stalo sie to co sie stac musialo.....tesknota
nie bylo jej ponad rok...
teraz troszke sie za nia zabiore na spokojnie, mam e36 wiec jezdzic czym jest, mozna dlubac ile wlezie hihihi
zrobie zdjecia jakies jutro, jest brudna po trasie, 900km drogi wczoraj przebyla do domku
czy byla jakas odczuwalna roznica po montazu tego dolotu? jak sie sprawuje "akustycznie"? milo czytac ze mozna tak tesknic za autkiem. realizacji planów zycze
_________________ e30 327i mit 3.91 sperre - laleczka sprzedana
e30 340i wide- aktualnie na tapecie
Ostatnio zmieniony przez przem 2008-02-18, 21:59, w całości zmieniany 1 raz
czy byla jakas odczuwalna roznica po montazu tego dolotu? jak sie sprawuje "akustycznie"? milo czytac ze mozna tak tesknic za autkiem. realizacji planów zycze
wiesz co nie wiem,dawno nia nie jezdzilem, a zalozylem przed wyjazdem,dzis jezdzilem ostro, wkreca sie strasznie szybko,ale to moga byc subiektywne oczucia
w kazdym badz razie dzwiek jest piekny....ale sa barany,jest wydech remus,wszytsko do kupy daje niezly efekt
mala porada: zaloz ten filtr jak najblizej przeplywki, inaczej nie bedzie to chodzilo tak jak powinno, u mnie byl simota, i jak byl odsuniety od przeplywki to ucieklo sporo mocy i niutonow.
mala porada: zaloz ten filtr jak najblizej przeplywki, inaczej nie bedzie to chodzilo tak jak powinno, u mnie byl simota, i jak byl odsuniety od przeplywki to ucieklo sporo mocy i niutonow.
wiem o tym wiem,jest na oryginalnej gumie od BMC dolaczonej do zestawu
generalnie blizej to juz bedzie ciezko go zalozyc
Nie chcesz może sprzedać tego boxa. Czy dalej go używasz?
Autko extra, trochę czasu i będzie igła
Ostatnio zmieniony przez reso 2008-02-23, 00:49, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Czasami Na Drodze Spotykam Prawdziwych Szaleńców, Pędzą Na Złamanie Karku, Wbrew Rozsądkowi... Naprawdę... Czasami Aż Mi Jest Ciężko Ich Wyprzedzić !
Było E30 325 Touring , E32 730 V8 , E30 325 MT I , E34 540IA , E38 740IA
nowy w aso jakies 160zl o ile pamietam, naprawde tanio! i uwierzcie mi ze warto!!!
A od jakiego silnika założyłeś ? Ja myślę nad takim z 2.8-3.0 żeby nie było za ciężko zmieniać biegów... Jakie ogólne odczucia po zamontowaniu ?
jest od z3 2.8 ten od z3 m jest za krotki
odczucia sa hmm...skok jest bardzo krotki, biegi wchodza precyzyjnie chodz z pewnym lekkim oporem - fajne uczucie
jedyne co to z 5 na 4 ciezej lekko idzie zrzucic - ale bez przesady
inaczej sie na tym jezdzi, w czwartek pokazywalem sosenowi jak to smiga
nowy w aso jakies 160zl o ile pamietam, naprawde tanio! i uwierzcie mi ze warto!!!
A od jakiego silnika założyłeś ? Ja myślę nad takim z 2.8-3.0 żeby nie było za ciężko zmieniać biegów... Jakie ogólne odczucia po zamontowaniu ?
jest od z3 2.8 ten od z3 m jest za krotki
odczucia sa hmm...skok jest bardzo krotki, biegi wchodza precyzyjnie chodz z pewnym lekkim oporem - fajne uczucie
jedyne co to z 5 na 4 ciezej lekko idzie zrzucic - ale bez przesady
inaczej sie na tym jezdzi, w czwartek pokazywalem sosenowi jak to smiga
Chcę taki sobie zapodać do E28 bo w piątce drążek zmiany biegów jest długi jak miotła A ten z 2.8 to chyba najlepsze rozwiązanie...
_________________ Nie Umiesz Ustawić Zaworów w Swoim M20/M30 ? Call On Me !