Oto moja e30 jak narazie jest 1,6 ale w garazu czeka juz serduszko 2,5i sprezyny sportowe wraz z amortyzatorami, kierownica malutka , galka biegow, wyposazenie no jak to 1,6 mam centralny zamek Niedlugo bedzie wiecej zmian to umieszcze nowe fotki
Przydałyby sie lampy ciemne wszystko bedzie w niedlugim czasie
Tu sa ciemne
Na jednych felgach
A tu zimowki
Inne fotki troche nie wyrazne bo telefonem ale zawsze cos widac
No lepiej by bylo ale fakt pracy wlozonej bedzie wiekszy niz kupic gotowe na poczatku chcialem auto do jazdy 1,6 w zupelnosci ale etraz wiekszy sie przyda im dluzej mam to auto tym bardziej mi sie podoba Kocham e30 :D
jak jestes z Gostynia to pewnie pomoga ci" krolowie driftu" a jak nie to wystarczy wieksza gleba i koniecznie te lampy z tylu zmien na zwykle bo malowane sprajem wiocho zajezdza.
co do silnika to nie rozumiem ludzi myslacych ze to mniej spali od 2.5 i zaoszczedza. 2.5 pali tylko 1-3 l mniej a ma 70 koni wiecej wiec chyba NO COMMENTS
a ja tam mialem poloneza na poczatku i bardzo mi go bylo szkoda oddac na zlom ( az do tej pory sie lezka w oku kreci buu ale zaczalem od isa a skoncze na 2.5 z gora od 2,7 kumel takie cos robi bedzie konczyl za jakies 1,5 miesiaca bo teraz czasu nie ma ponoc wyciagnie jakies 220 kucy co do lamp tyl OUT zwykle sa najlepsze na przodzik black hella i pomalu pomalu az do skutku
_________________ ( OO=[][]=OO ) + ( . Y . ) = To Co Lubimy
Marvin, lepiej troche poczytaj zanim sie za to zabierzesz po pierwsze nie gora od 2.7 na bloku od 2.5 tylko odwrotnie, dol od 2.7 i gora od 2.5 (jesli dol jest od super ety) lub od 2.0 (jesli to zwykla eta). Po drugie nie tylko glowica, ale jeszcze caly dolot i osprzet (komp, wszystkie czujniki itd).
marvin-86 napisa/a:
kumel takie cos robi bedzie konczyl za jakies 1,5 miesiaca bo teraz czasu nie ma ponoc wyciagnie jakies 220 kucy
Buhahahahahahaha Byl tu kiedys taki fantasta co wyciagal 220 koni z ety Moze to po dolozeniu chipa z allegro, strumienicy i magnetyzera?
nie wiem nie bede sie klocil jak zrobi to pojedzie na hmownie sie sprawdzi, wiem ze silnik juz kupil bo go widzialem, i wime ze bedzie skladal z 2 w jeden i ponoc ktos z okloic czewy ma tak zrobione i ma ponad 200 konia ...... wiec ... kto to moze wiedziec ja nie mowie nie poki nie sprawdze
co do silnika to nie rozumiem ludzi myslacych ze to mniej spali od 2.5 i zaoszczedza. 2.5 pali tylko 1-3 l mniej a ma 70 koni wiecej wiec chyba NO COMMENTS
tez tak kiedys myslalem jak mialem m20b20 w e34. myslalem ze bedzie malo palilo...okazalo sie ze pali bardzo duzo.
a jesli chodzi o ta e30. autko przyjemne dla oka. zobaczymy co to bedzie po przerobkach.
marvin-86 napisa/a:
nie wiem nie bede sie klocil jak zrobi to pojedzie na hmownie sie sprawdzi
oczywiscie ze jest jak jedziesz na auchan po prawej stronie zaraz na koncu czestochowy za orlenem kilkaset metrow jakos sie to nazywa jest tak tablica tuning cos tam
Menel - nie ma sensu kupować od razu 2,5 - po pierwsze: bo ciężko trafić dobry egzemplarz, a po drugie: bo najpierw trzeba się nauczyć jeździć RWD
ja moją 1,6 wspominam bardzo dobrze - dopiero po jakimś czasie mocy zabrakło
no i wlasnie tak powinna brzmiec odpowiedz kazdego nowego posiadacza e30 316 ze najpierw sie nauczy jezdzic a za pare miesiecy kupi 325 bo jak slysze ze ktos kupuje 316/318 zeby zaoszczedzic na benzynie to az mnie bierze.
oczywiscie ze jest jak jedziesz na auchan po prawej stronie zaraz na koncu czestochowy za orlenem kilkaset metrow jakos sie to nazywa jest tak tablica tuning cos tam
VTECH - organizuja dni otwarte - mozna schamowac sie za freee - wejdz na ich strone i doczytaj - najblizsze dni otwarte sa wlanie w czesgtochowie:)
Witam witam lampy sa klejone nie sa malowane a do silnika to nie bylo tak chcialem miec e30 bo od zasze mi sie podobaly a ze byl 1,6 to wzialem a teraz bjzu czeka 2,5 na wymiane tlyko musze dokupiec wszystkie kable i komputer i bedze dobrze:]a gleby wiecej to nie bardzo bo miske juz 3 razy spawalem na 15 to za nisko.
Zgadzam sie najlepiej kupic najpierw slabszą wersje a potem swapik zrobić:D przekonalem sie osobiście kiedyś 220 kucy to nie wyciagniesz jak pod 200 bedzie to bedzie mega sukces.. Chyba ze sie poradzisz bmw klub lodz oni podobno latają.. *sory za zacik*.. a nie zastanawiales sie nad nowszym silnikiem? z m20 troche babrania jest..
jak ześ te lampy przyciemnil?!
Podoba mi sie twoja bunia z malymi szczegolami ktore juz powiedzieli przedemna
Pozdrawiam YO
na lampach jest folia bo za malowanie sie czepiaja panowie :P a za to nic nie moga zrobic :Pa czy zastanawialem sie nad nowszym silnikime hmm brak kasy troche a tego juz kupilem wiec zaloze go tylko ciezko sie do tego zabrac
Menel - nie ma sensu kupować od razu 2,5 - po pierwsze: bo ciężko trafić dobry egzemplarz, a po drugie: bo najpierw trzeba się nauczyć jeździć RWD
ja moją 1,6 wspominam bardzo dobrze - dopiero po jakimś czasie mocy zabrakło
no i wlasnie tak powinna brzmiec odpowiedz kazdego nowego posiadacza e30 316 ze najpierw sie nauczy jezdzic a za pare miesiecy kupi 325 bo jak slysze ze ktos kupuje 316/318 zeby zaoszczedzic na benzynie to az mnie bierze.
właśnie rozglądam się za 316 e46 - żeby zaoszczędzić na benzynie