No to i ja się "pochwale"
Zdjęcia były robione w zeszłe wakacje. Niestety Beemka nie jest na nich w swoim najlepszym stanie Są to zdjecia przed wizytą u lakiernika. Poprawiony został głównie tylny pas, który na zdjęciach widać że niejest zdbyt rewelacyjny
Komorą silnikową zajmę się w tym roku
Zdjęć wnętrza więcej zbytnio niemam. Pozatym kokpit byłby nie aktualny, ponieważ teraz mam Kierownicę M Tech I oraz radio Bawaria, których podczas robienia zdjęć jeszcze nieposiadałem.
Pozdrawiam
PS.
Czerwonych osłon na pasy z tyłu już daaaawno niema
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Wrz 2005 Skąd: Pacanów..... :))))))
Wysłany: 2006-01-14, 12:19
Hmmm....skoro piszesz że tylny pas juz poprawiony to napewno bardzo ładnie sie prezentuje...bo wygląda na bardzo zadbaną..
A może by tak black hella i lampki in pro...??Ładnie by kontrastowało z białym....
A do środeczka przydałyby sie fotele Recaro...
A jakby tak dopasować zderzaki od szerokiej lampy.....????
Szkoda że nie czarna......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Ladne, seryjne, biale autko...dla emeryta (sorry ale nie moglem sie powstrzymac od tego komentarza) co wcale nie musi byc minusem-takie super cichociemne autko 8)
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
Wysłany: 2006-01-14, 12:35
Miałem okazję odlądać to autko ma własne oczy po już po wspomianych poprawkach i wygląda rewelacyjne, super zadbane - od razu widać że to oczko w głowie Lucasa. Naprawdę potrafisz zadbać o betę.
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
Dla tych, ktorzy nie widzieli na zywo Lukasa beemki - to jest chyba najlepiej utrzymana E30 na tym forum, po prostu nie ma sie do czego przyczepic. Tzn Lukas zaraz bedzie krecil nosem, ze na spoilerku ma widoczny tylko dla niego zaciek lub cos w tym stylu, ale wg mnie jest poprostu idealna
KORDI napisał/a:
A jakby tak dopasować zderzaki od szerokiej lampy
Kordi, chyba nie zdajesz sobie sprawy co za herezje napisales - Lukas to wyznawca klasyki w czystej formie
skoro pas już poprawiony to ja nie widze niedociągnięć, typowa classic style 8) 8) nie będe pisał o black hella o wydechu czy glebie, szkoda czasu 21 lat mnięło a Ona wciąż piękna......... tak trzymać Lukas
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Wysłany: 2006-01-14, 15:46
Widać auto zadbane!!!
Ale nie wiem jak z takim zawieszeniem ty LUKAS mozesz jezdzic na sportowo, przecież zawiecha do mega enduro-nie mowie, że auto musi szurgac miską po ziemii ale nie wierze, że pewnie i dobrze sie pokonuje zakręty tym autem-porównuje do tego co moi koledzy i ja miałem czyli niżej i twardziej!!!
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Jacku, zgadzam się z Tobą co do zawieszenia.
Jestem właśnie w trakcie kompletowania nowego, które będzie bardziej na miejscu, biorąc pod uwagę do czego używam Bejkę
Co do koloru, to paradoksalnie szukałem czarnej i wogóle nie brałem pod uwagę białego koloru hehe ale była w takim stanie, że niemogłem jej nie kupić
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Coraż trudniej spotkać tak ładną "wąską lampe" i to jeszcze w białym kolorze i z silnikiem 2.5.
Który to jest rocznik bo nie doczytałem ? Wiem że jesteś zwolennikiem oryginału więc nie będe pisał co bym zmienił
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2006-01-14, 18:54
Piotrek napisał/a:
jak na serie to super zadbana , szkoda tylko ze Biała
Piotrek ... wiesz ... wszystkiego najlepszego Lukas mieć ne może
Np na widok mojej się ślini, zresztą nie on sam ... no i ciągle bawi szyberdachem ... w końcu mi go popsuje ... szkiełko zegarów już mi porysował
Lukasa zawieszenie jest bardzo dobre na Polskie drogi ja bym mu zmienił podzespoły stabilizujące to nie będzie się przechylała i spuścił tak ze 30mm, bo poza tym to świetnie to jeździ w polskich warunkach
Łukasz zapomniałes dodać że radio to Bavaria C
Od siebie co mogę dodać ... hmmm ... silnik miażdży, a teraz gdy przenosi moc na asfalt poprzez szperę to wogóle tak się gęba uśmiecha że nie do opisania ... e30 idealne
Pozdro
Widze ją niższą na BBS RS z chromowaną klatką wichersa, dwoma kubełkami jak śmiga na trasach dla youngtimerów ! Biały kolor jak nabardziej wtedy na miejscu. Sam myśle o E30 do sportu właśnie w białym kolorze, choć na co dzień wolę blondynki, znaczy się czarne chciałem napisać
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Ostatnio zmieniony przez Baur 2006-01-14, 19:08, w całości zmieniany 1 raz