hmm
a co na to wytrzymalosc silnika jak go tak krecisz wysoko
jest pismena gwarancja Dinana na przyrost mocy i Nm, oraz jest cos tam naklepane ze jest to przyrost gwarantujacy bezawarayjna prace silnika - czas pokaze
Zreszta to fabryczny tuner BMW w USA, wiec nie ma to tamto
cos mi sie nie chce wierzyc w to ze sam chip podniesie moc barany juz inna sprawa.jak najbardziej.
ile szacujesz kucykow po samym chipie?
do polerowanego dekla konieczne sa polerowane,wyczyszczone lub pomalowane elementy czyli te stopki itd bo tak to dziwnie wyglada.
cos mi sie nie chce wierzyc w to ze sam chip podniesie moc barany juz inna sprawa.jak najbardziej.
ile szacujesz kucykow po samym chipie?
do polerowanego dekla konieczne sa polerowane,wyczyszczone lub pomalowane elementy czyli te stopki itd bo tak to dziwnie wyglada.
czekam na wykres z hamowni
Oficjalne dane:
Labor Units: 8.0
Emission Status: 50 State Emission Legal
Special Notes: Check with your dealer for part number.
Peak Horsepower: 141 @ 4250 rpm
Peak Horsepower Gain: 24 @ 4500 rpm
Peak Torque: 192 lb/ft @ 3500 rpm
Peak Torque Gain: 28 lb/ft @ 4500 rpm
Point Value: 2
nie mialem czasu na polerowanie reszty, lato sie robi, cieplo bedzie czas i moze checi
[ Dodano: Pią Kwi 14, 2006 9:02 pm ]
a oto duza skrzynka narzedziowa do e30 - wlasnie do mnie dotarla z rajchu:
sie handluje tym i tamtym ale mam tylko te male - duze to pierwszy raz widze na zywo - u siebie uzupelni sie....
kola narazie musze zalozyc - borbet t chwilowo bedzie
[ Dodano: Nie Cze 04, 2006 5:04 pm ]
kupilem m-techa - szukam progow do kompletu, wkrotce zaloze to nowe fotki sie pojawia
[ Dodano: Sro Lip 05, 2006 1:30 pm ]
niunia moja ukochana zostala sprzedana.....
cale szczescie pozostanie w rodzinie i nie zakatuje jej ktos na smierc.....
wkrotce ( za 4 dni) przed domem stanie nowy nabytek
[ Dodano: Sob Sie 26, 2006 3:41 pm ]
Nowe wiesci - moja byla ukochana dostala oryginalna black helle na przod, oraz starteca na tyl
no i niezle audio od Alpine
Smiga w swoim ojczystym kraju narazie na borbet T
- jednak narazie godnie wozi logo beemka
co to znaczy? Niemcy przyjeżdżają kupować porządne youngtimery do Polski??
zostala mozna powiedziec w rodzinie, jezdzi po Essen, narazie logo beemka-klub zostalo i jest godnie reprezentowane w rajchu
ciesze sie poniewaz mam staly wglad w jej stan, oraz robione rzeczy.
PS. przepraszam kogos z forum (nie pamietam kto to byl), ze mimo zapewnien z mojej strony zaklepania dla niego auto, poszla "mu" z przed nosa, ale wolalem zeby zostala w rodzinie, mam przynajmniej 100% pewnosc ze jest pieszczona jak na to zasluguje
siemka a co teraz???? jaki sprzęt???? też e30???? bardzo ładna była ta twoja niunia. u mnie nikt nie rozumie jak można inwestować stare samochody. a można nie? bo to nasze pieniąąssee na nie wydajemy. pozdrawiam
siemka a co teraz???? jaki sprzęt???? też e30???? bardzo ładna była ta twoja niunia. u mnie nikt nie rozumie jak można inwestować stare samochody. a można nie? bo to nasze pieniąąssee na nie wydajemy. pozdrawiam
Najswiezsze info.......etka czuje sie dobrze i jak juz Slav wspominal godnie reprezentuje Klub...a pozatym smigielko sie kreci
RoboCop napisał/a:
co to znaczy? Niemcy przyjeżdżają kupować porządne youngtimery do Polski??
Heh Robo spoko tak utrzymane wialnie mozna spowrotem sciagac do kraju ich narodzin....niech sie kartofle ucza dobrego smaku
Pozytam etka zasluzla na nowe buciki tzn Borbet T 7,5 J 16 na przodzie i 9 J 16 na tyl
Rozbudowa Audio juz tez prawie zakonczona...
M-Tech juz w drodze do lakiernika.
Niedlugo beda nowe fotki...
Pozdrawiam
yoshi napisał/a:
zaintrygowały mnie przyciski od świateł przeciwmgielnych w panelu środkowym
do czego one tam służą
jeden do zalczania wzmacniacza
[ Dodano: 2008-02-18, 09:59 ]
dzis w nocy wrocila do domku hihih
pieknie sie spisala na trasie - 900km - 8 godzin jazdy z 3 postojami, srednie spalanie ok 10l
dzis juz pokazala sie na miescie z boku hhihih
wkrotce update zdjec
doszlo kilka gadzetow:
zalozone juz
- tarcze przod zimmerman nawiercany
- klocki ebc black stuff
- przewody ham. febi
- dolot BMC Carbon
- kiera m-tech 2 z m3 - cala skora-nawet srodek
- caly nowy zaplon - kopulka,palec.....
- shortshit od z3 2.8
do zalozenia