BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - WITAM................ - czyli przywitania nowych gości

BADYL - 2006-02-10, 06:48
Temat postu: WITAM................ - czyli przywitania nowych gości
Tak jak w temacie mozna sie przywitac z reszta użytkowników forum pisząc o sobie kilka zdań (wypracowania tez mile widziane)

- komentarze beda usuwane.

sybir - 2006-02-10, 16:10

Jeszcze raz się przedstawiamy? ok.
Jestem z Warszawy i też się jaram betami tak jak Pioter.
sie ma

Sosen - 2006-02-10, 16:35

Mam na imię Łukasz ale mówcie do mnie Sosen, jestem beemkoholikiem od 4 lat i póki co nie widzę szans na wyjście z nałogu. Lubię wszystkie BMW jednak najbardziej jarają mnie rekiny i marzę sobie o e24 635csi. To tyle.
Pozdrawiam
Sosen

misza - 2006-02-10, 16:40

Misza jak nie trudno sie domyslic mam na imie Michał i takze jaram sie BMW w kazdej budzie :D :D :D moj pierwszy samochod to bedzie wlasnie BMW a dokladnie rekin badz e30 i to juz niedlugo tylko szkole skoncze :!: :!: :!: :!: :!:
center - 2006-02-10, 16:56

no to jak sie witac to sie witac, jestem center, z poludnia polski, to moj wyroznik :)
no i zlota e30 jako dokladka :) szczesliwym jej posiadaczem jestem od prawie 2 lat i uwielbiam ja..
pozdrowionka dla wszystkich posiadaczy...
a marzenia,hmm..juz niedlugo przerodza sie w rzeczywistosc wiec nie bede zapeszac :)

Labrador - 2006-02-10, 17:39

Witam ,ja tez chciałbym się przywitać z wszystkimi na tym forum,no i oczywiście też jestem zakochany w beemkach od jakiegoś czasu. :D
Od maja zeszłego roku jestem szczesliwym posiadaczem compacta 323Ti i choc wielu nie podabają sie compacty ,to dla mnie moja bunia jest najpiękniejsza i nigdy nie zamieniłbym jej na samochód innej marki.Pozdro labrador

misster - 2006-02-14, 10:43

Witam na imie mam RAFAL jestem z poludnia Polski.Beemkami zafascynowany jestem od dziecinstwa ,niestety dopiero pol roku temu moglem spelnic moje marzenie---moja kochanka to sliczna DIAMENT-SCHWARC E36-M43.Udzielalem sie troche ,,ale jak zobaczylem Wasze forum to ...szczena opada!!!!! :o poprostu bajka!!!!--przy okazji skladam poklony Tym co je tworza!!!

PS.jak bedzie chwila to sie pokaze w dziale NASZE SMIGIELKA

POZDRAWIAM WSZYSTKICH MANIAKOW BMW

korzuch - 2006-02-14, 13:05

yo!
Jestem Grzesiek troche pije troche pale troche używam :D mam starą padaczke z 91 roku i zaglądam na forum codziennie fascynajca marka maksymalna troche sie udzielam na forum grzebie sam przy swoim ałcie :D czekam cierpliwie na rejstracje klubu by wstąpic w jego szeregi i walczyc z przednionapędową zarazą :D do zobaczenia na zlotach i spotach :D
pozdro

oskar112 - 2006-02-14, 14:08

witam wszystkich!

od kilku dni jeste posiadaczem e30 325i, jest to moje pierwsze BMW i narazie moje informacje na temat tego samochodu sa znikome :? juz na poczatku jest kilka problemow ale przegladam wlasnie Wasze forum i mam nadzieje ze znajde powody moich bolaczek

pozdrawiam Oskar

Meecowhy - 2006-02-14, 14:44

Witam wszystkich ... jestem Mikołaj .... wielbie beemki ... to juz moja druga w 6 miesiecy ...
BMW ponad wszystko ... a mialem juz prawie wszystko :>
Heh jestem z poludnia jak to center okreslil...
:mrgreen: ....ride low :arrow: feel high.... :mrgreen:

dankam - 2006-02-15, 20:14

Witam All :) jestem Kamil ( Kudi ) i też jarają mnie bmw ;) no i amerykańce :P hehehe pozdro ;) B-stok :D
Piotrek - 2006-02-15, 20:19

Yo

Jestem Piotrek.Ma byc nisko i basta!!! :mrgreen:

B(ETA) - 2006-02-22, 10:59

Witam
Jestem swiezym posiadaczem B(Ety) i chciałbym dołaczyc do forumowiczów i wymienic swoje poglady na temat uzytkowania auta. Jest o moja pierwsza bmwica coprawda ma 20 lat ale lakier trzyma sie kupy i silnik tez niczego sobie.
Pozdrawiam
Darek

webretti - 2006-02-23, 03:21

Witam
od dłuższego czasu już czytam wasze forum, więc czas się przywitać.... :lol:

Na stanie:
E30 320i Cabrio AC Schnitzer (GermanStyle 8) )

vero - 2006-02-24, 15:37

Witam wszystkich. Mam nadzieje, że na tym forum dłużej zagoszczę niż na dwóch poprzednich :] Dodam jeszcze krótki opis. Na imię mam Jakub, studiuję i pracuję, rocznik '83, Betka od września 2005, fan Betek od zawsze :]
Dee Jay - 2006-03-01, 01:46

Witam wszystkich. Mam na imie Piotrek, w końcu kupiłem sobie 316 z 92r. i nie wyobrażam sobie zycia bez tego autka. Podrawiam wszystkich miłośników BMW. :wink:
Sobek - 2006-03-05, 15:21

No to i ja sie przywitam 8)
Mam na imie Marek ale wolajcie na mnie Sobek mieszkam w Jastrowiu , WLKP,
Jeszcze nie jestem szczesliwym posiadaczem Beemki ale mysle ze to sie zmieni
i wrescie stane sie posiadaczem E30-tki :wink:

Pozdrawiam 8)

<<< GS >>>

Hołek - 2006-03-08, 12:13

Witam !! mam na imie Łukasz, ale wszyscy mowia na mnie Hołek :wink: jestem z poludnia Polski. Od pol roku jestem szczesliwym posiadaczem ślicznej czarnej E36 i jestem pod wrazeniem tego samochodu !! juz nie wyobrazam sobie jezdzenia innym autem niz BMW !! 8) :wink:
Pozdarwiam wszystkich szczesliwych posiadaczy BMW!!

RoboCop - 2006-03-09, 17:38

to mój 1000 post* więc wypadałoby się przywitać...
mam na imię Robert - a BMW to moje drugie imię zajmuje moje myśli (i kieszeń) jak nic innego w życiu, kto mnie zna, wie że nie przesadzam - jestem na to nakręcony maksymalnie...
mieszkam w Jaworznie - mieście na pograniczu Zagłębia, Śląska i Małopolski - nie wiem czemu większość powyższych pisało o sobie że są z południa czy mieszkanie na Śląsku jest wstydem czy jak?

*byłoby więcej, ale wciąż ktoś usuwa moje posty :lol:

Justa E-30 - 2006-03-09, 22:39

Hej mam na imie Justyna i dopiero zrobilam prawko ale BMW to moja miłość od dłuższego czasu wiec chetnie sie przywitam:) :D

Juz mamy z moim niunkiem bawarke:) E-30 89 rocznik 1.8:)

Menel - 2006-03-09, 22:52

elo
nazywaja mnie menel i to juz moj 1800 ktorys tam post... nie opowiedzialem jeszcze o sobie i ...

i nie opowiem nadal :lol:

buaaahahahahahaha :mrgreen:

r3kin - 2006-03-15, 22:32

witam wszystkich nazywam sie Łukasz od niedawna czytam wasze forum wiec czas się przywitać pozdrawiam
Solveig - 2006-03-25, 21:19

No dobra teraz sie oficjalnie moge przywitac bo wkoncu zakupilem bmw. A wiec tak miło mi nazywam sie Slawek zakupilem e30 z 90roku Jestem z warszawy ( to si eniedlugo zmieni na krakow). Milo mi was poznac i WITAM
Sylvia - 2006-03-26, 19:38

Witam nazywam sie Sylvia... moj chłopak (meecowhy) ma świra na punkcie BMW i chyba ja tez powoli zaczynam odczuwać objawy tej kosztownej choroby ....

Pozdrawiam wszystkich

Biały - 2006-04-02, 09:02

Witam ...... ponownie po dłuższym czasie. Byłem już kiedyś zarejestrowany na waszym forum
(nawet moje bmw jest w "naszych smigiełkach") ale sytuacja mnie wtedy zmusiła i sprzedałem BMW i kupiłem Vectre. Teraz zamierzam wrócić do BMW no i do tego wspaniałego forum o jedynej słusznej marce.

-RobertO- - 2006-04-02, 21:40

Witam na forum! Jeszcze nie mam BMW ale może niebawem się to zmieni
KORDI - 2006-04-04, 23:39

Siemanko...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To mój 800któryś post to pasi sie przywitać........ :lol: :lol:

jestem uzależniony od 4 lat i zawsze po odwyku powracam do nałogu........ :lol: :lol: :lol:

Tak wogóle to Paweł jestem ale mówcie do mnie KORDI bo już tak sie przyzwyczaiłem że już nawet mama tak do mnie mówi......... :lol: :lol: :mrgreen:

Aaaa......zapomniałbym......jestem z Pacanowa....... :mrgreen: :mrgreen: :lol:

PozdrOOfki...... :D

fil - 2006-04-05, 17:41

Witam! jestem fil ze slaska..pomykam sobie 320(e36)coupe 92 po wrzesniu..pozdrawiam i gratujuje bardzo ciekawego forum...
Rafał - 2006-04-10, 15:40

Rafał
....dla kumpli Bob
"rozbijam" srebrne zeszperowane e30 na "otwockich blachach"

kuzyn - 2006-04-11, 01:40

Cześć. Moje BMW mam od wrześnie 2005, ale miłość do tych aut trwa duuuuuuuużo dłużej.
Zanim się zarejestowałem na tej stronce, często wpadałem tu poprzeglądac to i owo. Podoba mi się.

MARE21 - 2006-04-15, 22:38

Witam mam na imie Marek, lat 25. Srebrne E-21.
tomcio83 - 2006-04-17, 19:53

Witam!!! mam na imie Tomek jak przystalo chcialem sie przywitac ze wszystkimi :mrgreen:
MrKrYH_e34 - 2006-04-18, 17:52

Czesc jestem Przemas, 24 latka .. Bylo e34 teraz kto wie ... Od lat tu jestem od lat .... ale w tym temacie mnie jeszcze nie bylo pozdrawiam ;)
WIKTOR - 2006-04-18, 22:28

Witam tak jak nick wskazuje mam na imie Wiktor BMW zarazilem sie juz dawno temu gdy na jednej z ulic mego miasta zobaczylem e30 na sprzedaz byla w waskiej lampie i kosztowala 5.000zl, zaczalem trzepac neta i trafilem na strone Reefa o rekinach (szczgolnie e21) tamtejsze forum czytam od zawsze, potem byla strona Darco o e28(biala, chyba2.0) nastepnie strona Kirka o e30 i tam jego zielona Alpina. Jak to dawno temu. Milosc do marki siegnela zenitu. Zaczely sie wyjazdy na majowki i zloty do Torunia. teraz bacznie czytam forum beemka-klub. Jwstem szczesliwym posiadaczem e30 coupe. Pozdrawiam fanow marki takich jak ja. Acha mam 22lata.
viktor - 2006-04-25, 22:45

Cze
jestem Grzegorz zamiatam nasze brudne śląskie drogi E36 325 a żona E30 320 turning i.....
i już nie mamy na paliwo :D

pozdrawiam.

sebast - 2006-04-26, 11:39

Witam

Jestem Sebastian z Sosnowca (koło Katowic). Należę do BMW Klub Polska, a posiadam od ponad 2 lat BMW E38 735iL (i nie chcę nic innego ;) ). Jestem "fanem" BMW, "hobbystycznie" zajmuje się sprzętem nawigacyjnym i audio do BMW E38/39/46 X5 i X3, służbowo-hobbystycznie - informatyk.
Udzielać się tutaj będę zdecydowanie niewiele, bo już dużo czasu zajmuje mi udzielanie się na forum BMW Klubu Polska :
http://www.bmw-klub.pl/forum/index.php

Polecam też moją stronkę z historią BMW :
http://bmw-orr.org/historia/index.htm
oraz opisem mojej BM-ki :
http://republika.pl/poczt1/bmw_735.htm

Boogie - 2006-04-27, 09:36

Witam

To mój pierwszy pościk tutaj.

Mam e34 540i Msport, oczywiście na manualu 6biegowym. Bestia znaczy ;-)

Pozdr.

m_a_n_i - 2006-04-27, 13:22

Powitać...

Skromny ze mnie gość, postanowiłem poszperć troche i znalazłem maniaków BMW i to wielu jak widze

Posuwam sie naprzód ŚLICZNYM E30 320i w TOURINGU

Moje marzenie sprzed miesięcy... 8)

Pozdrawiam

Niestety nie mam na kompie programu do obrobienia zdjęć wi nie mam jak wepchać mojej bety na avatar ale pewnie niedługo to załatwie :?

malacz - 2006-05-04, 15:02

witam wszystkich uzależnionych posiadaczy jedynie słusznej marki 8)

Oto moje cacko 318i na gazie, które szczęśliwie nabyłem po dłuuuuuuugich poszukiwaniach :mrgreen: dopiero poznaje swoją beti ale już jestem zakochany po uszy :lol:

Abarth - 2006-05-04, 19:38

witam

nie mam prawdziwej bmw, ale mam jakies modele bmw, jesli ktos by byl chetny zeby miec np swoja bmke skali to moze sie do mnie zglosic i pogadamy :)

Pscolka - 2006-05-07, 10:03

Za górami, za lasami, dawno, dawno temu, a dokladnie rok :D odbyla sie majowka z BMW w Toruniu.... przybyl tam kwiat rycerstwa z calego krolestwa a kazdy w pieknym rumaku... ale ja nie o tym tu chcialam.......... :mrgreen:
Tak wypada ze rok temu moj kuzyn zabrał mnie ze soba na majówke i tam poznalam was kochani, zostalam przyjeta do rodziny B-K oraz zarazilam sie smiertelna chorobą jedynej slusznej marki 8)
Mam na imie Magdalena, lat nie podam :twisted: i postanowilam sie w ta skromna rocznice z wami maniacy beemek przywitac po raz drugi.

Gorące buziaczki i uściski dla wszystkich
Magdalena vel Pscolka

dudziak2005 - 2006-05-12, 22:48

witam pojawilem sie juz chwile temuna tym forum :) ,ale jeszcze jakos nie mialem okazji sie przywitac :oops: a teraz chcialbym poprawiac moje maniery i powiedziec wszystim ALOHAAA :o , w skrucie jestem Radek mam nie pelne 21 lat i jezdze moja kochana pszczolka :p , ktora jest czarna e30 318is z konca 90r. :)
to tyle podzro for all

Kylo - 2006-05-27, 23:10

Witam wszytkich 8)
maeko - 2006-05-28, 11:14

Witam. Jestem Mariusz nick: maeko.

Nie mam jeszcze BMW ale już chyba niedługo kupie e30, więc nyśle że sie dużo dowiem od wasi pomożecie w razie czego.

Pozdrawiam wszystkich miłośników tej marki.

BMW

P.S. a narazie przemieszczam się klasycznym motocyklem z duszą:) MZ ETZ 250 :lol:

Mariusz_G - 2006-05-29, 15:35

Witam wszystkich miłośników BMW :) Nazywam się Mariusz, sam nie posiadam jeszcze swojej buni :cry: ale w niedalekiej przyszłości kroi się e34 lub e39

Pozdrawiam!

Wolf_001 - 2006-06-04, 19:38

czesc, mam a imie Robert , sam mieszkam na Litwie w Wilnie, posiadam E38 740i z 1995 roku, moze mnie ktos wspomni :)
kamil328 - 2006-06-23, 11:18

witam
Po dlugiej przerwie wracam na forum pod nickiem kamil328 ( wczesniejszy kamiz22 jezdzacy niebieskim compaktem z przodem od e46 ksenon- niektorzy moze kojarza) wracam z autkiem e36 328i coupe indywidual technic. auto w stanie salonowym sprowadzone z niemiec z przebiegiem 145tys km udokumentowany malo, widac to . Wkrotce jakies fotki

Sputnik - 2006-06-30, 23:44

Cześć, mam na imie Kuba.Jestem entuzjasta samochodow ze słusznym napedem w tym e30.Pozdrawiam
MichcioManiak - 2006-07-05, 21:37

Witam wszystkich :)
Jestem z Częstochowy :)
Poruszam się e30 316i :) z logo klubu na przedniej szybie RADICALTOYS :)
Jak narazie zapraszam na forum www.radicaltoys.fora.be :) a już niedługo reaktywacja strony www.radicaltoys.be

David_KRK - 2006-07-07, 09:35

Cześć!
Mieszkam w Krakowie i w wolnych chwilach dłubię sobię w mojej zabawce. Niestety wolnych chwil nie mam za dużo, dlatego trwa to już trzeci rok :) Mam nadzieję że niedługo wyjadę i nacieszę się mocną 2-litrówką :twisted:

Tymon - 2006-07-30, 23:42

Hej.
Nazywam się Tymek i mam przyjemność ujeżdzać E30 320i 88r.

Pozdrawiam

adamwsb - 2006-08-10, 10:26

Hej :) Jestem Adam, mieszkam w Pszowie, mam 23 lata ...itd. :P
Mam BMW E30 z roku 1990, silnik 2.5 M20 ale chwilowo 2.3 bo mi glowica pekla :(
Wiecej chyba nie musze gadac :P hehe...

Neumann - 2006-08-26, 11:28

Witam, jestem Adam, od roku posiadam BMW e21 316 z motorem M10b18 na K-jetcie w kolorze opalgrunmetalic , jestem z Siemianowic, 8)

PS Pozdrowienia dla centrer-a, prawie codziennie widzuje jego złotą E30 :twisted:

El Tomasso - 2006-08-28, 18:18

Witam, mam na imię Tomek, od trzech lat nie piję (ups to nie to forum). Jestem dumnym posiadaczem czarnej E30 320 z 1988 r., którą niestrudzenie serwisuje Chris, notabene mój brat. Od niedawna czytuję posty na forum, zacząłem także pojawiać się na zlotach. Chwilowo nie mam pod ręką łądnej fotki swojej Czarnuli, ale niedługo dodam. Z uwagi na geny podbne do Chrisowych mojemu autu nie przybywa spoilerów, jedynie cm pod miską :lol: Pozdrawiam forumowiczów, mam nadzieję, że się przyjmę.
tomcat944 - 2006-08-31, 12:05

hej,
jestem Tomek i jestem nieuleczalnie chory...
wszyscy na tym forum wiedza na jaka chorobe...
do zobaczenia i milej zabawy na zlotach, spotach i innych...

ubott - 2006-09-17, 21:41

Jak wszyscy to wszyscy.
Witam mam na imie Krzysiek od zawsze lubilem naped na tylna os. Mialem kaszlaka, potem poldka, a od 2 lat smigam betkami. Obecnie posiadam e30 1.8 '89 i e30 2.0 '88 touring.
Szkoda tylko ze moje samochodziki maja tendencje do zdzierania tylko jednej oponki :( :( :(

Pietrek - 2006-09-30, 17:53

Witam :) Jestem Piotrek, obserwuje to forum od dłuższego czasu chociaz sie nie ujawniałem. Wielbie BMW a szczególnie e30. Po pierwszej jeździe e30 sie zakochałem i tak juz zostanie :D Narazie sie zagłębiam w wszelkie techniczne sprawy , a po zdaniu prawka zacznie sie zbieranie kasy i szukanie dobrej sztuki :D

Pozdro ! :wink:

Opto - 2006-10-02, 10:49

Witam jestem Dawid ;) spelnilem swoje marzenie ;] kupilem piekna e30 z silniczkiem 2.5 dopiero sie jej ucze i mam nadzieje ze na tym forum znajde odopowiedzi na nurtujace mnie pytania i napotkane problemy pozdr!!!
Yakuzatti - 2006-10-04, 18:25

Witam. Jeszcze niecale dwa lata musze poczekac na "legalna" jazde samochodem, gdyz... a zreszta wiecie jaka jest milosc do BMW :-) Aktualnie "wkrecam" sie w otoczenie forum, zeby zdobyc wiedze i informacje, ktore przydadza mi sie w przyszlosci, gdy juz bede mial w 100% swoja "miłosc". Mysle, ze milo nam sie bedzie wspolpracowalo, w razie jakichs projektow graficznych/plakatow/stron www/ odnosnie BMW to mozecie do mnie zagadac, najlepiej na PW. Serdecznie pozdrawiam.
Yakuzatti

Cinek - 2006-10-23, 18:37

Cześć i Siema. Mam na imię Marcin i jestem z Olkusza.Pewnie większość nie wie gdzie to w ogóle jest, dodam że miedzy Krakowem a Katowicami, ale nie o tym chciałem. BMW mam od niedawna bo od 17 lipca 2006. Pamiętna data.Zawsze jeździłem autami z napędem na tylną oś.Najpierw zdezelowanym maluchem,potem mercedesem 190D.Później kupiłem sobie poloneza,następnie go sprzedałem i odkupiłem od ojca w.w. mesia którego zamieniłem na E30 1,8i Touringz 90r. z czego jestem dumny.Sam najpierw zaraziłem ojca śmigiełkiem gdyż doradziłem mu kupno E34 Touring 2,5 TDS zamiast Mercedesa C w sumie jakoś przypadkowo mi się spodobał.Niedługo sam potem stałem się posiadaczem mojej Etki.Oba czarne oba kombii i ludzie mylą nas, ale co mnie to obchodzi.Długo nie zmienie marki, gdyż eta prowadzi się rewelacyjnie.Forum czytam od jakiegoś czasu ale to mój pierwszy esej ;) Bardzo mi się tutaj podoba,panuje fajna atmosfera, wszyscy są życzliwi.Planuję zgłębić moją wiedzę dotyczącą tej marki gdyż sam chciałbym kiedyś w czymś pomóc ;) Pozdrawiam gorąco.Witajcie!!!!
kolczasty - 2006-10-29, 13:50

Witam wszystkich serdecznie. Jestem informatykiem, mieszkam i pracuje w Katowicach. Na wymieniana tu przez wszystkich chorobe zapadlem w okresie podstawowki i tak mi zostalo do dzi. Obecnie uzytkuje E36 320i ale byc moze za niedlugo jakies E38. Pozdrawiam.
korzuch - 2006-11-05, 16:32

yo!
Lubię pic piwo pod sklepem z kobietami w każdym wieku,chodzic na wspólne romantyczne spacery po śmietnikach w poszukiwaniu puszek po piwie i uprawiac dziki pełen uniesień sex pod każdym płotem.

Ogólnie lubię wszystko co związene jest z kobietami....to zastanawiające jak te stworzenia szybko przechodzą duchową metamorfozę powiązaną z trandenscentalną wędrówką duszy przez wszechobecną jażń dążenia do doskonałości formy bytu...Dobra za dużo finlandii... krótko mówiąc lubię sex z kobietami.... dodam:P że moga byc nawet dwie.Od przybytku głowa nie boli...Ostatnio sniło mi się ze spałem z czarnulka...bzdura totalna po przebudzeniu widze brudne od ziemi nogi Zdzichy przed oczami---głupia trenowała Yogę.Wydaje mi się ze cwiczyła miesnie kroku.może sie myle:P A co do kobiety moich snufff yhm chyba sie taka moze narodziła co lubi mile spedzac czas na rozmówkach chinskich z narzeczem Suachili...Lubie słuchać muzyki w szczególnosci zespołu "kombi" trzech :cenzura: czwart trąbi no i Maryli Wrzodowicz jej kawałki są poprostu ponadfazowe:) co jeszcze lubie??? a ogladac Kubusia Parchatka i jego koleżke tygryska stąd moja fascynacja sztukami walk z komarami.Jest moim idolem.Uwierzycie??? jasne bo ja sam w to nie wierzę:P lubie matematykę...siedze sobie na ławce popijając piwko i licze płytki chodnikowe.Zawsze wychodzi mi tyle samo-->dwie te na których opieram swoje kamasze.Po co liczyc więcej skoro mam tylko dwie nogi? Lubię ogladac moje ulubione seriale "Zapach majtek ratownika" i "Spocony w lodówce" dla mnie to klasyki melodramatu połączone z chwilami ekscentrycznego zauroczenia moja bielizną

Nie lubię się dzielic finlandią jak mam mało...Nie cierpię jak ktoś oczesze peron nr.6 na dworcu z niedopałków po papierosach...poprostu nienawidzę.Nienawidzę jak kobieta myje się częsciej niz raz na tydzień--podmywanie zabija zapach feromonów i poządania kobiecego ciała. Nie cierpię jak Zdzichu nie ma fajek wtedy siedzi w mojej puszcze z niedopałkami...Gnojek sam nie pozbiera,a liczy na sępa...to taki ptak chyba :P Pozatym nie lubie chodzic zima w sandałach,i w berecie z antenka...łapię wtedy wszystkie kanały erotyczne...

Nie lubię szpanerstwa jak laseczki wożą się jak głupie cipki mam na to wyjebane...Uroda to nie wszystko...zawsze w towarzystwie wybieram najbrzydszą kobietę(nie ma takich są tylko zaniedbane)..a gdy zaczyna mi się ona podobac kończę pic bo to oznacza zajebistą fazę:P z elektryki nie jestem mocny chociaz zawsze jestem dodatnio naładowany i kraze sobie jak elektron...jestem jak Winetou->piwo tam piwo tu ...Nie lubię sie czesac, golic myć.I tak zawsze pachne swierzą bryzą bo wietrze się na swoim peroniku codziennie...

Wymarzona kobieta?....hmmm Po pierwsze zawsze musi miec parę złotych w kieszeni na piwoooo.Po drugie musi byc wydepilowana na klacie i palcach u stóp i po trzecie musi byc silniejsza odemnie,ażeby odnosiła mnie zawsze po libacji do domciuuuu..Ciało nie jest tu rzeczą naj... ponieważ jeżeli jestes pomarszczona to zawsze można wygładzic Cię podłączając Cie pod sprężarkę...

slawo - 2006-11-08, 15:24

buhahaha ;) korzuch jestes niemozliwy ;)
yaster - 2006-11-15, 22:27

Przedmieścia Elbląga... Porywczy czasami wiatr próbuje zagłuszyć pisk tramwaju ślizgającego się po szynach... Latarnie próbują rozświetlić mrok kończącego się dnia... Z oddali słychać krzyki przerażonych ludzi...
Nagle...
Potworny ryk monachijskiego sześciocylindrowca przeszywa całą okolicę, ludzie wyglądają z okien w oczekiwaniu apokalipsy...

Ale to tylko yaster wjeżdża swoją czarną E30 na ulice miasta

kulPHONE - 2006-11-20, 09:09

... nieświadomy tego co go spotka za następną krzyżówką. W niestabilnym cieniu rzucanym przez targane wiatrem drzewo miłorzębu japońskiego stała Ona. Na pierwszy rzut oka jakby anielskie zjawisko, białe nadwozie połyskiwało czasem odbijając resztki refleksów światła które podstępem przedarło się przez mrok, niby taka sama - a jednak inna. Tylko nieliczni z ludzkiej rasy mogli ją rozpoznać i zaraz po tym przyklęknąć aby oddać należną jej cześć.
Już za chwilę miało dojść do spotkania diabłą i anioła, starcie pomiędzy czernią a bielą.
Ostry ryk sześciocylindrówki słychać było coraz wyraźnej, przypadkowi przechodnie czmychali w boczne zaułki i bramy, jakby świadomie wiedząc co za chwilę może się wydarzyć.
Tymczasem pod białą maską odżyły mechaniczne konie. tylko cztery cylindry a na twarzy kierowcy pojawił się lekki uśmieszek. On już wiedział jak zakonczy się ta bitwa.
Skrzynia biegów bezgłośnie zapięła 'jedynkę' do tyłu, mechaniczne konie stanęły rzędem zwarte do ruszenia z kopyta, gotowe wypełniać rozkazy swojego pana.

W chwili gdy zza rogu wyłoniła się czarna sylwetka sześciocylindrówki biała otworzyła swe ksenonowe oczy, zdumiony yaster mijając przecznicę katem oka dostrzegł dziwnie poszerzony błotnik. Uśmiech na jego twarzy zgasł nagle jak zapałka rzucona w kałużę. Tysiące myśli przewinęło się w sekundzie dając natychnmiastową odpowiedź - Tak to było M3. Już po tobie.

kulPHON łagodnie a zarazem stanowczo zdjął nogę ze sprzęgła dając tym samym wolną drogę rwącym się do pracy rumakom zwartym w niepozornym S14. Biała wyskoczyła z bocznej uliczki na lekkiej kontrze zostawiając na asfalcie dwa czarne szerokie ślady.

Walka się zaczęła . . .

------------
pozdrawiam kulPHONE

Buła - 2006-11-30, 11:23

Witam Wszystkich forumowiczów. Mam na imię Paweł,do tej pory pisałem na innych forach BMKowych ale postanowiłem poszerzyć swój horyzont co do BMW i poznać więcej maniaków Bawarek.
Emiliano - 2006-12-14, 21:10

Witam Wszystkich !

Od roku jestem użytkownikiem i wielbicielem BMW :cool: a ostatnio trafiłem na linka do tego forum i widzę, ze panuje tu bardzo fajna atmosfera :twisted: Moje autko to E46 320d z 2002 roku po pewnych modach elektronicznych uczynionych w Masters Tuning :twisted:

Pozdrawiam :wink:

Free - 2006-12-15, 20:34

Siema wszystkim! Trochę spóźnione to moje przywitanie, ale jest;). BMW to pierwsze moja furka i już wiem, że auta innej marki nie kupię:).
To forum jest po prostu genialne, jeszcze nie było tak, że nie znalazłem czegoś co mnie interesowało. Podobno można zostać "Delete" za nie pisanie postów, ale co pisać jak wszystko jest;).

Prosiak - 2006-12-17, 09:15

to i ja sie przywitam :smile:
Mam na imie Mateusz ale wszyscy mówia na mnie Prosiak więc tak sie prosze do mnie zwracac :lol: Od dobrych paru lat (ja mam 30) mieszkam i pracuje w Krakowie ale oryginalnie pochodze z okolic łodzi.
Mam BMW e30 316 m40 Touring 1993 czerwona.Sprowadziłem ją sobie sam z Austrii.Do tej pory miałem trzy VW (jedynki) z silnikami:1.3 benzyna;1.6 diesel;1.8 GTI 16V :mrgreen: ;następnie passat 1.8 benzyna;pózniej OPEL VECTRA B 1.7TD i wreszcie pojezdziłem BMW kolegi i taki tez zakupiłem :grin:
Pozdrawiam wszystkich i w miare mozliwosci służe pomocą :smile:
Pzdr.Prosiak :wink:

monix - 2006-12-17, 16:55

Czy powiedzenie wszystkim "dzień dobry" wystarczy, żeby uchronić moje konto przed skasowaniem? :D

Imienia łatwo się domyśleć; kobiet o wiek się nie pyta, więc mogę tę częś opuścić; jestem z północy i wożę się BMW. A raczej, to częściej jestem wożona ;)

HUMANSUBSTITUTE - 2006-12-18, 00:12

Witam i pozdrawiam wszystkich. Na imię mam Michał (Majkel). Mieszkam w Gdańsku. BMW to moja pasja i interesuje mnie wszystko co związane jest z tą marką. Aktualnie śmigam już moją drugą E30, tym razem 320i z 90'. Pierwsza(316i 90') niestety "zginęła" w czołym zderzeniu z tir'em. Jestem właśnie na etapie planowania swapa M52B28 :) Dziewczynkę utrzymuje w idealnym stanie i nigdy nie żałuje na oryginalne części-no takiego świra mam i już. 100% BMW! ja podchodze do tego tak: BMW-Be My Woman i wszystko jasne :wink:

[ Dodano: 2006-12-18, 00:15 ]
zapomniałem dodać że moje "dziewczynki" to coupe :) pozdro

mel - 2006-12-18, 23:13
Temat postu: witka
cześć wszystkim
Jestem z wawy.jakiś czas temu śmigałem 320 z 88r,teraz (mam nadzieję że chwilowo) nie posiadam bmw .
Zdaje się że znam kilkoro z forum -jakiś czas temu sprzedałem na części dwie e30-tki.,i kilka osób które brały graty powoływało się na klub.
pozdro

duchPW - 2006-12-19, 01:17

mel napisał/a:
jakiś czas temu śmigałem 320 z 88r,

srebrny sedan ze szperą?

mel - 2006-12-20, 19:56

czarny sedan bez szpery
BIZON - 2007-01-02, 23:12

Ooo... upss.. Jescze nie zdążyłem się tu przedstawić... :roll: :wink:
Mam na imię Tomek, a dalej może być BIZON.... "kredus"... ten od kredek :mrgreen: Ci którzy brali udział w konkursie wiedzą o co loto.
Poruszam się kołowo :mrgreen: E30 m20 b20 PFEBA coupe. i wszystkich serdecznie pozdrawiam :mrgreen:

Wojtasgls - 2007-01-08, 09:30

Witam właśnie się zarejestrowałem na imię mi Wojtas. Przedwczoraj zakupiłem swój pierwszy w życiu samochód BMW 320i z 1989r. Dopiero od czwartku bedę jeżdził narazie stoi u mechanika.Nie mam prawie pojęcia o motoryzacji więc nie krzyczcie jak powiem coś głupiego :oops: Mam nadzieje na dobrą współprace Pozdro
alexil - 2007-01-14, 23:34

Jakiś czas przeglądam już forum ale jeszcze oficjalnie się nie przywitałem więc czas najwyższy. Mam na imię Tomek, moja beemka to E30 325i M-technic. Z niektórymi osobami poznazłem się już dziś na spocie, a z resztą witam się tutaj :-)

Pozdrawiam

ojciec - 2007-01-15, 00:00

Cześć! Postanowiłem również do Was dołączyć, a o tym Forum dowiedziałem się od Chrisa, którego pozdrawiam. Szkoda, że dopiero teraz, ale lepiej poźno niż wcale.
W temacie śmigła na masce "śmigam" już dobre kilka lat.
Obecnie E36 zaraz po E32.

morgoth - 2007-01-15, 00:21

Jestem tutaj nowy i jakimś cudem nie zauważyłem tego tematu. Więc witam się teraz i błagam o wybaczenie tej wpadki ;) Mam na imię Przemek, jestem z Bełchatowa i śmigam BMW E30 316i Touring z 1994 roku. Dziękuję :)
Dominik Szymańs - 2007-01-15, 23:39

Witam i ja. Krążę po forach związnych z BMW w poszukiwaniu wiedzy związanej z tymi samochodami. Przede wszystkim interesuje mnie wszystko związane z serią e114, czyli 02. Na co dzień odpycham sie e39 z silnikiem 2,5 tds.
Mam nadzieję, że znajdę tutaj sporo interesujących mnie informacji :)
Przy okazji zapraszam miłośników motocykli, także BMW, na największe forum motocyklowe w POlsce, którym współadministruję -
Forum Motocyklistow
pzdr

7ka - 2007-01-17, 12:53

witam wszystkich maniakow BMW...
Mariusz_Jr - 2007-01-20, 21:05

Witajcie !
Chciałem się przywitać :)
Jestem bratem, młodszym bratem Pana o imieniu (a także nicku) Mariusz. Mam tak samo na imię jak on, z tym, że na mnie zawsze wołano "dżunior" ;) To od niego dowiedziałem się o forum, będę tu od czasu do czasu wpadał, bo mam zamiar nabyć BMW (pasja przeszła z brata na mnie), to chyba dobrze.
Póki co jeżdzę na codzień przednionapędowym mniejszym autkiem (1200ccm).

Witam jeszcze raz :roll:

frantic - 2007-01-23, 00:24

witam, w końcu kupiłem swoje pierwsze bmw, miło mi powitać wszystkich na forum
adam 12 - 2007-02-01, 19:24

witam wszysykich! jestem z opola i lansuje się kaszmirowo-beżową E30 2.0 z 90r w wersji BAWARIA C-BIZNES!(jak znajde kabel do cyfrówki to wkleje fotki :D )nara,pozdro!
Paweel - 2007-02-11, 21:35

witam wszystkich.
Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem BMW e36 318TDS touring.
Nie mój pierwszy i nie ostatni to samochód ale na pewno nie ostatni BMW.
Mam nadzieję znaleźć tu wiele rozwiązań moich problemów i pomóc w rozwiązaniu problemów innych kierowców.

A na razie wszystkim życzę aby się zawsze kółka kręciły.

maerik - 2007-02-20, 15:40

Witam.
Nabyłem niedawno klasyczne (wąska lampa) E30 z silniczkiem M20B27 i bardzo się z tego powodu cieszę :)
Pozdrawiam wszystkich :beer:

nokerman - 2007-02-20, 20:47

witamy serdecznie nowego kolegę :beer: :drunk: :brawo: :wink:
daniello - 2007-02-25, 15:36
Temat postu: czesc wszystkim maniakom
witam wszystkich ludzi kochajacych bmw jestem tym zarazony od malego kiedy ojciec w 90 roku kupil 525e z roku 84 cudowny samochod i tak sie zaczelo a teraz mam problemy przez bmke zona daj mi w kosc
damiano - 2007-02-28, 09:09

witamwszystkich użytkowników BMW :)
Kruczek - 2007-02-28, 15:10

witam wszystkich miłosników smigiełek :)
Marzena - 2007-02-28, 20:23

Witam. Pewnie niektórzy mnie kojarzą, dla przypomnienia jestem (cytuję) wronowa. :P
Belisama - 2007-02-28, 22:07

Marzena napisał/a:
Witam. Pewnie niektórzy mnie kojarzą, dla przypomnienia jestem (cytuję) wronowa

Elo Marzena :)

Bertizzz - 2007-03-01, 20:51

witam...dopiero zauwazylem tenn topic...wszystkim chcialem powiedziec CZESC!
sat_cong - 2007-03-03, 20:44

Witam

Od niedawna mam 325i 90r wersja niemiecka co wiem dzieki forum bmw klub
Kupilem bo model jest piekny, kupilem 25 bo oszalalem:)

moje poprzednie auto to FWD 75ps ktorym staralem sie jezdzic szybko, poslizgami itd ale przeskok na m20 to jednak cos - ciagle czuje respekt przed moim nowym starym autem

jeszcze w raichu weszlo zawieszenie -30 i rozpórka i nowy wydech ale nie buczy bo jeszcze by silnik zagluszył:)

wyglad auta seryjny, zadbany, wnetrze bez kitu jak nowe seryjne szare sportowe fotele,
minimum elektryki :jupi:

taki zostanie, tuningowi mowie nie na forum bede szukal info jak go zachowac w dobrym stanie bo naprawde nie widze samochodu na ktory chcialbym go zamienic

pozdrawiam

Breyton - 2007-03-06, 22:02

To i ja się przywitam, bo jestem tu świeży i to mój pierwszy post. Mam nadzieję że nie ostatni :)
alojz - 2007-03-07, 08:07

WITAM JESTEM Z GALICJI MAM E30 SZKODA WIECEJ PISAC NA TEMAT TEGO AUTA bo stan jest lekko zly hehe pozdrawiam
Baloo-so - 2007-03-19, 21:34

Witam wszystkich BMW maniaków i maniaczki mysle ze znajdzie sie tu troche miejsca dla mnie i mojej e36 :D znaczy sie znajdziemy wspólne tematy pozdr. Baloo
kavka - 2007-03-19, 22:22

Mi też wypadałoby sie przywitać :wink:

Pozdrawiam wszystkich BMWmaniaków :D

Mlody - 2007-03-20, 08:51

Jestem tu juz pare chwil a jescze sie nie przywitalem :oops: Pozdrawiam wszystkich maniakow smigielek :D
Krespo - 2007-03-24, 19:05

Witam wszystkich użytkowników forum :beer: . Nie jest to mój pierwszy post na tym forum bo dopiero teraz zauważyłem ten temat :) . Nie posiadam JESZCZE :twisted: swojej beemki ale mam nadzieję, że to sie w najbliższym czasie zmieni :drunk:
mariusz 330 - 2007-04-01, 20:25

witam wszystkich użytkowników bmw, mam na imie mariusz pochodze z brzeska na codzieńjeżdze e36 3.0 w fajnym kolorze kameleon. pozdrawiam wszystkich.
AC_grzechu - 2007-04-02, 13:06

Witam wszystkich

Z tej strony Grzechu z Bydgoszczy. Pozdrowionka z najbardziej dziurawego miasta w Polsce

g.

grubby - 2007-04-05, 19:58

Witam wszystkich zmaniaczonych na tle BMW obojetnie jakiej serii, pozdro Dawid albo Gruby z Poznania :mg:
lesiek - 2007-04-06, 13:11

Ema chlopaki. Jestem lesiek, z reszta to juz wiecie, na to forum zaprosil mnie Brain69 i chwala mu za to :brawo: Kocham wszystkie wozy z szachownica na masce, z reszta jak wszyscy tutaj :D

Pozdro.
Wojtek "lesiek" Leś :spoko:

milosz.x - 2007-04-13, 19:10

Witam wszystkich :roll:
Monika - 2007-04-13, 20:06

Ja również witam się z Wami. Monika z Warszawy, mam E30 318i M10 i jest to dla mnie najpiękniejsze autko :D ( żadne inne nie prowadzi się tak dobrze).
W Wasze progi skierował mnie Jackx-36, któremu serdecznie za to dziękuje
Pozdrawiam Monika

Felek - 2007-04-18, 16:02

Witam wszystkich :D mam na imię Rafał "FELEK" jeżdzę E30 2,4 td od 5 lat. Z niektórymi z was poznałem się na poprzednich zlotach w Toruniu i Tarnowie. A wszystko dzięki Skorpionom, z którymi się przyjaźnimy tzn.ja i moja żona Wiola oraz nasi synkowie Kamil i Krystian. Miło mi wszystkich powitać. Pozdrawiam :wink:
walker - 2007-04-22, 11:17

Witam wszystkich :beer:
Mateusz - 2007-04-30, 10:35

Witam! :drunk: :mg:
Lalka - 2007-04-30, 13:14

Hej wszystkim wielbicielom BMW :super:
dave - 2007-05-13, 22:04

witam... jestem tutaj nowy a więc nie będę robił zbędnego zamieszania i powiem krótko jestem z forum calibra team (posiadam calibre 8v) i zarejestrowałem się tutaj bo jutro jadę po prezent dla mamy (becia e30 320 cabrio) i chciałem poczytać troszkę o e 30-kach... jak autko będzie stało już u mnie na parkingu to cykne pare fotek i się pochwalę... to tyle z mojej strony
pozdrawiam Dawid...

mariusz szkocja - 2007-05-17, 22:03

siemka

mam na imie mariusz . jezdze betkami juz 10 lat ( kilka e30 i i dwie e34 tds) od 6 lat zajmuje sie zawodowo bmw -pracuje w aso bmw a tu dosiadam kazdej betki czasami jest meczace wyprowadzac na spacer 507 km( m60 m5 lub serioa 5 m6)

choroba na ktora nie ma lekarstwa .
a lekarzem jestem ja

brn69 - 2007-05-22, 19:17

elo jestem maciuś
dopiero zaczynam na forum ale pewnie będę się tu często pojawiał

marvin-86 - 2007-05-23, 14:24

Czesc jestem piotrek vel. stefan na osiedlu, lubie piwo i kobitke szczegolnie moja ;D pozatym uwazam ze zachowalem sie jak CHAM bo dopiero teraz sie przywitam z wami a juz troche ejstem an tym forum pozdro ;) 600 dwa 900 :D
brain69 - usunięty - 2007-05-24, 14:32

chamstwo się szerzy niesamowicie bo ja też się nie przywitałem
jestem Dawid ale na forum brain69, a dla przekręcających mój nick -- nie jestem brajan

femo - 2007-05-30, 20:01

Witam wszystkich. :)
Renata - 2007-06-06, 22:59

Niektórzy już mnie znają ze zlotów, jestem żonką Sybira
i mamcią 3 letniego Wiktorka
Buziaczki dla wszystkich

kfas - 2007-06-06, 23:21

Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam :D
krzysiek e34 - 2007-06-20, 18:45

:D Dobry jestem Kris z Zabrza kolega od Adika ,smigam e34 m pakiet,niektórych was poznalem na zlocie w Zywcu pozdro do zobaczyska na spotach. :drunk:
lewy - 2007-06-27, 11:13

Witam wszytkich forumowiczów i maniaków BMW. Mam na imię Arek i jestem z Mielca. Obecnie posiadam Fiata Coupe. Nie wiem co strzeliło mi do głowy :? zeby pozbyc sie mojej pięknej e30. Jak tylko uda mi sie sprzedać Fiata, szukam idealnej e34. Pozdrawiam wszystkich :!:
G-R-Z-E-Ś - 2007-07-02, 09:55

Hej Przepraszam na wstępie że sie nie przywitałem odrazu :!: Jestem Grzesiek Sławek kto jak woli a tak ogólnie to SYNTETIX :D pozdrawiam wszystkich
Johnny - 2007-07-03, 16:06

Witam wszystkich!

Mam na imię Janusz i jak sie nietrudno domyślić jestem nowy :) Pochodzę z Kłodzka ale mieszkam we Wrocławiu. Studiuje sobie elektronike na polibudzie(juz prawie 4 rok :) Byłem kiedys w jednym klubie BMW a teraz się bujam w niesformalizowanej ekipie Beemek, mam tam ksywkę Dżonu :)

forest - 2007-07-06, 22:06

Witam jestem Grzesiek lubię bety i dlatego tu jestem mieszkam w wesołowie jest to koło Szczytna i ciesze się że mogę w forum uczestniczyć
Sosenka - 2007-07-13, 09:57

Witam wszystkich!!!!!
Nazywam się Kasia i od 13-tu lat jestem szczęśliwą "posiadaczką" Sosena, a jak Sosena, to wiecie i czego jeszcze. :D
Pozdrawiam!!

Przypalacz - 2007-07-18, 20:55

Witam wszystkich Forumowiczów i Fanów BeeMWu
Pozdrawiam - Przypalacz :)

karollu - 2007-07-19, 09:50

Pozdrawiam wszystkich miłośników BMW. :jupi:
Sabcia :) - 2007-07-24, 22:34

Tutaj Sabcia, druga połóweczka Frantica :roll:
Pozdrawiam :D i do zobaczenia :beer: :jupi: :spoko:

::CaSiaN e39:: - 2007-07-24, 23:05

Witam...
Starym klubowiczom nie musze sie przedstawic;) poprzedni nick ::CaSiaN e30:: zmienilem na ::CaSiaN e39:: (pomiedzy nimi co prawda byl jeszcze mercedes ale to chyba nie jest wlasciwe miejsce by o nim pisac) . wczesniej w miare mozliwosci glownie czasowych staralem sie uczestniczyc czynnie w zyciu klubu. Jak to skomentowal Nokerman "syna marnotrawny powrocil i to na 200KM". Koni co prawda jest 196 i z odpowiednio duzym momentem obrotowym swietnie sobie daja rade w drodze.
Kilka slow o nowym autku:
530d, 2001, 196KM, full opcja bez skory i el. foteli, wlacznie z navi i TV;)

Witam ponownie "staruszkow" i nowych czlonkow ;) (skojarzylo mi sie;)) klubu.

CaSiaN

olcia56 - 2007-07-27, 20:54

heloł heloł...
pora napisac chociaz jednego posta. wiec ten bedzie pierwszy :)
co prawda nie mam jeszcze wlasnego bmw ale bede wystepowala tu goscinnie (tak jak Sabcia :) ) tyle ze jako polowka ziolo56
pozdrawiam :)

biemdablju1 - 2007-07-31, 09:03

Witam mam na imie Sebek, przybywam tu z BMW-Sport, za zaproszeniem użytkownika "sybir".pozdro dla tego człowieka i całego forum :papa:
paradoxx - 2007-07-31, 15:33

Witam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy BMW
3ka - 2007-08-17, 12:38

Witam wszystkich posiadaczy i miłośników BMW, w prawdzie nie posiadam jeszcze swojej bawarki, ale z czasem będę się starał to nadrobić. Do tego czasu mam zamiar dowiedzieć się ciekawy rzeczy na ich temat dzięki temu forum.

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczyska w poszczególnych tematach... :D

James - 2007-09-07, 18:49

Witam wszysktich bardzo serdecznie :)
Trafiłem tu, bo lesiek mi powiedział ze dobre forum, pisze narazie z jego IP tak ze nie zwracajcie na to uwagi :)
Od niedawna stałem sie posiadaczem BMW e34 518i z 95 roku :)
Kupilem z takim silnikiem, gdyz nie stac mnie narazie na utrzymanie wiekszego silnika.

Pozdrawiam wszystkich beemkarzów :D
Nerka :)

jacke30 - 2007-09-08, 16:15

witam.
Mam na imię Jacek i mieszkam w Sosnowcu na Zagłębiu.
od jakichś 3 lat choruje tylko na punkcie BMW.
Marzy mi sie e30 coupe albo trumna ;)
m20 a najlepiej juz z m50/m52 :P
myśle ze za około 1.5 roku uda mi sie zrealizowac ten plan, gdyz skoncze szkołe i pojde do pracy :D

pozdrawiam :D

sz4l0ny - 2007-09-09, 10:48

witam.

Marcin z Krakowa

pozdrawiam wszystkich fanatyków BMW i dobrych znajomych

Kamil z Krakowa - dzieki za zaproszenie

ubott - 2007-09-14, 22:51

czesc jestem ubott nie jestem nabijaczem ale jest 23.48 i kompletnie nie ma co robic wiec przywitam sie po raz 68

jezdze samochodem marki bmw nie podam z jakim silnikiem bo to dlugo historia

w kazdym razie to fajne samochody tylko mozna latwo w poslizg wpasc bo inzynierowie sie pomylili i zrobili naped na tyl zamiast na przod
moje auto jest granatowe i jak daje duzo gazu to leci bialy dym z rury wydechowej jest to fajny efekt bo wszyscy sie ogladaja

koncze bo dostane worna
hellow wszystkim

kafarek - 2007-09-14, 22:59

ubott napisał/a:
jak daje duzo gazu to leci bialy dym z rury wydechowej

Popatrz.. jaki elokwentny :] a ja cały czas myślałem, że to dym z oponek ;)

Witamy!! :glupek: :glupek: :glupek:

Joanna - 2007-09-15, 21:43

Witam
chętnie sobie u was popiszę i poczytam :wink:

Meggi - 2007-09-18, 09:39

Witam wszystkich od pewnego czasu jestem tu zalogowana ale dopiero teraz znalazłam czas aby się przywitac mam nadzieje że mi to wybaczycie. :P
Jestem z Bydgoszczy i należę do klubu bkb.bydgoszcz.pl mam nadzieję że miło będzie nam się współpracować. :wink:
Pozdro i do zobaczonka

Sebek_WWL - 2007-09-23, 21:09

witam wszystkich jestem Sebek jestem z okolic warszawy mam nadzieje ze nie sprawie kłopotu na forum puzdro
Dori79 - 2007-09-24, 11:53

witam wszystkich

wreszcie się dostałam na offtopic i dopełniam swojej prezentacji...
z forum w pewnym stopniu sie znam - ze słyszenia i z widzenia - znanim sie zalogowalam zdązyłam już byc w np Rzemieniu (czapki z głów przed Skorpionami - jeszcze raz serdeczne dzięki). nie logowałam sie wczesniej bo nie mialam swojego śmigielka - teraz mam i ja :D
pozdrawiam tych, ktorych juz znam, tych ktrych nie znam tez pozdrawiam i do zobaczenia na spotach zlotach i przy innych okazjach, zeby sie do czterech kólek poślinic

esiue30 - 2007-09-27, 12:08

witam wszystkich!!!
nazywam się Grzechu mieszkam w Kozienicach
na codzień dłubie w samochodach,
poruszam się e30 2,5 GermanStyle
nie znam ortografi,
a beemki to moje życie
właśnie utworzyłem galerie swojej, ocencie i jeszcze raz witam wszystkich!!!

czarnuch40 - 2007-10-10, 17:23

Witam wzystkich jestem Czarny:D

Do tej marki BMW zainspirowało mnie e34......z silnikiem1.8 :D kumpla

Koko - 2007-10-21, 18:17

Witam wszystkich
Starzy bywalcy forum powinni mnie kojarzyć :wink:

henry - 2007-10-28, 16:20
Temat postu: a kojarza ....
..........No pewnie ,że kojarzą. Myślę ,że wreszcie wróciłeś na poważnie na "stare śmieci"...........Konrad , gdzie Ci bedzie lepiej jak nie w BEEMKA- KLUB..........A tak skromnie zapytam ------- moze sie do Klubu zapiszesz ?? ??? Przywitamy Cie z należnymi honorami !! !!!! PZDR - henry
Piotrek - 2007-10-28, 16:35

oooo kanarek przyleciał :mg: witaj koko :)
Cypisek - 2007-11-01, 22:10

To i ja się przywitam, chyba wypada;

Nazywam się Piotrek..................... jestem beemkomaniakiem

ubott - 2007-11-01, 22:17

Cypisek napisał/a:
To i ja się przywitam, chyba wypada;

Nazywam się Piotrek..................... jestem beemkomaniakiem

najwyższy czas więc i ja się przywitam po raz 75....

jestem ubott mam samochód marki bmw zdeka zamulony ale jeździ, fajnie że trafiłem tao śmieszne forum
pozdro

korzuch - 2007-11-01, 22:49

ja jestem grzegosz mam kebaba i lubie pokazywac dópe :) aha i niebede usuwac kunta i postuf :lol:
lesiek - 2007-11-02, 10:47

Jak wszyscy, to wszyscy :D Jestem Wojtuś i nie mam 18 lat :) nie moge pić, palić i musze łazić do szkoly :D jestem tutaj tylko po to zeby denerwowac ludzi, ale nie usune konta, bo jak bym to zrobil, forum przestało by istniec :lol: :lol: :D
a'propos, kto dzisiaj stawia ?? :D

czarnuch40 - 2007-11-05, 20:46

witam jestem Czarny też nie mam 18-stki 8-) i wcale nie pije z Leskiem browarów :D ani nie palę fajek :nie: dzięki za wkręcenie w BMW leś :P
Cypisek - 2007-11-06, 19:55

Ja też witam wszystkich. I jeżeli mogę to chciałbym pozdrowić mamusię.
Kaamilalfa - 2007-11-08, 22:51

witam wszystkich.

Mam na imię Kamil
śmigam e38, wcześniej było e36

ale co najważniejsze będzie e30
i dlatego tutaj jestem.

pozdrawiam

dawids - 2007-11-12, 15:06

Witam
Mam na imię Dawid.
jestem szczęśliwym posiadaczem ślicznej E36 325i Sedan

pozdrawiam.

ZioMeKRoBeK - 2007-12-03, 23:54

Witam.
Robert
BMW e28 2.0i

bieniu - 2007-12-14, 00:10

Witam.
Jestem Krzysiek albo bieniu jak kto woli.
Posiadam E36 316i coupe '95 oraz E36 316i sedan '94
Mam nadzieje, że bedzie :drunk: miło. Pozdrawiam wszystkich. :D

szta - 2007-12-16, 17:48

Witam wszystkich gorąco :drunk:

Mam na imie Marcin wierny BMW od zawsze 1 samochodem był BMW i ostani tez nim będzie :wink: .

Jeszcze raz witam i szerokich i bezpiecznych dróg dla naszych perełek wam życze. :mg:

Eda - 2007-12-18, 19:31

No to chyba czas i na mnie :P Co prawda nie mam własnego BMW ale jest w nich coś co mnie kręci,więc poczytam i popiszę sobie trochę z wami
Pozdro dla wszystkich a w szczególności dla tych których poznałam w Borsku
Ubott dzięki za zabranie mnie ze sobą

WI$NIA - 2007-12-18, 20:31

jak wszyscy to i ja
jestem Tomek albo wiśnia (osobiście wolę to drugie)
chwilowo nie posiadam BMW, ale już czeka E30 2.0i :D

macio - 2007-12-26, 14:12

Witam wszystkich!! :D jestem miłośnikiem BMW i nie wyobrażm sobie innego auta pod domem :D jestem z BMW Klub Podbeskidzie i zapraszam do odwiedzin naszego forum :P pozdrawiam :beer:
cedro23 - 2008-01-10, 16:31

Witam wszystkich...Jestem Grzegorz mieszkam pod Szczecinem i jestem Tak jak reszta na tym forum maniakiem Beemek...

miałem E30 1,8is
teraz posiadam E36 2,5 swap na 2,8 :brawo: gdyż M50B25 zajeżdziłem :) pozdrawiam wszystkich i zycze mOOcy!!!!

woytek13 - 2008-01-20, 14:26

No to i ja się przywitam!!!

CZEŚĆ :beer: Jestem wojtek BMW jeszcze nie mam, ale to kwestia czasu bo poprzednie auto już spieniężyłem. Mam nadzieję, że to znajdę odpowiedzi na moje pytanka :)

:papa: :papa: :papa:

tomash - 2008-01-25, 22:53

Witam :)

Jestem Tomek... parę osób kojarzę z innych for. Jest tu dużo pięknych germanów, aż mam wątpliwości czy umieścić w galerii swój kebap :wink:

TomekL - 2008-01-27, 02:16

siemka mam na imie Tomek i chcalem pozdrowic wszystkich maniakow germanow
Karola - 2008-01-30, 15:33

Witam, mam na imię Karola i jestem szczęśliwą posiadaczką BWM e36 cabrio........................ w skali 1:24 :D . Niektórzy kojarzą mnie ze zlotów w Rzemieniu i Kozienicach, serdecznie pozdrawiam.
jaarek_V8 - 2008-02-01, 18:26

czesc :P na imie mam Jarek :wink: mieszkam w Chocianowie 8-) niedaleko Lubina i Legnicy ;) od paru miesiecy mam E32 z 94 roku :jupi: , BMW-manią zarazil mnie kumpel :!: pozdrawiam :brawo:
Bandit - 2008-02-02, 18:51

Witać wszystkich! :)
Od dość długiego czasu (choć nie regularnie) śledze wiadomości na forum, jednak dopiero teraz się zarejestrowałem i przywitałem. Równo miesiąc temu kupiłem swój pierwszy samochód - marki nie będę wymieniał, bo jest to oczywiste.
Wierze, że znajde odpowiedź na każde moje pytanie i ja również będę starał się pomagać.

Pozdrawiam ludzi którzy przedkładają oryginalny wygląd auta ponad wszystko :!:

flamma - 2008-02-06, 14:47

Witam wszystkich Forumowiczów i Forumowiczki!

Mam na imię Ola, od dłuższego czasu zaglądałam tylko przez ramię pewnego użytkownika forum, kiedy wypisywał tu swoje mądrości :] aż w końcu postanowiłam się zarejestrować, żeby zasilić grupę stosunkowo nielicznych tu kobiet.
Póki co jeżdżę jako pasażer czarnego "el bandito" E30 325i, choć niewykluczone, że kiedyś własnej betki się dorobię. :twisted:

Pozdrawiam

nokerman - 2008-02-07, 01:06

Witaj flamma, Pozdrowienia dla alexil'a :mg:
flamma - 2008-02-07, 15:02

Dla alexil'a? Nowa jestem, nie wszystkich znam. :P
Yakuzatti - 2008-02-07, 16:34

heja Ola, pozdrawiam :]

btw. wiechu ma dobre audio w niebieskiej E30 ^^ (to już powinnaś mnie kojarzyć)

flamma - 2008-02-07, 17:00

Kojarzę, kojarzę. Powoli poznaję rodzinę beemkomaniaków. :>

Również pozdrawiam. ;]

wembur - 2008-02-11, 20:58

Witam wszystkich!
Jestem synem, ojcem ale jeszcze nie dziadkiem. Miałem E34, E39, zbieram na E38, obecnie przemieszczam się Forysiem. To mój pierwszy post, pozdrawiam.

makaveli_e36 - 2008-02-15, 16:50

Witam
mialem kilka lat rozłąki z beemkami - ale teraz wracam :)
w dawnych czasach smigalem dwoma e21 - 316 i 320 - teraz e36 328i i jestem bardzo zadowolony z auta. polubilem tego plastykowego szmelca- jak to pisza zazwyczaj posiadacze e30ek ;)

pzdr

Arletka - 2008-03-06, 07:54

Hej

Mam na imię Arleta. Jestem z Wieliczki. Tydzień temu padła ostateczna decyzja co do zakupu nowego samochodu. e36 316 compact . Jak na razie stoi u poprzedniego właściciela ale już w przyszłym tygodniu znajdzie się na moim podwórku. :)
Dotychczas jeździłam seicento z malutkim silniczkiem 0,9.
Dlatego zakup takiej bryki będzie dla mnie dużym wyzwaniem. W szczególności umiejętność
poprowadzenia większej hodowli koników :P

Postaram się jak najszybciej dodać jakieś fotki mojego czerwonego cudeńka :)

Zatem jeszcze raz Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam :wink:

duchX - 2008-03-06, 08:06

Czesc witamy w gronie maniakow BMW jak juz bedziesz miec autko kusisz sie pochwalic fotkami :)
wiechue30 - 2008-03-09, 21:11

Witamy witamy - dobrze że kupilaś beemke po zimie - bo przesiąść się z przednionapędówki na tylnonapędówke w zimie mogloby być cięzkie :wink: czekamy na foty :spoko:
Bob(E)k(30) - 2008-03-10, 21:13

Witam,

Jestem Robert :D , Mam 16 lat !! :D i BMW e30 buda 316 z silnikiem 318. Dopiero zaczynam wkręcać się we wspaniały świat tylnonapędowych motorów jakimi są BUNIE. To jest mój pierwszy samochód :D . Niedługo dorzucę jakieś fotki.

Pozdrawiam Bobek.

Ostry - 2008-03-10, 21:34

Czesc mam na imie Artur mam 21 lat...pije od 33 i jestem nalogowym alkoholikiem...

Sorry...nie moglem sie powstrzymac...musialem to napisac... :mg: :mg: :mg:

Teraz powaznie...witamy witamy i na spoty(zloty) zapraszamy... Szczegolnie milo witam szanowna kolezanke...(niecodzienny widok :wink: )

P.S Wolna czy do wziecia?? :hyhy:

FAHER 13 - 2008-03-16, 18:59

też sie przywitam jestem łukasz mówią namie faher od nazwiska jest troche pokręcone jestem z pomorza dokładnie z chojnic i pozdrawiam wszystkich manjaków beemek pozdro :) :) :)
KML - 2008-03-29, 20:34

Witam jestem Kamil, głównie jeżdze motocyklami terenowymi, w grudniu zakupiłem E34 525 Combi, narazie sprawuje sie rewelacyjnie :wink:
nokerman - 2008-03-30, 05:24

Na to twoje Combi u nas się mawia Touring :mg:
witamy

KML - 2008-04-01, 21:47

nokerman napisał/a:
Na to twoje Combi u nas się mawia Touring :mg:
witamy

Wiem :P , tak mam napisane w książce :wink:

T-T - 2008-04-08, 13:53

Witam

Tomek

narazie się rozglądam na forum :wink:

pozdrowionka

jezioro - 2008-04-08, 17:44

Witam

nazywam się Łukasz i jestem z Gdyni kilka osób z tego forum kręcących się po trójmieście miałem okazje już poznać jestem w lokalnym klubie BMW TRÓJMIASTO

od pewnego czasu już przeglądam wasze forum a że jestem cham i prostak to witam się dopiero teraz ;)

a tak poważnie miłość do marki BMW przekazana mi w genach przez ojca od kiedy pamiętam jeździł BMW... sam miałem już wielką nieprzyjemną przygodę z e39 która kosztowała mnie sporo zdrowia ale nauczyła wielkiego szacunku do tych autek

obecnie od roku posiadam e46 318i z 98r. silnik M43 118 KM

w najbliższym czasie postaram się zaprezentować moje autko w galerii

pozdrawiam wszystkich pasjonatów marki do zobaczenia na spocie.

Szajbaa - 2008-04-09, 10:56

heh to i mi wypadało by się przywitac bo na forum sie odzywam a mnie nikt nie zna;] na imie mam Daniel mieszkam pod wawą w b eemkach sie zakochałem i nad swoja ciagle pracuje;] w stajni fiat z silnikiem bmw;] pozdro dla wszystkich widzimy sie na spotach

p.s. jak by co mam dużo czesci w smiesznych cenach

Andrzej_walcz - 2008-04-14, 09:43

Hello!!

Mam na imię Andrzej i jestem maniakiem marki BMW a to wszystko przez Sławka którey mnie tak zaraził. Dzięki niemu stałem sie włąscicielem przpięknej e36 w bardzo ładnym srebrnym kolorze.

:evil: :evil: :evil: :evil:

majek - 2008-04-16, 17:59

Witam,na imie mam Lukasz i co dalej pisac to ja BURAK z BMW :wink: czesc dresy,karki ,itd,itp bez obrazy oczywiscie :D moje brum to e-32 730i 88r moze spotkamy sie na trasie :spoko: albo lepiej nie :drunk: pozdrawiam szczesliwych posiadaczy BMW :beer:
biały-bmw - 2008-04-23, 21:30

Witam :) Mam na imię Tomek jestem miłośnikiem marki BMW , moja bejca obecna to e39 520i z 1996 r. , wcześniej miałem e34 520i z 1991 roku . Pozdrawiam :)
damian323 - 2008-04-29, 09:41

Witam!
Nazywam się Damian i jestem szczęśliwym posiadaczem 323i z 98r. dzięki bratu "Kamil328"
wkrótce więcej szczegółów...

Adrian E-34 - 2008-05-01, 22:50

Witam wszystkich na forum , na forum juz troszkę siedzę ale pod innym nickiem a teraz juz na swoim nicku , jestem z Warszawy ale tymczasowo mieszkam w Anglii hehe wcześniej widzieliśmy sie na zlotach przybywałem E-36 is kupioną od Pawła E-30 hehe.
Wielkie pozdrowienia teraz śmigam E-34 w M-Pakiecie .

ARAS E30 - 2008-05-04, 17:58

Witam wszystkich.Jestem Arek i zostałem zarażony :lol: .Moje auto- E-30 316i z 91r.
dzidziusbmw - 2008-05-06, 23:39

Witam witam wypadało by mi się wam przedstawić :D ,jestem Karol (DZIDZIUS) z Poznania. Choruje na beemkofobie :) już ponad 7lat. A zaczęło się to już w podstawówce kiedy to mój starszy kumpel sprawił sobie pomarańczową e30 325ix na 4furtkach z baranami i przelotowym wydechem + pogrzebany motor na + - 190km ,ten dzwięk oraz przejażdżka tym autem sprawiły że zakochałem się odrazu w tym aucie i od tego czasu liczą się dla mnie tylko beemki :) . Zachorowałem także na driftcary i auta torowe oczywiście ze stajni bmw! Moje obecne autko e34 525 88r. Wymażone autko TOROWE E30 M3 EVO WARSTEINER!!! Pozdro
gaddss - 2008-05-07, 16:21

Postanowiłem tutaj zagościć, bo jako bywalec innego forum często znajdowałem wiele odnośników tutaj z ciekawymi artykułami, więc też trzeba spróbować.
Jako kot:) tutaj należy się przedstawić. A więc tomasz. Było E30 318i coupe '89, M40, ale sie pozbyło, w planach E36 coupe (może sedan) A co z tego wyniknie to zobaczymy.

nokerman - 2008-05-07, 19:49

Jako przedstawiciela szeroko pojętej Administracji żrzera mię ciekawość na jakim to forum częstują linkami z mądrościami do nas??

Witaj Gość

marojbl - 2008-05-10, 10:25

Witam, mam na imię Marcin i również jestem uzależniony od marki bmw, jestem z Gliwic ale na chwilę obecną wraz z moją coupejką przebywamy za granicą, pozdrawiam wszystkich forumowiczów :wink:
Santino - 2008-05-12, 18:47

Witam wszystkich mam na imie Adam BMW interesuje sie od ladnych paru lat, i nei zamierzam przestac.
pozdrawiam

beema-club - 2008-05-15, 23:05

DZIEŃ DOBRY (DOBRY WIECZÓR) WSZYSTKIM!!!!!!!!

MOJĄ BEEMĘ MAM OD NIEDAWNA I JUŻ SIE W NIEJ ZAKOCHAŁEM - RAZEM Z KOLEGĄ POSTANOWILIŚMY ZAŁOŻYĆ SWÓJ KLUB MIŁOŚNIKÓW BMW, ALE NIE MAMY ŻADNEJ STRONY, A JA DZIŚ ZNALAZŁEM WASZĄ, WIĘC LICZĘ NA MIŁĄ WSPÓŁPRACĘ :beer:

PONIEWAŻ W MOIM SAMOCHODZIE PRZEPROWADZAŁEM JUŻ SPORO NAPRAW ORAZ ZAJĄŁEM SIĘ JEJ TUNINGIEM (ZDJĘCIA NIEDŁUGO), TO CHĘTNIE PODZIELĘ SIĘ MOJĄ WIEDZĄ W TYM TEMACIE ... A TROCHĘ JUŻ TEGO SIĘ UZBIERAŁO.

ZAMIERZAM TEŻ JEŹDZIĆ NA DUŻO ZLOTÓW, WIĘC BĘDZIE OKAZJA, ŻEBY SIĘ POZNAĆ I WYMIENIĆ DOŚWIADCZENIAMI

SŁYSZAŁEM, ŻE JEST TU PRZYJAZNA ATMOSFERA, WIĘC LICZE NA OWOCNĄ WSPÓŁPRACĘ

POZDRO DLA WSZYSTKICH MANIAKÓW BMW4ALL :beer:

ReServeD-e36 - 2008-06-08, 15:41

dzień dobry :)
mam na imię Łukasz, "betusiom" (e36 '97) jeżdżę od 11 m-cy, wcześniej miałem (mam do tej pory) mazdę 626GE - ale chyba miłość do bawarki nie pozwoli mi już wrócić do japońskiej technologii :)

marzenie: e46 coupe

witam i pozdrawiam szczególnie mniejszości na tym forum, czyli tych którzy nie mają e30stki ;)
świruję :lol: - pozdrawiam wszystkich :mg:

Kucharz - 2008-06-19, 13:52

Witam, mam na imię Marcin.
poruszam się BMW 528i z 1996roku, wkrótce wkleję fotki.

Niektórzy kojarzą mnie zapewne z BMW Sport i 5er

Yakuzatti - 2008-06-19, 18:18

Kucharz napisał/a:

cześć Kucharz :-)
Wrzucaj, wrzucaj swoją na 19'
pozdrawiamy!

MESIEK - 2008-06-20, 02:38

SIAMANO :!:
Jestem Michał. Pochodzę z Bydgoszczy, ale aktualnie mieszkam i pracuje w UK.
W polsce czeka na mnie w garażu moja kochana E30 ale już w lipcu zabieram ją do Angli.
PZDR.

Arletka - 2008-06-20, 13:14

Cześć Michał !
Jak masz zamiar poruszać się swoją e30 po Anglii ? :)

SlawekCh - 2008-06-20, 16:15

Witam serdecznie i pozdrawiam
MESIEK - 2008-06-20, 19:04

Zamierzam się poruszać ruchem ślizgowym, w taki sposób żeby drogę widzieć przez boczną szybę :P
A tak na serio to będę jeździł na polskich blachach i z kierownicą po lewej stronie.
W UK są dużo wyższe opłaty (przynajmniej dla mnie bo mam 21 lat i żadnych zniżek) na auta z większą pojemnością, dlatego zdecydowałem się na przyprowadzenie auta z Polski.
PZDR.

MAJSU - 2008-06-22, 17:22

Kucharz napisał/a:

Jakby to powiedział P.Diddy... Damn ! There goes the neighbourhood ! ;/

Marcin323 - 2008-06-24, 20:43

Cześć

Mam na imię Marcin
Mieszkam w Mińsku Mazowieckim
Moim marzeniem jest klasyczne e30 na wąskiej lampie.
Interesuje sie zabytkową motoryzacją

Pozdrawiam

pluto - 2008-06-29, 05:42

Witam

Mam na imie Lukasz. Mieszkam obecnie w kanadzie. Wyjechalem w celach zarobkowych. Po powrocie zamierzam sprobowac swoich sil w driftingu i na pierwszy moj driftowoz wytypowalem..... wlasciwie to nie wytypowalem ale jedno jest pewne. Bedzie to BMW.

pozdrawiam

BuBuKrK - 2008-07-10, 14:14

Witam. Jestem Krzysiek :) Obecnie poruszam się mało beemkowym autem, Nexią lecz jak tylko skona, typuje na e36 w sedanie...

Pozdrawiam

urbi - 2008-07-11, 15:33

strzala sledziu :)
centerka - 2008-07-11, 18:07

Hej tu Olka, ja poruszam się śliwkową siódemą :) piekny samochód , szkoda tylko, że włascicielem jest mój facet :p
tylmanek88 - 2008-07-14, 15:48

Witam, Bartek ps Tylmanek :) szczesliwy wlasciciel dlugo szukanej e30 :) pozdrawiam! :)
panda - 2008-07-28, 20:34

Witam! Na imie mam Marcin, Aktualnie posiadam E30 318iS z 89r, oraz omege B 98r. Pozdrawiam
arteck - 2008-07-30, 23:33
Temat postu: Osz...
...zapomniałem się przywitać. Wybaczcie!

Witam, jestem tu nowy... Własnie stałem się szczęśliwym (mam nadzieję) posiadaczem samochodu BMW (E46 330xd Touring model 2002). I zapewne w zwiazku z nim będe miał parę pytań :D A póki co...szerokiej drogi dla wszystkich!

Skwirek - 2008-08-10, 23:55

Witam!
W skrócie...

Mam na imię Marcin, pochodzę z Ostrowca Świętokrzyskiego.

Jestem posiadaczem nietypowej BMW E30 w wersji BAUR Top-Cabrio z 1990r.

Pozdrawiam
Marcin

Grzesiek2290 - 2008-09-01, 22:19

Witam Grzesiek jestem... :F

Mieszkam w Białymstoku (obrzeża :P )

Uczę sie w 3kl technikum mechanicznego i czasami łapie jakieś fuchy zeby mieć kase na wache i takie tam bzdety xD

Jestem posiadaczem E30'stki Coupe w kolorku zinnoberrot.Jest z 87 roku (szeroka lampa) i jest...taki parch krótko mówiąc :x ...no 21 letnia skarbonka.Zawsze cos trzeba kupić żeby gwiazdki lansu podskoczyły w góre xP

Aha, pierwotnie M20B25 po 2 tygodniach popsułem i teraz jest co jest... :P

Moje padło z tej najlepszej strony :twisted:

Artbrt - 2008-09-02, 10:52

Witajcie

Od wczoraj jestem posiadaczem E39 2,5D z 2001
Wielkie podziękowania dla Frantica i Tymona za pomoc we wczorajszej akcji, bez których pewnie nie udało by się zamknąć tematu.

pozdrawiam

Arti

MieciÓ - 2008-09-14, 16:03

Witajcie...!

Nazywam sie Piotrek i jestem z Kielc .

Osibiscie mam w e30 320i Coupe :D 88r. z pakietem M-Technik I w sumie to jest wozek brata ale ja tez nim smigam :jupi:

Licze na wasza pomoc w razie czego :)

Pozdro !

kuki13 - 2008-10-10, 06:47

Witam serdecznie wszystkich forumowiczy i klubowiczy.

Od wczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem E30 325IX :D

Liczę na pomoc w kilku sprawch

Do zobaczenia na drodze

PS.
Czy są organizowane jakieś spoty w Wawie??

Sekal - 2008-10-19, 22:01

witam! mam na imię Bartek i jestem ze stolicy :) od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem BMW... moje e36 wymaga trochę pracy ale nie szkodzi :) kupiłem takie z dwóch powodów - finansowych i zamiłowania do dłubania przy samochodzie :) pisałem już trochę na dwóch innych forach klubowych i chętnie bym dołączył do tego klubu :) pozdrawiam entuzjastów bawarskiej marki :) :beer:
Jac - 2008-10-25, 18:47

to i na mnie kolej :)

Witam jestem Jacek.
Mieszkam w Tczewie (niedaleko Gdańska jakby co;) )
Posiadam BMW E36 320i Tourning 95'

Pozdrawiam klubowiczów

Szop - 2008-11-02, 10:34

Witam :D Mam na imie Kamil ale wszyscy mowia na mnie Szop :jupi: uwielbiam Bavarki i latalem e30 1.8 a teraz mialem e34 w m20b20 sluzylo wiernie ale niestety odezwala sie wada m20 i padl mi blok :( autko czeka na swapa :D
C_E_G_I_E_L - 2008-11-04, 20:56

Witam

Nazywam sie Mateusz od maja smigam sobie touringiem e36 z 96 roku

pozdro

Wodz_rz - 2008-11-07, 12:46

Witam wszystkich forumowiczów.

Z BMW mam do czynienia od zaledwie 11 miesięcy i już mam małe plany co do modyfikacji swojej e30 combi,mam nadzieje że miło nam będzie się współpracować.

Pozdrawiam.

Rafał - 2008-11-07, 12:54

centerka napisał/a:
Hej tu Olka, ja poruszam się śliwkową siódemą piekny samochód , szkoda tylko, że włascicielem jest mój facet

ehhh szkoda, szkoda ...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

center - 2008-11-08, 14:54

te bob jakiś problem jest?? :>
Rafał - 2008-11-09, 23:05

zawsze goląbeczko :)
np tym razem skonczylo mi sie piwo :cry:

luki924 - 2008-11-13, 12:08

Witam wszystkich serdecznie. Mam na imie Lukasz i od dwoch dni jestem bardzo szczesliwym posiadaczem e36 328 coupe. W najblizszym czasie wkleje tutaj zdjecia zeby sie pochwalic nowym nabytkiem :D pozdrawiam wszystkich serdecznie! :papa:
Mack` - 2008-11-13, 12:14

luki924, WITAM serdecznie na forum :) i gratuluje fajnej kabiny z konkretnym sercem :) :papa:
Rafał - 2008-11-13, 12:31

kuki13 napisał/a:

Czy są organizowane jakieś spoty w Wawie??

tak
co 5-6 tyfodni spotykamy sie najczesciej na bemowie na parkingu pod lotniskiem na przeciwko centrum handlowego
zdarza sie ze potem gdzies jedziemy dalej
ostatnio na ognisko na mlociny
informacje na ten temat znajdziesz w dziale spoty-zloty
pozdrawiam

madman - 2008-11-17, 18:51
Temat postu: Witam ,jestem NOWY --nie bić
Witam kolegów nowy na forum posiadacz śmigiełka 530ia v8 e34
BM 6 - 2008-11-17, 19:12
Temat postu: Re: Witam ,jestem NOWY --nie bić
madman napisał/a:
Witam kolegów nowy na forum posiadacz śmigiełka 530ia v8 e34

...A koleżanki to się lekceważy, tak na samym wstępie???
Oj, nie ładnie, nie ładnie. Kocówa się należy przy najbliższym spotkaniu!!!

SzafaTczew - 2008-11-17, 21:34

to chyba odpowiedni dzial by sie przywitac
a wiec witam wszystkich :drunk:
jestem z Tczewa obecnie jezdze e36 318i i nosze sie z zamiarem kupienia e39 mam nadzieje ze to odpowiednie forub bo jak narazie to widzialem same 3 i zastanawiam sie czy nikt mnie tu nie pobije za chec nabycia 5 :oops:

madman - 2008-11-18, 12:20
Temat postu: Re: Witam ,jestem NOWY --nie bić
OJ ,OJ, MEA CULPA, sorki panie na forum też witam!!!
OLO - 2008-11-25, 00:24

Siemanko, Elo, Witka, Strzała :beer:
Darkshine. - 2008-12-02, 21:33

Witam , mam na imię Michał , jestem z Zabrza , jestem szcześliwym posiadaczem/modowiczem BMW e36 coupe z silnikiem M43 a w przyszłości mam nadzieje zainstalować coś ala M3, ale na początek zmiana układu hamulcowego.

No to witam was chopy i kobity! :D

Arczi - 2008-12-03, 22:51
Temat postu: POWRÓT PO LATACH :)
Witam wszystkich starych i nowych klubowiczów :)
postanowilem po jakiejs dluzszej przerwie powrocic do zywych

niestety obecnie bez BEEMKI :(

SIEMANKO WSZYSTKIM :)

NocturN - 2008-12-08, 11:06

Witam serdecznie Koleżanki i Kolegów,

Jestem z Gdańska, kilka dni temu przygarnąłem e32 silnik 3,5 stan... oj będzie sporo roboty ;)

Pozdrawiam:
Grzegorz

lukasz_ - 2008-12-08, 21:47

Witam wszystkich serdecznie :) Jeszcze nie mam własnej Beemki, ponieważ mam dopiero 16 lat, ale jak dobrze pójdzie to za dwa lata dosiądę może jakąś ładną e30 :D

Pozdrawiam Łukasz

tombr21 - 2008-12-09, 15:28

Tak nie kulturalnie się nie przywitałem :oops:
Więc witam wszystkich maniaków bawarskich maszyn, aktualnie posiadam e28 528E z motorkiem 2,7 czyli piękna eta z pięknym wyposażeniem robiona na rynek USA, niewiele takich jest, posiadam ją od dwuch latek, a wcześniej jeździłem e21. Motorek się niebawem zmieni bo przy tym już za dużo koników zdechło ;)

Pozdrawiam
Tomek

Mack` - 2008-12-09, 15:38

Witam Serdecznie Tomek :) hehe :P Fajne forum Tomek dużo się można tu dowiedzieć i każdy doradzi jak tylko umie. :) ano ano i swapik u mnie w garażu tego twojego auta wypadnie fest :) heh zebym tylko Ci nie zamontował śrubek ze swapa po astrze f :P . :papa:
tombr21 - 2008-12-09, 15:42

Hehe pozbieraj je i zdala od mojego autka, bo na tych śrubkach bym nawet z Kielc nie wyjechał :P
inga - 2008-12-20, 20:39

Witam,
niedawno kupiłam e39, 525tds, 96r. To jest auto :D Prowadzenie - sama przyjemność. Jesli ktoś z Was ma taka sama proszę o kontakt. Pozdrawiam serdecznie :)

alexil - 2008-12-20, 20:51

Witamy serdecznie i gratulujemy wyboru jedynej właściwej marki :-)

Pozdrawiam

Reggie4ever - 2008-12-21, 21:24

Witam wszystkich! Mam na imię Radek. Obecnie pomieszkuję w Rzeszowie od lat 5 a pochodzę z Tarnobrzega. Po wielu latach wzdychań i uświadomienia sobie beemkocholizmu mam nareszcie swoje własne BIEMDABLJU :jupi: Napewno nie ostatnie :wink:
czapka_e30 - 2009-01-01, 22:16

Witam mam na imie Maciek i jestem posiadaczem trumniakowej e30 :D a bmw to najlepszy samochód na świecie :beer: pozdrawiam wszystkich :jupi:
Grzesiek - 2009-01-01, 23:20

witamy :spoko:
///majkeld69 - 2009-01-04, 18:43

BMW forum

Witam!

Gorąco zapraszam na nowo powstałe forum miłosników, posiadaczy i MANIAKÓW samochodów marki BMW.
Zarejestruj sie i bierz czynny udział w zyciu forum!
Mamy użytkowników naprawde bardzo dobrze obeznanych w tematach mechaniki i eksploatacji tych aut , takze jesli masz jakis problem to wal do nas śmialo!

jeszcze raz zapraszam na nasze BMW forum

pozdrawiam serdecznie i do usłyszenia na forum! utrzymujmy kontakty!!!

MajekWWA - 2009-01-04, 22:29

siema wszystkim :mg:
TheKowal - 2009-01-04, 22:36

Witam wszystkich ;)
Jestem nowoprzybyłym przyszłym posiadaczem BMW.
Mam nadzieję znaleźć pośród Was beemkowicze pomoc przy sprowadzeniu jakiegoś fajnego egzemplarza e39 525d / 520d po face liftingu touringa z Niemiec :) .

Póki co zamierzam rozgościć się na forum i przeboleć kilka miesięcy w Toyocie Corolli którą obecnie użytkuję.

Pozdrawiam!

srebrny_serwer1 - 2009-01-07, 19:50

Witam Wszystkich:D sledze forum ale zarejestrowany na nim jestem od niedawna:D Posiadaczem samochodu tak cudownej marki jak BMW już jestem jakiś czas:D Pozdr Maniaków BMW:D
Hanzi - 2009-01-17, 09:37

Wiatm wszystkich Beemkowiczów :D
Jestem nowym posiadaczem BMW. Jestem przekonany ze znajde tu wiele dobrych rad jak upiekszyć moją 316 E36 compact :D

Pozdrawiam Forum Beemka-klub i wszystkich Beemkowiczów:)

Baltazar1978 - 2009-02-06, 11:47

Witam wszystkich.
Mam na imię Bartek jestem właścicielem 2 śmigiełek e39 528i Touring 2000r. i e30 325i 1988r.
Od niedawna na Waszym forum od dawna na VabikBmw.pl

G-R-Z-E-Ś - 2009-02-06, 20:39

No wreszcie zawitałeś do nas Bartek :mg: Witamy cie :wink:
Shogun070 - 2009-03-02, 19:48

Jak na pierwszy post przystało - witam wszystkich dotychczasowych uczestników forum.
Zabejcowałem się po trzech przejażdżkach 320, nie chcę innej bryki, żadne wypowiedzi dotyczące spalania czy kosztów napraw, części jakoś mnie nie przekonują. Mogę ponieść trochę wyrzeczeń, aby swobodnie pływać tuż nad asfaltem.
W chwili obecnej poszukuję godnego obiektu moich marzeń:
BMW 320d, 2003-2004 r., srebro - sedan (ew. compact niebieskie), skrzynia auto (ew. manual), do 160 tys. przebiegu, 6 airbagów (poduchy+kurtyny), sportowe fotele przód welur (ew.skóra/welur), wielofunkcyjna kiera (najl. trójramienna), klima automatyczna, radio/cd ze zmieniaczem - mile widziany pełny M-pakiet :P
Mogę wydać max - 40000.
Jeśli ktoś z forum chciałby pomóc w poszukiwaniach lub oględzinach zapraszam do korespondencji na PW.

No i po ptokach - Srebrna Torpeda zakupiona :hyhy:
E46 320d Compact 2003 - skrzynia 6 !! !

garowiec78 - 2009-03-02, 23:27

Witam wszystkich garowców tylnionapędowców.
ciastek - 2009-03-04, 12:57

Witam - jestem tu nowy :oops:

zakupilem od jednego z forowicza e30 318IS 89' - odrażająco brzydką ( blacha i takie tam - wiecie )

auto mam kilka dni - jestem na razie zadowolony (wiem ze doprowadzi mnie do ruiny finansowej - jak każde moje auto, bo zawsze za duzo $ w nie wkładam )
w planach blacharka i lakierowanie całego auta, doprowadzenie do oryginału
na razie chwile jednak poczekam z blacharką - musze sie nauczyc ogarniać rwd 8-) (poki co jest ok :roll: )

w założeniu auto do września ma być piękne
liczę na pomoc i Waszą wiedze

wcześniej jeździłem :
renault r5 1.1 = > 1.4 ( wymiana silnika,skrzyni,zawieszenia,nowe wnętrze i takie tam )
renault r5 1.7 GTE (epizod 2 miesięczny)
renault r5 1.4 GTT (głupi epizod)

obecnie poruszam sie jeszcze megane I

Pozdrawiam

Rafał - 2009-03-06, 00:11
Temat postu: Re: POWRÓT PO LATACH :)
Arczi napisał/a:
Witam wszystkich starych i nowych klubowiczów :)
postanowilem po jakiejs dluzszej przerwie powrocic do zywych

niestety obecnie bez BEEMKI :(

SIEMANKO WSZYSTKIM :)

oooooooooooooooooooo siema kope lat :D

ACS - 2009-03-12, 15:27

rtuber - 2009-03-22, 14:27

Mam nadzieję że dowiem się tu dużo i na tema :) , a i sam służę pomocą.

Pozdro

Inka - 2009-04-01, 12:42

dzieńdoberek :)
Nazywam się Karina, jestem posiadaczką BMW E30 324td od ok 3tygodni :) Interesuję się mechaniką samochodową i driftem (sama też driftuję ale na śniegu, tzn driftowałam polonezem :P ) Ogólnie jestem bardzo ale to bardzo nietypową kobietą ;)

kafarek - 2009-04-01, 12:47

Siemano!

Lepiej trafić nie mogłaś :] Zapraszamy do śmigiełek, gdzie będziesz mogła zaprezentować nam swoje wdzięki.. Tzn, auta wdzięki, bo e30 to najlepszy wybór! :jupi:

Inka - 2009-04-01, 12:51

jak tylko ją wypicuję wiosennie w sensie umyję, nawoskuję poodkurzam i w ogóle to zrobię jej sesję i tam dołączę :)
Custom - 2009-04-07, 14:47

Witam wszystkich! Na forum jestem zarejestrowany już od jakiegoś czasu, ale nie miałem własnej Beemki, więc się nie udzielałem. Od niedzieli posiadam E36 więc czas się przedstawić :D Na imię mam Grzesiek i jestem z Warszawy. Mam nadzieje, że nasza współpraca będzie układała się pomyślnie :)
Long - 2009-04-13, 11:04

Witam od ponad miesiac posiadam i uzytkuje BMW E30 320i zakup tego auta nastapil po tym jak kolegamnie nim zarazil i sposobem w jaki ten samochod potrafi jezdzic mam nadzieje ze mile będe tutaj przyjety i ze znajde tu ludzi ktorzy pomaga mi w potrzebie pozdrawiam wszystkich i jescze raz witam ;)
zbychu57 - 2009-04-14, 21:57

Witam wszystkich fanów bawarek. Ja mam E30 z m40 pod maska z 90r.
pozdro.

dlugirazydwa - 2009-04-16, 08:52

Witam wszystkich bandziorów!!! Na forum jestem od krótkiego czasu... Mam nadzieje że zostane miło przyjęty... :beer: Posiadam e30 1.8 90r. :spoko:
ralfsc - 2009-04-19, 22:38

Witam wszystkich
Obecnie posiadam e36 328i i planuje swap s50b32 :twisted:

marcinb_rr - 2009-04-20, 17:34

Witam wszystkich,
od paru "dni" goszczę na forum, ale jakoś nie było czasu się przywitać. Sorry!
Pozdrawiam, M.

Czarna Dama - 2009-05-06, 21:19

Wypada się przywitać :)
Witam wszystkich miłośników bawarek.
Na forum jestem świerzy, ale z bawarką jestem już ponad 2 lata 8-)
Przygode zacząłem od E34 520, następnie była E36 316 ale za słabe :wink: Kolejną moją perełką była E32 730i która niestety skończyła swój żywot :cry: I aktualnie mam E34 525i którą posiadam od niedawna, i która potrzebuje troche kosmetyki. Mam nadzieje, że dowiem się tutaj nowych żeczy o śmigiełkach, jak i będę mógł podzielić się swoją wiedzą innym urzytkownikom :)
Pozdrawiam i życze szerokości :)

nokerman - 2009-05-07, 16:33

Witamy
Na początek to: świeży pisze sie przez ż kropkowane, rzeczy przez 'er-zet' natomiast użytkownikom także przez ż kropkowane.

Czarna Dama - 2009-05-07, 19:04

Śpiący byłem proszę o wybaczenie :wink: :wink:
77royal - 2009-05-15, 01:37

Witam wszystkich. Na wstępie powiem ze podoba mi się to forum i fajne furki tutaj macie.
Ja ujeżdżam już pare latek BMW e30 325 M50b25 Cabrio. Bawarka trafiła w moje ręce przez przypadek. I tak to stałem się nałogowcem. Z furka miałem sporo problemów (lata robią swoje) ale wbrew logice nie mam zamiaru się poddać i dalej rzeźbie. Teraz Beti dostanie nowy lakier i trochę blachy. To dzięki takim forum i obserwacja projektów innych ludzi utwierdzam się w przekonaniu ze warto. Z marzeń co do marki to E30m3 , E9 , Albo rekinek. Oczywiście mój kebab ma zostać ze mną po grobowe dechy. A tak po zatem to jeszcze ze mnie motocyklista jest…… Witojcie :prosze:
P.S. szarżuje w Wołominie - W-wa.
Pozdrawiam

TomekZG1 - 2009-05-18, 23:04

Witam wszystkich bardzo serdecznie:)

Mam na imie Tomek jestem z Zielonej Góry, jestem szczęśliwym posiadaczem BMW e36 316 Compakt od dwóch miesięcy, miłośc do BMW narodziła sie od tego jak znajomy mi opowiadał jakie to fajne auta:) No i mam:)

Pozdrawiam

Andrzej_Wawa - 2009-06-10, 15:58

Witam wszystkich,

Mam na imię Andrzej, mieszkam w Warszawie. Od niedawna jestem posiadaczem e30 325i 87r. Autko jeździ bardzo przyjemnie, jednakże wymaga jeszcze pewnego nakładu pracy i co gorsze pieniędzy ;/ aby móc odczuwac czystą frajdę z jazdy :jupi:

Pozdrawiam serdecznie.

swietlik - 2009-06-11, 08:46

Witam rodzice nazwali mnie Maciek, ale koledzy mówią na mnie Świetlik :P Mieszkam w Krakowie i jestem szczęśliwym posiadaczem dwóch trójeczek e30 cabrio oraz e36 coupe:)

Pozdrawiam:)

Oscar - 2009-06-22, 13:10

Witam, na imie mam Oskar, moje autko to BMW e36 coupe, na forum jestem juz dosyc dlugo jednak, do tej pory tylko czytalem :) jednak postanowilem, ze wkoncu wypadalo by sie ujawnic :mg:
Dino - 2009-07-04, 00:00

Witam wszystkich, chcialem sie grzecznie przywitac, na początek odwiedze dział giełda.
pozdr

marioE30 - 2009-07-15, 21:25

witam wszystkich miłośników aut marki BMW, pozdrawiam!!
bart - 2009-07-17, 10:20

Witam wszystkich użytkowników tego forum.
Mam na imię Bartek i niedawno sprzedałem swoje E46 coupe w Topas blau z silnikiem 2,8 L z kompletnym M pakietem wewnętrzym, zewnetrznym i z felgami 19" z M3 CSL. (autko można obejrzeć na BMW Klub Podbeskidzie).
Teraz jestem na etapie poszukiwania (w zależności co szybciej się trafi) dwóch skrajnych aut: M3 E30 (finansowo przygotowany :jupi: ) lub idealnego E30 325 cabrio w pełnym M techniku i na szerokiej lampie.
To ma być auto weekendowe i dlatego cabrio tak mile widziane, a na M3 E30 cabrio mnie nie stać, stąd taka rozbieżność w poszukiwanych samochodach.
Wszystko oczywiście pełen oryginał. Jakby coś ktoś wiedział, proszę pisać :P

RafalBMW - 2009-07-25, 21:44

Witam wszystkich milosnikow beemek,moge powiedziec ze kocham te samochody od urodzenia,pamietam ze majac 6,7 lat ogladalem sie juz za tymi autkami,obecnie mam E36 318i 1995 pozdrawiam
wjtz - 2009-07-26, 13:54

Witam wszystkich, jestem z Bielska - Białej, chwilowo od 5 lat za granicą na wakacjach, kiedyś było e36, które troszkę poprzerabiałem, teraz jest e46 do codziennej jazdy, które troszkę przerobię dopiero :) plus dwa e24 jedno się robi a drugie to dawca. Pozdrawiam
lipass - 2009-08-03, 13:08

Witam - Darek z W-wy (od tygodnia posiadacz e30 :D )
318Albert - 2009-08-12, 13:18

Witam wszystkich posiadaczy beemek. Mieszkam w Kielcach, od niecałego roku jestem posiadaczem E30 318i z 90r.
Pozdrawiam

Paweł - 2009-08-13, 16:27

Cześć wszystkim,
jestem z Warszawy, jeżdżę e36 coupe 328 cosmosschwarz 97r

ElVis - 2009-08-13, 17:09

Witam wszystkich.
Jestem z Poznania, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem E36 325TDS 98r.
Pozdr. :)

KszyszekN - 2009-08-19, 11:42

Witam wszystkich, jestem z Bydgoszczy i razem z zona kupilismy 4lata temu e30 touringa ktora juz przeszla swoje i miewa sie w tej chWili dobrze, rok temu urodzila nam sie corka Nicole i twreaz mam dwie Bumerke i ja o ktore dbam jednakowo :)

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy najwspanialszych samochodow jak i marki ktora jest BMW [BEE-EMM-DOBLJU] :D

venom - 2009-08-22, 21:12
Temat postu: Pozdrowienia ze slaska
Witam klubowiczow

Pisze dzis na swiezo saczac martini oblewajac w ten sposob zakup Bmw E30 Touring 320 :)

Auto wymaga troche pracy dlatego przychodze do Was i licze na pomoc w reanimacji bawarskiej klasyki.

Tak wiec Witam i Pozdrawiam

BMWzAnglii - 2009-09-03, 22:47

Hej :) mam na imie Maciej i mam BMW w czesciach ;) Mam nadzieje ze komus moze cos odsprzedam. Musze z drugiej strony powiedziec, ze jezdzac e34 przez raptem jeden miesiac , normalnie sie w nim zakochalem :D Niestety trzeba bylo rozebrac, bo byl to anglik :(
moze z czasem cos sie kupi europejskiego, bo calkiem mile autka to sa :D
Pozdrawiam@!

makkus - 2009-09-17, 06:33

Witam wszystkich... :)
Świder - 2009-10-11, 10:31

Witam wszystkoch
Mam na imie Maciek , jeszcze nie mam BMW ale szukam - mam nadzieje ze pomożecie

Okus - 2009-10-20, 15:03

Witam wszystkie :beer: wczesniej bylem oddany marce Honda ale Bmw wzieło gore :D od niedawna w moich rączkach e30 :spoko:
machabeusz89 - 2009-10-20, 22:55

Witam wszystkich klubowiczów!!! :D :D :D
_sebcio_ - 2009-10-29, 17:25

Witam :beer:

Mam na imię Sebastian moim 2 autem jest bmw e30 i jak na razie jestem mile zaskoczony jak prawie 20 autko może się prowadzic ;)

pozdrawiam :beer:

DaaN - 2009-11-09, 12:27

Witam serdecznie wszystkich pasjonatów i miłośników śmigiełek :D
Chmielu - 2009-11-22, 10:47

Witam,

Jestem Mariusz, na forum jestem już od jakiegoś czasu, mam kilka beemek i wszystko to e30 ;-)

Zajmuję się sprzedażą części do nich więc jakby ktoś coś kiedyś chciał to proszę pisać ;]

Bloody - 2009-11-30, 15:55

Witam!

Tomek (czy jak kto woli Bloody) z Sulechowa w woj. lubuskim. Aktualnie posiadam drugie BMW w swoim życiu, wcześniej było e36 coupe m52b20, teraz jest e30 m20b25.

Pozdrawiam!

MarcinekDBC - 2009-12-05, 19:05

Witam.Jestem Marcin niedługo kończę 15 lat( W styczniu).
Jak wleci 18 już fundusze sie zbierają i będzie Biała E36+S50B30 na swap.BMW interesuje się już od 3-4 lat.Silnikami itp.Mój tata też tylko BMW.

Magda - 2009-12-08, 10:48

Karol180 - 2009-12-12, 20:51

Hej wszystkim. :D Jestem już trochę zarejestrowany na forum ale dzisiaj dopiero wszedłem w dział offtopic motoryzacyjny zobaczyłem temat witam, wypadałoby się przywitać :wink:
Mam nadzieję że dzięki forumowiczom zdobędę odpowiednią wiedzę na temat BMW :]
Pozdrawiam wszystkich.

wuemka - 2009-12-14, 00:14

Witam wszystkich forumowiczów, jak przedmówcy :D
ja również jestem już trochę zarejestrowany i temat z przywitaniami był dla mnie... hmm..
no powiedzmy, że nie wiedziałem o jego istnieniu :D
mam nadzieję, że będzie nam się dobrze współpracowało ^^

Spaprany - 2009-12-19, 18:32
Temat postu: Witam
Witam wszystkich maniaków, postanowiłem się zarejestrować na tym forum.
Kristoo - 2010-01-05, 00:18

Witam wszystkich fanatyków tejże niesamowitej marki :P
Shu - 2010-01-08, 09:01

cze

?min. 20 znaków?

JoGi - 2010-01-23, 20:37

Od dwoch miesiecy posiadam IS'a i postanowilem zarejestrowac sie na tym forum.
Pozdro

zryciuch - 2010-01-23, 21:55

Witam SERDECZNIE
jako nowy
Jestem Kamil

Jak to ktoś kiedyś miał napisane :
"Gdyby Bóg popierał przedni napęd, musielibyśmy chodzić na rękach"

Pozdrowienia dla WSZYSTKICH :prosze:

Bad - 2010-01-24, 10:50

Witam wszystkich mam na imię Marcin.
BMW narazie w planach :)

Fabian LDZ - 2010-01-24, 22:30

Witam wszystkich z Łodzi :beer:
kitketos - 2010-02-04, 20:46

Siemanko, Mam na imię Kamil jestem z Lublina :) w posiadaniu mam piękne e34 535i w m-pakiecie :)
tomeks50 - 2010-02-04, 21:30

witam mam na imie tomek ,moje obecne auto to e36 s50
Kajton - 2010-02-14, 13:31

Witam wszystkich serdecznie.Na imie mam Krzysiek,mieszkam niestety w Niemczech i jezdze BMW E92 335i.

Poniewaz niedostawalem linku aktywujacego,zalozylem drugie konto "Kajton1" :? Jednak po dluzszym czasie mail przyszedl....Przepraszam z utrudnienia i prosze o usuniece zbednego konta "Kajton1"...

kafarek - 2010-02-14, 15:39

Kajton, następnym razem kontakt do admina masz u góry..
Greg205 - 2010-02-16, 20:27

Witam wszystkich fanów bmw.
Niedawno zostałem zarażony E30 i jak do tej pory nie żałuję. No może tylko to, że silnik za słaby wybrałem. :)
pozdrawiam
Grzegorz

Endriu - 2010-02-22, 16:11

Siema
Mam na imię Andrzej ,mówią na mnie Endriu
Pochodzę ze Szczecinka
zainteresowania
BMW
Drift
itd.

kazzik_yo - 2010-03-15, 23:19

Siema.
Mam na imię Łukasz.
Mieszkam w Mińsku Mazowieckim a pochodzę z Otwocka krainy beemek :twisted:
Moja beemka to e36 coupe m52b28

walker0210 - 2010-03-19, 19:52

Witam. Jestem Rafał, mieszkam w Brzesku (małopolska) i od prawie 2 lat jeżdżę BMW 316i Coupe E36. Pozdrawiam
Monster325 - 2010-03-21, 19:30

Witam wszystkich maniaków BMW. Mam na imie Piotrek jestem z gorlic, mieszkam i pracuje w krakowie. Pierwszą moją betą była e30, teraz śmigam e36 qp M50B25
kams - 2010-03-22, 18:56

no dobra to i ja sie przywitam :D
siemanko mam na imie Kamil i mam 316i coupe szeroką lecz pod maską eta

Baster - 2010-03-22, 19:09

Witajcie :)
jestem Baster (Bartek) z podpoznańskich koziegłów, od wielu lat maniak BMW
Obecnie mam E34 535i w manualu i na m pakiecie :)
BMW E30 318i touring (jeździ nią moja narzeczona )
Mercedesa Sprintera 313CDI MAX
Mercedesa Sprintera 208D
Mercedesa 208D Kaczuszkę
(te trzy ostatnie z racji prowadzonej firmy transportowej)

przez moje "łapki" przeszły już
E12 518 1979 (umarła;()
E30 316i z niespodzianką :)
E30 318i coupe automat
E34 524 td
E30 316i
E32 730i
E30 318i Touring
E34 535i

no i jestem ciekaw co jeszcze będzie ;) bo miłuję się tylko w starszych modelach beemeczek :)

Stoky - 2010-03-28, 12:39

siema all :)
Bulma - 2010-03-28, 22:26

Witam
ksywa: Bulma
z kąd: słupsk
pojazd:BMW E 30 1.8

Krzysiek_e21 - 2010-03-31, 17:37

Witam jestem Krzysiek z Krakowa. Mam dwa rekiny e21 318i i 323i Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze
Kozik007 - 2010-04-12, 12:38

Witam jestem Maciek mam e30 m10b18
pochodze z Wrocławia
Pozdro Kozik

Rat84 - 2010-04-21, 18:24

Witam jestem Kamil
Pochodzę z Kazimierzy Wielkiej
Mniej więcej w połowie drogi między Krakowem a Buskiem Zbrój
Moja kochanka to e30 325i.

Godekx8 - 2010-04-23, 10:31

Witam. Mam na imie Artur i noszę sie z zamianrem zakupu e30 posiadalem juz 3 sztuki e36 dwie e34 trzy e32 nigdy jednak nie e30 wiec wlasnie jestem na etapie poszukiwan pozdrawiam wszystkich fanow BMW!
m4rud3r - 2010-04-27, 14:02

Witam Wszystkich.
Mam na imie Piotr. Poki co jestem pieszym ;)

andzik - 2010-04-29, 09:33

Cześć
Jestem Adrian, od kilku dni jeżdżę rekinkiem E21, wcześniej było E36 2.0, a jeszcze wcześniej E30 2.5 cabrio.. BMW dzięki ojcu interesuję się już dobrych parę lat :)
:drunk:

Ahmed - 2010-04-30, 07:53

Witam wszystkich, od niedawna jestem posiadaczem e30 325i pozdrawiam!
CDS - KUBA - 2010-05-06, 23:23

Witam i pozdrawiam wszystkich miłośników BMW :beer:
Blaniu22 - 2010-05-16, 10:35

Witam jestem Kamil (Blaniu22) Jestem z okolic Opola (Niemodlin) furki jeszcze nie mam ale BMW to moje ukochane auto a szczegulnie e30. Nie będe się rozpisywał Siemka i pzdr dla bmw maniaków :beer:
mleczi - 2010-05-19, 23:07

Witam;)
mam na imię Maciek ;) jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E30 :) póki co bez silnika:) bo kupiłem 3.5 ale niestety za duzo pieniązków poszło by w montaż i szukam teraz m20m25;)

Pozdrawiam Wszystkich miłośników Bawarek:) :jupi:

Marcin_FOTO - 2010-05-25, 23:35

Witam,
nazywam się Marcin i jestem fotografem. Dzięki @Wariat i @Janek znalazłem się na tym forum.

trebuh111 - 2010-05-29, 21:46

Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam :)
Agniess - 2010-06-20, 21:24

Witam, Agniess z tej strony :-) Co weekend jestem na rajdzie, kjsie, wyścigach i tego typu imprezach, robię zdjęcia i piszę relacje, a następnie zamieszczam je na mojej stronie. Robię zdjęcia także dla BMW-Challenge. Pozdrawiam! :)
adrian2307 - 2010-07-05, 18:24

Cześć jestem Adrian. Interesuje się głównie motoryzacją a BMW to auto które od zawsze bardzo mi się podobało i jest to auto moich marzeń. Planuje właśnie zakup swojej pierwszej e46. Pozdrawiam :)
BassQ - 2010-07-05, 22:24

alo alo !! Dawid z tej strony, z wykształcenia tech mech, a z zawodu gazuje fury, hobby to oczywiście dłubanie w aucie, szczególnie od strony mech :D Pierwszą e36 porąbałem siekierą dosłownie bo mnie do furii doprowadzała , zajeżdżona na śmierć :twisted: teraz mam drugą i znią już spokojnie żyje :D Pozdro 4 all !! :beer:
Nikikin - 2010-07-07, 09:56

Siemka, jestem Tomek. Mieszkam w Kielcach. Obecnie mam trzy bemki, dwie E30 Coupe (325 i 316) oraz jedną E36 Touring 328.

Na forum jestem już od jakiegoś czasu ale dopiero teraz się witam (nie zwróciłem wcześniej uwagi na ten temat). Interesuje się mechaniką i swapami :) .

pzdr.

/ADR - 2010-08-06, 21:06

Witam wszystkich. Jeszcze nie mam swojej beemki, ale mam nadzieje że niedługo się to zmieni. Jestem w trakcie poszukiwania e36 :) Pozdrawiam :wink:
szymon921 - 2010-08-29, 22:25

Witam wszystkich, Szymon ze Świdnika, od niedawna szczęśliwy właściciel e30 316.

POzdrawiam

deusss - 2010-08-30, 23:04

Witam Witam , Michał z Pszczyny od miesiąca jestem posiadaczem e30 316i coupe to jest juz moja druga beemka poprzednia rozwalilem 7mies temu czyli niedawno ; ) kocham tee autka takze kupilem druga ; D

pozdrawiam ; )

Luca - 2010-09-06, 13:26

Witam

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem E 30.
Zarażony przez młodszego Brata - Tymon, nie wytrzymałem i dałem upust swojemu dawnemu hobby.
Witam się więc z Wami serdecznie i pozdrawiam.

mihau - 2010-09-24, 10:28

Serwus ;)

Mieszkam w Koszalinie, na imię mam Michał. Wpadłem na to forum bo zaczynam poszukiwania tej jednej jedynej e34!

zdr.

DRIVER5XX - 2010-10-18, 23:51
Temat postu: Witam miłośników
Witajcie pasjonaci,oto ja Rafcio z Wieruszowa,miałem już kilka bawareczek:e30 1.8m10 coupe mtech1,e30 1.6m40 coupe,e30 2.0m20b20 sedanik na glebie,e34 m20b25,no i obecna e34 m50b25 :twisted: (z fabryki wyszłą jako m20b25),było po drodze też kilka innych marek,ogólnie to były żołnierz "zawodowy",obecnie ochroniarz.Pozdrowionka dla wszystkich
ogolny - 2010-10-21, 06:21

DRIVER5XX , mihau , Luca - witamy na forum
tomwad - 2010-10-25, 11:38

Witam! z tej strony Tomek z Wadowic:) Moja Beti to e30 z 1990 318i coupe.
mam nadzieje że na forum znajdzie się ktoś z mojej okolicy.. zima nadciąga :twisted:

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :spoko:

ogolny - 2010-10-25, 12:23

tomwad witam na forum, do Wadowic mam ok 15km :)
AndrzejMT - 2010-10-26, 16:19

..Witam Wszystkich Serdecznie.. :beer:
E30 ROST - 2010-10-26, 19:08

siema Blażejasty wita....posiadacz e30 89r uwielbieniec szerokiej ,silnik 2,7e na malej hybrydzie ...w czarnym macie z rostem i bbesem eresem :) witam i pozdrawiam!!

[ Dodano: 2010-10-26, 20:10 ]
E30 ROST, E30 ROST,

kamilja - 2010-10-28, 11:02

Witam, nazywam się Kamil jestem z Opola jeżdżę e30 m20 qp z 90roku :)
///Marcin - 2010-10-30, 11:27

Czesc wszystkim!
Marcin mam na imie moje pierwsze Bmw to e30 m10b18 88r, nastepca e30 m40b16 89r.
obecnie e36 touring m43b18 96r.
pozdrawiam wszystkich!

zoui - 2010-11-24, 21:11

Witam wszystkich,

jestem świeżo upieczoną posiadaczką E30 318 is. Pozdrawiam :)

adamo84 - 2010-12-10, 00:30

Witam Wszystkich i Pozdrawiam :D
justices - 2010-12-19, 00:11

Witam wszystkich

od niedawna szczęśliwa posiadaczka E36 320i coupe.
To była miłość od pierwszego wejrzenia :)

serdecznie pozdrawiam.

gandzioch5 - 2011-01-22, 09:23

Cześć i czołem. Jestem Kamil. od niedawna posiadam e36 316e troszke zarżnięta ale pracuje nad tym :roll: Pozdro
arii - 2011-01-26, 22:47

Witam wszystkich użytkowników Bawarek.
Mam na imię Arek i od pewnego jestem posiadaczem Buni E30 325 2.7 ETA
Jak na razie jestem zadowolony z wozidełka, i mam nadzieję, że długo będziemy razem :)
Bunia nie stroi mi fochów, więc traktuję ją jak na damę przystało, nawet udało jej się już raz zawieść Młodą Parę do Ołtarza.
Jak łapnę aparat w to zrobię Buni zdjęcia, może mi na to pozwoli ;]
Pozdrawiam wszystkich

matejko - 2011-02-12, 19:34

Witam wszystkich mam na imię Kamil jestem z Lublina byłem wcześniej zarejestrowany na tym forum jako kamil202 byłem posiadaczem E36 compact teraz szukam E36 cupe
Kamil30 - 2011-03-07, 13:05

Witam mam na imię Kamil i mieszkam w Sandomierzu woj.Świętokrzyskie, było e30 i niebawem będzie następne :jupi: :D

Pozdrawiam ! ! !

jankes6 - 2011-04-14, 12:06

Witam wszystkich,

Kilka lat temu posiadałem e36 Coupe w kolorze Calypsorot metallic.Sprzedała się iw sumie do dzisiaj nie wiem po co to zorbiłem:)
Na co dzien poruszam sie dieslekim 1.6 hdi w dzień a w nocy Fiat Coupe 20VT.
Jako że Fiat bedzie w sobotę sprzedany rozglądam się za e30 z obojetnym silnikim aby był zdrowy blacharsko:)))no i oczywiście 2d chodź od biedy może być 4d:)
Pozdrawiam z Wawy:)

AdrenalineDRFT - 2011-04-29, 06:53

Witam wszystkich. Forum czytam od juz od dluzszego czasu. Z marka BMW zwsiazany jestem od kilku lat i musze powiedziec ze to napewno sie nie zmieni... BMW to pasja! . Dysponuje e30 coupe m50b25 drift projekt, e30 touring m40b18, e39 m52b28.

Pozdrawiam wszystkich...

Pysio - 2011-05-10, 13:06

Witam serdecznie mam na imię Piotrek i mam BMW E31 850 Ci .Pozdro
Karrlos - 2011-05-21, 12:18

Witam wszystkich
Zakupiłem niedawno IS z myślą o imprezach typu SRTC, BMW Challenge, pojeżdżawki w Poznaniu.

Korzystałem juz z zasobów forum i wypadało się rpzedstawić
pzdr

Matys_ - 2011-05-29, 10:21

Witam jestem Mateusz, pochodze z Zielonej Góry i od małego interesuje się motoryzacją :D
Jestem posiadaczem BMW E30 320i i zaraz przedstawie ją na forum.
Pozdrawiam :)

Skwiro E30 - 2011-05-30, 22:11

Cześć :) Jestem Mateusz i mam e30 coupe m20b20 w czarnym macie od ponad roku ale dopiero od nie dawna jestem z wami :D
Kamiii - 2011-05-31, 14:09

Troszkę spóźnione :oops:

Witam wszystkich :D :papa:

ptp - 2011-06-29, 08:05

Witam wszystkich. Mam na imię Paweł i jestem obecnym właścicielem "bizonowej" e30, po drobnych modyfikacjach
Bialy - 2011-07-15, 21:41

powitac wszystkich :prosze:
bmxvillain - 2011-07-16, 10:32

Witam serdecznie. Na imię mam Karol. Jestemw posiadaniu E28 m10 (1,8 na gaźniku) . Auto w trakcie renowacji kompletnej. Pozdrawiam wszystkich.
wiesiek_C33 - 2011-07-24, 21:31

Witam ;) Jestem Wiesiek, pochodzę z Krakowa, latam BMW e36. Pozdrawiam
GermaN e3o - 2011-07-26, 08:27

Witam wszystkich uzytkownikow tej strony i posiadaczy auta marki BMW.Mam na imie KArol i od niedawna posiadam piekne autko BMW e30 Cabrio wzorowane na German Style.Wczesniej mialem Opla omege C z silnikiem BMW to byl przedsmak tego co przedstawie na stronie ;) pozdrowionka dla Was...<zimne piwko>
Iwan2011 - 2011-09-18, 11:31

Witam wszystkich :D
Mam na imie Karol , 20 lat z okolic Bydgoszczy . Jest to moje pierwsze BMW . Zaczalem od E36 bo mialem taka mozliwosc wiec teraz tylko modernizacje auta beda przeprowadzane ... szkoda ze juz zdazylem puknac miesiac temu w kogos ;p cos mam pecha przy cofaniu xD

kira90 - 2011-09-18, 19:59
Temat postu: Siemka
Jestem nowym użytkownikiem i posiadam BMW X3:)
Ola896 - 2011-10-19, 16:19
Temat postu: Jak w temacie Witam
i przesyłam pozdrowienia
kielon - 2011-11-07, 21:05

Witam. Na imię mam Marcin, aktualnie jeżdżę e39 523iA z 1998r., to moje trzecie BMW. Jako pierwsze było e21 316i z 1977r., kolejne było e34 520i z 1992r. i teraz jest e39. Uważam się za miłośnika marki, każdy egzemplarz jest był zachowany w oryginale, bez tuningu. Jak to mówią: co kto lubi.
BIERNAŚ - 2011-11-07, 22:08

Witam! Już dawno nie nabijałem postów, więc się przedstawię:)
Jestem Kuba, mówią na mnie "Kuba" jeżdżę tirem i umiem zmieniać biegi:D
Pozdro!

grzesiek2304 - 2011-12-16, 19:35

Witam wszystkich, mam na imię Grzesiek i śmigam e36 325i :) jestem z Głogowa woj dolnośląskie. moja pasja to BMW :) zajmuje sie także robieniem interfejsów diagnostycznych ADS do naszych BMW
rafal525 - 2011-12-29, 19:19

Witam czytajac wasze wypowiedzi nie wypada mi sie tez nie przestawic choc dopiero wczoraj dolaczylem do elitarnego:)grona jestem Rafal i mam 525 24v:)

Cześć Rafał, ja też jestem Rafał :)

bart318 - 2012-01-08, 21:09

Cześć wszystkim. Bartek z Gdańska właściciel Bmw e30 is, pierwsza beemka i pewnie nie ostatnia ;) najbardziej jara mnie seria 3 czyli e30 i e36. Miłóść do Rwd zrodziła się z 126p i upalania w kjs, po drodze był jeszcze poldorover.
marcinsz - 2012-01-31, 04:19

Dzień dobry, mam na imie Marcin jestem z Radomia,posiadam e30 2.5 i e28 2.0 z 81r .Nie miałem nigdy pojazdu innej marki i nie będe mieć...
Radwan_e36 - 2012-02-20, 17:20

Witajcie,

Mam na imię Marcin, pochodzę z Warszawy. Moja zabawa z BMW zaczęła się "ciut" wcześniej niż część z Was zrobiła prawko i wogóle marzyła o jakimkolwiek aucie - to było ponad 18 lat temu :-) Zaraził mnie nimi Dziadek - miał 1602 i 2002... Moje pierwsze to rekin e21, który zmarł śmiercią niekoniecznie naturalna :( Obecnie mam czarne e30 m20b25 w sedanie z pełnym M-Pakietem i białą skórą nad którą wciążtrwają prace remontowe, aby doprowadzić ją do ideału, e36 z IS-em, taki doopowozik na codzień i ostatni nabytek e30 iAT m20b20 w stanie nazwijmy to delikatnie nienajlepszym...
Mam nadzieję, że zobaczymy się na jakichś spotach!

Pozdro!
MR

Ahmed_WWL - 2012-02-24, 23:37

Witam wszystkich tych co mają BMW i o nim marzą :)

Do tej pory miałem auta tylno napędowe polskiej konstrukcji czyli polonezy lecz z angielskim serduchem(silnik rovera 1.4 103km). Mocy brakowało, zawieszenie też pozostawiało wiele do życzenia itd. oczywiście mój wybór padł na BMW. Kupiłem ostatnio zaniedbane e30 m30b30 i doprowadzam je do stanu używalności (conajmniej :mg: )

Pozdrawiam

mka - 2012-02-25, 18:52

Witam wszystkich :) Ja także jestem szczęśliwym posiadaczem E30 Coupe m20b25 więcej o wozie bedzie można zobaczyc w moim topicu ;) ,mówią na mnie Emka mam 26 lat i lubie ogień :D :D :twisted: To co lubie to drifting ;) a do rzeczy miło przywitać wszystkich posiadaczy BMW. Witam i pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia kiedy na jakim spocie ;)
toolz - 2012-05-02, 18:11

witam wszystkich milosnikow beemek - nie chcialbym byc kontrowersyjny ale moja sztuka ma tylko 2 kola - moze dla urozmaicenia forum znajdzie sie jakis temat motocyklowy ;) - o ile klub tego nie wyklucza ;) - pozdrawiam - Krzysiek
BM 6 - 2012-05-03, 14:28

toolz napisał/a:
moja sztuka ma tylko 2 kola - moze dla urozmaicenia forum znajdzie sie jakis temat motocyklowy ;) - o ile klub tego nie wyklucza

Klub nie wyklucza żadnego miłośnika BMW, nawet jeśli lubi jazdę na dwóch kółkach. Załóż swój temat w dziale >NASZE ŚMIGIEŁKA<, pochwal się swoim nabytkiem, zamieść jakieś zdjęcia a chętni na pogawędkę zawsze się znajdą. Witaj na forum :)

Kuchcik - 2012-07-15, 08:17

Cześć, jestem Sławek, jestem z N. Sącza i jeżdzę E46. :)
amika34 - 2012-10-18, 20:53

Jestem nowym gosciem wiec sie witam z reszta fanatykow bmw ;)
-makaveli- - 2012-10-24, 09:33

siemanko :prosze:
Mam na imię Grzechu ale podpisuję się nickiem "makaveli" :spoko:
Moje auto to BMW E38 735 :beer:

Melissaa - 2012-10-30, 13:33

Hahaha, napisałam już parępostów i dopiero zauwazylam ten dzial, blondynka... Witam wszystkich :)
LUKAS - 2012-10-30, 18:34

Melissaa, witamy witamy :)
Widac skupilas sie bardziej na ciekawszych tematach nic sie nie przejmuj ;)

krzysiek - 2012-11-09, 08:21

Witam wszystkich klubowiczów i formowniczy , od tygodnia jestem posiadaczem e46 z 2002 r , a od wczoraj jednym z zarejestrowanym uczestnikiem na forum , niebawem wrzucę fotki mojego nabytku [tylko dorwę aparat :) :lol:
LUKAS - 2012-11-09, 17:59

krzysiek, witamy witamy :)

Pochwal się fura, może troche pogody będzie teraz to zdjęcia fajne bedziesz mógł popstrykać.

PZDR!!

onion - 2013-01-28, 18:52

Cześć! Jestem Tomasz z Warszawy.
Krzysiek_ - 2013-03-15, 15:18

Cześć, jestem Krzysiek i interesuje się zbieraniem starych dobrych BMW:)
palmer - 2013-08-17, 23:48

Witam wszystkich milosnikow naszej pieknej E30 :drunk:
Piotrek z krainy wiatrakow... sercem z Jaworzna :D

TONY H. - 2013-08-18, 20:17

sie manko
Arkadio - 2013-10-09, 15:10

Witam wszystkich ... mam na imię Arek, jestem z Opola. cos o sobie ? - interesuję się motoryzacją, głownie BMW ( innej marki sobie nie wyobrażam ). W swojej stajni posiadam dwie bawarki ... e36 Compact po swapie na m52b28 , który osobiści z ojcem robiłem , oraz e30 z silnikiem s50b32 , który odkupiłem jakiś czas temu od kolegi. Zarejestrowałem się na to forum, ponieważ lubie w niedziele wyskoczyć na jakies spociwo, zlocik, ale także nie ukrywam potrzebuje rad natury techniczno mechanicznej :)
Pozdrawiam :D

maniekmac - 2013-12-26, 15:24

Witam wszystkich. Jestem Mariusz i pochodzę z lubelskiej ziemi. W tej chwili śmigam czarną E30 Coupe z silnikiem M20B27 (troszkę dłubniętą). Nie jest to moja pierwsza ani tym bardziej ostatnia BMK-a. Szerokości a czasem i utraty przyczepności :)
Marko90 - 2014-01-22, 13:23

Witam wszystkich posiadaczy BMW :)
Jestem jednym ze szczęśliwych osób, który posiada e36 :) POZDRAWIAM!!

AdamKoz - 2014-02-03, 12:32

Witam wszystkich!
Jestem Adam i pozdrawiam wszystkich posiadaczy BEEMEK :)

SzarnaMamba - 2014-03-20, 15:50

Witam wszystkich,
od prawie pół roku jestem szczęśliwą posiadaczką e36 coupe M50B20 z 1992r. z pojedynczym Vanosem, w kolorze brilliantrot :D Krok po kroku dążę do german'a.

ADIwlkp - 2014-05-13, 21:05

witam
mam na imie Adrian, jestem z Poznania :)
pozdrawiam

Janek125p - 2014-05-20, 20:32

Jestem luzakiem
Fajnym chłopakiem
Śmigam po mieście
Czerwonym dużym fiatem
Czasem pracuję
Lecz nigdy nie mam kasy
Ostatnia pensja poszła na adidasy
Czasem wypiję, jak ktoś postawi Po kilku głębszych
Zacząłem się dobrze bawić
Ja mam opinię, że jestem tanim draniem
Zabieram każdą na kolację ze śniadaniem
Dlaczego taniej, bo jaja były, czy się kiedyś dowiem?
Nie, to może ja w tym temacie coś wam opowiem
Wytarta skóra, import z Afryki
Duży Fiat prosto z fabryki

jesli chodzi o bmw to poszukuje e30 m3 co granicy z cudem

a_waya - 2014-07-26, 11:59
Temat postu: hahaha, to sem ja a_waya :-)
Witam się drugi raz :-)
Znowu mamy e39, znowu wracam. Ciekawe ile jeszcze zostało ekipy sprzed 5 lat? :-)

konrada - 2014-10-21, 09:36

hej, witajcie, jestem Konrada
Krysia26 - 2014-10-21, 11:10

Witajcie, jestem Krysia :)
zo684 - 2014-11-27, 15:18
Temat postu: hej
hej witam wszystkich
Łukasz - 2014-11-28, 16:14

A Wy się tu logujecie tylko dla reklamy Drodzy Państwo????? :roll:
BM 6 - 2014-11-29, 13:15

Przecież, reklama dźwignią handlu! przynajmniej jest jakiś ruch na forum :?
hen288 - 2014-12-02, 10:17

witajcie, jestem Hania
Łukasz - 2014-12-03, 09:42

BM 6 napisał/a:

Że niby stary zgred się robię i się czepiam????? :lol: :wink:

pablos90n - 2015-01-23, 14:03

Łukasz napisał/a:
BM 6 napisał/a:

Że niby stary zgred się robię i się czepiam????? :lol: :wink:

Haha, a no punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. :D

lumia13 - 2015-02-10, 10:55

Hej jestem Mateusz, śmigam e46 328 w sedanie i pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Cypisek - 2015-02-10, 23:33

konrada, Krysia26, zo684, [hen288[/b] to zakrawa na żart. dlaczego takich użytkowników z tego forum poprostu się nie wypierdala?
BM 6 - 2015-02-11, 11:00

... Ponieważ szanowny (z pełnym uszanowaniem) Admin ostatni raz tutaj zajrzał w maju 2009 roku. Może, jako Mod zgłosisz Adminowi w/w osoby do odstrzału osobiście? Ja tak robię, jeśli mnie coś wkurza.
BADYL - 2015-02-12, 00:35

Cypisek napisał/a:
konrada, Krysia26, zo684, [hen288[/b] to zakrawa na żart. dlaczego takich użytkowników z tego forum poprostu się nie wypierdala?

Jakie forum taki ADMIN - co zrobić.

LukiNoLimit - 2015-03-28, 17:16

Witam wszystkich !

LukiNoLimit

pidzon - 2015-04-28, 12:50

Witam wszystkich serdecznie :)
justynaharas - 2015-10-02, 01:13

Witam serdecznie !! :)