ale to wszystko opowiedział mi kumple co jeżdzi z nimi na wszystkie koncerty po Polsce.
Gość - 2004-05-12, 11:22
nuczony doswiadczeniem zyciowym...stawiam na blondynki "do lozka", a na brunetke na "sluzka"
blondynka w jakims celu farbuje sobie te wlosy.....wymaga to wiele pracy, ale potem efekt jest, natomiast brunetki olewaja i potem lenistwo tez wychodzi....przynajmniej ja mam takie odczucia
Gość - 2004-05-12, 13:15
oj chłopcy, chłopcy
Zwłaszcza Alexjej, który poczęści ma racje
Blondynki muszą zwrócić na siebie uwagę, bo rozumu nie mają (czyt. dowcip.) moż dlatego chętniej do łóżka wskakują
Gość - 2004-05-12, 13:28
Dlaczego nie dajecie szans wyuzdanym rudym suczkom?
sarna1 - 2004-05-12, 15:35
bo co rude to falszywe
urbi - 2004-05-12, 20:00
sarna1 napisał/a: | bo co rude to falszywe |
blondi tez nie lepsze ... coponiektore ...
ale osobiscie wole brunetki
"wyobraz sobie swiat bez kobiet, co ja robie tu u, co ja tyutaj robie ... gibon sklad to fanklub dziewczyn a one lubnia takich kochankow (...) znasz moje do dziewczybn podejscie ? pieprzyc ? nie tylko w tym sens jest ale jeszcze to co widac jej spod rzes" TeDe
zero pod klub podjezdza merol
jeden wychodzi z niego tede
dwa kazdy wie ze to ja
trzy moja panna chce ze mna byc
cztery wszyscy patrz bez kozery
piec jeszcze inne maja chec
szesc ....
tede ciag dalszy
Gość - 2004-05-12, 22:58
bruneteczki... bruneteczki i inne ciemno włose 8)
Gość - 2004-05-13, 07:22
Laur, co do ilosci rozumu to wg mnie kolor wlosow nie ma znaczenia. Znam kretynki brunetki i naprawde int. blondie....z tym ze jednak co tu by nie mowic - kobiety maja troche inny tok myslenia. Nie wiem czy za to odpowiada testosteron? Generalie plec "piekna" jest dla mnie "myslaca inaczej" - Panie nie obrazcie sie! nie jestem szowinista.
co do rudych, hm....podobaja mi sie piegi na tyleczku
kaprys - 2004-05-13, 08:18
Alexjej napisał/a: |
co do rudych, hm....podobaja mi sie piegi na tyleczku |
o tak
mniam mniam
Anonymous - 2004-05-13, 09:35
Ja też nic nie mam do blondynek ale wiecej brunetek mnie pociaga. Poprostu więcej brunetek ma to coś.
Gość - 2004-05-13, 10:34
Alexjej napisał/a: | kobiety maja troche inny tok myslenia. |
zgadzam się z Tobą w 100%, czasem wogole nie możemy się zrozumieć chociaż mówimy o tym samym.
Miki - 2004-05-13, 13:51
Nie wiem jak u was z tym jest ale wiekszosc blondynek ktore znam(mówie o naturalnych) wcale nie jest taka jak to przedstawiają kawały Ciekawe dlaczego???
Gość - 2004-05-13, 22:35
zejdzmy z tematu kobiet bo bez nich obroslibysmy brudem, nikt by nie mial zadnej beemki bo by nie produkowali, pozabijalibysmy sie nawzajem w wieku 15 lat kiedy to "tesciu" dzialac zaczyna......wiec....kolor wloskow nie ma znaczenia, oby "dygal" na sam widok.... , a na glowie moga miec kolory jakie chca
PepiS - 2004-05-14, 08:23
popieram Alexiej popieram
Gość - 2004-05-16, 20:56
robos - 2004-05-31, 09:23
Alexjej napisał/a: | nuczony doswiadczeniem zyciowym...stawiam na blondynki "do lozka", a na brunetke na "sluzka"
blondynka w jakims celu farbuje sobie te wlosy.....wymaga to wiele pracy, ale potem efekt jest, natomiast brunetki olewaja i potem lenistwo tez wychodzi....przynajmniej ja mam takie odczucia |
co to za pierdoły tu stary opisujesz widać mało tak naprawde wiesz o tym życiu )
JUz naukowcy dawno stwierdzili - blondynki kręca facetów bo wydają sie im delikatniejsze mniej wygadane delikatne i takie tam
Brunetki bez watpienia to gorace temperamenty i z charakterkiem
Blondynke moze i łatwo w łożku zadowolić
ale tez i mało od niej przyjemności dostaniesz chyba że zależy ci na akcji gdzie tylko ty wykazujesz inicjatywe
hahahaha
Brunetki to konkretki -zresztą patrz na beemki jakie są najlepsze CZARNE
Gość - 2004-05-31, 09:49
robos napisał/a: | zresztą patrz na beemki jakie są najlepsze CZARNE |
bzdury....
...i Alexjej też to potwierdzi 8)
LUKAS - 2004-05-31, 10:59
robos napisał/a: | Brunetki to konkretki -zresztą patrz na beemki jakie są najlepsze CZARNE |
A ja mam białą
Ale to tylko przez przypadek...
SmasherE30 - 2004-05-31, 14:25
No w sumie to białe mi się podobają (kolorami nie gardzę), ale jak byłem u ciebie Lukas w mińsku to choćbyś nie wiem jak zap***ał przez miasto, to i tak nikt się nie obejrzał, a ja powoli sobie cruis'owałem za Tobą i przyciągałem wzrok ... Trzeba było jechac za mną 8) (wiem wiem , nie znałem drogi, tak tylko mówie )
|
|